Bucovina Profundă

Contact

Ne puteți contacta la adresa de e-mail:

bucovina.profunda@gmail.com

sau pe Telegram:

JOIN:   https://t.me/bucovinaprofunda

SUSȚINE – CONTRIBUIE – DONEAZĂ :

RO31BTRLRONCRT0117466002  – titular Mircea Puscasu

Avem nevoie şi de susţinerea dumneavoastră pentru a putea continua. Orice sprijin este binevenit din partea celor care au încredere în noi şi care consideră această lucrare ca fiind importantă. Puteți dona direct în contul nostru de la Banca Transilvania, notat mai sus.

Bucovina Profundă vă mulțumește pentru susținere. Solidaritatea ne face pe toți mai puternici.

Donează, susține Bucovina Profundă!

Contribuie cu 10$, 20$, 30$ sau cât vrei :

$10.00

tricolor ingust -- romania_0012

Bucovina Profundă  este o stare de spirit.

Încercăm să ne situăm în Bucovina profundă – de ieri, de azi și de pretutindeni – căutând coordonatele spirituale ale neamului românesc, permanențele valorice demne și perene ale întregii umanități.

”Întindem o mână de frate peste veacuri apărătorilor Sarmizegetusei, arcaşului lui Ştefan, oşteanului în opinci de la Rovine, pandurului lui Tudor şi moţilor lui Horea şi Iancu. Comunicăm de la suflet la suflet cu orice român de totdeauna, focul sfânt şi cald al familiei româneşti. (…) Aceste gânduri, adânc frământate în nopţi lungi de iarnă, îngropaţi în zăpezi pe crestele Carpaţilor sau în ceasurile de veghe cu arma-n mână, vi le închinăm vouă, tineri din sate şi oraşe, ca semn al dragostei ce v-o purtăm, ca unora ce le va fi dat, când noi nu vom mai fi, să vadă şi să desăvârşească marea şi strălucita biruinţă românească.” (din testamentul Grupului Carpatin Făgărășan)

Bucovina Profundă adoptă acest testament în mod simbolic, cultural și spiritual, ca moștenire, datorie și responsabilitate, ca testament de lăsat mai departe tuturor românilor de peste veacuri. În duhul lui Ștefan Vodă cel mare și sfânt: ”Țara aceasta nu e a voastră sau a noastră, ci a urmașilor urmașilor urmașilor noștri.”

un coltisor de bucuresti -IMG_1235

Bucovina Profundă, asociația. Câteva obiective :

+ afirmarea valorilor filosofice, culturale și științifice ale civilizației umane, a permanențelor valorice ale umanității;

+ afirmare valorilor tradiţionale, culturale şi spirituale ale Neamului Românesc in lumina credinţei în Hristos, a tradiţiei şi spiritualităţii Bisericii Sale Ortodoxe;

+ cercetarea și afirmarea adevărului istoric in ce privește istoria națională și universală;

+ identificarea, evidenţierea şi combaterea factorilor nocivi care afectează sănătatea fizică şi mintală, precum şi dezvoltarea psiho-socio-culturală şi spirituală;

+ conştientizarea opiniei publice despre efectele negative ale unor aspecte negative contemporane:
– ideologiile totalitare şi ateiste
– manipularea mediatică a adevărului istoric și a realității imediate
– utilizările negative și nocive ale tehnologiilor și biotehnologiilor
– deprinderile şi fenomenele negative etc.

+ apărarea, susţinerea şi încurajarea vieţii de familie, cultivarea unui mediu familial sănătos, aşa cum acesta este cunoscut în tradiţia poporului român creştin ortodox;

+ activităţi filantropice şi de mecenat.

Mircea Pușcașu,
președinte și coordonator de programe la asociația Bucovina Profundă


BUCOVINA PROFUNDĂProiecte:


Donează, susține Bucovina Profundă!

Contribuie cu 10$, 20$, 30$ sau cât vrei :

$10.00

44 comentarii »

 1. Frumos site! Daca doriti puteti adauga in lista dv. de bloguri si Biblioteca Teologica Digitala, http://bibliotecateologica.wordpress.com/

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de Pr. Vasile — 22 iunie 2010 @ 12:25 | Răspunde

 2. Felicitari si Doamne-ajuta!

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de MAGDA — 21 iulie 2010 @ 14:55 | Răspunde

 3. Buna ziua, daca e posibil sa puneti si lincul siteului nostru pe situl vostru, va multumesc si Domnul cu mila asupra naostra

  Apreciază

  Comentariu de Preotul Victor — 4 septembrie 2010 @ 21:02 | Răspunde

 4. Intrarea este libera joi la conferinta cu maica Ecaterina?

  Apreciază

  Comentariu de traian05 — 7 decembrie 2010 @ 11:56 | Răspunde

  • Da. Intrarea la toate conferintele pe care le am organizat a fost libera.
   „N-am venit sa cerem , am venit sa dam…”

   Apreciază

   Comentariu de Mircea Puşcaşu — 7 decembrie 2010 @ 12:34 | Răspunde

 5. Multumesc,da un raspuns intelept, cu siguranta voi fi acolo.

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de traian05 — 7 decembrie 2010 @ 12:39 | Răspunde

 6. Buna ziua,am inteles ca virgula conferinta de la suceava va fi transmisa live pe http://www.axa.info.ro transmisia va fi video sau audio si daca poate fi vizionata ulterior? Doamne Ajuta!

  Apreciază

  Comentariu de Traian — 9 decembrie 2010 @ 12:39 | Răspunde

  • Video live, online.
   Nu stiu daca va fi accesibila ulterior. Cei de la AXA se ocupa de partea tehnica.
   Va voi anunta de alte detalii dupa conferinta.

   Apreciază

   Comentariu de Mircea Puşcaşu — 9 decembrie 2010 @ 17:37 | Răspunde

 7. Unde pot descarca si eu acest minunat film? asi dori ca mai multi sa il poata vedea.merci.

  Apreciază

  Comentariu de StalpulDreptatii — 6 ianuarie 2011 @ 06:15 | Răspunde

 8. Site-ul AparamOrtodoxia http://aparamortodoxia-aparamortodoxia.blogspot.com Doamne Ajuta!

  Apreciază

  Comentariu de AparamOrtodoxia — 7 februarie 2011 @ 23:20 | Răspunde

 9. ..am un „ceva interesant’ ptr. voi!Cum ne putem intilni sa va pot da acest material?

  Apreciază

  Comentariu de anonim — 10 aprilie 2011 @ 15:22 | Răspunde

 10. Hristos a Inviat! Ne puteti aduga daca doriti in lista d-voastra de Bloggeri AparamOrtodoxia http://aparamortodoxia-aparamortodoxia.blogspot.com/ Doamne Ajuta !

  Apreciază

  Comentariu de AparamOrtodoxia — 24 mai 2011 @ 07:29 | Răspunde

 11. Doamne ajuta! Nu am putut sa fiu prezent la conferinta de pe !2 dec. 2011, a-ti putea descarca pe net o inregistrare audio sau video?

  Apreciază

  Comentariu de Traian — 13 decembrie 2011 @ 18:02 | Răspunde

 12. Doamne ajuta
  Va rog sa ma jutati sa cumpar sau de unde sa iau inregistrarea conferintelor diferitilor parinti care sunt facute la Suceava(ex. in decembrie 2011 parintele Anfilohie de la manastirea Diaconesti.
  Cu stima
  Nicu

  Apreciază

  Comentariu de Nicu — 9 februarie 2012 @ 21:46 | Răspunde

 13. FOARTE INTERESANTE TOATE ARTICOLELE,MULTUMESC FRUMOS.

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de gabriela dobrescu — 23 septembrie 2012 @ 17:24 | Răspunde

 14. Bună ziua. Poza cu Porumbelul de la Fundenii Doamnei îmi aparține, a fost făcută în iulie 2010, iar distribuirea acesteia încalcă dreptul de copyright. Plus de asta, poza și comentariul aferent se află pe pagina e facebook a prietenului d-voastră Bratu Bogdan. NU vă însușiți ceva ce nu vă aparține și faceți o rectificare a postării.

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de Ilisei Cristina — 20 decembrie 2012 @ 13:59 | Răspunde

  • Cunosc beneficiile vaccinurilor vechi, cele emise de Institutul Cantacuzino, unele dintre ele unice in lume, cele ANTIHERPETICE, CANTASTIMUL, si preparatele din proprii anticorpi, asanumitele autovaccinuri, ele dadeau rezultate acolo unde nimic nu dadea niciun rezultat. De aceea a fost ras de pe suprafata pamantului ca producator de vaccinuri,pentru ca piata externa de vaccinuri ucigase sa poata patrunde nestingherita in Romania cu toate concernele farmaceutice. Romanii n-ar fi cumparat de la ei in veci.

   Pentru comentatorii infecti de la nr.16,17 si 18, (cum de s-au strans ei asa gramada aranjata,mister) probabil unul si acelasi, le recomand hartie higienica de sters la gura,mai mult sah,peste si cultura,iar daca esti medic tu cel in 3 ipostaze sa-ti fie rusine fiindca nu cred ca nu cunosti excipientil din continutul vaccinurilor care au Hg in principal pe langa alte componente necunoscute cu care ti-as vaccina toata familia de la cap la coada gratis,Eu ti le-as plati.
   Faci politica ”domnului” Bill Gates cumva ? Atunci vezi ca ti-as putea lua urma fiindca frati-miu poate sa scoata dintr-un nume de imprumut un link care conduce la o adresa reala si te-as putea acuza de complot la genocid. Ia pune mana si mai si citeste daca esti medic, nu trebuie sa fii si incult, citeste articolele stiintifice si studiile care s-au facut si ia vezi ce procent de imbolnavire si de mortalitate este indicat in aceste studii in urma vaccinarilor pt mai toate vaccinurile ccare conteaza cu adevarat? Ce scor este la vaccin HPV,? ce simptomatologie dezvolta unele produse de cele mai ”renumite” monopoluri,brandurile farmaceutice ”de scucces”, chiar si cele antigripale, care te imbolnavesc efectiv de gripa (cele probabil slab liofilizate)?

   De ce te pot acuza de complot la genocid? Pai uite de ce: https://youtu.be/8BobKXkrt8M

   Vrei sa-ti fac un portofoliu cu toate beneficiile vaccinurilor in lume?
   Cum ti se pare vaccinarea unui bebelus cu vaccin antitetanos ? Unde se poate infecta el ? Si cat e valabil efectul vaccinului? Ca sa nu enumeram toate cele 9 vaccinuri la un copil de un an?
   Cred ca nu se justifica decat cel antipolio,fiindca cele care s-ar justifica cu adevarat sunt bineinteles contracost, cele impotriva hepatitelor.

   Dragi gazde faceti-va un pustiu de bine si nu va mai lasati murdarit si improscat acest site minunat in care aparati si sustineti viata si demnitatea umana ,fiindca in spatele acestor comentarii nu este doar ignoranta, marlania si reaua credinta ci lucruri care par ascunse dar de-o evidenta stridenta si ….uniforma:: interesul ascuns.

   Dati-le erase si delete unor astfel de specimene xenofobe si discrimnatoare religios si setati moderarea pentru comentarii, fiti mai fermi cu veneticiisau cu idiotii.

   Si inca un amendament la comentarii: precizati intotdeauna sursa imaginilor altfel se scoala cate-un neica nimeni ca a facut un ou de aur cand ea nu era decat margica gainii babei, ce sa spun, poza cu porumbelul,drepturi de autor, in loc sa fii mandra ca ti-a folosit cineva fotografia langa un text valoros, pe care nimeni n-ar fi bagat-o altfel in seama!

   Apreciat de 1 persoană

   Comentariu de qwykx — 16 februarie 2016 @ 01:29 | Răspunde

 15. DOAMNE AJUTA !

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de tutu — 20 ianuarie 2013 @ 13:06 | Răspunde

 16. intrebare??? daca esti muscat de un caine cu rabie/turare ce sa facem??? ne vaccinam sau nu??? si vaccinul anti-rabic este la fel sau pe asta e bine sa il facem???

  Apreciază

  Comentariu de simona gheorghe — 12 februarie 2013 @ 11:26 | Răspunde

 17. Doamne ajuta! Ma bucur ca ortodoxia este marturisita pe mai multe site-uri si bloguri. Sunt inca in Pitesti. Cred ca ma voi intoarce. Casnicia mea se destrama ireversibil. Dar sa sti ca am mai scris articole si doua volume. Ti le voi trimite cand sunt finisate complet. In cateva zile. Un volum cu toate articolele si un altul, conceput ca o sinteza a acestora. Post binecuvantat! Radu Iacoboaie. Trimite-mi daca vrei, un raspuns, pe adresa raduiacoboaie@yahoo.com

  Apreciază

  Comentariu de Iacoboaie Radu — 30 aprilie 2013 @ 20:50 | Răspunde

 18. La numai 56 de ani, un român se zbate la limita dintre viaţă şi moarte. El şi-a pierdut total capacitatea de muncă din cauza numeroaselor afecţiuni grave de care suferă. Drept urmare, banii pentru tratamente sunt din ce în ce mai puţini, iar omul este condamnat la moarte.el duce lipsa de lemne ptr foc, si alimente,, Citeşte în continuare povestea cutremurătoare a lui Mihai Feraru, aşa cum ne-a relatat-o chiar el într-un mail trimis pe adresa redacţiei. „Ma numesc Mihai Feraru de 56 ani, sunt foarte bolnav , primul infarct l-am suferit in 1994 eram la serviciu, al doilea infarct l-am suferit in1998, dupa primul infarct am suferit primul accident vascular din trunchiul cerebral, dupa care am ramas cu o paralizie pe partea dreapta asta s-a intamplat in 1995, al doilea accident vascular cerebral l-am suferit in anul 2000, in 2004 am fost diagnosticat cu DIABET ZAHARAT, De atunci si in prezent fac injectii cu insulina de patru ori pe
  zi, acuma de 2 ani am fost descoperit cu
  POLIARTRITA REUMATOIDA, am ajuns sa pot merge cam 30-40 m dupa care trebue sa fac o pauza, eu nu pot efectua nici un fel de activitate, capacitatea de munca este pierduta in totalitate, numai bunul Dumnezeu stie ce fel de viata chinuita duc eu zi de zi, mai ales ca duc lipsa de mancare , medicamente,si lemne ptr foc, de aceea fac apel pe aceasta cale catre toti oamenii credinciosi care-l iubeste pe Dumnezeu, sa ma ajute si pe mine din putinul lor, iar Dumnezeu si Maica domnului sa le rasplateasca darul inzecit, si cu multa sanatate. Pentru asta eu am un cont deschis la banca; RAIFFAISEN BANK IN ROMANIA ARE NR RO93RZBR0000060001059026 IN LEI .pe nume mihai feraru cod zwift: RZBRROBU”.. eu am ca martor pe DUMNEZEU, ptr ca numai el stie si vede totul, si tot Dumnezeu ne va judeca pe fiecare ptr faptele noastre, Iertati-ma. Adresa mea postala este: Mihai Feraru oficiul postal nr 1 vaslui,
  casuta postala 95, localitatea vaslui jud vaslui Romania,sau prin westernunion. tel 0040761887298 Sa aveti, sanatate.va rog sa nu ma uitati ,,DUMNEZEU SA FIE CU DV CU TOTI,,DOAMNE AJUTA. A-R

  Apreciază

  Comentariu de ytdfkuyg — 30 decembrie 2013 @ 13:53 | Răspunde

 19. Pe langa faptul ca din punct de vedere medical ce spuneti dv. este cel putin discursul unui psihotic (sic!), nu o sa iau sfaturi medicale de la cineva care pune religia si miscarea legionara pe acelasi rang. Initial am vrut sa aduc argumente logice, dar in cazul dv, ar fi o gluma. Sunteti complet de internat…… va astept la brasov cu oua si rosi stricate (dar bio sa nu va molipsiti de cancer…)

  Apreciază

  Comentariu de Adrian — 2 decembrie 2014 @ 22:10 | Răspunde

  • Adrian, am fost la Brașov, nu te-am văzut. Nu ai găsit nici ouă, nici roșii? 🙂 Ar fi fost interesant să discutăm un pic după conferința pe care am susținut-o. Îți mulțumesc de gândurile mărturisite, sper că te-ai mai răcorit. Dumnezeu să îți dea liniște și pace!

   dr. Mircea Pușcașu, redactor șef al site-ului
   președinte al asociației Bucovina Profundă

   Apreciază

   Comentariu de Mircea Puşcaşu — 11 aprilie 2017 @ 14:21 | Răspunde

   • Doctore, esti asteptat la Plataresti unde ai asigurate, gratuit, cazarea si masa pe termen nelimitat; tratamentul, care se poate obtine cotracost, numai la cerere, nu a fost prevazut fiindca se considera ca boala ta este incurabila -nici macar ameliorabila-.

    Apreciază

    Comentariu de Mateiu Basarabu — 11 octombrie 2017 @ 21:28 | Răspunde

 20. Specimenelor de la Bucovina profunda le doresc sa isi conduca proprii copii la cimitir ca rezultat al refuzului vaccinarii.Hai sictir japite imputite!

  Apreciază

  Comentariu de Adi Calin — 5 martie 2015 @ 20:48 | Răspunde

  • Vă mulțumim de gândurile impărtășite aici! Sper că v-ați mai răcorit :)! Să vă dea Dumnezeu liniște și pace dumneavoastră, iar copiilor dvs să le dea multă sănătate și înțelepciune!

   dr. Mircea Pușcașu, redactor șef al site-ului unde dialogăm
   președinte al asociației Bucovina Profundă

   Apreciază

   Comentariu de Mircea Puşcaşu — 11 aprilie 2017 @ 14:09 | Răspunde

 21. Bună ziua. Felicitări pentru frumosul sait pe care îl administrați. Am o rugăminte. Ați putea vă rog să verificați conținutul paginii de mai jos? Nu se încarcă toate pozele iar linkul clipului este defect. Vă mulțumesc. Iertare.

  https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2012/09/22/masacrul-din-21-22-septembrie-1939-252-de-legionari-ucisi-fara-proces-din-ordinul-regelui-carol-al-ii-lea-fotovideo/

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de cipriannro — 10 septembrie 2015 @ 20:52 | Răspunde

 22. https://go2.thetruthaboutcancer.com/global-quest/episode-1/?a_aid=55187b5386258

  Buna ziua! Mai sus aveti link catre un prim episod dintr-o serie numita „The truth about cancer”.Este foarte bine documentat. Merita vizionat pentru a intelege manipularea la nivel mondial a industriei Big Pharma.
  Primul episod este despre chimioterapie.

  Apreciază

  Comentariu de sara — 15 octombrie 2015 @ 15:05 | Răspunde

 23. Va rog cand aveti timp sa cititi articole despre vaccinuri dar nu numai de pe fluierul.ro Nu cred ca sunt crestini dar au informatii foarte multe despre vaccinul experimental adus de polisano in ianuarie 2016. Ar fi bine sa raspandim aceste informatii. E clar ca vor mai aoarea cazuri daca nu opresc vaccinarea cu acest lot in faza de experiment. Oare nu putem face informatia cumva publica? Nu exista voci puternice care sa vorbeasca la televizorul asta care spala creierele? Eu nu am dar sunt multi care se uita si ar fi ceva sa auda de la prirtenul lor de nadejde niste adevaruri. Poate emisiuni crestine. Trinitas ul nu ced ca are curaj, sau chef sa si puna in cap sistemul. Din cate stiu legea obligativitatii vaccinurilor e in dezbatere publica, dar nu e nimic public din cate am citit. Ce e de facut? In afara de rugaciune, care are mare folos…Doamna ajuta!

  Apreciază

  Comentariu de livia — 23 februarie 2016 @ 23:48 | Răspunde

 24. Poate nu ar fi o idee rea dacà ati trimite «abonatilor» mesaje cu aparitia fiecàrui articol nou.
  Am observat cà Revista ROST asa procedeazà : la fiecare nouà aparitie, avertizeazà «abonatii» lor, adicà pe toti cei care au în banca lor de date.
  În sfârsit, nu-i decât o idee.

  Apreciază

  Comentariu de Marian Costache — 26 aprilie 2016 @ 00:25 | Răspunde

 25. MARTURISIRE DE CREDINTA

  Apreciază

  Comentariu de Hieromonk Ignatios — 2 iulie 2016 @ 21:53 | Răspunde

 26. ce mail aveti?…

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de preot nicolae tanase — 6 noiembrie 2016 @ 23:54 | Răspunde

 27. Oameni mari in vremuri grele ce aduc speranta si hotararea in sufletul luptatorilor pentru adevar si binele tarii. Multumiri celor ce lupta pentru adevar.
  Doamne ajuta.
  Tiberius, Gura Humorului.

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de G Tiberius — 5 decembrie 2016 @ 08:59 | Răspunde

 28. La multi ani Bucovina.
  La multi Romania

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de G Tiberius — 5 decembrie 2016 @ 09:00 | Răspunde

 29. Oare nu ar fi mome tul de a reveni la denimirea de Arboroasa a acestei zone? De ce trebuie perpetuat numele calaului si prin frumusetea zonei sa capete valente pozitive? Haideti sa militam pentru revenirea la denumirea veche!

  Apreciază

  Comentariu de Ioan — 11 octombrie 2021 @ 02:53 | Răspunde

 30. De ce Club of Rome este periculos. Proiectul Călin Georgescu, somnul verde aurit al României. Inainte de toate tin sa va felicit pentru activitatea pe care o desfasurati si in special pentru articolul susmentionat. Tin pe aceasta cale sa va multumesc pentru sinceritatea temerilor descrise in acest articol. Astfel de articole ajuta mult la elucidarea adevarului, cristalizand si mai mult increderea in domnul Calin Georgescu. Antireclama nefondata, contrafacuta si scoasa din context este realmente benefica. Cu stima, RR

  Apreciază

  Comentariu de radu roncea — 16 decembrie 2022 @ 14:27 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: