Bucovina Profundă

9 mai 2020

Ministerul Adevărului Sanitar și Artistic: Țării cât mai mulți morți covizi!

Filed under: bio-wars,marea minciuna,mass-media,Uncategorized — Mircea Puşcaşu @ 01:31

hidden-people-management-puppet-hands-manager-crowd-spectators-show-many-looking-83684254

Ministerul Adevărului Sanitar și Artistic:

Țării cât mai mulți morți covizi!

Un articol de Dan Diaconu

Dacă până acum ați avut îndoieli în ceea ce privește aspectele pe care vi le-am povestit legate de coronavirus, iată că infamul document numit „Protocol specific din 13 martie 2020” și emis de Ministerul Sănătății, ar trebui să vă dea serios de gândit. Sub denumirea seacă se ascunde un amplu document în care se specifică modul de înregistrare a deceselor în condițiile existenței noului virus.

Documentul în sine este halucinant. Încalcă logica elementară dincolo de limitele bunului simț, din conținutul său desprinzându-se un singur lucru: numărul de morți de coronavirus trebuie umflat cu orice preț. Și-o să înțelegeți imediat de ce.

În condițiile decesului unei persoane aflate în izolare la domiciliu, conform documentului menționat, cauza oficială a morții este SARS-CoV2. Nu contează dacă respectivul e cardiac în stare gravă, sau dacă are o boală terminală, a dat colțu’, clar covidu’ e motivu’. Însă și în cazul celor aflați în spital situația e la fel de dubioasă. Inclusiv persoanele suspecte – așadar netestate – în cazul în care mor acolo, același coronavirus se face vinovat de moarte. Nu contează că, în mod real, cauza a fost cancerul în ultimul stadiu, ciroza, AVC în stadiu ultim sau mai știu eu ce altă boală terminală. NU! Covidu’ se raportează precum producția la hectar de pe vremea lu’ nea Nicu. 

Totul e de-a dreptul ridicol! Se face absolut orice pentru maximizarea deceselor din această cauză. Acel protocol al Ministerului Sănătății este unul de-a dreptul criminal deoarece, prin efectele sale, induce spaima în rândul populației. Maximizând artificial numărul de morți, nu faci altceva decât să induci un sentiment de nesiguranță. Nu mai vorbesc de faptul că, pentru un cardiac având obiceiul nesănătos de a consuma „știri oficiale”, orice tuse devine suspectă și orice răceală banală prinde tentă de coronavirus, astfel încât, doar teama poate să-l dărâme provocându-i un infarct.

Cine are interesul de a induce spaima în oameni? Cine are și, mai ales, de ce amplifică prin intermediul aparatului de stat un fake-news de asemenea dimensiuni? O situație similară am întâlnit și-n Italia și Spania. De fapt, cam peste tot în lume – cu mici excepții – se fac eforturi pentru a mări artificial numărul de morți din această cauză. Și, culmea, la nivel global, numărul total de morți „din cauza” coronavirusului e puțin peste 250 000. Aveți idee câte victime a făcut gripa spaniolă? În 17 și 50 de milioane de oameni(unii vorbesc chiar de 100 milioane!) în condițiile unei populații totale a globului de 1.5 miliarde. Culmea e că, în acele vremuri, gripa respectivă a fost „scoasă din cărți” în mai multe țări în care interesul elitelor era ca prostimea să facă „pac la războiu’”. Ei bine, acum, la o populație de aproape 8 miliarde de oameni, prima pagină a ziarelor e acaparată de un virus care a făcut doar 250 000 victime și ălea scoase din condei. Realizați ticăloșia?

 

sursa: Dan Diaconu / fb

2 comentarii »

  1. […] Ministerul Adevărului Sanitar și Artistic: Țării cât mai mulți morți covizi! […]

    Apreciază

    Pingback de NU MAI ȚINE, LĂSAȚI… | Bucovina Profundă — 29 iunie 2020 @ 18:56 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: