Bucovina Profundă

20 mai 2020

Dresura termometrizării este repetiție pentru scanarea implantului biocip?

Filed under: acte cu cip,boicot,dictatura,inginerie sociala,Uncategorized — Mircea Puşcaşu @ 10:12

Dresura termometrizării este repetiție pentru scanarea implantului biocip?

Îndemnăm la boicotarea tuturor magazinelor care impun termometrizarea!

termo

PROCEDURA TERMOSCANĂRII OBLIGATORII ESTE ILEGALĂ

Legi și drepturi fundamentale sunt încălcate prin condiționarea accesului într-un spațiu public de măsurarea temperaturii corporale! Constituția României, Legea 46/2003 a drepturilor pacientului, Legea 95/2006 a sănătății, Principiul non-discriminării, Convenția de la Oviedo, Legea 17/2001 privind ratificarea Convenției europene pentru protecția drepturilor omului și a demnității ființei umane față de aplicațiile biologiei și medicinei, Confidențialitatea datelor personale, Dreptul fundamental la sănătate și la viață, Dreptul fundamental la demnitatea umană!

Se adaugă irelevanța măsurării temperaturii în scopul enunțat oficial al prevenirii transmiterii virusului covid19, câtă vreme chiar autoritățile declară că așa-zișii „purtători asimptomatici” sunt afebrili! Nu mai vorbim despre multitudinea de stări biologice sau afecțiuni medicale care pot avea ca rezultat ridicarea temperaturii (a se vedea în comentariu), termoscanarea la poarta pieței transformând respectiva persoană în purtător de stea galbenă pe rever, „suspect” privit cu ochi speriați sau furioși de mulțimea de conformați care stă la măsurare, tocmai bun de luat cu duba de către autoritățile statului pentru infracțiunea de a avea febră, ori de a tuși, ori de a strănuta!

Tuberculoza este o boală infecțioasă extrem de contagioasă. Și totuși nimeni n-a închis oamenii în case până la dispariția de pe pământ a bacilului tuberculozei, și nimeni nu testează pentru tuberculoză oamenii care vor să intre în piețe și magazine pentru a-și procura cele necesare traiului zilnic, ori sunt nevoiți să intre într-o instituție a statului pentru a-și rezolva o problemă de viață.

Aceleași argumente sunt valabile și pentru eliminarea obligativității purtării măștilor, dovedit dăunătoare pentru sănătate, nedovedit benefice pentru limitarea transmiterii unui virus. Până în prezent nu avem cunoștință despre o fundamentare epidemiologică (bazată pe studii științifice) care să stea la baza obligativității purtării măștilor și a obligativității termoscanării populației impuse prin actele normative emise de Guvernul României!

Cât despre stupiditatea ideii că un virus poate fi eliminat din natura în care trăim de milioane de ani ca ființe vii alături de toate celelalte ființele vii, inclusiv bacterii și viruși (stupiditate emisă nu o dată de guvernanții României ori de „specialiștii” de la OMS), orice discuție ar fi pierdere de timp. Această idee nu poate avea decât un singur scop: acela de a menține starea de panică irațională, de isterie generalizată (stări propagate de declarațiile oficiale și de media mainstream în fiecare zi, deja de luni de zile), în ciuda tuturor dovezilor care arată că nu au existat motive pentru care această epidemie să fie tratată altfel decât au fost toate celelalte epidemii virale din toți anii vieții noastre!

Despre neomologarea termoscanerului de asemenea nu are sens vreo discuție, odată ce procedura în sine încalcă atât de multe legi, drepturi și libertăți fundamentale!

În ultimele zile multe postări și comentarii arată că un număr mare de oameni înțeleg de ce această procedură este inacceptabilă. Despre cei care nu înțeleg, despre cei care nu dau doi bani pe drepturile fundamentale, despre cei care se ridică cu furie oarbă împotriva celor pentru care Libertatea este bunul cel mai de preț care trebuie apărat, despre aceștia comentariile nu au sens. Toți cei care înțeleg că acesta este un moment în care e esențial să-și apere drepturile și libertățile fundamentale trebuie s-o facă nu doar pe rețelele sociale, ci mai ales în realitate, în modul concret, singurul care contează din punct de vedere juridic. Cu toții trebuie să facem plângeri legale în fiecare situație în care ni se vor încălca aceste drepturi și libertăți. Când mii, zeci de mii, sute de mii de oameni vor face acest lucru, vom putea vorbi despre o trezire a conștiințelor – singura cale prin care această țară ar putea renaște din propria ei cenușă!

Procedura termoscanării încalcă grav dreptul copiilor la educație, prin condiționarea pătrunderii în sălile de clasă, la examene esențiale pentru viața lor, de măsurarea temperaturii corporale cu echipamente neomologate, cu limită superioară de temperatură nedovedită epidemiologic a semnaliza o posibilă infecție cu un virus (oricare), când este știut că și emoția în fața unui examen e suficientă pentru a crește temperatura. Pentru a nu mai vorbi despre obligația impusă conducerii școlii de a informa DSP la depășirea limitei arbitrar stabilite de 37,3 a temperaturii corporale, înaintea informării părintelui – un alt abuz!

Procedura termoscanării obligatorii creează premisele săvârșirii unor abuzuri grave prin încălcarea principiului non-discriminării, prin expunerea la oprobriul public (și posibil la consecințe grave precum ridicarea “suspecților” de către autorități) a unor persoane cu temperaturi corporale necorespunzătoare celor hotărâte arbitrar și fără fundamentare epidemiologică, de către Guvernul României!

Procedura termoscanării obligatorii, asemenea obligativității purtării măștilor, încalcă grav demnitatea umană! Priviți imaginea care ilustrează această postare, imagine în care un om purtând o botniță își înclină capul în fața unei proceduri ilegale și abuzive, și veți înțelege de ce! Ne-am născut ființe libere, și nimic nu este mai de preț, mai demn de apărat, decât Libertatea pentru care mulți au luptat și mulți au murit, timp de sute de ani!

Sursa: Libertate, Te Iubim

Sursă imagine: ActiveNews

 

Cristian Niculescu:

MAI PUȚINĂ RESPIRAȚIE, MAI PUȚINĂ VIAȚĂ
De mâine, cu mască în interior.
Textul actului normativ nu precizează nimic despre ce se întâmplă cu cei care nu pot purta mască din cauze medicale: afecțiuni respiratorii, alergii, boli dermatologice, atacuri de panică, senzație de sufocare, probleme cardio pe fond psihic.
Textul legii nu precizează nimic despre cei care constată că au căpătat afecțiuni din cauza măștii: aceleași de mai sus, la care se adaugă hipoxie, scăderea oxigenării sângelui, creșterea concentrației de CO2, cu consecințele de rigoare, scăderea imunității, am explicat în altă postare.
https://web.facebook.com/niculescu.cristian.96/posts/3327922610575921
Avem o obligație care omite excepțiile și contraindicațiile medicale deja prezente sau viitoare. Prin această omisiune se ajunge la o situație din care mulți vor ieși și mai bolnavi decât erau înainte de portul măștii.
În astea două luni de izolare ai fost pătruns de frică, intimidare și obediență, ai căpătat reflexul ascultării orbești a normei pe care o consideri salvatoare.
https://www.facebook.com/niculescu.cristian.96/posts/3332416743459841

 

Doctor Cacovean Adrian: DE LA PROF UNIV DR MED MONICA POP:

TERMOMETRIZAREA SI TERMOSCANAREA. LEGILE CARE SUNT INCALCATE

Termometrizarea si termoscanarea (si, prin extrapolare, testarea, prelevarea, experimentarea, tratamentul ori alte interventii cu scop terapeutic) reprezinta acte cu caracter medical, in acceptiunea art. 1 lit d), persoanele fiind supuse unei examinari (in scop de diagnosticare preventiva a unei infectii cu virusul Sars-Cov-2), acte care nu pot fi aduse la indeplinire decat de personal specializat medical si numai cu consimtamantul persoanei, cu atat mai mult cu cat astfel se realizeaza o forma de triaj cu caracter epidemiologic.

Conform art. 13 din Legea nr. 46/2003, orice pacient are dreptul sa refuze ori sa opreasca o interventie medicala/act medical si orice interventie asupra corpului uman impune exprimarea consimtamantului persoanei. O dispozitie restrictiva din partea unei autoritati in aceasta privinta (imposibilitatea refuzului termoscanarii) echivaleaza cu suprimarea acestui consimtamant si, astfel, o violare a art. 5 din Conventia de la Oviedo.

Absenta oricarei posibilitati de optiune din partea persoanelor cu privire la aplicarea acestor manevre cu caracter medical, coroborate cu potentiala sanctiune a interzicerii accesului intr-o institutie care, practic, este expresia uneia dintre puterile statului, cea judecatoreasca, echivaleaza cu incalcarea expresa a articolului 6 din Conventia Europeana a Drepturilor Omului.

Este de mentionat ca, din informatiile publice, simptomatologia infectarii cu SarsCov 2 nu implica in mod obligatoriu o stare subfebrila ori febrila, foarte multe dintre cazuri fiind asimptomatice.

In acest fel, stabilirea, in mod unilateral si arbitrar, a unui nivel de temperatura in functie de care se face accesul intr-o incinta reprezinta si o forma de discriminare a persoanelor. Exemplificativ, efectul poate consta in interzicerea accesului unor persoane suferinde de orice afectiuni medicale necontagioase, dar care se caracterizeaza prin temperatura usor ridicata (inflamatii osteo-articulare, leucemii, otite, gastro-enterita, infectii tract urinar, stomatologice etc) sau a unor femei aflate la ovulatie, insarcinate, la menopauza etc.

Tratamentul astfel aplicat este degradant si umilitor pentru orice persoana aflata intr-o asemenea situatie, care risca sa fie supusa oprobriului public prin afisarea (publica) a temperaturii, urmata de interzicerea accesului, realizata de un reprezentant al fortei publice.

In plus, este de sustinut ca supunerea persoanelor, in mod continuu, la incertitudinea generata de o potentiala depasire a unui anumit nivel de temperatura a corpului (ca element variabil in functie de conditii diferite), fixat in mod arbitrar, poate avea consecinte grave asupra integritatii psihice a individului, transformandu-se intr-un real mijloc de tortura.

Prin efectuarea manevrelor de termoscanare in spatiul public se produce o incalcare a confidentialitatii starii de sanatate.

Aparatura utilizata (termoscannere) nu prezinta caracteristicile unei aparaturi de tip medical care sa confere certitudine in ceea ce priveste stabilirea infectarii cu virusul Sars-Cov 2, aparatele respective nefiind omologate si certificate pentru depistarea virusului, ci doar a unei stari fiziologice nerelevante in mod indubitabil in privinta infestarii. De altfel, la acest moment, nu exista vreo dovada a omologarii metrologice a unor asemenea tipuri de aparate de masura, conform OG 20/1992 privind activitatea de metrologie.

Orice masura de prevenire a raspandirii virusului trebuie sa se incadreze in limitele legii si, in orice situatie, sa asigure respectarea drepturilor si libertatilor cetatenesti, inclusiv posibilitatea de a contesta, intr-un termen util, masurile adoptate cu incalcarea acestora si obtinerea unei hotarari intr-un termen rezonabil.”
https://www.facebook.com/cacovean.adrian/posts/10217023058677727

DECLARAȚII PUBLICE ȘI ARGUMENTĂRI JURIDICE ALE UNOR AVOCAȚI privind procedura de termoscanare impusă de către Guvernul României:

Avocat Diana Iovanovici-Șoșoacă:

„1. Termoscanarea nu rezolvă, practic, nimic. Celor care nu au cunoștințe elementare medicale le e foarte ușor să preia nedigerat orice informație din main stream, și apoi să devină apologeții ei cei mai înfocați. În cazul asimptomaticilor, care se spune că pot transmite boala, nu se rezolvă nimic. Ei au temperatura normală.
2. Termometrele nu sunt reglate, darmite controlate metrologic, procedura e prea greoaie. Agentul de la Metro care m-a scanat deunăzi nu era mirat că am 33 de grade. M-a asigurat, zâmbind, că sunt bine. Nu aveam febră. E posibil să fi fost zombi cu așa temperatură, dar era bine. Nu aveam febră.
3. Chiar și pentru un nivelat pe creier trebuie să se bănuiască existența unui mare număr de afecțiuni sau stări fiziologice care duc la creșterea temperaturii. De exemplu, o sa putem ști cu toții când sunt toate doamnele la ovulație.
4. Cedând cu seninătate un drept, permițând o încălcare a intimității, deschidem cutia Pandorei.”
Cabinet avocat ”Iovanovici- Șoșoacă Diana”

 

Avocat Gheorghe Piperea:

Procedura de termoscanare este ilegala

Procedura de termoscanare este ilegala din foarte multe puncte de vedere, intrucat incalca principiul informarii pacientului, principiul non-discriminarii, protectia datelor cu caracter personal si protectia consumatorilor.
Actul normativ care va impune aceasta procedura trebuie atacat in contencios administrativ.
Magazinele care practica aceasta procedura fascista, mai ales in lipsa unui act normativ, trebuie boicotate, facute praf ca imagine pe net si pe paginile de socializare si reclamate in masa la anpc si la instante.
Daca nu veti face nimic din toate astea, nu mai aveti motive sa va plangeti pe facebook.

Termoscanarea este o procedura medicala care ar trebui efectuata de cadre medicale, dar vad ca este data sau propuss a fi data in “sarcina” agentilor de politie, a jandarmilor (da, acei jandarmi detestati de hashtagrezisti si de anti-korupzionisti, acei jandarmi care au dat cu gaze in manifestanti in august 2018, gaze care, dupa spusele unui idiot simpatizant al revolutionarilor-punct-doi, modifica adn-ul), soldati si paznici ai magazinelor. Parca de chestiile medicale trebuia sa se ocupe cadrele medicale, nu? Nu exista, practic, niciun discurs al meu referitor la pandemie fara sa apara inteligenti care sa imi sugereze sa nu ma mai exprim in acest domeniu “rezervat” cadrelor medicale. Aceeasi inteligenti lauda si sustin fara rezerve termoscanarea, o procedura medicala, de catre politisti, jandarmi si paznici ai magazinelor. Pai, cum vine asta?
De altfel, termoscanarea este si ridicol de inutila, intrucat nu poate sa probeze nimic in intervalul 36,5-37,6 grade. Daca vii de la 27 de grade afara in cele 20 de grade (sau chiar putin in zonele cu frig) din magazin, este imposibil sa nu inrosesti aparatul. Exista nenumarate alte motive de crestere brusca a temperaturii, inclusiv tensiunea cauzata, de exemplu, de prostia autoritatilor pandemice si de supusenia inexplicabila a turmei fata de orice țăcăneală a decidentilor care, cica, iau masuri pentru siguranta si sanatatea noastra. Cu astfel de supusenie, plus inventiile proprii fascistoide sau care sfideaza logica, sefii de magazine au toate “sansele” sa isi falimenteze magazinele pe motiv de imputinare sau lipsa a clientilor, iar noi avem toate sansele sa facem foamea, cu banii in buzunar.

PS Chestia cu purtarea obligatorie a mastii are aceleasi vicii, intrucat exista foarte multi oameni, ca mine, care nu pot respira bine nici fara masca, darămite cu masca pe gura si pe nas; copiii sub 7 ani nu pot suporta masca pe figura mai mult de 15 min fara sa se agite si sa faca scandalul tipic copiilor.

PPS Sa va vad cum va abtineti de la strănutat după primul telefon dat la 112 pentru a-l reclama pe unul care a strănutat neregulamentar in metrou.

2 comentarii »

  1. […] mută a condiției de perpetuu suspect epidemiologic, de ciumat ambulant și să practice umilința rituală a plecării frunții in fața unui pistol-termometru și altele și mai […]

    Apreciază

    Pingback de Cifrele și scopurile reale ale pandemiei. Pentru o judecată limpede | Bucovina Profundă — 7 iunie 2020 @ 21:32 | Răspunde

  2. […] mută a condiției de perpetuu suspect epidemiologic, de ciumat ambulant și să practice umilința rituală a plecării frunții in fața unui pistol-termometru și altele și mai […]

    Apreciază

    Pingback de OFICIAL: cifrele și scopurile reale ale pandemiei – OrtodoxINFO — 8 iunie 2020 @ 18:44 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: