Bucovina Profundă

24 martie 2022

CE SE ÎNTÂMPLĂ VINERI LA SUCEAVA ȘI DE CE: Împreună Pentru Viață – Suceava 2022

Filed under: avort,pro-vita — Mircea Puşcaşu @ 00:49

mpv22

CE SE ÎNTÂMPLĂ VINERI LA SUCEAVA ȘI DE CE

Împreună Pentru Viață – Suceava 2022 va avea loc vineri , 25 martie, între orele 14 și 16, pe Esplanada Casei de Cultură din Suceava.

Aceste manifestări Pentru Viață se desfășoară de 13 ani la Suceava și au luat o amploare importantă și la nivel național in ultimii ani, datorită gravității situației.

Toate aceste manifestări au ca obiective înscrierea pe agenda publică a unor subiecte precum necesitatea sprijinirii femeilor aflate în criză de sarcină și descurajarea practicării avortului. Această practică, brutală și inumană, a devenit fenomen social grav și este un simptom al crizei morale profunde prin care trece societatea noastră.

Cercetările științifice arată că inima unui copil începe a bate încă de la vârsta intrauterină de 4 săptămâni. Un avort oprește o inimă care bate, o viață, un om cu infinite posibilități.

Date neoficiale arată că în România se fac in medie peste 300 de avorturi pe zi, cumulându-se peste 20 de milioane de avorturi din `89 până azi.

Așteptăm alături de noi pe cei ce cred la fel. Vineri, 25 martie, la ora 14 pe Esplanada Casei de Cultură din Suceava.

Organizatori și parteneri:

Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, Federația ProVita, ASCOR Suceava, Studenți Pentru Viață – Suceava, ATOS – Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni, ASUS – Asociația Studenților din Universitatea Suceava, Centrul Ecclesia, Asociaţia ProVita Bucovina, Tipografia DP7, Bucovina Profundă

sursa: Alianța Bucovina Pentru Viață

Un comentariu »

  1. 300 crime x 365 zile x 32 ani = 3.504.000 victime, numar care este diferit de 20 de milioane. Inca din 2014 se aprecia ca au fost cumulate avorturi post revolutionare cat exact inca o populatie a Romaniei. Poate s-a pierdut un doi, in dreptul miilor. In alte statistici apar cate 20.000 de avorturi pe an. Din raportul unei asociatii pro-ucidere: ” – Am sunat la Spitalul din Pascani si la intrebarea „De ce nu se fac avorturi?”, raspunsul primit a fost : @ – Vă reamintim că medicii au absolvit Facultatea de Medicină în vederea salvării vieții. – @

    Apreciază

    Comentariu de webtalking — 24 martie 2022 @ 03:47 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: