Bucovina Profundă

31 ianuarie 2020

Dacă nu vrei vaccinare obligatorie semnează aici!

Filed under: antivaccin,bioetica,dictatura,obligativitate — Mircea Puşcaşu @ 09:14

Dacă nu vrei vaccinare obligatorie semnează aici!

petitie vacc ian 20

Stop Obligativității Vaccinării

Referitor la proiectul de lege ce se dorește a fi adoptat cu privire la “vaccinarea persoanelor din Romania” învederăm următoarea situație de fapt și de drept ce este imperios necesar a fi reglementată și definita clar:

1. Vaccinarea așa cum este definita în proiectul de lege, “este un act medical de administrare a unui vaccin”;

2. Trebuie sa se facă o distincție conceptuală clară între VACCINARE ca act medical profilactic (adică preventiv) al cărui scop este de a apăra organismul de boli sau de a preîntâmpina o anumita boala deja existentă și OBLIGATIVITATE și CONSIMȚĂMÂNT PREZUMAT, noțiuni/concepte, care nu au cum să fie implementate cu privire la ființa umană atunci când vorbim de efectuarea unui act medical asupra acesteia;

3. Ființa umană este o ființă vie care posedă voință liberă, rațiune și simțire și care are dreptul inviolabil și imuabil de a dispune de ea însăși – principiu fundamental care este statuat inclusiv prin texte de lege, ceea ce determină imposibilitatea supunerii ființei umane la un act medical împotriva propriei voințe, dat fiind faptul ca ființa umana este unică, cu particularități proprii și specifice individual, sub toate aspectele – biologic, psihologic și emoțional-afectiv (a se vedea: Convenția de la OVIEDO la care România a aderat și pe care a ratificat-o în Parlament, Constituția României privind drepturile și libertățile fundamentale ale omului, Legea Pacientului, Reglementările privind malpraxixul medical);

4. Pentru a fi parte în aplicarea unui act medical asupra sa, ființa umană trebuie sa fie implicată direct în procesul de luare a deciziei cu privire la actul medical pe care ar urma să-l accepte pentru a-i fi aplicat, iar pentru aceasta are nevoie să fie informată corect, complet, etic și moral, în condiții de neutralitate și imparțialitate, astfel încât consimțământul să reprezinte acordul de voință liber exprimat și neviciat prin niciuna dintre formele viciului de consimțământ, respectiv eroarea, violența, dolul (viclenia) și leziunea;

5. In ceea ce privește textul și reglementările cuprinse în proiectul de lege mai sus menționat, s-a identificat un abuz de drept nerezonabil, contrar bunei-credințe, eticii, moralității și legilor privind drepturile omului, aducând-se grave vătămări și pagube ființei umane prin:

– Obligarea la actul medical al vaccinării în condițiile în care vaccinul este un medicament imunologic care prezinta riscuri și efecte/reacții adverse ca orice medicament, acestea fiind în legătura directa și intrinseca cu persoana căreia i se administrează;

– Prezumarea consimțământului în condițiile în care informarea cu privire la
a) actul medical la care urmează sa fie supusă persoana;
b) la substanța vaccinală ce urmează a-i fi introdusă în corp;
c) la efectele și reacțiile adverse postvaccinale ce pot aduce prejudicii și vătămări de orice natură și intensitate persoanei beneficiare.

este făcută incorect, incomplet, ne-etic și ne-moral și în condiții de părtinire vădită față de Industria Pharma, respectiv față de producătorii și distribuitorii de medicamente, transformând-se astfel actul medical într-un act de comerț ce produce grave consecințe vieții însăși.

In acest context, datorita lipsei de informare, așa cum am învederat mai sus, și a sancțiunilor ce se vor a fi impuse populației din România ca urmare a neacceptării actului medical al vaccinării, consimțământul ar urma sa fie considerat “prezumat” în condiții de viciu absolut, statul, prin inițiatorii și autorii acestui proiect de lege, făcând uz cumulativ de toate formele viciului de consimțământ.

– Sancțiunile excesiv de grave si dure, ce se vor a fi luate împotriva acelor persoane presupuse ca ar urma să refuze actul medical al vaccinării, nu își justifică necesitatea. Mai mult decât atât, prin luarea unor asemenea măsuri, pe de o parte cât și prin smulgerea consimțământului persoanelor făcând-se uz cumulativ de toate formele viciului de consimțământ, se încalcă în mod flagrant drepturile și libertățile fundamentale ale ființei umane în toate planurile existenței sale.

În concluzie, pentru motivele învederate, în reglementările proiectului de lege privind vaccinarea, este exclus să apară OBLIGAREA persoanelor la actul medical al vaccinării și PREZUMAREA CONSIMȚĂMÂNTULUI persoanelor cu privire la efectuarea acestui act medical prin acceptul introducerii în propriul corp a medicamentului substanță vaccinală.

Formulare Avocat,
MARINA-IOANA ALEXANDRU

 

SEMNEAZĂ AICI:

Petiția STOP OBLIGATIVITĂȚII VACCINĂRII! Către Camera Deputaților


 

Citiți și alte articole pe aceste subiecte:

10 comentarii »

 1. Este greu de imaginat un act mai stalinist-dictatorial din partea statului, decat impunerea obligativitatii unui act medical, oricare ar fi acesta.
  Iar daca actul medical respectiv este si cu potential daunator, fie si fortuit, atunci statul devine criminalul care joaca ruleta ruseasca cu cei pe care ar fi trebuit sa-i slujeasca si sa-i apere.
  PS: Îi desfid pe cei care sustin ca statul tocmai isi face datoria in acest mod, prin a-i proteja pe cei multi cu pretul sanatatii/vietii celor putini afectati, sa arate prin ce acest punct de vedere difera de eugenia promovata de mari criminali ai istoriei aflati in pozitii dictatoriale !

  Apreciat de 2 persoane

  Comentariu de umbraserii — 31 ianuarie 2020 @ 20:35 | Răspunde

 2. Nu sunt deacord cu vaccinu!

  Apreciază

  Comentariu de Maria Padurariu — 4 martie 2020 @ 15:51 | Răspunde

 3. Nu sunt deacord să mă vaccinez

  Apreciază

  Comentariu de Divile Daniela — 4 martie 2020 @ 19:38 | Răspunde

 4. […] Dacă nu vrei vaccinare obligatorie semnează aici! […]

  Apreciază

  Pingback de Proteste împotriva OBLIGATIVITĂȚII vaccinărilor în toată țara | Bucovina Profundă — 5 martie 2020 @ 16:13 | Răspunde

 5. Vaccinul e o crimă împotriva umanității.Dacă sunt și unii care-l doresc,n-au decât să-ia,dar nu să-i oblige pe alții.

  Apreciază

  Comentariu de Vasile Moisiuc — 8 martie 2020 @ 08:34 | Răspunde

 6. Uniti putem fi impotriva cozilor de topor romani ce lucreaza pentru mafiotii Globalisti, care vor sa reduca populația planetei si prin ucidere cu vaccinarea!!!

  Apreciază

  Comentariu de ovidiuvasile1 — 6 aprilie 2020 @ 14:44 | Răspunde

 7. Nu doresc sa ma otravesc cu acest asa zis vaccin. Am dreptul sa hotarasc pentru persoana mea. Nu sunt sclava nimanui.

  Apreciază

  Comentariu de Stefan Ecaterina — 23 aprilie 2020 @ 19:22 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: