Bucovina Profundă

5 aprilie 2012

Antitetanosul contine mercur si aluminiu – dr. Christa Todea-Gross

Filed under: antitetanos,antivaccin,Dr. Christa Todea-Gross,pro-vita — Mircea Puşcaşu @ 23:23
Tags: , , , ,

Antitetanosul contine mercur si aluminiu

scurtă notă  despre vaccinul antitetanos

 dr. Christa Todea-Gross

Dupa ce tot mai multi se vaccineaza impotriva tetanosului, vreau sa atrag atentia ca este printre putinele vaccinuri care a ramas cu mercur ca adjuvant, dar mai are si aluminiu. Desi FDA a interzis folosirea mercurului in orice vaccin in 2000,  au uitat cam repede si incepand cu anii 2009-2010, a fost reintrodus in vaccinurile antigripale, inclusiv cel al gripei porcine, dar a ramas Tiomersal si in vaccinul antitetanos.

Toxina tetanica oricum este alergizanta, dar impreuna cu metalele grele (mercur, aluminiu), se amplifica mult reactiile alergice, mai ales cu efecte asupra sistemului nervos central si periferic. Nu mai exista aceasta boala demult, sau daca se manifesta, nu este letala si poate fi tratata. Deci chiar nu vad de ce sa va vaccinati in caz de intepatura. Va spalati doar cu apa oxigenata si luati la nevoie un antibiotic.

Am scris si in carte despre un studiu care arata ca au fost multi oameni care, desi vaccinati, nu au format anticorpi si totusi nu au facut nici boala, iar altii care au fost vaccinati si au facut anticorpi in doze mari, au facut boala. Asta este imunitatea, nu e ca la matematica. Cei hiperergici, cu multi anticorpi, fac exact boala pentru care sunt vaccinati, un lucru de altfel cunoscut.

La gravide se stie ca vaccinul poate stimula imunitatea celulara (TH1), si provoca, ca si orice alt vaccin, avortul, fiindca in sarcina imunitatea celulara scade in mod normal pentru a nu rejeta copilul, care este ca o grefa straina (sarcina fiind unica situatie de toleranta imunologica la om).  Prin vaccinare, facem invers, adica stimulam TH1 iar reactia fata de copil va fi una de respingere, cu un posibil avort. Am vazut ca multi medici ginecologi nu recomanda gravidelor acest vaccin in luna a 7-a, asa  cum este indicat (nu si obligator), si ma bucur pentru asta. In schimb medicii de familie insista sa fie facut..Inca nu sunt studii ( si nici nu au cum sa fie), care sa arate ca este necesar acest vaccin. Vorba unei gravide: „doar nu nastem pe camp. De ce sa ne vaccinam?”. Se stie ca aceste metale grele – mercur si aluminiu – se depoziteaza in celulele nervoase, atat la mame cat si la copil, de unde nu mai pot fi eliminate iar cand cantitatea depaseste o anumita limita, apari boli autoimune neurologice, printre care: scleroza multipla, boala Alzheimer, autism, fibromialgia la copii, etc.

„Vaccinul tetanic adsorbit, (VTA) are in compozitie: ficare doză de 0,5 mililitri suspensie injectabilă conţine anatoxină tetanică purificată≥ 40 UI şi excipienţi: fosfat de aluminiu, tiomersal, formaldehidă, clorură de sodiu soluţie 0,9%.” (Cantacuzino)

 

6 comentarii »

 1. […] Antitetanosul contine mercur si aluminiu – dr. Christa Todea-Gross […]

  Apreciază

  Pingback de ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (06.04.2012) « Saccsiv's Weblog — 6 aprilie 2012 @ 20:50 | Răspunde

 2. „Dupa ce tot mai multi se vaccineaza impotriva tetanosului, vreau sa atrag atentia ca este printre putinele vaccinuri care a ramas cu mercur ca adjuvant, dar mai are si aluminiu.”

  Complet fals.
  Mercurul este si va ramane prezent in vaccinuri, numai ca si-a schimbat denumirea si isi va schimba denumirea de fiecare data cand va aparea un scandal in legatura cu acesta.

  Apreciază

  Comentariu de Cosmin S. — 7 aprilie 2012 @ 07:15 | Răspunde

  • Denumirile de Thiomersal, Timerosal, Mertiolat iti spun ceva ? Despre acestea cei care vor sa afle au aflat ca sunt saruri complexe care contin si mercur. Nimeni nu sustine ca in vaccnuri s-a introdus mercur metalic pus si simplu. Ceea ce nu vrea dr Todea Gross sa spuna este ca vaccinurile pentru copii din schema de vaccinari aprobata de M.S, nu contin aceste saruri de mercur si nici altele cu mercur. Ele contin in adevar fie hidroxid de aluminiu hidratat fie sauri de aluminiu si alte saruri ( fosfati, cloruri), in cantitati infime si care nu au potentialul toxic al unor saruri de mercur.
   Unii isi fac notorietate prin activitatea asta de ,,bau-bau” negandidndu-se ca pot avea pe constiinta copiii care vor muri sau vor ramane cu sechele grave dupa bolile de care ar fi putut scapa prin vaccinare. Sa nu cadem in penibil!

   Apreciază

   Comentariu de Dora — 16 octombrie 2013 @ 18:47 | Răspunde

   • Cateva dintre vaccinurile care CONTIN Thiomersal (cu 50% mercur in procente de masa):
    Hib vaccine (ACTHib), DTaP (Tripedia), Hepatitis B vaccine (Engerix-B), Influenza vaccine (Afluria), Influenza vaccine (Fluvirin), Influenza vaccine (Fluzone), Meningococcal vaccine (Menomune).

    Aluminiul in vaccinuri in diverse forme:
    Aluminum phosphate, Aluminum hydroxide, Aluminum potassium sulfate, Amorphous aluminum hydroxyphosphate sulfate.

    Medicii anti-vaccin nu au nimic de castigat sau justificat. S-au ales cu marginalizarea lor profesionala, amenintari si presiuni pe linie de breasla. (Vorbesc din experienta directa a mea si a altor prieteni medici ce inoata impotriva curentului.)

    Apreciat de 1 persoană

    Comentariu de Mircea Puşcaşu — 16 octombrie 2013 @ 23:35 | Răspunde

 3. chemare la Prohodul Neamului Romanesc

  Fratilor…Fratilor…Fratilor ….ni se stinge neamul
  Iesiti in graba la bisericile voastre si nu plecati de acolo pana nu induplecati pe Dumnezeul nostru ,dormiti pe treptele bisericii …cersiti indurare pt neamul nostru care se stinge ….ridicati o cruce mare ,Crucea Neamului umpleti crucea cu icoanele sfintilor neamului ….SA NU SE MAI OPREASCA RUGACIUNILE din fata ei,veniti pe rand preoti si popor si plangeti …nu va fie rusine …ca va vede lumea …oricum slujiti acum ,ultima data
  …psaltilor ,cantaretilor la strana bisericii rugati pe Dumnezeu sã va daruiasca cantarea Prohodul Neamului Romanesc …sã-l inmormantam cum se cuvine
  ..Femeilor, faceti coliva si impartiti saracilor pe la colturi …rugati cersetorii sã trimita rugaciunea in inalt in numele Neamului Romanesc
  stins fara lumina stramosilor la care a renuntat de bunavoie…singur…fara lupta
  Am inteles toti ca e judecata dreapta a Celui Preadrept …da !,dupa dreptate ne stingem ….ne-am omorat copii in avorturi …inca o Romanie este sub pamant, tara a orbilor caci nu are lumina botezului….toti copii nostri orbi si fara nume ..Si cu putinii copii ramasi ce facem …ii vindem strainilor ,care se asigura prin casele de copii, ca nu sunt botezati ….Fratilor.. Fratilor …
  Da fratilor …drept este sã ne stingem fara lumina Adevarului ,ca niste orbiti de galbenii ce ni sa-u pus deja pe ochi ca la mortii paganilor.

  http://mihaikon.blogspot.com/

  http://cotidianulortodox.blogspot.com/

  Apreciază

  Comentariu de mihaikon — 7 aprilie 2012 @ 10:01 | Răspunde

 4. As dori sa stiu mai multe informatii si despre vaccinul antirabic,daca sunt probleme,mai ales daca esti insarcinata.multumesc

  Apreciază

  Comentariu de ioana — 15 februarie 2013 @ 16:00 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: