Vaccinul covid nu va fi obligatoriu. Amenințările in caz de refuz, da

vaccin covid

Articol de Mircea Pușcașu

„Nu va fi obligatoriu” , doar că nu vei putea face anumite chestii dacă nu il faci. Cum ar fi să mergi la serviciu, să profesezi, dacă ești medic, profesor, vânzătoare etc. Chiar dacă ai făcut Covid și ai imunitate naturală pe mai multe linii (anticorpi IgG, linie limfoidă, celule T killer, celule T CD4 helper, celule B secretoare de IgG, mieloide etc.), linii de care nu te testează nimeni, pentru că nu sunt interesați să reducă piața de desfacere și masa de manevrat prin restricții vaccinale/sanitare.

„Nu va fi obligatoriu”, dar consimțământul tău nu va fi liber, ci va fi sub presiunea restrângerii abuzive a drepturilor tale elementare. Dacă vor fi restricții in caz de refuz, atunci juridic se numește vicierea consimțământului (care trebuie să fie liber de constrângeri), iar in dreptul internațional se încalcă totul de la Codul de la Nurenberg  1948, la Conventia de la Oviedo, 1999

„Nu va fi obligatoriu”, dar in fapt nu e o vaccinare cu un produs testat și sigur, cu toate testele făcute, pentru că se pare că populația constituie (fără a fi informată) cohorte pentru experimente medicale, studiile de fază 3 pe subiecți umani și apoi cercetare post-market. Profesorul Streinu Cercel afirmă asta :

Pe mine (și cred că pe orice om normal la cap) mai mult decât pandemia mă sperie politizarea ei sincronă la nivel global. Una e un virus și cercetarea medicală pentru obținerea de tratamente (curative sau profilactice) eficiente. Și alta e să vezi cât de bucuros e domnul Schwab de la WEF când propune schimbarea Contractului Social (cel valabil deși e nesemnat de nimeni), adică statutul juridic al omului obișnuit față de Stat,

in ideea limitării (prin forța legii) drepturilor și libertăților persoanelor, in care libertatea e condiționată de obediența față de ideologii private, egalitatea in fața legii va fi minunată dar va lipsi cu desăvârșire, unii fiind mai egali decât alții, ca in Ferma animalelor a lui Orwell. 

Una este să vezi miile de studii publicate pe pubmed pe acest subiect, laureați Nobel făcând dezbateri online, dialoguri de înaltă calitate și cu totul altaceva e când vezi că „ministerul sănătății planetare”, adică OMS, dă kix după kix. De la estimări eronate de 20 de ori, la recomandări din care au rezultat creșterea deceselor, cum ar fi interzicerea autopsiilor, recomandarea inițială interesată a remdesivirului ca medicament minune, apoi, după 5 luni, retragerea lui din protocolul terapeutic, bâlbâielile cu (ne) contagiozitatea purtătorilor sănătoși de Sars-Cov-2, numiți eronat și aberant ca „bolnavi asimptomatici”, mortalitatea (IFR) estimată inițial la 2-4% și dovedită recent a fi de 0.23%, vezi studiul profesorului John Ioannidis de la Stanford publicat și in buletinul OMS pe octombrie și multe altele, cel puțin la fel de rușinoase.

Alt lucru care este îngrijorător este cenzura comunistoidă, discreționară a dezbaterilor și opiniilor pe marile platforme de comunicare gen Facebook, YouTube, Twitter, printre cei cenzurați fiind oameni de știință, profesori la universități de prestigiu (inclusiv laureați Nobel precum Michael Levitt sau John Ioannidis) care au fost găsiți vinovați de delicte de opinie contrară politicii OMS sau călcători impertineți ai sacrosantelor „standarde ale comunităților”.

Semnele de întrebare din jurul acestui vaccin și a terapiilor de modificare genetică in vivo in general consider că sunt deplin justificate, ne fiind nici noi, nici superficiale. Citiți articolele conexe menționate la finalul acestui articol.

Eu personal sunt foarte optimist in ce privește evoluția pandemiei și obținerea imunizării naturale a populațiilor (herd immunity pe multiple linii, nu doar cu anticorpi), semnele bune sunt multiple cum arată și profesorul John Campbel in analiza studiilor pe care le recenzează:

Covid-19 și IMUNITATEA NATURALĂ. Veștile bune

Sunt optimist și despre găsirea de tratamente eficiente și identificarea unor strategii de sănătate publică care să respecte și drepturile omului și  demnitatea persoanei umane. Sper ca peste câțiva ani să privim inapoi cu umor pentru felul rudimentar in care ne-am comportat ca civilizație in fața unui astfel de pericol nanometric.

Câteva articole conexe :

2 răspunsuri la „Vaccinul covid nu va fi obligatoriu. Amenințările in caz de refuz, da”

  1. În oglindă cu vaccinarea , „la cerere” ,cum s-ar zice şi înlocuirea ei prin diferite „metode specifice” într-una obligatorie pentru a nu-ţi pierde diferite alte facilităţi şi chiar drepturi ar trebui să luăm în calcul şi prezentarea la vot în asemenea vremuri de infectare masivă în masă, aşa cum o prezintă ei cu cifre pe care nimeni nu le poate verifica dacă sunt sau nu reale .
    Tocmai de aceea propunerea mea ar fi să nu mergem la vot şi cineva să ia iniţiativa dării în judecată în scopul anulării alegerilor pe motiv că din cauza fricii de infectare nu ne-am putut prezenta la urne, fiindu-ne astfel îngrădit un drept fundamental prevăzut în Constituţia României, text care abia se mai zăreşte de sub talpa încălţării lui Iohanis, care o calcă nepăsător în picioare !

    Apreciază

  2. Apel catre popor;

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Tendințe