Bucovina Profundă

5 noiembrie 2020

Covid-19 și IMUNITATEA NATURALĂ. Veștile bune

Filed under: articol,bio-wars,Mircea Pușcașu — Mircea Puşcaşu @ 18:35

Covid-19 și IMUNITATEA NATURALĂ. Veștile bune

5-reguli-elementare-pentru-imunitate-1140x445

Un articol de Mircea Pușcașu

Cea mai importantă componentă a imunității la Sars-Cov-2 se pare că este imunitatea celulară cu celule T. La Sars(-Cov-1) acum 17 ani s-au infectat vreo 8000 de oameni din peste 20 de tări , iar cercetările recente arată că cei infectați atunci au și acum celulele T respozive la virus. La fel, celulele secretoare de anticorpi specifici, adică limfocitele B (B-cells), sunt celule cu memorie la antigeni. După primul contact/infectie cu virusul , după secretia de anticorpi (adică imunoglobuline, întâi IgM, apoi IgG) se realizează receptori specifici pe suprafața B-cells, receptori care la al doilea contact produc rapid și masiv IgG.

Așa se explică de ce scad , chiar dispar, anticorpii la virus in 2-6 luni de la infectie, DAR asta NU inseamnă că dispare IMUNITATEA, ci că celulele B nu au mai fost solicitate de antigenul specific. Asta s-a văzut recent și pe un studiu mare al serologiei (anticorpi) postinfectare, studiu realizat in Asia, in care s-a observat că declinul IgG s-a petrecut lent la toate grupele studiate, MAI PUȚIN la cadrele medicale din spitale Covid. Ei erau singurii reexpuși constant la virus. (Trebuie reținut și faptul că ”reinfectările” sunt niște bizarerii, fiind numărate pe degete din cele aproape 50 de milioane de cazuri la nivel mondial.)

Există suficienți pacienți covid care NU au făcut anticorpi deloc, tocmai pentru că au rezolvat asta cu răspunsul celulelor T, răspuns care este mult mai rapid, iar dacă acest răspuns este suficient pentru apărare, răspunsul umoral (imunoglobuline, anticorpi) care este mai laborios și mai lent, nu mai intră in funcțiune.

Tot celulele T sunt răspunzătoare de o anume pre-imunitate la Sars-Cov-2, o imunitate ante factum, inainte de contactul cu acest virus. Da, există oameni care NU FAC deloc Covidul. Există un studiu făcut la Karolinska Institute care arată că procentul cel NESUSCEPTIBILI de a face Covid variază în populațiile diverselor țări in funcție de circulația celorlalte coronavirusuri (HCoV-OC43, HCoV-HKU1, HCoV-229E și HCoV-NL63) in populație. Aceste virusuri din familia corona sunt responsabile de anume procente din răcelile simple, intre 15 și 40% și pentru foarte mulți dau imunitate incrucișată (imunitate celulară, T-cells) și pentru celelalte virusuri corona, adică Mers, SARS și Sars-Cov-2.

Există vești foarte bune deci: imunitatea populatiei este mult mai extinsă decât se credea, pentru că se adaugă și cea a celulelor T, aspectul de valuri al epidemiei este dat de sezonalitatea acestui fel de virusuri, iar valurile de infectare nu fac altceva decât să extindă imunitatea in populație, dovadă că creșterea numărului de cazuri NU este insoțită de creșterea cazurilor grave, vaccinul NU va mai fi necesar pentru că imunitatea de turmă se va realiza pe calea naturală a infecției, necesare fiind doar profilaxia/prevenția cazurilor  grave, adică protejarea celor vulnerabili (imunosupresați, cei cu ACE2 crescută, diabetici, hipertensivi, 70+ etc) plus programe naționale de terapii profilactice la cei suspecți și susceptibili (hidroxicloroquină, normalizarea vitaminei D3, suplimentarea de Zinc, plus vit C, Quercitină, Se, Mg etc.).

Date , detalii și studii științifice rezumate magistral  in clipurile de mai jos de Profesorul John Campbell

(PhD, Associate Director, Research and Development, Scottish National Blood Transfusion Service, Edinburgh):

 

COVID, Immunity probably long lasting

–––––––

––––––––-

 

Vitamina D și Covid19

––-

––-

–––

–––––

https://www.youtube.com/watch?v=JVg8opQkQXc

––-

–––

–––

–––

–––

 

Covid19  și Hidroxicloroquina

–––-

–––

 

Covid19 și efectele Zincului

––––

––––

 

Covid19  și Japonia

––––

–––––

 

Covi19 – Factorii de risc și implicații

––-

5-reguli-elementare-pentru-imunitate-1140x445

3 comentarii »

 1. A republicat asta pe Titlu sit.

  Apreciază

  Comentariu de darurilesfintilor — 7 noiembrie 2020 @ 10:29 | Răspunde

 2. NU EXISTA nici un fel de virus covid, nici covid 1 si nici covid 2 / sau 19 ! Terminati medicilor cu minciunile ~ Totul e propaganda si minciuna OMS si a medicilor din toate tarile , platiti gras sa minta in vederea instaurarii terorii NWO…Habar nu aveti cum actioneaza imunitatea in organism, habar nu aveti cum actioneaza vaccinurile si invatati orbeste in facultatea de medicina pe de rost niste notiuni. Medicii au devenit macelari in ziua de azi. Medicii otravesc populatia prin vaccinuri. Medici de renume mondial au recunoscut ca NU stiu adevaratul mecanism al vaccinurilor si ca NU exista nici un fel de virusi. Sunt numai exosomi celulari. Si toti cei care s-au imbolnavit au alte boli conexe. Imunitatea scade din cauze ce medicii nu le stiu cu adevarat si din cauza campaniilor de vaccinare.
  NU EXISTA NICI UN FEL DE VIRUS covid 19 si nici de alt fel.. Fiecare om are imunitatea data de DUMNEZEU !

  Apreciază

  Comentariu de Anastasia — 10 noiembrie 2020 @ 03:51 | Răspunde

 3. […] Covid-19 și IMUNITATEA NATURALĂ. Veștile bune […]

  Apreciază

  Pingback de Vaccinul covid nu va fi obligatoriu. Amenințările in caz de refuz, da | Bucovina Profundă — 23 noiembrie 2020 @ 01:53 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: