Bucovina Profundă

29 iunie 2020

NU MAI ȚINE, LĂSAȚI…

Filed under: bio-wars,bioetica,Mircea Pușcașu,Uncategorized — Mircea Puşcaşu @ 18:55

NU MAI ȚINE, LĂSAȚI…

Articol de Mircea Pușcașu

BAU BAU FAKE

Covid este o viroză respiratorie de risc mediu, cu mortalitate sub gripa sezonieră. Așa zice CDC-ul american și Ministerul Sănătății britanic *) .  Doar contagiozitatea este mai mare decât la gripă. Cifrele oficiale de la noi sunt inutile, făcute din teste la hectar, să nu zic din pix. Ne aburesc cu numărul de noi infectați, pe care il compară ba din zilele in care făceau 2.000 de teste, ba din zile in care fac 13.000 de teste pe zi, teste care au eroare intre 4% și 30%!!

E incredibil faptul că in atâtea luni de epidemie au luat atâtea măsuri absurde, dar nu au făcut teste serologice pe eșantioane statistic relevante, că nu ii interesează evoluția reală a epidemiei in populație, pentru că așa ar ieși la iveală că cifrele prevalenței ar fi mult mai mari, și mortalitatea mai mică decât la gripa, iar măsurile ar fi nejustificabile.

Virusologul șef din Ministerul Sănătății din Germania a făcut teste de acum 3 luni și a rezultat faptul că, deși rezista câteva zile pe diverse suprafețe, SARS-CoV-2 nu este infectant după câteva zeci de minute/ ore, pe aceste suprafețe.

Asimptomaticii nu transmit boala decât in cazuri foarte, foarte rare, ei sunt asimptomatici tocmai datorită încărcăturii virale mici. Așa zice OMS.

De ce să porți mască in magazine, muzee, biserici? La gripa din anii trecuți erați obligați la măști? Sau la carantine, izolarea oamenilor sănătoși și badigarzi de supermarket cu termometrul după tine? S-au decretat stări de alertă /urgență / război? Atunci? Vreți astfel de isterii de două ori pe ani pentru gripe?

Eu m-am săturat să mă prefac că îi cred. M-am săturat să mă prefac că mi-e frică pentru/de ceilalți sau de Covid. Gata cu pandemia de ipohondrie. 

  O iau razna când văd oameni, eventual tineri, cu masca până sub ochi pe stradă, plus mănuși. Nu există lume aseptică, nici nu poate exista, nici nu am vrea să existe, avem nevoie de bacterii, de viruși.

Doctorii din spitale au început să vorbească, să demaște minciunile și exagerările. Nici angajații din DSP-uri, nici polițiștii sau jandarmii nu mai cred in teatrul ieftin servit de guvernanți și mass-media. Nici ei nu cred că măsurile sunt realiste și nici ei nu cred că dr Nelu Tătaru, chirurg din Huși, ar fi vreun geniu in sănătate publică, nici că dr urgentist Arafat nu poate dormi noaptea de gravitatea epidemiei de Covid. Legile date sunt absurde. E ca și cum ar trebui să ne prefacem că ne temem și că nu vedem că ei se prefac că e grav.

E clar că le place, că au interes să mențină starea de putere sporită și cu mult spor in afaceri pe sub mână.
Eu propun să terminăm cu acest teatru ieftin, cu această mascaradă jenantă.

(Am mai spus că eu am făcut boala in aprilie și a fost ca o gripă lungită. Acum am anticorpi de durată IgG, ceea ce vă urez și vouă.)

 

Mircea Pușcașu

Asociația Bucovina Profundă

 

 


*)

Mortalitatea Covid este conform CDC de 0.4 % la grupa de simptomatici. Dacă adaugi și asimptomaticii în calcul (in jur de 80%) obții că mortalitatea totală de Covid este sub 0.1% https://www.conservativereview.com/news/horowitz-cdc-confirms-remarkably-low-coronavirus-death-rate-media/

De vreo lună Ministerul Sănătății din UK a retrogradat Covidul in clasificarea gravității bolilor, trecându-l in rândul cu gripa și altele asemenea: https://www.gov.uk/guidance/high-consequence-infectious-diseases-hcid#status-of-covid-19


 

De același autor pe același subiect:

Cifrele și scopurile reale ale pandemiei. Pentru o judecată limpede

Pandemia de Covid19 intre bioterorism și crime impotriva umanității. Virusul Sars-Cov-2 arată ca și cum ar fi conceput și optimizat special pentru a infecta oameni

Realitatea pandemiei și culisele ei

CINE face CENZURA adevărului pe YouTube ?

 

Autori de marcă pe același subiect:

COVID-19 – o încercare de analiză etică – Vasile Astărăstoae

Trei dintre somitățile medicale internaționale care contrazic propaganda oficială

Ministerul Adevărului Sanitar și Artistic: Țării cât mai mulți morți covizi!

Trei puncte ale noii paradigme totalitare dintr-un articol al filosofului Giorgio Agamben


Retorica Războiului Recent

DML#3 – Dialoguri la Marginea Lumii

3 comentarii »

 1. pai ar fi si timpul sa o lase jos ca macane,

  bai bulangiilor, va mai jucati mult de-a covidu, ca ne-a ajuns pina peste git, mortii si ranitii mamelor voastre de dobitoci!!!!

  Apreciază

  Comentariu de gigimutu — 29 iunie 2020 @ 22:04 | Răspunde

 2. aoleo,

  cine e in poza, arafat? sau vela? ptiu, uciga-va toaca!!!!

  Apreciază

  Comentariu de gigimutu — 29 iunie 2020 @ 22:06 | Răspunde

 3. Nişte imagini de tot râsul cu Orban ŞI CÂţu imediat ce primul a descoperit şoseta/ciorapul lipsă a celuilalt….. cu tot cu banii împrumutaţi în ea :
  vreo 80 de miliarde de euroi împrumutaţi la nişte dobânzi exorbitante!

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de Radu Humor — 29 iunie 2020 @ 22:36 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: