Ce nu se spune despre vaccinul anti Covid făcut de Pfizer și BioNTech

de F. William Engdahl / Global Research

Bill Gates finanţează în mod activ şi promovează noi vaccinuri netestate presupuse a ne ţine cel puţin în siguranţă faţă de o moarte “cumplită” din cauza noului coronavirus şi a ne permite să revenim la o viaţă cumva “normală”. Gigantul farma  Pfizer a anunţat acum ceea ce ei pretind a fi rezultate spectaculoase la testele umane iniţiale. Ei folosesc o tehnologie experimentală cunoscută ca editarea de gene, în mod specific editarea de gene mARN, ceva ce nu s-a mai folosit niciodată în vaccinuri. Înainte să ne repezim să fim înţepaţi în speranţa imunităţii, ar trebui să ştim mai multe despre tehnologia experimentală radicală şi lipsa ei de precizie.

 

Lumea financiară a devenit o bombă pe 9 noiembrie atunci când gigantul farma Pfizer şi partenerul său german, BioNTech, au anunţat printr-un comunicat de presă că au dezvoltat un vaccin pentru Covid19 care este “90%” eficace.

Controversatul sef American de la NIAID, Tony Fauci (sus) s-a grăbit să salute ştirea, iar UE a anunţat că a cumpărat 300 de  milioane de doze din costisitorul nou vaccin. Dacă crezi pieţele financiare, pandemia e de acum istorie.

Evenimente suspecte

Totuşi, se pare că Albert Bourla, CEO-ul de la Pfizer, nu împărtăşeşte încrederea propriilor sale afirmaţii. În ziua în care compania sa a emis comunicatul de presă despre testele vaccinului propus, acesta şi-a vândut 62% din acţiunile pe care le deţinea la Pfizer, câştigând milioane în urma acestei tranzacţii. El a trimis ordinul de vânzare cu o opţiune specială încă din august în aşa fel încât să nu apară ca o “vânzare din interior”, totuşi a programat-o chiar după alegerile din SUA si presa centrală l-a declarat în mod ilegitim pe Joe Biden ca  preşedinte ales. Se pare că Bourla s-a aflat intr-un destul de clar conflict de interese emiţând comunicatul de presă în aceeaşi zi.

Bourla a minţit şi a negat faţă de presă că firma sa a primit fonduri de la administraţia Trump pentru a dezvolta vaccinul când a ieşit la iveală că ei contractaseră în vară livrarea a 100 de  milioane de doze guvernului SUA. Ca să adauge mai mult la acţiunile suspecte ale firmei Pfizer a fost şi faptul că firma a informat mai întâi echipa lui Joe Biden în loc să informeze agenţiile guvernamentale ale SUA.

Dar ăsta nu e nici pe departe singurul lucru alarmat despre mult trâmbiţatul anunţ al lui Pfizer.

Partenerul German

Pfizer, faimos pentru Viagra şi alte medicamente, a făcut un parteneriat cu o mică firmă din Mainz, Germania, BioNTech, care a dezvoltat tehnica radicală mRNA folosită pentru producerea noului vaccin pentru coronavirus. BioNTech a fost fondată de abia în 2008. BioNTech a semnat o înţelegere cu Bill & Melinda Gates Foundation în septembrie 2019, chiar înainte de anunţul cu noul coronavirus din Wuhan-China şi chiar înainte de debutul pe piaţa de acţiuni a firmei BioNTech. Înţelegerea cuprindea cooperarea pentru dezvoltarea noilor tehnici mRNA pentru a trata cancerul şi HIV. Curios e că, comunicatul de presă “Fundaţia Gates observă potenţialul lui BioNTech pentru a ‘reduce dramatic HIV şi tuberculoza la nivel global” din 05 septembrie 2019, apare ca fiind şters acum.

BioNTech are de asemeni o înţelegere cu unul dintre cei mai mari producători de medicamente din China, Shanghai Fosun Pharmaceutical Co., Ltd (“Fosun Pharma”) pentru dezvoltarea unei versiuni a vaccinului propriu mRNA pentru noul coronavirus pe piaţa chineză. Ai-Min Hui, preşedinte pe cercetare şi dezvoltare la Fosun Pharma a spus într-o declaraţie din august, “Injectarea primului subiect chinez cu BNT162b1 marchează o piatră de hotar în programul de co-dezvoltare globala din China. Lucrăm îndeaproape cu BioNTech şi cu autorităţile de reglementare pentru a evalua siguranţa şi eficacitatea vaccinului BNT162b1 şi a altor vaccinuri candidate… de tip mRNA”

Asta înseamnă că aceeaşi companie germană de biotehnologie se află în spatele vaccinurilor covid ce sunt grăbite pe piaţă deopotrivă în China la fel ca şi în SUA şi UE. Vaccinul este grăbit spre o aprobare finală într-un timp alarmant de scurt.

Atât autorităţile din SUA şi UE, cât şi cele din China, au renunţat la testele standard pe animale ce foloseau dihori şi şoareci şi au sărit direct la “cobaii umani”. Testele pe oameni au început la finalul lunii iulie şi începutul lunii august. Trei luni este ceva nemaiauzit pentru testarea unui nou vaccin. Normal este de câţiva ani. Din cauza gradului de panică globală indusă de către OMS asupra coronavirusului, prudenţa este aruncată în vânt. Producătorii de vaccinuri au toţi impunitate legală ceea ce înseamnă că nu pot fi daţi în judecată dacă oamenii mor sau rămân mutilaţi din cauza noului vaccin. Dar cel mai alarmant fapt despre noul vaccin cu editare de gene de la Pfizer-BioNTech este că vaccinurile cu editare de gene de tip mRNA pentru oameni n-au fost niciodată aprobate. De remarcat este că testele de doi ani revizuite între medici cu şoareci hrăniţi cu porumb modificat genetic stropit cu produsul firmei Monsanto bogat în glyphosate-Roundup a relevant tumori canceroase după nouă luni, precum şi afecţiuni hepatice şi ale altor organe. Mai devreme, testele firmei Monsanto s-au finalizat după trei luni şi au pretins că nu dăunează. O situaţie similară apare cu vaccinurile cu gene editate tip mRNA care sunt grăbite pe piaţă după mai puţin de 90 de zile de teste umane.

“Experimental în mod explicit”

Dr. Michael Yeadon a replicat într-un comentariu de pe o reţea de socializare unui coleg din Anglia că  “Toate vaccinurile împotriva virusului SARS-COV-2 sunt prin definiţie noi. Niciun vaccin candidat n-a fost în… dezvoltare pentru mai mult de câteva luni.” Yeadon a mers mai departe declarând,

“Dacă oricare dintre aceste vaccinuri este aprobat pentru folosire sub orice alte circumstanţe decât EXPLICIT experimentale, eu cred că pacienţii sunt induşi în eroare până la un nivel criminal. Asta din cauză că există exact zero voluntari umani… pentru care să existe informaţii cu privire la siguranţă, de mai mult de câteva luni.”

Yeadon este destul de calificat pentru a aduce astfel de critici. Aşa cum menţionează în comentariu, “Am o licenţă în Biochimie & Toxicologie şi un doctorat bazat pe cercetare în farmacologie. Am petrecut 32 de ani lucrând in cercetare şi dezvoltare farmaceutică, în special în noile medicamente pentru disfuncţii la nivel pulmonar şi al pielii. Am fost manager la Pfizer & CEO… la o firmă de biotehnologie pe care am fondat-o (Ziarco – cumpărată de Novartis). Sunt cunoscător al cercetării şi dezvoltării pentru noile medicamente.” El a lucrat anterior la Pfizer la un nivel foarte înalt.

Cobai umani?

Vaccinul Pfizer-BioNTech este experimental si departe de a fi garantat sigur, în ciuda faptului că Pfizer, UE şi notoriul dr Tony Fauci par gata să-i dea drumul pe piaţă chiar înainte de finele anului pentru sute de milioane de oameni.

Tehnologia experimentală se bazează pe o manipulare de gene destul de nouă cunoscută ca editare de gene. Într-un mare articol din 2018  al revistei New York Council on Foreign Relations, Foreign Affairs, Bill Gates a promovat în mod vulcanic noua tehnologie de editare a genelor CRISPR ca fiind capabilă să “transforme dezvoltarea globală.” El a mai afirmat că fundaţia sa Gates Foundation finanţează de peste zece ani dezvoltarea editării genelor pentru vaccinuri şi alte aplicaţii.

Dar este această tehnologie de rupere şi îmbinare a genelor umane aşa de absolut sigură încât să merite riscul unui nou vaccin experimental ce nu a mai fost folosit la oameni? Contrar afirmaţiilor lui Bill Gates, răspunsul ştiinţific este nu, nu a fost dovedit ca fiind aşa de sigur.

Într-un articol scris de medici in octombrie 2020 în jurnalul Trends in Genetics (Tendinţe în genetică), autorii conchid că “gama de evenimente moleculare posibile rezultate din editarea genomului a fost subestimată iar tehnologia rămâne în continuare imprevizibilă, şi departe de a fi punct ochit, punct lovit.”

Dr. Romeo Quijano, profesor pensionat de farmacologie şi toxicologie la College of Medicine, University of the Philippines Manila, a notat o serie de pericole ale editării experimentale de gene aplicate la vaccinurile umane. Quijano avertizează asupra,

“pericolului prin care vaccinul ar putea de fapt “creşte” patogenia virusului, sau l-ar putea face mai agresiv  posibil din cauza creşterii dependenţei de anticorp (ADE), aşa cum s-a întâmplat cu studiile anterioare asupra testării vaccinurilor pe animale. Dacă s-ar întâmpla asta într-un studiu-test major pe oameni, rezultatul ar putea fi deszastruos. Acest efect advers serios ar putea chiar să nu fie detectat de un test clinic în special în clinicile foarte părtinitoare finanţate prin conflict de interese de către producătorii de vaccinuri. Chiar şi atunci când este detectat un efect advers major, acesta este măturat de obicei sub preş.”

El citează un alt vaccin candidat de-al lui Gates- mRNA- Moderna, unde “3 din 15 subiecţi experimentali umani din grupul cu doză mare au suferit simptome medicale semnificative serioase. Moderna, totuşi, a concluzionat că vaccinul era “sigur în general şi bine tolerat,” lucru pe care presa aservită dominată de corporaţii l-a raportat cu supunere, ascunzând realul pericol…”

El notează,

“mRNA-ul exogen este în mod inerent imuno-stimulant, iar această proprietate a  mRNA-ului ar putea fi în beneficiul ori în detrimentul pacienţilor. Ar putea da o activitate de adjuvant şi ar putea inhiba expresia antigenului şi afecta în mod negativ răspunsul imun. Efectele paradoxale ale percepţiei imune înnăscute pe diferite formate de vaccinuri cu mRNA sunt incomplete înţelese.” Quijano adaugă, “Un vaccin bazat pe mRNA ar putea de asemeni induce un răspuns potenţial ca interferonul de tip I, care a fost asociat nu doar cu inflamaţia, dar chiar şi cu o posibilă autoimunitate… şi ar putea duce la coagularea sângelui şi la formarea patologică de formaţiuni trombice.”

Quijano scrie în articolul foarte bine documentat,

“printre alte pericole, vaccinurile de tip virus-vector ar putea trece printr-o recombinare cu virusul spontan şi ar putea produce virusuri hibride ce ar putea avea proprietăţi nedorite afectând transmiterea ori virulenţa. Posibilele rezultate ale recombinării sunt  practic imposibil de cuantificat în mod précis, date fiind uneltele existente şi nivelul de cunoaştere. Aceste riscuri, totuşi, sunt reale, aşa cum s-a exemplificat prin apariţia de virusuri mutante, patogeneză crescută şi efecte adverse neaşteptate şi destul de serioase (incluzând moartea) ca urmare a campaniilor ocazionale de vaccinare în masă şi a încerărilor anterioare eşuate de a dezvolta vaccinuri-himeră folosind tehnologia ingineriei genetice.”

Bill Gates, producătorii vaccinului mRNA incluzând Pfizer/BioNTech şi Moderna şi aliaţii lor apropiaţi cum este Dr. Tony Fauci de la NIAID joacă în mod clar un joc “repede şi pierzi” (fast and loose) cu vieţile oamenilor în graba lor de a introduce aceste vaccinuri în corpurile noastre. De notat că acelaşi Dr. Fauci şi a lui NIAID deţine patentul unui vaccin pentru febra Dengue cunoscut ca Dengvaxia, pus pe piaţă de către Sanofi-Pasteur şi promovat ca vaccin “esenţial” de către Tedros de la OMS încă din 2016. Robert F. Kennedy Jr. (sus) a declarat că Fauci şi NIAID “ştia din testele clinice că exista acolo o problemă cu răspunsul imun paradoxal,” dar l-au administrat unor sute de mii de copii filipinezi, oricum. Se estimează că nu mai puţin de 600 de copii vaccinaţi au murit înainte ca guvernul să oprească vaccinarea.

În mod clar, bine-cunoscutul Principiu al Precauţiei –dacă ai dubii serioase, nu o fă– este ignorat de către Fauci, Pfizer/BioNTech şi alţii în goana lor de a aproba noul vaccin mRNA pentru coronavirus. Tehnologia ARN-ului mesager (mARN) trebuie mai întâi să producă un medicament aprobat, nemaivorbind despre un vaccin.

 


Traducerea: Costin Ştirbu

SursaSACCSIV

Articolul original de pe globalresearch.ca:

What’s Not Being Said About the Pfizer Coronavirus Vaccine. “Human Guinea Pigs”?

covid-vaccine-400x247

Citește și articolele:

6 răspunsuri la „Ce nu se spune despre vaccinul anti Covid făcut de Pfizer și BioNTech”

  1. […] Ce nu se spune despre vaccinul anti Covid făcut de Pfizer și BioNTech […]

    Apreciază

  2. […] Ce nu se spune despre vaccinul anti Covid făcut de Pfizer și BioNTech […]

    Apreciază

  3. […] Ce nu se spune despre vaccinul anti Covid făcut de Pfizer și BioNTech […]

    Apreciază

  4. Cu adevărat România profundă, în același sens in care se face referire la Turcia profundă, ori Bulgaria profundă. Profunda lipsă de educație. Și nu e vorba de cei 7 ani de acasă, esențiali, dar nu ne putem limita doar la ei.

    Apreciază

  5. […] Ce nu se spune despre vaccinul anti Covid făcut de Pfizer și BioNTech – de F. William Engdahl / Global Research […]

    Apreciază

Lasă un comentariu

Tendințe