Bucovina Profundă

5 octombrie 2021

FEDERAȚIA PRO VITA respinge segregarea creată prin pașaportul de vaccinare: Încălcarea drepturilor naturale nu poate duce decât la autodistrugere!

Filed under: Uncategorized — Mircea Puşcaşu @ 03:36

FEDERAȚIA PRO VITA respinge segregarea creată prin pașaportul de vaccinare: Încălcarea drepturilor naturale nu poate duce decât la autodistrugere!

FEDERAȚIA ORGANIZAȚIILOR ORTODOXE PRO VITA DIN ROMÂNIAsisif

Scrisoare Deschisă adresată Guvernului, Parlamentului și tuturor Românilor

Federația Organizațiilor Ortodoxe Pro Vita ia atitudine față de intenția guvernanților de a obliga personalul medical să dețină Certificatul digital al UE privind COVID-19, măsură care încalcă drepturile și libertățile cetățenești, introducând abuzuri și presiuni similare celor mai negre dictaturi din istoria omenirii. Considerăm că introducerea, în sine, a acestui Certificat este ineficientă și nejustificată epidemiologic, este o măsură care creează segregare socială, discriminare irațională și posibilitatea unor abuzuri greu de cuantificat.

Perspectiva obligativității vaccinării și a permisului sanitar a stârnit, deja, un val de proteste la nivelul societății civile.

Astfel, reprezentanții Federației Sanitas au reacționat prompt, subliniind că după o lună de la publicarea în Monitorul Oficial a legii, „probabil că aproape jumătate dintre angajații din sănătate (oameni care țin să le fie respectat dreptul constituțional de decizie asupra propriei persoane) vor avea contractul de muncă desfăcut”. Acest fapt ar reprezenta o catastrofă la adresa sistemului sanitar din România, ducând la înjumătățirea singurei „armate” care luptă cu pandemia, exact în perioada de vârf a valului 4, arată Federația Sanitas. În consecință, Sanitas anunță că va folosi în perioada următoare toate pârghiile legale posibile pentru a împiedica adoptarea acestui proiect de lege.

Și cadrele medicale au protestat deschis față de abuzurile autorităților. Unul dintre medicii care și-au exprimat public dezacordul este pr. Ștefan Mindea, neurochirurg de renume internațional, care a amintit că statul nu poate să impună vaccinarea și nici permisul sanitar, fiind esențial ca românii să se împotrivească dictaturii medicale. „Este foarte important să înțelegem că este un lucru ca statul să recomande ceva și este alt lucru să impună ceva. Când statul începe să impună anumite lucruri noi, ca și oameni, dăm libertatea noastră în mâna statului. Eu, personal, am mai mare încredere ca să pot eu să decid sau dumneavoastră să decideți ce este mai bine sau ce este mai rău pentru sănătatea dumneavoastră, pentru sănătatea familiei dumneavoastră. Cred că fiecare dintre noi suntem maturi și putem să ne asumăm această decizie. Sunt decizii foarte personale, sunt decizii medicale. Nu se poate nega faptul că există anumite riscuri și fiecare din noi când facem ceva ne asumăm riscuri. Este absurd să se ia această decizie în numele nostru. Ne opunem clar unei dictaturi medicale”, a spus părintele Ștefan Mindea.[1]

O altă voce care se opune vehement măsurilor restrictive este cea a medicului, chirurgului și fostului șef al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) Lucian Dută, care a spus că nu-și va vaccina copiii împotriva Covid-19:

„O spun clar și răspicat: NU mi-aș vaccina copiii niciodată împotriva COVID. Asta e convingerea mea și așa voi face. (…) Toți oamenii din lume suntem egali, sau așa se presupune, și facem ce dorim cu corpurile noastre. Nu ni se poate impune nimic. Sigur că statul este dator să pună la dispoziție medicamente, vaccinuri, dar alegerea finală este a noastră. (…) Orice vaccin a fost pus pe piață după cel puțin cinci ani de teste. De ce? Pentru că niciodată nu se știu efectele pe termen scurt și lung. Ceea ce eu am reclamat este faptul că dacă noi ca adulți ne putem asuma aceste riscuri, pentru copiii noștri, în condițiile în care efectele nu sunt dovedite, este alegerea mea de a nu-mi expune copilul la niște riscuri.”[2]

Nu în ultimul rând, dr. Monica Pop a criticat guvernul, la Antena 3, pentru excluderea testării în rândul celor vaccinați, întrucât și vaccinații transmit boala. Medicul a comentat, în special, proiectul de introducere a certificatului Covid în spitalele din România, ceea ce ar duce, automat, la excluderea testării pentru personalul vaccinat: „Un medic vaccinat nu se testează, pentru că așa este recomandarea scelerată. Nu este normal așa ceva, el poate fi infectat. Deci el a făcut vaccin, este în stare bună infectat, dar nu știe, că dacă nu s-a testat, nu știe. Și are 30 de pacienți de văzut în ziua aia. Le dă tuturor”, a declarat Monica Pop.

Vaccinare și sănătate prin frică și constrângere?

Pe de altă parte, Renate Weber, Avocatul Poporului, a precizat într-un comunicat de presă publicat recent, că soluțiile legislative din proiectele discutate de Guvern care condiționează exercitarea dreptului la muncă al personalului din unitățile sanitare și din centrele rezidențiale de obținerea certificatului de vaccinare sau de testare, cu plata testelor de către angajat, reprezintă „măsuri restrictive”, fiind „lipsite de proporționalitate și inadecvate scopului urmărit”, informează Agerpres.[3]

Și judecătorul Dana Gîrbovan, președintele Curții de Apel Cluj, spune că decizia vaccinării trebuie să fie una personală, și nu a statului.

Magistratul a explicat faptul că intervenția statului în problema vaccinării avea sens dacă prin această procedură se protejau ceilalți membri ai societății, dar în momentul în care s-a demonstrat că și vaccinații pot transmite virusul, intervenția statului nu se mai justifică.

„Pornind de la acest drept fundamental al fiecărei persoane, de a decide asupra propriului corp, decizia de a te vaccina sau nu este una personală, pentru că implică o analiză foarte personală a riscurilor vis-a-vis de sănătatea unei persoane: îți asumi riscurile unei boli pe care o cunoști și știi cât de gravă poate fi sau îți asumi riscurile vaccinării, riscuri pe care le cunoști doar parțial. (…) În momentul în care s-a dovedit că persoanele vaccinate pot să transmită virusul, deja această teorie nu mai este valabilă. Ne întoarcem la principiul dreptului de a alege liber și complet informat despre acest aspect”, a declarat președinta Uniunii Naționale a Judecătorilor din România (UNJR) într-un interviu acordat jurnalistului Robert Turcescu.[4]

Dana Gârbovan mai arată că nu este normal ca statul să transmită frică și constrângere populației pentru a se vaccina, trăgând totodată un semnal de alarmă asupra colectării datelor în pandemie. „Pandemia trece, dar datele colectate rămân. Dacă rămân, în garanția cui? Ce garanție avem că datele nu vor fi folosite de stat pentru controlul cetățeanului?”.

În contextul în care, de la o zi la alta, sfera drepturilor și libertăților cetățenești se restrânge într-un mod cel puțin îngrijorător, dorim să adresăm autorităților o serie de întrebări:

 1. În contextul în care creșterea numărului de infectări este pusă pe seama nevaccinaților, cum se explică faptul că în statele în care rata vaccinării a depășit 70 – 80%, se înregistrează, în prezent, un număr record de îmbolnăviri? Astfel de situații se petrec, spre exemplu, în Norvegia (care, cu 80% populație adultă vaccinată, a atins în luna septembrie recordul absolut de infectări de la începutul epidemiei și până azi), Irlanda (cu 88% populație adultă vaccinată, și unde, în septembrie, s-a înregistrat dublul de infectări față de momentul începerii campaniei de vaccinare) sau  Israel (care, cu 74% populație adultă vaccinată, a atins în luna septembrie recordul absolut de infectări)[5]. Toate aceste situații arată ineficiența epidemiologică a vaccinurilor anti Covid și , pe cale de consecință, lipsa justificării introducerii unor certificate de vaccinare sau pașapoarte sanitare.

 2. Dacă producătorii și autoritățile recunosc faptul că vaccinul nu previne îmbolnăvirea, nici transmiterea, atunci ce rost mai au toate aceste măsurile abuzive, aberante și disproporționate, menite să creeze presiune asupra populației privind acceptarea acestor vaccinuri, măsuri luate fără o consultare largă a societății, atât celei academice, cât și celei civice?

 1. De ce există atât de multe persoane vaccinate care au făcut forme grave sau au murit de Covid, de vreme ce promotorii vaccinurilor tocmai asta promiteau că va fi evitat prin vaccinare? Campania de vaccinare anti-Covid se dovedește a fi un răsunător eșec. Situația din spitale și ATI-uri ilustrează acest eșec, prin procentul neașteptat de mare al vaccinaților cu forme severe. De asemenea, un raport întocmit de Serviciul de Sănătate Publică din Anglia, publicat în luna septembrie, cu titlul „Variantele SARS-CoV-2 îngrijorătoare și variantele aflate sub investigație în Anglia”, arată că persoanele vaccinate au contractat și au murit din cauza așa-numitei variante „Delta” a Coronavirusului într-un procent mult mai mare decât persoanele nevaccinate, între 1 februarie 2021 și 12 septembrie 2021.[6]  

 1. Cum se explică faptul că la Festivalul „Untold” sau la Congresul Partidului Național Liberal au fost acceptate excepții de la regulile impuse de Guvern în contextul pandemiei, miile de participanți participând la aceste evenimente fără măști de protecție sau distanță socială? Cum de aceste categorii au fost atât de privilegiate, în timp ce bieții copii sunt nevoiți să-și dozeze la școală cantitatea de oxigen, ca să poată rezista o zi întreagă cu masca pe figură, în ciuda numeroaselor semnale de alarmă trase de specialiști din lumea întreagă, cu privire la riscurile[7] purtării măștilor de protecție[8]?

 2. Cum se justifică, din punct de vedere legal, situațiile în care neefectuarea vaccinului duce la pierderea locului de muncă, interzicerea deplasărilor sau a accesului la educație? Amintim că orice formă de constrângere intră în contradicție cu Legea drepturilor pacientului 46/2003 care prevede, la cap. 3, art. 13, că „pacientul are dreptul să refuze sau să oprească o intervenţie medicală asumându-şi, în scris, răspunderea pentru decizia sa.” De asemenea, se încalcă și dreptul la libertatea conştiinţei, consacrat de art. 29 din Constituţia României, precum și dreptul fundamental la educație, prevăzut în Constituţia României, la art. 32, alin 1: „Dreptul la învăţătură este asigurat prin învăţământul general obligatoriu, prin învăţământul liceal şi prin cel profesional, prin învăţământul superior, precum şi prin alte forme de instrucţie şi de perfecţionare.”

 3. Cum se justifică, în ciuda tuturor reacțiilor adverse înregistrate în ultimele luni[9], impunerea la scară largă a unui experiment medical bazat pe tehnologii controversate, inacceptabile din punct de vedere bioetic, moral și creștin, fără studii clinice, fără cunoașterea efectelor adverse și fără o informare prealabilă a cetățenilor? Cele mai recente informații din sistemul VAERS, dezvăluite vineri, 24 septembrie, arată că au fost raportate 726.965 de reacții adverse în Statele Unite, în urma vaccinării, din care 15.386 de decese și 99.410 de efecte adverse grave, în perioada 14 decembrie 2020 și 17 septembrie 2021. Cu toate acestea, se pare că cifrele sunt mult mai mari, potrivit unui studiu realizat încă din 2010 de Harvard Pilgrim, care demonstrează că „mai puțin de 1% din efectele negative ale vaccinurilor” sunt raportate la VAERS, producătorii înșiși estimând o „rată a declarării de 50 de ori mai mică” pe VAERS față de realitate[10].

 4. Care ar putea fi consecințele ingineriei genetice, dezvoltate prin noua generație de vaccinuri, asupra ființei umane? În ce măsură va fi modificat[11] ADN-ul unei persoane vaccinate cu ARN mesager (precum serurile Pfizer și Moderna) sau cu vector adenoviral (Jansen, Sputnik) ? În ce măsură se va putea influența comportamentul uman prin intermediul magneto-proteinelor prezente în vaccinuri, în contextul vaccinării globale cu seruri care conțin oxid de grafen și produc proteină Spike?

Un articol publicat de ziarul „The Guardian” în 2016 face un rezumat al cercetărilor științifice menite să găsească o modalitate de a influența/controla creierul, mai precis neuronii localizați in anume zone cerebrale, pentru a dicta comportamentul uman.[12]

Sunt luate în considerare toate aceste date, atunci când se impune vaccinarea populației cu aceste seruri?

 1. De ce sunt ignorate sistematic punctele de vedere ale unor somități, precum Luc Montagnier, laureat al premiului Nobel pentru medicină pentru descoperirea virusului HIV, care a afirmat, lunile trecute, că programul de vaccinare împotriva virusului este o „greşeală inacceptabilă” și că vaccinările în masă sunt o „eroare ştiinţifică, precum şi o eroare medicală”. „Este o greşeală inacceptabilă. Cărţile de istorie vor arăta acest lucru, deoarece vaccinarea este cea care creează variantele”, a adăugat prof. Luc Montagnier. Renumitul virologul a explicat că „există anticorpi creaţi de vaccin”, forţând virusul să „găsească o altă soluţie” sau să moară. Aşa se creează variantele. Tulpinile sunt „produsul şi rezultatul vaccinării”[13].

În fața tuturor acestor provocări la adresa semenilor noștri, solicităm renunțarea urgentă la certificatul digital, și la orice instrumente de urmărire și control, generatoare de abuzuri și segregare. Considerăm imperativă eliminarea tuturor formelor de constrângere și a abuzurilor de orice fel îndreptate asupra românilor, precum și respectarea legislației în vigoare, care garantează drepturile și libertățile fundamentale.

Federația Pro-Vita susține, prin propriul statut, protejarea dreptului la viaţă al tuturor fiinţelor umane, de la concepţie până la moartea naturală, și, în consecință, se opune oricăror forme de încălcare a acestui drept. Ca și creștini, credem că Viața și Libertatea sunt daruri ale Lui Dumnezeu , nu produse convenționale ale unor sisteme politice și că „orice fiinţă umană are dreptul la viaţă, la libertate şi la securitatea persoanei sale”, după cum se afirmă și în Declarația Universală a Drepturilor Omului. Încălcarea acestor drepturi naturale reprezintă un afront adus Creatorului și Creației, afront care nu poate duce decât la autodistrugere și care nu va rămâne fără judecată și răsplată.

FEDERAȚIA ORGANIZAŢIILOR ORTODOXE PRO VITA DIN ROMÂNIA

Consiliul Director

Note:

[1] https://www.rostonline.ro/2021/09/parintele-neurochirurg-stefan-mindea-prezent-la-protestul-de-la-constanta-trebuie-sa-ne-opunem-clar-unei-dictaturi-medicale/

[2] https://r3media.ro/medic-chirurg-fost-sef-al-cnsas-spune-ca-exista-tratamente-eficiente-care-sunt-ascunse-publicului-o-spun-clar-si-raspicat-nu-mi-as-vaccina-copiii-niciodata-impotriva-covid/

[3] https://www.agerpres.ro/justitie/2021/09/29/avocatul-poporului-conditionarea-dreptului-la-munca-de-obtinerea-certificatului-de-vaccinare-sau-testare-masura-restrictiva-inadecvata–787821

[4] https://r3media.ro/judecatoarea-dana-girbovan-sa-obligi-oamenii-sa-faca-ceva-prin-inducerea-fricii-nu-este-specific-democratiilor-ci-dictaturilor-vaccinarea-trebuie-sa-ramana-o-decizie-personala-nu-a-statului/

[5] https://rgnpress.ro/2021/09/28/varujan-vosganian-situatia-norvegiei-care-cu-80-populatie-adulta-vaccinata-a-atins-in-luna-septembrie-recordul-absolut-de-infectari-de-la-inceputul-epidemiei-si-pana-azi/

[6] https://www.activenews.ro/stiri/Serviciul-de-Sanatate-Publica-din-Anglia-recunoaste-ca-vaccinul-anti-Covid-este-ineficient-Persoanele-vaccinate-au-murit-din-cauza-variantei-Delta-la-o-rata-mult-mai-mare-decat-persoanele-nevaccinate-169666

[7]  https://bucovinaprofunda.com/2021/02/21/mastile-sunt-ineficiente-si-pot-fi-periculoase-de-aceea-ele-nu-pot-fi-obligatorii-45-de-studii-stiintifice-care-sustin-aceste-afirmatii/

[8] https://astarastoae.wordpress.com/2021/07/08/masca-noastra-cea-de-toate-zilele/

[9] https://vaers.hhs.gov/data/datasets.html

[10] https://www.activenews.ro/covid-dezvaluiri-covid/Cum-sunt-ascunsi-Mortii-Zeci-de-mii-de-decese-printre-batrani-si-handicapati-la-14-zile-dupa-vaccinarea-anti-COVID.-Mantra-Sigur-Eficient-trebuie-oprita-169669

[11] Reverse-transcribed SARS-CoV-2 RNA can integrate into the genome of cultured human cells and can be expressed in patient-derived tissues | PNAS   https://www.pnas.org/content/118/21/e2105968118

[12]https://www.theguardian.com/science/neurophilosophy/2016/mar/24/magneto-remotely-controls-brain-and-behaviour

[13]https://epochtimes-romania.com/news/laureat-al-premiului-nobel-afirma-ca-vaccinarea-anti-covid-genereaza-tulpinile–314805?fbclid=IwAR0o-vtDx0-ca9wFrrRqw-P2auerB3rf8yWCKVqPugutn4H4L5PXwAvl7tE

12 comentarii »

 1. Cine vrea să facă „un ban cinstit”?
  https://www.samueleckert.net/isolate-truth-fund/
  ” Filipe:
  Daca ar fi existat virus, probabil ar avea dreptate si as considera acest articol unul bun. Dar atata timp cât nu poate fi dovedit asa ceva, trecem la a trage concluzii pripite. Si de fapt asta se vrea, legitimarea „virusului”. Munca „lor” e pe trei sfert facuta. Nu poti lupta doar pe partea „politica” a plandemiei. Trebuie pe cea teoretica. Teoria spune ca virusul nu a fost izolat (doar formal), daca spuneti ca nu am dreptate va rog a-mi arata video care sa dovedeasca izolarea (e aberant ce cer pt ca e imposibil asa ceva). Poate ar trebui sa cititi despre diferentele de temperatura asupra corpului uman, care se intampla doar toamna (de la cald la frig) si primvara(de la frig la cald), exact cand sunt „valurile”. Iarna si vara nefiind aceste probleme, in mod major, deoarece deja corpul s-a adoptat acelor conditii. Simplu. Nu neg ca nu exista bacterii, microbi, fungi, ciuperci, etc. Exista si ne ajuta sa putem trai, altii pot fi daunatori organismului (pt asta avem sistemul imunitar), dar sa vii cu ficțiuni și sa le legitimezi o nalucire, e deja prea mult..”
  Semnul grafic delta din alfabetul grecesc e cumva în formă de piramidă?
  De ce nu acceptăm si varianta beta sau gama înainte de de delta, ca să vorbim despre ele?
  Dacă minciuna nu se va scoate din rădăcină mereu va puii frunze în vânt, şi se va dezvolta foarte bine ,exact datorită celor care o curăță de frunzele slabe, întărind astfel rădăcinile şi tulpina.
  Dar cine să înțeleagă sau să vadă din moment ce sunt aproape toți cu grumazurile legate?
  Ciudați aceşti oameni cu grumazurile legate. Îi compatomesc.
  Este o vorbă a Mântuitorului : (desi au ochi tot nu văd ).

  Apreciază

  Comentariu de Filipe — 5 octombrie 2021 @ 09:12 | Răspunde

 2. De ce nu se acceptă de către medici că înainte de 2020 erau atâtea cazuri de gripă, răceală şi pneumonii sau te miri ce alte boli ale aparatului respirator, ( sezoniere bineînțeles ) care acum au dispărut complet pentru că mai există doar o singură boală a aparatului respirator declarată. Stiti voi care.
  Este posibil asa ceva? Este logic?
  Acum dacă răcește cineva neserizat are covrig nu? Facem pariu că dacă merge cineva cu o salivă de câine la un test rapid şi declară că tuşeste vine rezultatul pozitiv? Poate fi bețişorul muiat şi în suc de pere şi tot pozitiv iese. Nu credeti? Încercați .!
  Dacă răcește cineva serizat, are varianta delta nu?
  Dar unul neserizat care răcește în toamna asta , îi trece intr-o săptămână bineînțeles, si mai răcește şi la primăvară : la a doua răceală ce variantă se presupune că are?
  Mai faceți un experiment mental măcar :
  Luați o persoană sănătoasă pe care o considerați negativă cu test sau fără nu contează, izolați acea persoană departe de societate în cele mai sterile condiții posibile timp de două săptămâni sau câte vreți, apoi expuneti-o la diferențe de temperatură spontane, cu un pic de efort eventual între expuneri, un pic de agitație ( disconfort psihic), şi ceva nesomn.
  Dacă acea persoană răcește în condiții sterile şi fără contact cu altă vietate vizibilă cu ochiul liber în juru ei, întrebarea vine: De unde a luat covrigul?
  Pentru că răceală sau gripă nu am mai auzit în ultimii doi ani să fie pus ca diagnostic pe undeva.
  Mai am o intrebare. Ce apelativ avea covrigul predecesor variantei delta?
  Aaaa. Primul era covrig nouăşpe. A doua variantă e covrig delta nouăşpe.
  Ganditi-vă la următorul exemplu :
  Cineva îl acuză pe un medic pentru o actiune la care el nu a fost nici prezent şi nici nu a facut-o. Medicul se trezește în instanță acuzat de malpraxis. El citește acuzele care i se aduc pentru actiunea respectivă, işi dă seama că şi dacă ar fi făcut acea acțiune , acea acțiune nu reprezintă malpraxis şi încearcă să işi dovedească nevinovăția pe fondul că acea acțiune nu intră in categoria malpraxis. Vă dați seama ce corect ar fi fost să susțină adevărul şi să demonstreze că el nu a făcut acțiunea de fapt?
  Din moment ce legitimezi minciuna pentru simplu fapt că nu cunoști adevărul, degeaba încerci să negociezi consecințele.
  Nu stiu dacă înțelege cineva.
  În orice caz sora moarte ne va deşcebălui.
  Prieteni: cu satanele nu se negociază.
  Scrie undeva: ” Înapoia Mea satano „

  Apreciază

  Comentariu de 4 — 5 octombrie 2021 @ 20:22 | Răspunde

 3. O să vină antiHrist în persoană şi o să zică lumii că au fost mințiți şi traşi pe sfoară, o să dezmintă teoriile lui Copernic, Pasteur, Francis S. Collins şi etc. ,dpupă care aproape toată gloata o să îi urmeze.
  „Iată v-am spus de mai inainte”. Să nu ziceți că nu ați stiut.
  Ochiul care nu vede este incapacitatea sufletului de a deosebi binele de rău!

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de 4 — 6 octombrie 2021 @ 22:00 | Răspunde

 4. Update: a fost adaugata sectiunea pentru angajati pe site-ul https://pentrulibertate.info/

  Apreciază

  Comentariu de rominu — 7 octombrie 2021 @ 14:32 | Răspunde

 5. Oameni buni!!!!!!
  Medici, buologi,profesori, doctori, preoți si toți care dispuneti de constiintă :
  Virusurile prin definiție nu încap în biologie. Biologia este stiinta care studiază viața. Prin definiție :”
  Virusurile reprezintă cea mai simplă formă de viață acelulară. Virusurile nu sunt considerate ființe vii, dar cu toate aceste dispun de material genetic, aflându-se la intersecția dintre viu și neviu. Spre deosebire de celelalte forme de viață, nu consuma hrană și nu produc energie.”
  Ați uitat prima lecție de biologie din clasa 7-a!
  Celula!
  Celula este unitatea de structură şi funcție a organismului.
  Adică membrana citoplasmă şi nucleul.
  Păi dacă este acelulară nu are nucleu.
  Dacă nu are nucleu cum dispune de material genetic? Păi ori că e acid dezoxiribonucleic ori că e acid ribonucleic , fără nucleu cum dispune de acid nucleic?
  Atenție la neatenție. Dacă tot sustineti Adn-ul ca fiind material genetic la organisme celulare, nu puteți accepta că există acest material genetic şi la acelulare. Poate cineva să demonstreze o formă de viață acelulară ?
  Se poate demonstra sau înțelege măcar intersecția dintre viu şi neviu?
  Întrebare pentru profesori de limba română din federația pro vita: este logic termenul : neviu?
  Dacă da, care e logica?
  Vă rog exemple.
  Suntem creştini cu numele?
  Care este intersecția dintre viu şi neviu?
  Poți să fi neviu fără să fi fost viu şi apoi să fi murit? Sau ce legătură are studiul despre viata ( adică biologia prin definiție ) cu neviul?

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de Patru — 7 octombrie 2021 @ 22:08 | Răspunde

 6. Acum pe bune. O vorba românească.
  La mintea Cocoşului:
  Un virus nu poate să supraviețuiască decât intr-o celulă cu viață nu?
  Cum să supraviețuiască ceva ce nu are viață?
  Când o să vedeți că este vorba de alchimie şi nu de biologie?

  Apreciază

  Comentariu de Patru — 10 octombrie 2021 @ 18:23 | Răspunde

 7. […] Între timp, media cumpărată cu arginții iscarioteanului, de pildă pagina web a televiziunii patronată de Bubico George Păunescu fiu de sekurist DIE, duce maskirovka oficială la un nou nivel.În pas de defilare spre “marea restare”!Nici un cuvânt despre apelul internațional făcut de United Health Professionals. Apel disponibil în limba română aici.Nici un cuvânt în “marea presă” despre manifestul Românii se opun dictaturii medicale!Nimic despre Federația ProVita și Scrisoarea Deschisă adresată Guvernului, Parlamentului și tuturor Românilor. […]

  Apreciază

  Pingback de Eliminarea vocilor incomode | MihailAndrei's Blog — 12 octombrie 2021 @ 16:12 | Răspunde

 8. Salut Dr. Mircea ! ce părere aveți de cele de mai jos? e folositor așa ceva sau nu? ii așa cum descriu aceiaacolo pe pagina ( mai jos , unde scrie indicații), pt atâtea boli sa fie eficient ? sau îi ceva periculos cu nanoparticulele astea ?
  Doamne ajuta!
  https://argintcoloidal-ionic.ro/produs/argentum77ppm-480ml/

  Apreciază

  Comentariu de C — 13 octombrie 2021 @ 19:45 | Răspunde

  • aaa…mai bine e de luat Aghiasma Maicii Domnului de la Izvorul Tămăduirii , că sfințește și trupul și sufletul si-ti ajuta la viața cea veșnică.

   Apreciază

   Comentariu de C — 15 octombrie 2021 @ 21:22 | Răspunde

   • Este ironic conentariul tău sau cu dedicație? Scuze de intervenție, însă dpmdv este ambiguu. Ne poți lămuri te rog?

    Apreciază

    Comentariu de Patru — 16 octombrie 2021 @ 01:13 | Răspunde

    • as fii vrut să știu părerea dr-lui Mircea despre ” tinctura” aia cu argint, că e ceva aparte în caz că aud de la cineva despre aceea sa pot da in rasp de la un dr. ortodox . atâta tot… in rest din pct meu de vedere e acela că cel mai bine pt orice boală să apelăm ,/ alergam la mijlocirea PreaSfintei Născătoare de Dumnezeu, la moaștele sfinților și la celelalte sfințite ajutoare și dacă , pt smerenie , ne îndeamnă Domnul sa folosim și unele mijloace naturale sau minerale( ceaiuri, tincturi, medicamente ) atunci și așa dacă ne e de folos ne vindeca Domnul , iar dacă pt anumite patimi sufletești ne este mai de folos uneori să mai și răbdăm puțină boală sau durere …după puterea, răbdarea și credința fiecăruia , că doar nu rămânem veșnici aici cu trupul asta stricăcios, ci doar ne folosim de trup ca să ne dăm examenele pt suflet în Împărăția Cerurilor…asta contează cel mai mult : sufletul nemuritor sa se afle în ceasul despărțirii de trup , cat mai curat sau curățit prin boli, răbdare, faptele evangheliei, rugăciune , spovedanie și cel mai de căpătâi: împărtășit cu Sfintele , Nemuritoarele și Dumnezeieștile Taine ale lui Hristos Dumnezeu… și așa să dobândim și noi împreună cu Sfinții un loc în Împărăția lui Hristos Iisus Cel împreună slăvit cu Tatăl și cu Sfântul Duh, Amin.

     Apreciază

     Comentariu de C — 16 octombrie 2021 @ 14:33

 9. Ca raspuns lui C:
  Am înțeles. Ms
  E-‘ndoios că o aşa „minunăție ” de licoare care nu are niciun efect advers, care costă exact 99 lei şi e de o puritate de exact 99,99%, tratează şi/sau vindecă în jur de 150 de boli şi/sau afecțiuni.
  Dacă argumentarea efectelor adverse inexistente este justificată de termenul ( conceptul) ; „nanoparticule” , dpmdv nu este altceva decât un ” placeobo”, iar în corelație cu „vrajitoria” poate fi alchimie.
  Din bătrâni se zice că unii deveneau posedați in conotație cu ” argintul viu”.
  Probabil că;
  Unde-i una-i şi cealaltă
  Nici mai mică nici mai-naltă.

  Apreciază

  Comentariu de Patru — 16 octombrie 2021 @ 16:08 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: