Bucovina Profundă

15 iunie 2020

CINE face CENZURA adevărului pe YouTube ?

Filed under: bio-wars,bioetica,cenzura,dictatura,Mircea Pușcașu — Mircea Puşcaşu @ 17:40

CINE face CENZURA adevărului pe YouTube ?

Interviul doctorului Răzvan Constantinescu care demască din interior MASCARADA Covid a fost eliminat de pe platforma YouTube. Interviul incendiar a rezistat online doar 2-3 zile, timp in care a strâns in jur de UN SFERT DE MILION de vizualizări. Plus peste un milion pe facebook.

Cenzura libertății de exprimare e in floare pe marile platforme de comunicare. Medici, cercetători, profesori renumiți și laureați Nobel au fost cenzurați, clipurile lor șterse, dacă au avut o opinie contrară poveștilor spuse nouă de mass-media, guvernanții corupți, OMS, China, UE, WEF și alte organisme globale putrede, cu istoric consistent in acte de corupție.

Se decelează astfel două tabere. Una care a pornit povestea pandemiei, (poate au pornit  chiar și virusul , că prea le convine situația creată și țin cu dinții de narațiunea găunoasă), cenzurând fără scrupule vocile divergente oricât de autorizate, oricât de bine articulate și argumentate, semănând frica și instrumentalizând panica prin dictate și legi absurde , reducând drepturile fundamentale , consolidându-și puterea intr-un orizont incredibil și totalitar. Tot in această tabără sunt cei ce cred narațiunea, ies cu măștile până sub ochi pe stradă, sunt innebuniți de frică și suspiciune față de toți cei din jur. Tot aici sunt și cei vânduți din presă, trepădușii din ministere, milițienii proști dar harnici și alții care sunt profund pătrunși  cu mintea sau cu interesele de mascarada găunoasă și oficială.

Și cealaltă tabără a oamenilor liberi, inteligenți, care ințeleg ce se intâmplă, afirmă adevărul cu seninătate și fac zilnic exerciții de libertate și de conștiință. Cei mai mari dușmani ai libertății par a fi frica, servitutea și prostia.

PS : Interviul l-am urcat si pe canlul nostru de Youtube , vedeți mai jos, nu știu cât va rezista. Mai poate fi găsit ÎNCĂ pe pagina de Facebook a doctorului Răzvan Constantinescu.  (Apar și eu in clip cu vreo 3 replici secundare.)

Articol de Mircea Pușcașu

Link funcțional incă :

Link cu 250.000 de vizionări, ras de Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=CxtJRRLK-sQ

Postare de Facebook nefuncțională:

https://www.facebook.com/razvan.constantinescu1/posts/3137763926267210

Postare de Facebook incă funcțională :

Descrierea clipului de pe YouTube:

FRICA, SERVITUTEA ȘI PROSTIA SUNT INAMICII LIBERTĂȚII

Realitatea bate ficțiunile distopice

(Un interviu la ideea realizării căruia am croșetat și eu, motorul acțiunii fiind prietenul meu Pompiliu Diplan avândul drept protagonist pe distinsului doctor Răzvan Constantinescu de la Iași și realizat video de tânărul și talentatul Dobre Dan George.)

Pandemia nu a fost declarata oficial in România, nu există niciun act oficial incă. Pacienți care mor în lipsa accesului rapid la tratamente și spitalizare. Medici împinși să comită fals în acte publice ca să ”rotunjească” bilanțul Covid. Lipsa jurnaliștilor profesioniști, care să investigheze ”sursele oficiale”. Să ne amintim: și în epoca nazistă oamenii se informau din surse oficiale. Ne-am deplasat recent la Iași ca să aflăm opinia unuia dintre rarii medici care vorbește deschis despre ilegalitățile, nedreptățile și absurdul festivalului Cântarea Pandemiei. A fost o discuție lungă, fără filtre și teorii ale conspirației, cu explicații știintifice și expertiza interlocutorului, chestionat asupra temelor care ne seacă existența în ultimele 3 luni. Unul dintre noi, Pompiliu Diplan: ”Acest interviu este o mănușă aruncată către presa main stream de oamenii care vor sa afle adevarul. DACĂ mai există jurnaliști adevărați și etici! Sa ii cunoaștem mai bine pe participantii din interviu .

Dr. Răzvan Constantinescu – Medic primar de Gastroenterologie și Medicină internă, Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie din Iași, Universitatea de Medicină și Farmacie ”Gr. T. Popa”, Iași. Răzvan Constantinescu încearcă să demaște minciuna cu pandemia pentru că pacienții săi suferă din cauza mascaradei, dar și pentru că o consideră o datorie civică și de conștiință pe care fiecare intelectual ar trebui să o conștientizeze: nu numai bolnavii suferă, ci toți concetățenii, întreaga țară suferă! Este singurul medic din Iași care a câștigat un proces cu Ministrul Sănătății la ÎCCJ (Cseke Attila, 2011), și se intreabă: „de ce nu aș răzbi și acum?”

Pompiliu Diplan – inginer, antreprenor si Project Manager. Șef de promoție la Politehnică (Transporturi), licențiat în Filosofie la Universitatea din București, Master (MS) in Computer Science la Universitatea din Florida – SUA. Cariera i-a trecut de la ”big is powerful” prin Microsoft ori Hitachi, la „small is beautiful” prin propriile sale firme. În cariera sa de cetățean, vrea să rămână un om liber și demn în nebunia mascaradei globale Covid 19. Își vrea viața înapoi și intreabă: voi nu? Crede că acum avem ocazia să ne arătăm ROMÂNI cu mintea trează și cu o singură voce, neinfectați de politică, să ne arătăm o forță care să se opună batjocurii așezate peste capul plecat și firea noastră (blândă). Ne-am pierdut respectul de sine în numita pandemie și suntem intubați cu minciună. Dar respectul, ca și libertatea, se câștigă, nu se acordă. Și doar dacă te lupți câștigi respectul prietenilor și neprietenilor. Am obținut respectul lumii, pentru puțină vreme, în 1989, insă am schimbat statul comunist cu cel globalist. Suntem la fel de sclavi in propria noastră țară. De ce nu putem sa avem si independență, si autonomie, si astea FĂRĂ totalitarismul comunist sau globalist? Pentru că independență înseamnă renașterea capitalului autohton, re-românizarea economiei și să ai decizia, ca popor, pentru toate resursele tale. (Mai înseamnă și ca vinovații, toți, să plătească.)

Mircea Puscasu – președinte al asociației, și coordonator al site-ului Bucovina Profundă, fondator al asociației Europa Veche, vicepreședintele Federației ProVita, inițiator al proiectului ARCUS de educație non-formală pentru tineri, a absolvit UMF Iași, cu o licență despre bolile autoimune. Îi place să spună că „în timpul liber” profesează ca dentist. A organizat conferințe, lansări de carte, seminarii, dezbateri publice pe teme mai cuminți sau mai fierbinți, a lansat campanii locale de informare și proteste civice. A înțeles că pandemia inițiată in Wuhan este amplificată mediatic și folosită drept pretext pentru impunerea unei noi paradigme totalitare in politica globală, bazată pe controlul asupra omului prin legilație și prin tehnologii digitale. E unul dintre cei ce au înțeles ce se întâmplă și propune un tribunal internațional unde să fie judecați pentru terorism și crime împotriva umanității cei implicați in inițierea și propagarea psihozei absurde a „pandemiei” recente si a evenimentelor următoare desfășurate după agenda unei adevărate lovituri de stat globale. Încearcă să își urmeze vocația de om liber ce vrea să afle și să rostească adevărul.

LATER EDIT: Interviul a supraviețuit totuși  pe bitchute:

Un comentariu »

  1. […] CINE face CENZURA adevărului pe YouTube ? […]

    Apreciază

    Pingback de NU MAI ȚINE, LĂSAȚI… | Bucovina Profundă — 29 iunie 2020 @ 18:56 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: