Bucovina Profundă

27 iulie 2017

Adjuvanții pe bază de aluminiu din vaccinuri PRODUC boli autoimune grave. Vaccinurile conțin cantitățile enorme de aluminiu

Filed under: antivaccin,bioetica,Uncategorized — Mircea Puşcaşu @ 02:58

Adjuvanții pe bază de aluminiu din vaccinuri PRODUC boli autoimune grave

Vaccinurile conțin cantități enorme de aluminiu

vaccin-bcg-resize-8477-b

Articol de dr. Mircea Pușcașu

Metalele grele ingerate din alimente au in față trei bariere, cea digestivă (nu tot ce inghiți se absoarbe in sânge din intestine, in cazul Aluminiului  rata de absorbție digestivă este de 0.3%), bariera hepatică (nu tot ce se absoarbe in sânge din intestine trece de ficat) și bariera renală (nu tot ce trece de ficat, trece și de rinchi).

În cazul in care metalele grele sunt direct injectate, sunt șuntate primele două bariere și rezultă că 100% din metal ajunge direct in sistem. Rinichii unui om sănătos fac față filtrării metalelor grele doar dacă sunt cantități mici (cum sunt cele inghițite tinând seama de rata de absorbție digestivă de 0.3%), in cazul Aluminiului fiind admise 3-5 micrograme/kg corp/zi la o funcție renală normală. 

Dacă sunt cantități mai mari, rinichii nu fac față și cantitățile trec aproape integral și ajung in organism masiv, in special in creier, unde fac ravagii neurologice, de la convulsii la autism. De aceea, in cazul Aluminiului injectat, rata de reținere in organism este la adulți 40%, iar la copii este de peste 75% !!!  Dacă sunt cantități mari, sunt situații și mai grave (pentru că sunt acute) in care rinichii cedează total și irevesibil (cazul copiilor din Argeș cu Sindrom Hemolitic Uremic care a fost evident post vaccinal).

O doză de Infanrix Hexa de exemplu are (cf. prospect) 0.5 miligrame de Aluminiu (din hidroxid de aluminiu) și 0.32 miligrame de Aluminiu (din fosfat de aluminiu), totalizând 0.82 miligrame de Aluminiu în doza de Infanrix, adică 820 de micrograme într-o doză. Din aceste 820 de micrograme, 75% sunt reținute de organismul unui copil mic, adică 615 micrograme. La un calcul simplu, un copil la 2 luni, cu o greutate de 5kg, calculăm nivelul de toxicitate de peste 120 micrograme/ kg corp/ zi (adică depașit nivelul maxim admis de 25-30 de ori!).

Aici am vorbit puțin de modurile de absorbție, de efectele neurologice și renale ale Aluminiului, dar cred că cele mai grave sunt reacțiile imunologice, declanșarea poli alergiilor digestive cu urmările lor dezastruase, inclusiv cerebrale și  declanșarea bolilor autoimune, pentru că rolul Aluminiului in vaccinurile actuale este cel de adjuvant, declanșator al reacțiilor imunologice, reacții ce nu sunt deloc ținute sub control.

Și de aceea nu aș face copiilor mei astfel de vaccinuri ce conțin Aluminiu.

Anexe  foarte  necesare:

Prospectul oficial tradus in limba română menționează la pagina 2 compoziția vaccinului Infarix Hexa, printre care si 0.5 miligrame de hidroxid de aluminiu și 0.32 miligrame de fosfat de aluminiu, adică 820 de micrograme de compusi de aluminiu. Sursa prespectului este siteul oficial al European Medicines Agency: http://www.ema.europa.eu/docs/ro_RO/document_library/EPAR_-_Product_Information/human/000296/WC500032505.pdf

 

Citiți vă rog și articolul ”Aluminium adjuvants in vaccines” – Un articol recent al Prof. Chris Exley  (Professor in Bioinorganic Chemistry Keele University, Honorary Professor at UHI Millennium Institute, Group Leader – Bioinorganic Chemistry Laboratory at Keele) https://www.hippocraticpost.com/infection-disease/aluminium-adjuvants-vaccines

 

Un studiu care face legatura intre hidroxid de aluminiu, un adjuvant considerat sigur si folosit in vaccinuri, si Alzheimer, dementa, diminuarea memoriei, probleme neurologice mai ales. Deci afectarea creierului, pe scurt. Acest studiu a fost realizat in contextul in care existau persoane care sufereau de asa-numitul „Golf War Syndrome”, iar rezultatele studiului le puteti citi in cele ce urmeaza.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2819810

 

Un articol din Viața Medicală scris de dl. Conf.Dr. Cojocaru informează despre faptul că adjuvanții din vaccinuri PRODUC boli autoimune grave:  Sindromul Shoenfeld: o nouă afecţiune autoimună.

http://www.viata-medicala.ro/*articleID_8054-dArt.html

 

 

 

 

17 comentarii »

 1. Bună ziua,

  Puteți clarifica, va rog, care este sursa de unde vine informația ca 3-5 micrograme Al/kg corp/zi este limita pentru o funcție renală normală?
  Mulțumesc.

  Apreciază

  Comentariu de Irina — 27 iulie 2017 @ 16:42 | Răspunde

 2. Sunt oripilat de demersul directorului adjunct al DSP Suceava, Cătălina Zorescu, respectiv reclamarea la Colegiul Medicilor a „tupeului” dr Mircea Puscasu de a-si exprima public o serie de opinii argumentate, atentand astfel incalificabil pe de o parte la libertatea dr-lui Puscasu de a-si exprima un punct de vedere, iar pe de alta parte la libertatea mea de a avea acces neingradit la acel punct de vedere.
  Indiferent de rezolutia finala a Colegiului Medicilor in ceea ce priveste reclamatia d-nei Zorescu, prin simpla tenta de intimidare pe care aceasta o incearca (deliberat, sau nu) cu actiunea sa, imi aduce mie si celorlati cetateni cu drepturi romanesti si europene, prejudicii de o gravitate intolerabila:
  – trimite toata problematica sigurantei vaccinarilor in zona opiniilor unice, susceptibil partinitoare, a fabricantilor acestor vaccinuri, descurajand atat investigarea reactiilor secundare (pe care insisi fabricantii le recunosc), cat mai ales cautand a controla inchizitorial exprimarea unor opinii documentate eventual defavorabile, cu consecinta privarii cetatenilor de dreptul la o „a doua parere” avizata.
  – atenteaza la libertatea de constiinta a medicilor, care de teama de a nu fi tarati in fata unor complete de judecata (fie ele si formate din colegi de breasla) si de a da explicatii penibile privind exercitatea unor drepturi constitutionale, vor decide chiar in contra convingerilor lor, cu posibile consecinte nefaste asupra sanatatii unora dintre pacienti.
  – stabileste un precedent periculos prin impunerea unor puncte de vedere de tip totalitar, conform carora „adevarul” este detinut de o casta de inititati, in timp ce alte voci competente „trebuie” reduse fortat la tacere ca neavenite, culmea, imputandu-li-se tocmai zona de competenta din care provin.
  – face de ras o institutie importanta a statului, DSP, pe care o reprezinta in acest demers, intrucat da de inteles ca un simplu cetatean, fie el si medic, prin cateva luari de pozitie proprii, ar avea un impact periculos, asadar comparabil, cu eforturile de analiza, clarificare si promovare a vaccinurilor in randul populatiei, pentru care o institutie intreaga este platita din bani publici sa performeze.

  Desigur, in logica democratica, daca dr Puscasu are dreptul sa vorbeasca, atunci si d-na Zorescu are dreptul sa reclame. Doar o mica problema: romanii au mai trecut printr-o perioada cu dreptul inalienabil la delatiune, pentru ca celui caruia vorbeste … ”in plus” … sa-i fie zdrobiti dintii … la propriu !

  Nota: am incercat sa postez randurile de mai sus si la articolul aferent din Monitorul de Suceava, dar se pare ca nu se poate comenta decat prin conectare facebook, iar eu nu am facebook.
  Daca crede cineva ca argumentele formulate merita interes, permit preluarea pe urmatoarele pagini: Monitorul de Suceava, Activenews si APOR (Asociatia Parinti pentru Ora de Religie).

  Doamne ajuta !

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de Corneliu Popa — 28 iulie 2017 @ 21:18 | Răspunde

  • Aceasta d-na Zorescu este evident unealta globalistilor si este o plaga pe obrazul doctorilor cu constiinta.

   Apreciază

   Comentariu de martin burati — 28 octombrie 2017 @ 16:33 | Răspunde

 3. […] Pe cale de consecinta, sa ceri public ca o populatie intreaga (a noastra, in speta) sa se supuna obligatoriu (!!!) riscului de vatamare corporala, mentala sau riscului de a-si pierde viata se incadreaza la infractiunea de genocid”, scrie Olivia Steer pe Facebook unde distribuie un articol despre vaccinurile pe baza de aluminiu. […]

  Apreciază

  Pingback de Olivia Steer: „Sa ceri public ca o populatie intreaga sa se supuna obligatoriu vaccinurilor se incadreaza la genocid! Se aude Tudose? Se aude Bodog?” – Romania Star — 5 august 2017 @ 01:13 | Răspunde

 4. […] Adjuvanții pe bază de aluminiu din vaccinuri PRODUC boli autoimune grave https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2017/07/27/adjuvantii-pe-baza-de-aluminiu-din-vaccinuri-produ… […]

  Apreciază

  Pingback de Noul Euxin nr. 8 / 2017 | MihaiFloarea's Blog — 24 septembrie 2017 @ 06:39 | Răspunde

 5. […] Pe cale de consecinta, sa ceri public ca o populatie intreaga (a noastra, in speta) sa se supuna obligatoriu (!!!) riscului de vatamare corporala, mentala sau riscului de a-si pierde viata se incadreaza la infractiunea de genocid”, scrie Olivia Steer pe Facebook unde distribuie un articol despre vaccinurile pe baza de aluminiu. […]

  Apreciază

  Pingback de Olivia Steer: „Sa ceri public ca o populatie intreaga sa se supuna obligatoriu vaccinurilor se incadreaza la genocid! Se aude Tudose? Se aude Bodog?” – Capra Vecinului — 6 decembrie 2017 @ 22:38 | Răspunde

 6. […] [1]    Adjuvanții pe bază de aluminiu din vaccinuri PRODUC boli autoimune grave. Vaccinurile conțin cantitățile enorme de aluminiu:  https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2017/07/27/adjuvantii-pe-baza-de-aluminiu-din-vaccinuri-produ… […]

  Apreciază

  Pingback de Vaccinuri ce conțin cantități enorme de Aluminiu. Până la de 50 de ori mai mult decât limita maximă admisă. Plus celule din rinichi de maimuță și material biologic din celule umane din copii avortați | Bucovina Profundă — 10 ianuarie 2018 @ 01:48 | Răspunde

 7. […] [1]    Adjuvanții pe bază de aluminiu din vaccinuri PRODUC boli autoimune grave. Vaccinurile conțin cantitățile enorme de aluminiu:  https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2017/07/27/adjuvantii-pe-baza-de-aluminiu-din-vaccinuri-produ… […]

  Apreciază

  Pingback de CANTITĂȚI ENORME DE ALUMINIU în vaccinurile administrate copiiilor (nou născuți până la 12 luni), VIRUȘI VII atenuați, CELULE DIN RINICHI DE MAIMUȚĂ și material biologic din CELULE DE COPII AVORTAȚI – Daniel Vla – Ortodoxie, Țar — 10 ianuarie 2018 @ 17:50 | Răspunde

 8. […] [1]    Adjuvanții pe bază de aluminiu din vaccinuri PRODUC boli autoimune grave. Vaccinurile conțin cantitățile enorme de aluminiu:  https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2017/07/27/adjuvantii-pe-baza-de-aluminiu-din-vaccinuri-produ… […]

  Apreciază

  Pingback de CANTITĂȚI ENORME DE ALUMINIU în vaccinurile administrate copiiilor (nou născuți până la 12 luni), VIRUȘI VII atenuați, CELULE DIN RINICHI DE MAIMUȚĂ și material biologic din CELULE DE COPII AVORTAȚI – Daniel Vla – Ortodoxie, Țar — 10 ianuarie 2018 @ 17:53 | Răspunde

 9. […] Adjuvanții pe bază de aluminiu din vaccinuri PRODUC boli autoimune grave. Vaccinurile conțin cant… […]

  Apreciază

  Pingback de Epidemia de epidemii. Construcția isteriilor profitable | Bucovina Profundă — 17 februarie 2018 @ 17:25 | Răspunde

 10. […] Adjuvanții pe bază de aluminiu din vaccinuri PRODUC boli autoimune grave. Vaccinurile conțin cant… […]

  Apreciază

  Pingback de Ce nu știați despre vaccinuri – dr. Mircea Pușcașu | Bucovina Profundă — 3 ianuarie 2020 @ 22:20 | Răspunde

 11. […] Adjuvanții pe bază de aluminiu din vaccinuri PRODUC boli autoimune grave. Vaccinurile conțin cant… […]

  Apreciază

  Pingback de În Suedia a fost interzisă vaccinarea obligatorie. Despre bani, mass-media și sănătatea publică | Bucovina Profundă — 8 ianuarie 2020 @ 19:04 | Răspunde

 12. […] Adjuvanții pe bază de aluminiu din vaccinuri PRODUC boli autoimune grave. Vaccinurile conțin cant… […]

  Apreciază

  Pingback de Dacă nu vrei vaccinare obligatorie semnează aici! | Bucovina Profundă — 31 ianuarie 2020 @ 09:20 | Răspunde

 13. […] Adjuvanții pe bază de aluminiu din vaccinuri PRODUC boli autoimune grave. Vaccinurile conțin cant… […]

  Apreciază

  Pingback de Proteste împotriva OBLIGATIVITĂȚII vaccinărilor în toată țara | Bucovina Profundă — 5 martie 2020 @ 16:58 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: