Bucovina Profundă

18 aprilie 2020

Realitatea pandemiei și culisele ei

shadows - ganja

Realitatea pandemiei și culisele ei

Mircea Pușcașu

Cred că virusul corona este extrem, extrem de contagios, îmi imaginez că deja au luat virusul peste 40% din românii din țară. Numerele vehiculate la tv reprezintă numărul de teste pozitive, nu numărul de infectați, care sigur sunt de ordinul milioanelor.

Cei ce au murit efectiv de virus cred că sunt mai puțin de 30% din morții declarați oficial, datorită inegalității și lipsei de logică a protocoalelor de raportare. Astfel, cred că mortalitatea este mult mai mică, tocmai datorită morbidității reale foarte mari.

Astea sunt păreri personale, sunt impresiile pe care mi le-am construit din ce am putut observa. Eu am făcut boala, am văzut și pe pielea mea cum e, ca o gripă zdravănă, aproape 10 zile cu febră mică dar persistentă, rinită, anosmie, artralgii, junghiuri, astenie, slabiciune, plus spaime. Dacă ai și boli cronice sau niște tare genetice, te poate face praf, îți revii mai greu, poate chiar îți trebuie spitalizare etc.

Sunt și aspecte pe care nu prea le spune nimeni. Afectarea hematologică, faptul că tratamentele au efecte off-label pozitive pe afectarea hematologică, că imunizarea comunitară naturală se face mai eficient fără izolarea absurdă și carantinarea ilogică pentru oamenii sănătoși. Că măsurile tiranice in mod evident au in special alte motive decât sănătatea publică, țin de interese mondiale de structurarea unor forme de guvernare planetară, urmărire și control populațional centralizat tehnologic și politic.

Toate se fac gândite global și cu acțiune locală, folosind abuzul de putere al guvernanților, justificat, chiar cerut de populația îngrozită, innebunită de televiziunile psihotice, care au de câștigat de trei ori mai mult cântând aria coșmărească procurată de servicii și scrisă de regizorii globali ai celei mai mari operațiuni psi din istoria lumii.
Totul are in vedere ca scop centralizarea ilegitimă a puterii globale, o lovitură de stat generalizată, folosind drept vânt prielnic actuala pandemie, încercând să schimbe paradigma raportării populațiilor la autorități.

Cred că nu e greu să clocească unii un virus, să-l optimizeze, să fie imprevizibil in mecanismele patogenicității sale, să fie în același timp ascuns (asimptomatic) și foarte contagios, să-l testeze in China, țara totalitară care își hăcuie pentru organe deținuții condamnaţi la moarte.

Odată cu schimbările la nivelul puterii politice globale se vizează și schimbarea axiomelor valorice pe care este construită lumea actuală, valorile distilate de civilizația creștină bimilenară. Vedem spumele demoniace produse de bine cunoscuți militanți anticreștini precum Caramitru jr sau Emil Moise. Vedem bisericile goale păzite cu armata. Vedem cum sunt permise supermarketuri pline, străzi pline, autobuze, microbuze, dar la o liturghie nu poate sta decât preotul și cântărețul.

Visul vechi al tiranilor dintotdeauna, puterea totală, un imperiu planetar, li se pare acum mai aproape celor cocoțați in vârfuri iluzorii de bogăție și putere la nivel global.

Nu cred că le va ieși cum și-au propus, dar vor câștiga mult teren in grandomaniaca lor epopee psihopatologică.

Oricum ultimul cuvânt îl va avea Dumnezeu. Hristos a înviat, chiar dacă (și pe EL) l-au păzit cu armata.

7 comentarii »

 1. Amin

  Apreciază

  Comentariu de GgVerb — 19 aprilie 2020 @ 07:23 | Răspunde

 2. Ultimele descoperiri ale microbiologilor confirmă faptul că virusul sars-cov2 nu-i afectează pe românii care pleacă în Germania la cules sparanghel:

  Apreciază

  Comentariu de Mihai — 19 aprilie 2020 @ 08:26 | Răspunde

 3. Se pare că cei de la OMS au de gând să treacă în faza următoare: depistarea bolnavilor chiar în familie, și scoaterea lor de acolo. Bill Gates spune că nu vom reveni la ”normal” decât după ce se vaccinează majoritatea populației. Un oficial din Los Angeles îi îndeamnă pe oameni să-și toarne vecinii.

  Apreciază

  Comentariu de Mihai — 19 aprilie 2020 @ 08:29 | Răspunde

 4. […] Bucovina Profunda: Realitatea pandemiei și culisele ei […]

  Apreciază

  Pingback de Parerea medicului Mircea Puscasu despre Covid-19. El a facut boala | SACCSIV - blog ortodox — 19 aprilie 2020 @ 11:58 | Răspunde

 5. Ai dat mana cu satana doctore?

  Apreciază

  Comentariu de Dumitru — 19 aprilie 2020 @ 13:25 | Răspunde

 6. A republicat asta pe Titlu sit.

  Apreciază

  Comentariu de darurilesfintilor — 19 aprilie 2020 @ 18:09 | Răspunde

 7. […] Realitatea pandemiei și culisele ei […]

  Apreciază

  Pingback de NU MAI ȚINE, LĂSAȚI… | Bucovina Profundă — 29 iunie 2020 @ 18:56 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: