Bucovina Profundă

7 ianuarie 2021

REPLICA FEDERAȚIEI PRO-VITA FAȚĂ DE AFIRMAȚIILE FALSE ALE G4MEDIA. VACCINURILE COVID FOLOSESC LINII CELULARE DIN COPII AVORTAȚI, SUNT EXPERIMENTE NEETICE, IAR MULTIPLE VOCI ALE LUMII ACADEMICE INTERNAȚIONALE LE CONSIDERĂ RISCANTE

REPLICA FEDERAȚIEI PRO-VITA FAȚĂ DE AFIRMAȚIILE FALSE ALE G4MEDIACEL -JHumReprodSci_2010_3_3_153_74161_f2

VACCINURILE COVID FOLOSESC LINII CELULARE DIN COPII AVORTAȚI, SUNT EXPERIMENTE NEETICE, IAR MULTIPLE VOCI ALE LUMII ACADEMICE INTERNAȚIONALE LE CONSIDERĂ RISCANTE

 

„Federația Provita, ca organizație susținătoare a principiilor pro viață nu poate accepta vaccinuri care folosesc în elaborarea lor celule de fetuși avortați”

 

Federația Organizațiilor Ortodoxe Pro Vita din România ripostează față de afirmațiile false și tendențioase din articolul intitulat „Un preot profesor la Facultatea de Teologie din Sibiu cere oprirea vaccinării bazându-se pe teorii conspiraționiste și pe opiniile controversaților doctori, Monica Pop și Vasile Astărăstoae”, semnat de Alexandru Mihăescu și publicat pe site-ul g4media.ro[1], în data de 6 ianuarie 2021.

Fără nicio documentare prealabilă sau o studiere atentă a referințelor științifice pe care se întemeiază scrisoarea Federației Pro-Vita, autorul califică argumentele invocate drept „pseudo-științifice”, iar pe medicii români care și-au exprimat, în mod justificat, rezervele față de vaccinarea anti-Covid îi asimilează unor… potențiali infractori.

Pentru corectitudinea informării, amintim că dosarul medicului Monica Pop (acuzată în 2016 de abuz în serviciu şi conflict de interese) a fost clasat încă din 2018 de procurorii DNA, deoarece aceștia au constatat că fapta nu există[2]. Din același motiv a fost achitat definitiv în decembrie 2019 și profesorul Vasile Astărăstoae, fost rector al Universității de Medicină și Farmacie din Iași, după opt ani de procese, perioadă care a scos la iveală, potrivit publicației „Evenimentul zilei” „mecanismul diabolic folosit pentru trimiterea în judecată a zece oameni”[3].

Precizăm că Scrisoarea Federației Pro Vita se bazează pe documentul creat de Dr. Wolfgang Wodarg, doctor in epidemiologie, fost președinte al Comitetului pentru sănătate al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei și director al Departamentului de sănătate publică in administrația germană și de Dr. Michael Yeadon, cercetător de prestigiu, licenţiat în biochimie și toxicologie, doctor în farmacologie, fost șef al diviziei de cercetare la Pfizer timp de 17 ani, cunoscător al cercetării şi dezvoltării pentru noile medicamente, document trimis ca petiție către EMA, European Medicines Agency, cu obiecții imperative privind siguranța noilor vaccinuri anti Covid.

Iar pentru că problema bioetică și morală a celulelor de fetuși avortați utilizați în producerea vaccinurilor este etichetată in mod eronat ca „teorie a conspirației”, ținem să precizăm câteva date concrete.

Institutul European de Bioetică a realizat încă din noiembrie raportul Vaccins contre le Coronavirus et utilisation de cellules de fœtus avortés: état des lieux[4]. Potrivit acestui raport, există cel puțin două linii celulare (HEK293 și PER.C6) extrase de la fetuși avortați folosite în diferite etape ale producției de vaccinuri covid. 

 1. Etapa conceperii. E vorba de conceptualizarea, experiențele primare, specificările producției. Dintre producătorii de vaccin covid, regăsim la această etapă Astra Zeneca & University of Oxford.

 2. Etapa producției. Vaccinul final este produs. Regăsim aici Astra Zeneca & University of Oxford.

 3. Etapa testărilor. E vorba de testele de laborator, anterioare folosirii vaccinului pe scară largă. Regăsim aici: Astra Zeneca & University of Oxford; Moderna, Inc. & National Institute of Health; Pfizer & BioNTech.

Așadar, vaccinurile covid aprobate deja la nivelul UE au folosit linii celulare prelevate de la fetuși avortați, 3 tipuri de vaccinuri în etapa testărilor, iar cel de la AstraZeneca folosind în toate etapele producției aceste linii celulare.

Pentru acest motiv, Federația Provita, ca organizație susținătoare a principiilor pro viață nu poate accepta vaccinuri care folosesc în elaborarea lor celule de fetuși avortați. Sunt date concrete din surse publice, recunoscute de firmele producătoare. Deci nu e nicio teorie a conspirației, ci fapte stabilite și coerență cu principiile etice și morale promovate de Federația noastră.

Dar, dacă tot vorbim de fraude, dorim să amintim că Pfizer, cea mai mare companie farmaceutică din lume, a fost găsită vinovată de cea mai mare fraudă din istoria asistenței medicale americane și a primit cea mai mare pedeapsă penală impusă vreodată, de 2,3 miliarde de dolari. Frauda a implicat comercializarea ilegală a patru medicamente, incluzând medicamentul „Bextra”[5]. „Bextra” a fost retras din circulație în anul 2005, ca urmare a riscului crescut de a provoca atac cardiac.

Mai mult decât atât, Pfizer a efectuat teste pe populație, folosind medicamente deosebit de periculoase. Astfel, în 1996, Pfizer a derulat un experiment uman asupra a 200 de copii din Nigeria, care au primit un medicament controversat, numit „Trovan”, împotriva meningitei. În urma experimentului, 11 copii au murit, iar alți 189 rămas cu diferite forme de handicap (orbire, surditate, paralizie etc.)[6] În 2001, guvernul nigerian a acuzat Pfizer de experimentare ilegală, cu tratament inuman și degradant. În 2009, Pfizer a ajuns la un acord cu autoritățile federale nigeriene din regiunea Kano, pentru a achita familiilor victimelor o sumă de 45 de milioane de dolari, iar 30 de milioane de dolari urmau a fi donate inițiativelor de îngrijire a sănătății.

Cu toate acestea, Uniunea Europeană a semnat anul trecut un acord pentru 300 de milioane de doze de vaccin Pfizer, iar în prezent negociază alte 300 de milioane de doze. Numărul total de doze va ajunge la 600 de milioane, suficient pentru a vaccina două treimi dintre europeni pe baza unui regim de două doze Pfizer[7].

Îngrijorările noastre sunt cu atât mai întemeiate, cu cât firmele producătoare au încheiat acorduri de imunitate cu guvernele statelor cărora le vor livra vaccinul, transferând acestora întreaga responsabilitate privind efectele adverse.

Având în vedere gravele situații enumerate mai sus, pentru care compania Pfizer a fost nevoită să ofere despăgubiri de milioane de dolari, considerăm că graba și lipsa de transparență de care dau dovadă autoritățile atunci când vine vorba de aplicarea unor tratamente medicale insuficient testate, care ridică deja multe semne de întrebare prin utilizarea unei tehnologii necunoscute, reprezentând o noutate în domeniul vaccinurilor și, de aceea, având un caracter de cercetare și de fundamentare pe subiect uman, sunt cel puțin condamnabile.

Nu în ultimul rând, a lua în derâdere poziția unor specialiști de o înaltă ținută academică și morală, cum sunt cei citați în scrisoarea Federației Pro Vita (între care amintim pe Dr. Michael Yeadon, pe Dr.Wolfgang Wodarg sau Dr. Romeo Quijano, profesor de farmacologie şi toxicologie la College of Medicine, University of the Philippines Manila) denotă fie ignoranța autorului, fie reaua sa voință.

Pentru o mai atentă analiză a surselor științifice incontestabile, puse la dispoziția tuturor celor interesați, vă recomandăm să parcurgeți din nou Scrisoarea Federației Pro Vita cu privire la vaccinarea anti-Covid[8]. Dreptul inalienabil la viață și sănătate implică și o corectă și completă informare a cetățenilor.

 

 

Consiliul Director al

Federației Organizațiilor Ortodoxe Pro Vita

din România


 

NOTE, SURSE, LINKURI:

[1] https://www.g4media.ro/un-preot-profesor-la-facultatea-de-teologie-din-sibiu-cere-oprirea-vaccinarii-bazandu-se-pe-teorii-conspirationiste-opiniile-controversatilor-doctori-monica-pop-si-vasile-astarastoae.html

[2] https://evz.ro/inca-un-dosar-al-dna-a-picat-medicul-monica-pop-sefa-spitalului.html

[3] https://evz.ro/achitare-dureroasa-in-dosarul-umf-iasi-razbunarea-unui-procuror-dna-corupt-i-a-mancat-opt-ani-din-viata-medicului-vasile-astarastoaie.html

[4] https://www.ieb-eib.org/fr/actualite/recherche-biomedicale/recherche-medicale/vaccins-contre-le-coronavirus-et-utilisation-de-cellules-de-ftus-avortes-etat-des-lieux-1922.html

[5] https://www.nytimes.com/2009/09/03/business/03health.html

[6] https://www.france24.com/en/20090403-pfizer-pay-out-75-million-compensation-over-1996-drug-trial-deaths-nigeria

[7] https://www.g4media.ro/ue-negociaza-alte-300-de-milioane-de-doze-de-vaccin-pfizer-numarul-total-de-doze-va-ajunge-la-600-de-mmilioane-suficient-pentru-a-vaccina-doua-treimi-dintre-europeni-pe-baza-unui-regim-de-doua-doze.html

[8] https://www.activenews.ro/stiri/Federatia-Organizatiilor-Ortodoxe-Pro-Vita-din-Romania-trage-un-semnal-de-alarma-asupra-pericolului-reprezentat-de-preconizata-vaccinare-anti-Covid-19.-NUMAI-ADEVARUL-NE-POATE-FACE-LIBERI-164232

3 comentarii »

 1. Pâinea sau Crucea?
  Observând cum tuturor cultelor li se cere să îndemne lumea să se ,,vaccineze”, consider că e normal să ne punem trei întrebări:
  1. Ce sunt aceste vaccinuri?
  Iată ce aflăm dintr-un rezumat al unui videoclip în care ni se prezintă rolul pandemiei:
  ,,Rezumativ, clipul vorbeste despre transhumanism, adica despre trecerea de la omul actual (homo sapiens, omul 1.0), la omul “îmbunătățit” genetic sau prin bio-tehnologie, la omul re-editat (homo deus, omul 2.0). In clip se vorbeste despre vaccinul celor de la Moderna, o companie de biotehnologie care lucreaza la primul sau vaccin, bazat pe ARN modificat genetic, odata cu care in corpul omului nou-normal se vor introduce o enzima cu nume ciudat – luciferaza, cu rol de marker identitar, si niste nanoroboti – hydrogel, cu rol de conexiune permanenta la centrul de control si supraveghere operat de proprietar. In clip se vorbeste, de asemenea, de implicarea armatei americane in proiect (prin DARPA) si de obligativitatea vaccinarii sub pretextul neutralizarii covid-19.” (https://danielvla.wordpress.com/2020/08/28/video-compania-moderna-si-vaccinul-ei-impotriva-covid-19-ce-contine-arn-modificat-o-enzima-numita-luciferaza-si-posibil-nanoboti-ce-vor-pune-in-practica-transhumanismul-si-even/)
  2. Se acordă cu adevărat importanță sănătății noastre sau se urmărește un alt scop?
  Fiecare creștin este dator să se informeze, dar se pune problema selectării informațiilor și a evitării manipulării mediatice. Conform afirmațiilor unor cercetători, serul din vaccinul care se dorește a ajunge la toți locuitorii Planetei conține hydrogel care este, de fapt, un cip care se solidifică după injectare și care poate fi dirijat oriunde în corp.
  .https://www.youtube.com/watch?v=0uRwxMVf5wo&feature=emb_title (Manipularea și controlul omului prin inginerie genetică și nano-tehnologie – partea 1 din 2)
  Ținta este, bineînțeles, creierul! Pierzându-și independența gândirii, după conectarea sa la tehnologia 5G, omul cipuit prin vaccinare cu nanoboți, nu mai poate aspira spre mântuire, așa cum ne avertizează cuvintele Apocalipsei.
  9. ,,Şi al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,
  10. Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.
  11. Şi fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei.
  12. Aici este răbdarea sfinţilor, care păzesc poruncile lui Dumnezeu şi credinţa lui Iisus.” (Apocalipsa 14)
  Așadar, pe lângă despărțirea de Dumnezeu, așa cum reiese din acest citat, cei vaccinați pot avea multe surprize neplăcute după conectarea lor la 5G în vederea controlului total!
  3. Doresc aceste culte mântuirea oamenilor sau îi tradează?
  Încă din secolul al XiX-lea asistăm la o luptă din ce în ce mai fățișă împtriva lui Hristos prin promovarea păcatului și a iluziei că omul este absolut independent și că se poate descurca singur, fără Dumnezeu! Sfinții Părinți ne spun că, dacă omul alungă prin păcate ori prin ateism Duhul Sfânt, el nu rămâne absolut independent, ci în inima lui se cuibăresc duhurile rele care-l indeamnă să lucreze împotriva poruncilor evanghelice (iubirea lui Dumnezeu și a aproapelui). În secolul al XX-lea, în unele părîi ale lumii s-a creat comunismul ca să-L nege pe Dumnezeu. Atunci am fost sărăciți spiritual prin întemnițarea și uciderea a mii de oameni cu viață sfântă. Aceștia și-au sfințit sufletele marturisindu-L pe Hristos și devenind mucenici. În alte părți ale lumii, s-a luptat împotriva lui Dumnezeu prin promovarea păcatului, care-L îndepărtează pe Duhul Sfânt din inima omului. Păcatele și patimile au atras lumea în secte și erezii și au dat drepturi necuratului asupra lumii. În plus, s-a trecut la politizarea vieții spirituale prin înființarea Consiliului Mondial al Bisericilor.
  La o simplă căutare pe Wikipedia, am găsit următoarele informații:
  ,,Consiliul Mondial al Bisericilor a fost înființat la 23 august 1948 și este de atunci organul central al mișcării ecumenice.(…)Biserica Ortodoxă Română a aderat la Consiliul Mondial al Bisericilor în anul 1961, împreună cu Biserica Evanghelică de Confesiune Augustană din România. (…) Reprezentantul BOR în Consiliul Mondial al Bisericilor în anii 1970 și în anii 1980 a fost mitropolitul Antonie Plămădeală, care la vremea respectivă avea gradul de colonel de Securitate, potrivit mărturiei lui Mircea Dinescu.[2] ” (https://ro.wikipedia.org/wiki/Consiliul_Mondial_al_Bisericilor)
  Faptul că Biserica Ortodoxă Română face parte din Consiliul Mondial al Bisericilor reprezintă un act de trădare a ortodocșilor care mărturisesc în Crez: ,,Cred (…) în Una Sfantă Sobornicească și Apostolească Biserică”, adică se bucură de cele Șapte Taine în vederea mântuirii. În loc să se pună accent pe mântuirea lumii, s-a trecut la nivelarea religiilor, iar ortodocșilor li s-a cerut mereu să cedeze. Astfel, în 2016, la Sinodul Panortodox din Creta, s-a semnat un document prin care celelalte confesiuni sunt numite tot ,,biserici” și sunt puse pe același plan cu Ortodoxia. Aceasta este, însă, o erezie care se numește ECUMENISM. De atunci putem vorbi despre o trădare a Ortodoxiei și despre o militarizare a vieții spirituale, adică preoții și ierarhii primesc ordine de la Consiliul Mondial al Bisericilor, iar cei care nu se supun au de suferit. De aceea, în ciuda oricăror provocări, trebuie să ne adunăm în jurul preoților care sunt dispuși să sufere pentru Adevăr și să dorim ca Hristos să învingă în sufletele noastre!
  Hristos va învinge prin cei care vor face voia Sa și nu se vor lăsa modificați genetic, manipulați și controlați de la distanță prin nanotehnologia introdusă prin vaccin, ci se vor lipi cu toată ființa de El! Vaccinurile venite acum în România sunt cu ARN-mesager și sunt de la Pfizer-Biontech!

  https://danielvla.wordpress.com/2021/01/03/vaccinarea-cu-arn-mesager-este-inginerie-genetica-ireversibila-modificarea-genetica-a-omului/
  Însuși Hristos ne spune,,Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala.” (Matei, cap. 18, vs. 7)Smintelile au început deja, iar profeția Părintelui Justin ( ,,Veți fi vânduți de păstorii voștri”) se împlinește deja: https://ortodoxinfo.ro/2021/01/07/video-calinic-al-argesului-in-stare-de-ebrietate-profunda-face-propaganda-pentru-vaccinul-covid/
  De asemenea, Hristos ne îndeamnă:
  ,,Nu vă temeţi de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să-l ucidă; temeţi-vă mai curând de acela care poate şi sufletul şi trupul să le piardă în gheena.” (Matei, cap. 10, vs. 28).
  Deși se pune problema restrângerii unor drepturi ale celor nevaccinați, acest ierarh se preface că nu știe de existența acestor versete:,,Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.” (Apocalipsa, 13, vs. 16-18)
  Acesta este un indiciu că ne aflăm în plină Apocalipsă. Decodificarea informațiilor din nanoboți se bazează pe 666! Iar pentru Sistem, numele de Botez este înlocuit cu un număr! Există și ,,vaccinuri” care se pot aplica pe mâna dreaptă. Acceptarea modificării genetice a omului reprezintă o ofensă gravă adusă lui Dumnezeu întrerupând relația firească dintre Dumnezeu și om. Dacă omul nu vrea să se îndumnezeiască, atunci, prin această modificare genetică, se va demoniza! Dacă Hristos a dat posibilitatea oricărui păcătos să se mântuiască, acest sistem antihristic îi ia acum această posibilitate și îl obligă în curând să se închine lui Antihrist. Acum culegem roadele îndepărtării de Dumnezeu. Cei care vom refuza pecetea antihristică trebuie să avem spirit de jertfă și să-L mărturisim pe Hristos asemenea sfinților din primele veacuri creștine, să ne despătimim, să ne plângem păcatele și să ne rugăm neîncetat având mereu pe buze rugăciunea inimii. Să avem curajul să spunem că refuzăm acest ,,vaccin”, deoarece ne desparte de Dumnezeu! Rugăciunea stareților de la Optina e fost creată exact pentru aceste timpuri cănd ni se cere să alegem între Dumnezeu și necuratul, între pâine și Cruce:
  ,,Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, păzeşte-ne de înşelăciunea vicleanului Antihrist, a cărui venire se apropie, şi ne izbăveşte de toate uneltirile lui. Acoperă-ne pe noi şi pe toţi dreptmăritorii creştini de mrejele lui cele viclene, in tainica pustie a mântuirii Tale. Nu ne lăsa pe noi, Doamne, să ne îngrozim de frica diavolească mai mult decât de frica lui Dumnezeu şi să ne depărtăm de Tine şi de Biserica Ta cea sfântă. Dă-ne, Doamne, mai bine să pătimim şi să murim pentru sfânt numele Tău şi Credinţa cea adevărată, decât să ne lepădăm de Tine şi să primim semnul spurcatului Antihrist şi să ne închinăm lui. Dă-ne nouă, zi şi noapte, lacrimi să plângem greşalele noastre şi îndură-Te de noi, Doamne, în ziua Înfricoşătoarei Tale Judecăţi. Amin.

  Apreciază

  Comentariu de Lucreția P. — 10 ianuarie 2021 @ 07:08 | Răspunde


 2. Citiți cu discernământ comentariile finale care nu aparțin Ortodoxiei. Este foarte documentat acest material. Trebuie citit cu atenție maximă.

  Apreciază

  Comentariu de Apa trece, pietrele rămân — 11 ianuarie 2021 @ 08:40 | Răspunde

 3. […] etică a producerii vaccinului nu este deloc nelijabilă. Folosirea unor linii celulare provenite de la fetuși avortați este documentată, deși o parte a presei critică din instinct aceste […]

  Apreciază

  Pingback de Vaccinarea – un măr otrăvit. Libertatea sufletească strivită de „sănătatea publică” | theodosie.ro — 16 ianuarie 2021 @ 00:58 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: