Bucovina Profundă

16 iulie 2021

Magneto – Proteinele prin care se poate controla de la distanță comportamentul

Magneto – Proteinele prin care se poate controla de la distanță comportamentul

1000

Prezentăm mai jos un articol din 2016 publicat în The Guardian in care se face un rezumat al cercetărilor științifice menite să găsească o modalitate de a influența / controla creierul , mai precis neuronii localizați in anume zone cerebrale, pentru a influența comportamentul uman. Această ramură a cercetării științifice din ultimii aproximativ 20 de ani devine foarte importantă datorită impunerii forțate a serurilor  anti-covid, seruri care conțin compuși  para-magnetici (graphene oxide), produc proteine bioactive care au și efecte magnetice (Spike proteine), seruri care determină fenomene magnetice locale (la locul injectării) sau generale.

Aceste seruri, deși pretind a fi anti-covid, nu opresc transmisia virusului, nu previn boala, nu previn formele grave sau fatale. Impunerea propagandistică a acestor seruri ca ”singura soluție de ieșire din pandemie” în ciuda tuturor evidențelor care arată contrariul, indică o agendă paralelă in care se includ motivele reale ale injectării globale forțate:  controlul tehnologic  al populației, visul de neatins al dictatorilor și tiranilor din toate timpurile. 

(Nota Bucovina Profundă)
TheGuardian, 2016:

Noua metodă  folosește o proteină magnetizată pentru a activa celulele creierului rapid, reversibil și neinvaziv

Cercetătorii din Statele Unite au dezvoltat o nouă metodă de control al circuitelor cerebrale asociate cu comportamente complexe la animale, folosind ingineria genetică pentru a crea o proteină magnetizată care activează grupuri specifice de celule nervoase de la distanță.

Înțelegerea modului în care creierul generează comportament este unul dintre obiectivele finale ale neuroștiinței – și una dintre cele mai dificile întrebări ale sale. În ultimii ani, cercetătorii au dezvoltat o serie de metode care le permit să controleze de la distanță grupuri specificate de neuroni și să cerceteze funcționarea circuitelor neuronale.

Cea mai puternică dintre acestea este o metodă numită optogenetică, care permite cercetătorilor să activeze sau să oprească populațiile de neuroni înrudite la nivel de precizie de milisecunde cu impulsuri de lumină laser. O altă metodă recent dezvoltată, numită chimiogenetică, folosește proteine ​​proiectate care sunt activate de medicamente de designer și pot fi direcționate către anumite tipuri de celule.

Deși puternice, ambele metode au dezavantaje. Optogenetica este invazivă, necesitând inserarea fibrelor optice care livrează impulsurile de lumină în creier și, în plus, măsura în care lumina pătrunde în țesutul dens al creierului este sever limitată. Abordările chimiogenetice depășesc ambele limitări, dar induc de obicei reacții biochimice care necesită câteva secunde pentru a activa celulele nervoase.

Noua tehnică, dezvoltată în laboratorul lui Ali Güler de la Universitatea din Virginia din Charlottesville, și descrisă în revista Nature Neuroscience, nu este doar neinvazivă, ci poate activa neuronii rapid și reversibil.

Mai multe studii anterioare au arătat că proteinele celulelor nervoase care sunt activate de căldură și presiunea mecanică pot fi modificate genetic astfel încât să devină sensibile la undele radio și câmpurile magnetice, prin atașarea lor la o proteină de stocare a fierului numită feritină sau la particule paramagnetice anorganice.  Aceste metode reprezintă un avans important – de exemplu, acestea au fost deja utilizate pentru a regla nivelul glicemiei la șoareci – dar implică mai multe componente care trebuie introduse separat.

Noua tehnică se bazează pe această lucrare anterioară și se bazează pe o proteină numită TRPV4, care este sensibilă atât la temperatură, cât și la forțele de întindere. Acești stimuli deschid porul central al proteinei, permițând curentului electric să curgă prin membrana celulară; aceasta evocă impulsuri nervoase care se deplasează în măduva spinării și apoi în creier.

Güler și colegii săi au argumentat că forțele magnetice de cuplu (sau de rotație) ar putea activa TRPV4 prin tragerea porului central și, prin urmare, au folosit ingineria genetică pentru a fuziona proteina cu regiunea paramagnetică a feritinei, împreună cu secvențe scurte de ADN care semnalizează celulele pentru transport proteine ​​la membrana celulei nervoase și le-au inserat în aceasta.

Când au introdus această construcție genetică în celulele renale embrionare umane cultivate în laborator pe plăci Petri, celulele au sintetizat proteina „Magneto” și au introdus-o în membrana lor. Aplicarea unui câmp magnetic a activat proteina TRPV1 proiectată, dovadă fiind creșterea tranzitorie a concentrației ionilor de calciu în celule, evidențiat la microscopul cu fluorescență.

Apoi, cercetătorii au introdus secvența ADN Magneto în genomul unui virus, împreună cu gena care codifică proteina fluorescentă verde și secvențele de ADN reglatoare care fac ca acest proiect să fie exprimat numai în tipuri specificate de neuroni. Apoi au injectat virusul în creierul șoarecilor, vizând cortexul entorhinal și au disecat creierul animalelor pentru a identifica celulele care emit fluorescență verde. Folosind microelectrozi, au arătat apoi că aplicarea unui câmp magnetic pe feliile creierului a activat Magneto, astfel încât celulele să producă impulsuri nervoase.

Pentru a determina dacă Magneto poate fi utilizat pentru a manipula activitatea neuronală la animalele vii, aceștia au injectat Magneto în larvele de pește zebră, vizând neuronii din trunchi și coadă care controlează în mod normal un răspuns de evadare. Apoi au plasat larvele de pește zebră într-un acvariu magnetizat special construit și au descoperit că expunerea la un câmp magnetic a indus manevre de înfășurare similare cu cele care apar în timpul răspunsului de evadare. (Acest experiment a implicat un total de nouă larve de pește zebră, iar analizele ulterioare au arătat că fiecare larvă conținea aproximativ 5 neuroni care exprimă Magneto.)

Într-un ultim experiment, cercetătorii au injectat Magneto șoarecilor de laborator în zona Corpus Striatum, o structură profundă a creierului conținând neuroni producători de dopamină care sunt implicați în recompensă și motivație, apoi au plasat animalele într-un aparat împărțit în secțiuni magnetizate și ne-magnetizate . Șoarecii care exprimă Magneto au petrecut mult mai mult timp în zonele magnetizate decât șoarecii care nu au făcut-o, deoarece activarea proteinei a determinat neuronii din corpus striatum care o exprimă să elibereze dopamină, astfel încât șoarecii au ales acele zone magnetizate care le produceau satisfacții (dopaminice). Acest lucru arată că Magneto poate controla de la distanță declanșarea neuronilor adânci în creier și, de asemenea, poate controla comportamente complexe.

 

Neurologul Steve Ramirez de la Universitatea Harvard, care folosește optogenetica pentru a manipula amintirile din creierul șoarecilor, spune că studiul este „foarte tare”.

„Încercările anterioare [folosirea magneților pentru a controla activitatea neuronală] au necesitat mai multe componente pentru ca sistemul să funcționeze – injectarea particulelor magnetice, injectarea unui virus care exprimă un canal sensibil la căldură, [sau] fixarea capului animalului, astfel încât o bobină să poată induce modificări în magnetism ”, explică el. „Problema cu existența unui sistem cu mai multe componente este că există atât de mult spațiu pentru fiecare piesă individuală să nu funcționeze.”

„Acest sistem este un virus unic, elegant, care poate fi injectat oriunde în creier, ceea ce îl face din punct de vedere tehnic mai ușor de utilizt și mai puțin probabil să apară defecțiuni”, adaugă el, „iar echipamentul lor de influențare a comportamentului a fost conceput inteligent pentru a conține magneți acolo unde este cazul, astfel încât animalele să se poată deplasa liber. „

„Magnetogenetica” este, prin urmare, o completare importantă a cutiei de instrumente a neurologilor, care va fi, fără îndoială, dezvoltată în continuare și va oferi cercetătorilor noi modalități de a studia dezvoltarea și funcționarea creierului.

 

Referinţă

 • Wheeler, M. A., et al. (2016). Genetically targeted magnetic control of the nervous

systemNature Neuroscience, DOI: 10.1038/nn.4265 [Abstract]

 

Sursa: The Guardian, 24 martie 2016

Traducerea: Bucovina Profundă

 

Bonus:

 

 

13 comentarii »

 1. Citez din articol:”Mai multe studii anterioare au arătat că proteinele celulelor nervoase care sunt activate de căldură și presiunea mecanică pot fi modificate genetic astfel încât să devină sensibile la undele radio și câmpurile magnetice, prin atașarea lor la o proteină de stocare a fierului numită feritină sau la particule paramagnetice anorganice.”
  Întrebare: Există cumva şi particule paramagnetice organice? Chiar îs curios care sunt acelea.
  Altă chestiune, citez tot din articol:
  „Apoi, cercetătorii au introdus secvența ADN Magneto în genomul unui virus, împreună cu gena care codifică proteina fluorescentă verde și secvențele de ADN reglatoare care fac ca acest proiect să fie exprimat numai în tipuri specificate de neuroni.”
  Atenție – UNUI virus
  Acum să gândim la rece:
  Conform studiilor si ipotezelor si conform ştiintei actuale aservită nouă de cercetători, dimensiunea nucleului unui atom, oricare ar fi el, din Tabelul lui Mendeleev, este de 10 la puterea minus 60 (Ainstromi) ( un ainstrom fiind un submultiplu al metrului adică 10 la putere minus 12 picometri). Trebuie remarcat că nucleul unui atom care este de dimensiunea: zero virgulă 71 de zerouri1 conține neuroni şi protoni care au fost măsurati si cântăriti de cercetători. Așadar conform citatului de mai sus, cercetătorii noștri au avut UN virus pe masă în laborator în care au introdus două chestiuni mai mici decât virusul respectiv, căci altfel nu puteau să încapă, logic nu?
  Întrebarea vine: Ce dimensiuni avea virusul, ce dimensiuni avea penseta cu care au introdus chestiile in el?
  Pentru că virusul nu le putea asimila singur deoarece fiind neviu in afara unei celule vii, el nu putea face vreo acțiune nu?
  Sau concluzia frazei ar fi de fapt scopul în care să fie exprimat ” acest proiect” ?
  Care proiect?
  Adică noi trebuie să credem si să luăm de bun si adevărat această ipoteză?
  Dacă ar fi să vrei să afli veridicitatea celoro spuse în articol, si ai aplica metoda matematică prin reducerea la absurd a ipotezei, ( căci oricum altfel nu ai cum), oare ai ajunge la concluzia că toată ipoteza este adevărată? Sau ai întâmpina unele ipoteze false pe parcursul dezvoltării calculului demonstrației?

  Apreciază

  Comentariu de Cristi — 16 iulie 2021 @ 19:39 | Răspunde

  • Am uitat să scriu milimetri. Zero virgulă 71 de zerouri 1 milimetri ( la dimensiunea nucleului atomullui)
   Cât despre electronii de pe ultimul strat electronic Q , cedați sau primiți , de către atomii care au devenit ionii pozitivi sau negativi, si care au fost numărați în prealabil de cercetători ( că altfel nu aveau cum să stabilească valența fiecarui element din Tabelul lui Mendeleev )despre care se vorbește în articol,
   dimensiunile si masa lor care le validează efectiv existența fizică ca materie, o să povestim altă dată.
   Mulțumesc

   Apreciază

   Comentariu de Cristi — 16 iulie 2021 @ 19:56 | Răspunde

 2. „dovadă fiind creșterea tranzitorie a concentrației ionilor de calciu în celule, evidențiat la microscopul cu fluorescență.”
  Deci ei au observat la microscopul cu fluorescenta că numărul ionilor de calxiu în celule a inceput să crească pentru scurt timp nu?
  Ce poate să fie acest microscop cu fluorescență.? Probabil un microscop optic care este conectat la un computer si astfel devine microscop electronic nu?
  Microscopul optic apropie imaginea astfel încât prin intermediul lui se pot vedea cu ochiul liber chestiuni de dimensiuni micro-metrice adică a mia parte dintr-un milimetru. Bun.
  Ce face microscopul electronic? Cum se pot vedea cu ajutorul lui chestiuni nano-metrice, sau pico-metrice? Că în fond e microscop , nici nanoscop, nici picoscop.
  Asa încât el ia imaginea pe care o poate apropia maxim prin ( zoom optic) si o bagă în computer, apoi trage de ea si o întinde prin completare cu pixeli, iar după un anume algoritm băgat în programul lui, el dezvoltă ipoteze despre dimensiuni, prezintă forme si culori pe monitor, iar cercetătorii incep să pună ipoteze, să scoată teorii, să zică uite: noi am pus un colorat în picătura asta de substanță ( h20 spre exemplu) si substanța a început să se coloreze până s-a colorat toată… #pe baza unor imagini deformate ca realitate. Adică mărite si ireale # Noi tragem concluzia că de fapt a avut loc o creştere tranzistorie a ionilor de calciu în celule. Bine, puteam să spunem si magneziu sau iridiu sau stronțiu sau radiu în loc de calciu, da’ e mai popular elementul si contează la credibilitate., nu?

  Apreciază

  Comentariu de Cristi — 16 iulie 2021 @ 21:08 | Răspunde

 3. „au folosit ingineria genetică pentru a fuziona proteina cu regiunea paramagnetică a feritinei, împreună cu secvențe scurte de ADN care semnalizează celulele pentru transport proteine ​​la membrana celulei nervoase și le-au inserat în aceasta.”
  Deci practic, la nivel pico-metric, cu ajutorul ingineriei genetice, cercetătorii au contopit proteina cu o anume parte din feritină plus câteva semnalizatoare de transport ( adică au contopit trei concepte în unul,.. asta da fuziune) ) , apoi le-au băgat în celula nervoasă. Atenție!Au folosit doar regiunea paramagnetică, celelalte regiuni au rămas la locul lor. Asta da inginerie genetică .E fascinant.
  Feritina asta trebuie să fie o minunăție de substanță de vreme ce are două sau mai multe regiuni.
  Abia aştept să o caut în dicționarul de chimie. Zic asta că nu îl am la mine acum si mă oftic.
  Ps. A nu se înțelege că dialoghez cu ton arogant. Este o exprimare fără figuri de stil si fără figuri de discotecă.
  Cei care au cuceritTroia au cucerit-o prin minciună. Da au mințit că acel cal este un dar de recunoştintă si acceptare a neputinței lor. Cei care au fost cuceriți au fost cuceriți din cauza mîndriei lor, că au acceptat laudele, implicit darul.
  A accepta genetica, A accepta pseudo-ştiinta actuală în fuziune cu ortodoxia este același deznodământ. Dacă genetică este valabilă pentru ortodox atunci este îndreptățit să afirme că la originea lumii este Marea Explozie ( big-bang )., că se trage din maimuță, si că (dumnezeu )este extraterestru .
  Cu alte cuvinte : dacă tu crezi în evoluție te înțeleg, însă asta nu înseamnă că trebuie să fiu de acord. Mai sunt încă oameni care cred în creație. Trebuie specificat: A crede înseamnă a fi convins!
  Nu are nimic de a face lumina cu întunericul.

  Apreciază

  Comentariu de Cristi — 16 iulie 2021 @ 23:00 | Răspunde

  • Bravo Cristi! Numai baliverne se toarnå in ziarul The Guardian , si el apartinând ocultei mondiale sataniste elitiste din Londra, capitala mondialā a mincinosilor cu facultati „stiintifice” si care conduc lumea spre haos. Numai date false si un limbaj academic pompos , Voit bombastic in acel ziar . Desigur , vorbesc arhiconii de la Oxford university sau Cambridge university. Las’ cā- I aburim noi pe oameni , CA si cu covidu’, un virus ce NU existā.
   Deasupra tuturor este DUMNEZEU si HRISTOS si Creatia! Nu existā geneticā si nici Magneto-Genetica decât in imaginatia bolnava a englezilor ocultisti care conduc si lumea stiintifica si academics din Anglia, din toatā Europa si din America.
   Dar nici HRISTOS -DUMNEZEU nu doarme! Lumineaza mintea cui trebuie dintre românii cu adevarat credinciosi in HRISTOS!
   Tineti-va tare in Credinta in HRISTOS!
   ADEVARUL vā va face liberi!

   Din punct de vedere duhovnicesc si ortodox: urez un DOAMNE AJUTĀ!

   Controlul mintii celor credinciosi întru HRISTOS, nu va fi niciodatā, de acres, NU va vaccinati cu nici un fel de vaccin si nici cu acele seruri experimentale , asa zise impotriva „covidului”.

   Invierea din morti si Vindecarile miraculoase ale lui HRISTOS , nu le poate explica nici o stiinta , fie ea si „Magneto-Genetica”…

   Doar DUMNEZEU sā fie in sufletele noaste si SUS INIMILE! Altfel, nu ne mântuim întru HRISTOS!
   Credeti CA DUMNEZEU pierde vremea ?!

   Sā aveti Credinta cât un munte! Pamântul e un disc (geocentrism) scrie la Sfânta Biblie in Geneva, omul este creat de DUMNEZEU si americanii NU au ajuns niciodatā pe Lunā , iar Soarele Este de dimensiunea Lunii si ambele corpuri ceresti se invârt in jurul Pāmânt ului.

   Multe ni se ascund de cātre stiinta officialā.
   Nu întru in polemica absolut cu nimeni.

   Doar am spus punctual niste idei crestin ortodoxe.

   Doamne ajutā!

   Apreciază

   Comentariu de Eli — 17 iulie 2021 @ 00:57 | Răspunde

   • Rectific: scrie la Sfânta Biblie in Genezā.

    Doamne ajutā!

    Apreciază

    Comentariu de Eli — 17 iulie 2021 @ 01:00 | Răspunde

   • @@@….scrie la Sfânta Biblie in Genezā

    Vom vedea multe!

    Doamne ajutā!.

    Apreciază

    Comentariu de Eli — 17 iulie 2021 @ 01:02 | Răspunde

   • Te rog să îți retragi cuvintele: Bravo Cristi!
    Nu am nevoie de felicitări, mai mult decât atât îmi crează disconfort.
    Dacă cumva am zis ceva bun aceea nu a fost de la mine ci de la Dumnezeu. Dacă am zis rău, aceea a fost de la mine în incapacitatea mea de a înțelege ce e bine sau ce e rău.
    A nu se înțelege că ar putea fi un exces de modestie. E pur si simplu un punct de vedere. În rest;
    Privitor ca la teatru
    Tu în lume să te-nchipui
    Joace unul şi pe patru
    Totuși tu aghicive-i chipul
    De se-ngână, de se ceartă
    Tu în colț petreci în tine
    Şi-nțelegi din a lor artă
    CE E RĂU ŞI CE E BINE.

    Apreciază

    Comentariu de Cristi — 20 iulie 2021 @ 00:58 | Răspunde

 4. […] Magneto – Proteinele prin care se poate controla de la distanță comportamentul […]

  Apreciază

  Pingback de Magnetizare și robie antihristică | — 17 iulie 2021 @ 18:10 | Răspunde

 5. […] care determină fenomene magnetice locale (la locul injectării) sau generale. Potrivit paginii Bucovina Profundă, aceste seruri, deși pretind a fi anti-Covid, nu opresc transmisia virusului, nu previn boala, nu […]

  Apreciază

  Pingback de Despre magneto-proteinele prin care se poate controla de la distanță comportamentul uman, în contextul vaccinării globale cu seruri care conțin oxid de grafen și produc proteine spike – Stirea Zilei — 17 iulie 2021 @ 18:24 | Răspunde

 6. […] Magneto – Proteinele prin care se poate controla de la distanță comportamentul […]

  Apreciază

  Pingback de SERURILE mARN SUNT FĂCUTE CA OTRAVĂ GENETICĂ | Bucovina Profundă — 12 aprilie 2022 @ 12:51 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: