Bucovina Profundă

5 martie 2020

Proteste împotriva OBLIGATIVITĂȚII vaccinărilor în toată țara

Filed under: antivaccin,boicot,dictatura,Uncategorized — Mircea Puşcaşu @ 16:03

Proteste împotriva OBLIGATIVITĂȚII vaccinărilor în toată țara

impotriva

BUCUREȘTI, 7 martie ora 14.00 la Palatul Parlamentului

CLUJ, 7 martie ora 14.00 la Monumentul Memorandistilor

BRAȘOV, 7 martie , in fata Prefecturii Brasov

CHIȘINĂU, 7 martie, ora 14, in fata Ambasadei Romaniei, str. Bucuresti 66/1

IAȘI – sambata 7 martie ora 14:00, Piata Unirii

PIATRA NEAMȚ – sambata, 7 martie, in intervalul 16.00-19.00, in fata Teatrului Tineretului. Se va face si un mars prin centrul orasului.

ARAD – marți 10 martie, Ora 17:00, Piața Avram Iancu

FOCSANI , sâmbăta, 7 martie, ora 14. Piața Unirii

GALAȚI,  vineri 6 martie,  ora 17, zona parc VIP, Țiglina 1, spre Prefectură

BABADAG, Tulcea, duminica 8 martie,  ora 15, Monumentul eroilor , str Republicii

BUZĂU: 7 martie, ora 11:30, în faţa Prefecturii Buzău

DEVA: 7 martie, orele 14.00-16.00, Piața Victoriei

BISTRITA: 7 martie, orele 14:00, la Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, Piața Petru Rareș 1

ALBA IULIA, 7 martie , ora 14, sediul Prefecturii Alba

BACĂU, sambata 7 martie, ora 14:00, Prefectura Bacau

TÂRGU MUREȘ, sambată, 7 martie, ora 13, Catedrala Mare

TÂRGOVIȘTE, sambata 7 martie ora 16:00, Platoul Prefecturii

 


Pentru cei ce nu știu incă:

ÎNCEPUTUL SFÂRȘITULUI RAPORTURILOR DE DREPT

Cu ușile închise, fără accesul presei, S- a votat săptămâna aceasta legea vaccinariilor obligatorii în Comisia de Sănătate . Deocamdată s-a renunțat la consimțământ prezumat, la decăderea din drepturi părintești* și la ideea de infracțiune din art 73. Au rămas consilierile obligatorii la fiecare 3 luni pentru cei ce refuză, cu amenzi repetitive dacă nu te prezinți la consiliere , iar pt înscrierile în unități de învățământ e multa birocrație.
(Un vot împotriva, Matei Dobrovie și o abținere, Cristina Dumitrache. Urmează votul în plenul Camerei zile următoare.)
Medicii nu mai au dreptul să critice vaccinurile. Companiile farma nu plătesc despăgubiri in caz de vătămări postvacc.

* S-a renunțat doar la asocierea refuzului cu infracțiuni ca rele tratamente aplicate minorului și neglijarea medicală, dar a rămas asociat cu altă infracțiune :
Refuzul vaccinurilor este asimilat in lege cu lipsirea dreptului la… sănătate al copilului, iar părinții care refuză vor putea fi târâți cu Protecția Copilului prin tribunale să li se ia copiii.
PLUS: vaccinarea este obligatorie și pentru ADULȚI.  Când? Când vrea Guvernul, prin HG.


Citiți:

Proiectul de lege al vaccinării este ilegal, abuziv și nejustificat. Scrisoare deschisă

Dacă nu vrei vaccinare obligatorie semnează aici!


 

Extra:

Bonus de $16 milioane!  Cum sunt cumpărați cei ce avizează vaccinurile. O poveste de coșmar cu autism, vaccinuri, fraude științifice, mușamalizări și mulți, mulți bani

OMS pune sub semnul întrebării siguranța vaccinărilor în masă

Dialoguri la Marginea Lumii – DML#002 ● Epidemia de panică și manipulare ● Obligativitatea vaccinărilor, totalitarismul soft și crimele impotriva umanității ● Colectivizarea trupului și dispariția suveranității și autodeterminării persoanei

Citiți și alte articole pe aceste subiecte:

10 comentarii »

 1. Eu sunt din Braila, as vrea sa merg la Galati la protest, am gasit Tiglina 1 dar nu stiu unde e zona parc VIP. O strada ceva sau niste coordonate GPS? Si prefectura e foarte departe de Tiglina 1. Iar parc VIP nu exista pe nicio harta sau pagina web.

  Apreciază

  Comentariu de Petrus Neacsu — 5 martie 2020 @ 20:23 | Răspunde

 2. Trimis din Yahoo Mail pe Android

  Apreciază

  Comentariu de Bog Duc — 5 martie 2020 @ 20:29 | Răspunde

 3. Am gasit. E in fata la Disco VIP 2000 pe str. Brailei in zona Tiglina 1. Puteti sterge ambele mesaje.

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de Petrus Neacsu — 5 martie 2020 @ 20:32 | Răspunde

 4. Parc din tiglina 1 acolo e fosta disco vip

  Apreciază

  Comentariu de Doru — 6 martie 2020 @ 09:36 | Răspunde

 5. OPRIM GENOCIDUL ASUPRA POPORULUI ROMÂN!

  George Popescu – informatician și jurnalist independent ȘI Raul Coltor – analist de risc extern, atacuri informatice și fraude bancare, împreună cu mii de ostași ai informațiilor, vă cheamă să facem dreptate!
  #NUFISLUGĂ

  CODUL PENAL – Articolul 438
  Genocidul
  (1) Săvârșirea, în scopul de a distruge, în întregime sau în parte, un grup național, etnic, rasial sau religios, a uneia dintre următoarele fapte:
  a) uciderea de membri ai grupului;
  b) vătămarea integrității fizice sau mintale a unor membri ai grupului;
  c) supunerea grupului la condiții de existență de natură să ducă la distrugerea fizică, totală sau parțială, a acestuia;
  d) impunerea de măsuri vizând împiedicarea nașterilor în cadrul grupului;
  e) transferul forțat de copii aparținând unui grup în alt grup, se pedepsește cu detențiune pe viață sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.
  (2) Dacă faptele prevăzute în alin. (1) sunt săvârșite în timp de război, pedeapsa este detențiunea pe viață.
  (3) Înțelegerea în vederea săvârșirii infracțiunii de genocid se pedepsește cu închisoarea de la 5 la 10 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.
  (4) Incitarea la săvârșirea infracțiunii de genocid, comisă în mod direct, în public, se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

  Articolul 439
  Infracțiuni contra umanității
  (1) Săvârșirea, în cadrul unui atac generalizat sau sistematic, lansat împotriva unei populații civile, a uneia dintre următoarele fapte:
  a) uciderea unor persoane;
  b) supunerea unei populații sau părți a acesteia, în scopul de a o distruge în tot sau în parte, la condiții de viață menite să determine distrugerea fizică, totală sau parțială, a acesteia;
  c) sclavia sau traficul de ființe umane, în special de femei sau copii;
  d) deportarea sau transferarea forțată, cu încălcarea regulilor generale de drept internațional, a unor persoane aflate în mod legal pe un anumit teritoriu, prin expulzarea acestora spre un alt stat sau spre un alt teritoriu ori prin folosirea altor măsuri de constrângere;
  e) torturarea unei persoane aflate sub paza făptuitorului sau asupra căreia acesta exercită controlul în orice alt mod, cauzându-i vătămări fizice sau psihice, ori suferințe fizice sau psihice grave, ce depășesc consecințele sancțiunilor admise de către dreptul internațional;
  f) violul sau agresiunea sexuală, constrângerea la prostituție, sterilizarea forțată sau detenția ilegală a unei femei rămase gravidă în mod forțat, în scopul modificării compoziției etnice a unei populații;
  g) vătămarea integrității fizice sau psihice a unor persoane;
  h) provocarea dispariției forțate a unei persoane, în scopul de a o sustrage de sub protecția legii pentru o perioadă îndelungată, prin răpire, arestare sau deținere, la ordinul unui stat sau al unei organizații politice ori cu autorizarea, sprijinul sau asentimentul acestora, urmate de refuzul de a admite că această persoană este privată de libertate sau de a furniza informații reale privind soarta care îi este rezervată ori locul unde se află, de îndată ce aceste informații au fost solicitate;
  i) întemnițarea sau altă formă de privare gravă de libertate, cu încălcarea regulilor generale de drept internațional;
  j) persecutarea unui grup sau a unei colectivități determinate, prin privare de drepturile fundamentale ale omului sau prin restrângerea gravă a exercitării acestor drepturi, pe motive de ordin politic, rasial, național, etnic, cultural, religios, sexual ori în funcție de alte criterii recunoscute ca inadmisibile în dreptul internațional;
  k) alte asemenea fapte inumane ce cauzează suferințe mari sau vătămări ale integrității fizice sau psihice, se pedepsește cu detențiune pe viață sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.
  (2) Cu aceeași pedeapsă se sancționează faptele prevăzute în alin. (1), săvârșite în cadrul unui regim instituționalizat de oprimare sistematică și de dominare a unui grup rasial asupra altuia, cu intenția de a menține acest regim.

  Articolul 394
  Trădarea
  Fapta cetățeanului român de a intra în legătură cu o putere sau cu o organizație străină ori cu agenți ai acestora, în scopul de a suprima sau știrbi unitatea și indivizibilitatea, suveranitatea sau independența statului, prin:
  a) provocare de război contra țării sau de înlesnire a ocupației militare străine;
  b) subminare economică, politică sau a capacității de apărare a statului;
  c) aservire față de o putere sau organizație străină;
  d) ajutarea unei puteri sau organizații străine pentru desfășurarea unei activități ostile împotriva securității naționale, se pedepsește cu închisoarea de la 10 la 20 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

  https://genocid.roNe puteți contacta la email-ul din afiș, pe Facebook și Messenger,
  sau la numărul 0733270086 Whatsapp și 0763993415 Signal (descarcă de aici…)
  DETALII MAI JOS…
  OPRIM GENOCIDUL ASUPRA POPORULUI ROMÂN!

  George Popescu – informatician și jurnalist independent ȘI Raul Coltor – analist de risc extern, atacuri informatice și fraude bancare, împreună cu mii de ostași ai informațiilor, vă cheamă să facem dreptate!
  #NUFISLUGĂ

  CODUL PENAL – Articolul 438
  Genocidul
  (1) Săvârșirea, în scopul de a distruge, în întregime sau în parte, un grup național, etnic, rasial sau religios, a uneia dintre următoarele fapte:
  a) uciderea de membri ai grupului;
  b) vătămarea integrității fizice sau mintale a unor membri ai grupului;
  c) supunerea grupului la condiții de existență de natură să ducă la distrugerea fizică, totală sau parțială, a acestuia;
  d) impunerea de măsuri vizând împiedicarea nașterilor în cadrul grupului;
  e) transferul forțat de copii aparținând unui grup în alt grup, se pedepsește cu detențiune pe viață sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.
  (2) Dacă faptele prevăzute în alin. (1) sunt săvârșite în timp de război, pedeapsa este detențiunea pe viață.
  (3) Înțelegerea în vederea săvârșirii infracțiunii de genocid se pedepsește cu închisoarea de la 5 la 10 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.
  (4) Incitarea la săvârșirea infracțiunii de genocid, comisă în mod direct, în public, se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

  Articolul 439
  Infracțiuni contra umanității
  (1) Săvârșirea, în cadrul unui atac generalizat sau sistematic, lansat împotriva unei populații civile, a uneia dintre următoarele fapte:
  a) uciderea unor persoane;
  b) supunerea unei populații sau părți a acesteia, în scopul de a o distruge în tot sau în parte, la condiții de viață menite să determine distrugerea fizică, totală sau parțială, a acesteia;
  c) sclavia sau traficul de ființe umane, în special de femei sau copii;
  d) deportarea sau transferarea forțată, cu încălcarea regulilor generale de drept internațional, a unor persoane aflate în mod legal pe un anumit teritoriu, prin expulzarea acestora spre un alt stat sau spre un alt teritoriu ori prin folosirea altor măsuri de constrângere;
  e) torturarea unei persoane aflate sub paza făptuitorului sau asupra căreia acesta exercită controlul în orice alt mod, cauzându-i vătămări fizice sau psihice, ori suferințe fizice sau psihice grave, ce depășesc consecințele sancțiunilor admise de către dreptul internațional;
  f) violul sau agresiunea sexuală, constrângerea la prostituție, sterilizarea forțată sau detenția ilegală a unei femei rămase gravidă în mod forțat, în scopul modificării compoziției etnice a unei populații;
  g) vătămarea integrității fizice sau psihice a unor persoane;
  h) provocarea dispariției forțate a unei persoane, în scopul de a o sustrage de sub protecția legii pentru o perioadă îndelungată, prin răpire, arestare sau deținere, la ordinul unui stat sau al unei organizații politice ori cu autorizarea, sprijinul sau asentimentul acestora, urmate de refuzul de a admite că această persoană este privată de libertate sau de a furniza informații reale privind soarta care îi este rezervată ori locul unde se află, de îndată ce aceste informații au fost solicitate;
  i) întemnițarea sau altă formă de privare gravă de libertate, cu încălcarea regulilor generale de drept internațional;
  j) persecutarea unui grup sau a unei colectivități determinate, prin privare de drepturile fundamentale ale omului sau prin restrângerea gravă a exercitării acestor drepturi, pe motive de ordin politic, rasial, național, etnic, cultural, religios, sexual ori în funcție de alte criterii recunoscute ca inadmisibile în dreptul internațional;
  k) alte asemenea fapte inumane ce cauzează suferințe mari sau vătămări ale integrității fizice sau psihice, se pedepsește cu detențiune pe viață sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.
  (2) Cu aceeași pedeapsă se sancționează faptele prevăzute în alin. (1), săvârșite în cadrul unui regim instituționalizat de oprimare sistematică și de dominare a unui grup rasial asupra altuia, cu intenția de a menține acest regim.

  Articolul 394
  Trădarea
  Fapta cetățeanului român de a intra în legătură cu o putere sau cu o organizație străină ori cu agenți ai acestora, în scopul de a suprima sau știrbi unitatea și indivizibilitatea, suveranitatea sau independența statului, prin:
  a) provocare de război contra țării sau de înlesnire a ocupației militare străine;
  b) subminare economică, politică sau a capacității de apărare a statului;
  c) aservire față de o putere sau organizație străină;
  d) ajutarea unei puteri sau organizații străine pentru desfășurarea unei activități ostile împotriva securității naționale, se pedepsește cu închisoarea de la 10 la 20 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

  https://genocid.ro

  Apreciază

  Comentariu de Popescu George — 7 martie 2020 @ 06:14 | Răspunde

 6. Au interzis adunarile cu mai mult de 1000 de persoane .Le este frica.

  Apreciază

  Comentariu de Cristi — 8 martie 2020 @ 14:46 | Răspunde

 7. […] BucovinaProfundă.com proteste vor fi în toată țara, în următorele […]

  Apreciază

  Pingback de [VIDEO] Proteste în toată țara, Sâmbătă, împotriva legii vaccinării obligatorii – OrtodoxINFO — 9 martie 2020 @ 12:19 | Răspunde

 8. Doamne ajută,

  Prezentăm aici reeditarea online a Bibliei din 1914 într-un format mai clar, toate literele fiind inteligibile.
  Aceasta nu este reeditarea publicată de „biserica pe stil vechi” din România.

  Citiți aici:
  Biblia 1914 – reeditare online
  https://cititorul.home.blog/2020/03/10/biblia-1914-reeditare-online/

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de Ioan C. — 10 martie 2020 @ 22:43 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: