Bucovina Profundă

24 octombrie 2012

Cine conduce lumea? Piramida Puterii Oculte Mondiale – Satanismul talmudismului masonic

Cine conduce lumea? 

Piramida Puterii Oculte Mondiale

Descrestinarea, iudaizarea lumii si satanismul talmudismului masonic*(vezi notele BP)

METODA LOR:  PROBLEMĂ, REACŢIE, SOLUŢIE

Cine conduce de fapt lumea? Cine detine puterea absoluta pe planeta? Statele Unite? Rusia, China, Japonia, U.E? Toate aceste puteri economice si militare nu sunt decat niste piese de joc, manuite din umbra de adevaratii stapani ai planetei. Cei care conduc cu adevarat planeta sunt un grup de oameni extrem de bogati, foarte bine organizati si care nu apar niciodata in vazul tuturor. De acolo, din anonimat, ei leaga si dezleaga mersul lucrurilor.

Cei care au auzit de ei, ii numesc Oculta Mondiala sau Illuminati. Cine sunt acesti oameni? Cum sunt ei organizati? Cum conduc planeta? Ce scopuri au?
Sunt intrebari la care incercam sa dam un raspuns in cele ce urmeaza.

De la cel mai inalt nivel imaginabil al puterii, acesti Illuminati necunoscuti celor multi, guverneaza aproape nestingherit. Ei fac legi si revolutii, ei instaureaza guverne, ei hotarasc ce tari dispar pentru ca altele sa le ia locul. Ei „fabrica” noi ideologii si chiar religii. Se spune ca ei au creat oranduirea capitalista, tot ei au creat-o si pe cea comunista. Ei fauresc tratatele militare si economice internationale, ei schimba regimuri politice si presedinti de state, ca pe niste simple piese uzate ale unei masini.
Metoda lor de lucru este simpla dar eficienta si poate fi descrisa in 3 pasi: PROBLEMA, REACTIE, SOLUTIE.
1. In primul rand ei creaza o PROBLEMA (conflicte, razboaie, revolutii, dezastre, etc.) Creaza conflicte si razboaie in care cele doua parti provocate, lupta una impotriva celeilalte si nu contra adevaratului instigator. Tot ei finateaza toate partile implicate in conflict.
2. Apoi prin intermediul mass-media si a manipularii determina o REACTIE in randul populatiei, care solicita o rezolvare a PROBLEMEI aparute.
3. In final tot ei vin cu SOLUTIA care aproape intotdeauna se lasa cu efecte dure asupra populatiei (saracie, restrangerea unor drepturi si libertati, etc. – vezi atentatele din 9/11, armele lui Saddam, criza financiara…) Ei trec intotdeauna drept instanta impaciuitoare care pune capat conflictelor.

CARE ESTE SCOPUL LOR?

Practic scopul lor este sa controleze si sa conduca intreaga planeta prin crearea unei Noi Ordini Mondiale si a unui Guvern Mondial unic. Acesti oameni nu sunt interesati sa castige bani, deoarece „fabrica de bani” este a lor. Ei pot avea oricati bani doresc. Ce isi mai poate dori cineva care are toti banii din lume? PUTERE si CONTROL  (petru subjugarea sufleteasca, impatimirea si demonizarea oamenilor – nota BP)! Acesta este scopul lor.
De ce doresc ei sa stapaneasca lumea? Pentru ca avand putere si bogatie, pot face asta. Peste 90% din oamenii din prezent ar face acelasi lucru daca ar avea acces la bogatie si putere.
Pentru a detine puterea absoluta si controlul intregii planete ei intentioneaza sa realizeze urmatoarele obiective:
1. Stabilirea unui Guvern Mondial unic si a unei Noi Ordini Mondiale.
2. Distrugerea identitatii nationale a statelor lumii.
3. Distrugerea tuturor religiilor lumii (in special a crestinismului) si inlocuirea lor cu o religie unica de tip New Age.
4. Controlul total al populatiei globului si a fiecarui individ in parte precum si transformarea lor in „sclavi de tip modern”.
5. Reducerea masiva a populatiei globului pana la o limita usor de sustinut de catre mediul si resursele planetei.
6. Promovarea depravarii si a obiceiurilor rele pentru indepartarea moralei crestine.
7. Distrugerea modelului actual de societate si a celulei ei de baza, familia.
8. Distrugerea libertatii de exprimare si restrangerea unor drepturi fundamentale ale indivizilor.
Toate acestea se intampla chiar ACUM si intr-un ritm tot mai accelerat. 

GUVERNUL MONDIAL

Guvernul Mondial functioneaza pe ipoteza că un guvern alcătuit din familii vechi şi noi, bazat pe inteligenta si puterea creierului este de preferat dreptului popoarelor de a-si alege propriul destin. Cine doreste mai multe detalii poate studia acest document rar:
Harta Guvernului Mondial-din 2004.pdf

Utilizand harta se poate urmari pe ce directii si in ce zone se propaga efectele unor decizii luate de diverse structuri componente.
Sunt detaliate relatiile si zonele de influenta la nivel mondial ale principalelor dinastii si familii care conduc lumea. Guvernul Mondial este prezentat in acest document ca fiind un complex intelectual, capabil să coordoneze, acumuleze şi să se concentreze toate mijloacele de definire si stabilire a normelor de dezvoltare a unei societati de tip nou.
Acest complex este format din nuclee financiare, politice, strategice şi diplomatice, birouri ştiinţifice şi tehnice, de planificare de cercetare, servicii de culegere a informatiilor, inclusiv retele de tip mafiot.
De mentionat faptul ca integrarea europeana si „cedarea de suveranitate” a statelor au ca scop final crearea acestui Guvern Mondial care va fi singurul suveran peste toate tarile.

CUM SUNT ORGANIZATI SI CUM CONTROLEAZA LUMEA?

Organizarea lor si modul prin care controleaza lumea este de tip piramidal. Sistemul se numeste Piramida Puterii (Pyramid of Power) si este descris mai jos:

Dupa cum se observa in varful piramidei se gaseste OCHIUL CARE VEDE TOT. Este un simbol Illuminati si reprezinta Ochiul lui Lucifer sau Ochiul Satanei. Cine are control asupra lui, are control asupra banilor lumii. De aceea acest simbol (piramida si ochiul apare si pe dolarul american).
Oculta Mondiala (de pe nivelele 1, 2 si 3 ale piramidei) se considera supusii Satanei si i se inchina. De aceea ei incearca sa controleze nivelele inferioare ale piramidei ca sa le aduca sub conducerea Ochiului Satanei.
Pare absurd in zilele noastre ca oameni atat de importanti ai planetei, atat de bogati si de influenti sa creada in puterile Satanei si sa i se inchine, dar va asigur ca exact asa stau lucrurile. Este foarte greu sa iti faci o imagine de ansamblu asupra intregului mecanism (care se desfasoara de la cele mai inalte nivele pana la noi, oamenii de rand, poporul lui Boc si al lui Basescu), dar voi incerca sa lamuresc cateva aspecte esentiale.

NIVELELE PIRAMIDEI

0. Nivelul 0 – Forta superioara reprezentata prin Ochiul Care Vede Tot.

Foarte Important : Intelegerea Fortei (satanice – notaBP) din varful Piramidei Puterii iti da posibilitatea sa „spargi” piramida si sa te sustragi controlului ei.
Ca sa poti intelege cu adevarat forta care se afla in varfului piramidei, trebuie in primul rand sa te intelegi pe tine insuti. Trebuie sa intelegi de unde vi, de unde ai aparut si incotro te indrepti, unde vei dispare. Raspunsurile la aceste intrebari sunt in interiorul tau, iar cheile de descifrare se gasesc peste tot in jurul tau, inclusiv in lumea materiala, palpabila. Din pacate indiciile pe care le gasesti in diverse surse de informare sunt amestecate cu o multime de minciuni. Ca sa afli raspuns la aceste intrebari trebuie sa iti urmezi nu inima si nici creierul ci pe amandoua in egala masura.
Pentru intelegerea Fortei trebuie sa existe un balans perfect intre suflet si ratiune, fara separare intre ele. Cine e ghidat doar de sentimente e usor de indus in eroare, de asemenea cine se ia doar dupa ratiune e usor sa se insele. Dar e foarte greu sa inseli pe cineva care are un perfect echilibru intre cele doua.
Pentru a intelege ce este in varful piramidei trebuie sa vezi realitatea din exterior, sa intelegi natura realitatii imediate. Numai asa vei putea intelege natura controlului pe aceasta planeta. Si tine minte: Daca nu faci parte din SOLUTIE, vei face mereu parte din PROBLEMA.

1. Nivelul 1 – Familiile regale

In varful Piramidei Puterii, pe nivelul 2 se afla familiile regale europene care toate sunt inrudite intre ele. Actualul rege al Belgiei, regele Suediei şi al Norvegiei, precum şi reginele Marii Britaniei, Olandei şi Danemarcei sunt cu totii rude de sange, tragandu-se din familia Windsor. Mai mult decât atât, ultimii regi care au fost înlăturaţi de la putere prin revoluţii în Italia, România, Iugoslavia, Bulgaria şi Grecia, făceau şi ei parte din aceeaşi familie Windsor, regăsindu-se absolut toţi în arborele ei genealogic.
Aici poate fi menţionat faptul că si în SUA, marea majoritate a preşedinţilor americani aleşi „democratic” prin vot popular din 1776 şi până în prezent sunt înrudiţi între ei. Toţi aceştia sunt rude de sânge şi prin urmare se poate afirma că ei alcătuiesc un fel de „casă regală” sau dinastie.
Conform unor surse, tot pe acest nivel al piramidei se mai situeaza un grup de oameni extrem de influenti, dar a caror identitate nu se cunoaste.

2. Nivelul 2 – Consiliul celor 13 familii

Pe nivelul 2 se afla asa numita Aristocratie Neagra compusa din 13 familii, cele mai bogate din lume.
David Icke scrie în lucrarea „Secretul Suprem” că aceste 13 familii alcătuiesc „o rasă de oameni care nu se încrucişează decât între ei (cu o linie genealogică aproape continuă), un fel de „rasă în interiorul rasei”. Aceasta a fost creată în antichitate, în Orientul Mijlociu şi în Orientul Apropiat. De-a lungul miilor de ani care au urmat, această rasă şi-a extins continuu puterile, acaparând practic întregul glob.[…] Practic, procesul a durat mii de ani. Structurile instituţiilor moderne de control: guvernele, sistemul bancar, lumea afacerilor, armatele şi mass-media nu au fost infiltrate de această forţă, ci au fost chiar create de ea, de la bun început.”
Aceste familii sunt (in ordine alfabetica):
1. Dinastia Astor
  2. Dinastia Bundy
  3. Dinastia Collins
  4. Dinastia DuPont
  5. Dinastia Freeman
  6. Dinastia Kennedy
  7. Dinastia Li
  8. Dinastia Onassis
  9. Dinastia Reynolds
10. Dinastia Rockefeller
11. Dinastia Rothschild
12. Dinastia Russell
13. Dinastia Van Duyn
Membrii acestor familii ocupa cele mai înalte poziţii în toate ierarhiile existente, sunt cu toţii extrem de bogaţi şi se află „deasupra legii”. Cu toate acestea, majoritatea dintre ei nu apar niciodată pe listele cunoscute de noi cu cei mai bogaţi oameni din lume. Ceea ce îi interesează pe ei nu este nicidecum să fie cunoscuţi, ci doar să deţină bogăţiile şi controlul planetei, precum şi să îşi urmeze planurile de dominare a umanităţii. Mass media controlata aproape in intregime de aceste familii ne spune ca Bill Gates e cel mai bogat om din lume cu 54 miliarde dolari, sau, Carlos Slim Helú din Mexic cu 74 miliarde de dolari.
De fapt acesti miliardari nu pot concura nici pe departe cu Sir Evelyn de Rothschild (Dinastia Rothschild) care detine incredibila suma de 500 trilioane de dolari (mai mult de jumatate din averea totala a lumii !!!). Cu averea acestei familii poate fi hranita si imbracata TOATA populatia globului.

Familia Rothschild,500 de trilioane avere!

3. Nivelul 3 – Comitetul celor 300

Comitetul celor 300 (numiti si Olimpienii) a fost fondat in 1727 de catre aristocratia britanica si este compus din cele mai puternice „sub-familii”.
Acest comitet coordoneaza direct o multime de institutii si organizatii majore din intreaga lume, printre care: Comisia Trilaterala, Consiliul pentru Relatii Externe, Grupul Bilderberg, Masa Rotunda, British Petroleum, Ordinul Skull and Bones, Compania Royal Dutch Shell, Socialista Internationala, Francmasoneria Universala, Ordinul Magna Mater, Zionismul Universal, Consiliul Bisericilor Mondiale, Ordinul Cavalerilor Templieri, Institutul American de Presa, Societatea Regala Britanica, Universitatea Harvard, Institutul pentru Droguri, Crima si Justitie, MIT, NATO, Crucea Rosie Internationala, Universitatea Priceton, Banca Mondiala, American Express, Citibank, Credit Suisse, etc.
Lista este prea lunga pentru a fi prezentata aici, dar cine doreste sa afle toate detaliile cunoscute despre Comitetul celor 300 poate descarca acest document intocmit de Dr. John Coleman,  fost ofiter al serviciului de spionaj britanic:

THE STORY OF THE COMMITTEE OF 300.

(Important: Faceti download la acest document caci nu se stie cat timp va mai fi disponibil pe internet…SOPA, PIPA, ACTA vor reduce drastic accesul la astfel de materiale)

4. Nivelul 4 – Centrul de comanda

Pe acest nivel se gasesc cele 6 structuri care reprezinta centrul de comanda la nivel global:
– Comisia Trilaterala,
– Consiliul Relatiilor Externe (CFR),
– Grupul Bilderberg,
– Clubul de la Roma,
– Organizatia Natiunilor Unite
– Institutul Regal pentru Afaceri Internationale
Toate aceste structuri sunt unite intre ele prin intermediul Mesei Rotunde.
Masa Rotunda, creaţia omului de afaceri britanic Cecil Rhodes este o structura atat de complexa, incat Dr. Coleman spunea despre ea: „Masa Rotunda insasi este alcatuita dintr-o adevarata increngatura de companii, institutii, banci si unitati de invatamant; ea le-ar ocupa timpul specialistilor de inalta calificare vreme de un an, numai pentru a o descalci si intelege„.
Comisia Trilaterala este o „asociatie particulara” infiintata in 1973 din initiativa lui David Rockefeller cu scopul de a „intari cooperarea economica si politica intre continentele american, european si asiatic”. De aceea se numeste Trilaterala. In componenta acestei comisii intra directori de concerne, bancheri, politicieni (printre care si fosti presedinti ai Statelor Unite), economisti, etc. – in general cei mai influenti oameni din America de Nord, Europa si Asia. Practic aceasta organizatie privata in care se intra doar cu invitatie speciala pe baza unor merite deosebite, conduce lumea peste capetele guvernelor. Dupa luarea unor decizii, membrii organizatiei le transmit guvernelor, iar acestea le aplica la nivelul fiecarui stat. Toate natiunile lumii sunt conduse de aceasta entitate suprastatala. In fiecare an Comisia Trilaterala are o intrunire in plenul ei si cate o intrunire zonala. In perioada 15-17 octombrie 2010 intrunirea sectiei europene a Comisiei Trilaterale a avut loc la Bucuresti, intr-o discretie aproape totala. 170 din cei mai puternici oameni ai lumii au venit la Bucuresti si presa abia a semnalat acest lucru. Totusi exista o inregistrare Antena 3 pe care daca o vizualizati, veti intelege ce putere imensa are aceasta Comisie.(n.a. Intre timp inregistrarea Antena 3 a fost stearsa de pe site-ul lor, insa puteti vedea un fragment din ea in clipul Noua Ordine Mondiala – Declaratii fatise):


Consiliul pentru Relatii Externe (CFR) (din engleză Council on Foreign Relations) a fost fondată în 1921 si este o organizație americană non-profit nepartizană specializată în politică externă a Statelor Unite și afaceri internaționale. „Consiliul pentru Relatii Externe este un organ al ceea ce C.Wright Mills numea “Elita puterii” – un grup de bărbaţi, cu interese şi concepţii similare, care pun la cale cursul evenimentelor din poziţii intangibile, situate în spatele scenei.” declara Charles Kraft, membru CFR şi al Comisiei Trilaterale.

3. Grupul Bilderberg este o organizație cu agendă globalistă, ce include lideri politici din lumea occidentală, oameni de afaceri și academicieni. Reuniunile au loc anual, începând din 1954. Fondatorii grupului au fost magnații David Rockefeller și familia de bancheri Rotschild. Grupul este puternic exclusivist și se reunește anual pentru a promova o apropiere între Europa și Statele Unite ale Americii. Organizația are o agendă globalistă și afirmă că noțiunea de suveranitate națională este depășită.
Din cauza caracterului secret al întâlnirilor și a refuzului de a emite comunicate de presă, grupul a fost acuzat adesea de comploturi la nivel mondial. Grupul nu are pagină de internet și nicio întâlnire nu este înregistrată.
Din Grupul Bilderberg fac parte cam 180 de personalități politice, culturale, economice, universitare, ce se întrunesc în fiecare an în luna mai, alternativ în Europa și America, în aproape 50 de țări.

Clubul de la Roma, a fost infiintat in aprilie 1968 de către Aurelio Peccei, om de stiinta şi afacerist italian şi Alexander King, un om de stiinta scotian. Doctrina clubului se bazeaza in special pe raportul Limitele Cresterii (The Limits to Growth) publicat in 1972. Conform acestui raport orice crestere are o limita care trebuie prevazuta si preintampinata. Cresterea economica este limitata, resursele sunt limitate si la fel, cresterea populatiei globului are o limita. De aceea trebuie luate masuri din timp pentru a preveni atingerea acestor limite. In acest context, unul din obiectivele Illuminati, reducerea populatiei globului pare a fi o masura necesara. De remarcat Ochiul Care Vede Tot care apare in spotul publicitar al Clubului de la Roma (vezi pe pagina oficiala).

 Organizatia Naţiunilor Unite reprezintă calul troian al guvernului mondial în pregătire şi au în subordine o vastă reţea de organizaţii care se pretind în slujba popoarelor, dar care nu reprezintă decât o acoperire a unei manipulări groteşti, legată – printre altele – de ţările în curs de dezvoltare din Africa, Asia, America Centrală şi de Sud. Din reţeaua ONU face parte si Organizaţia Mondială a Sănătăţii, o filială aflată în proprietatea cartelului farmaceutic anglo-american-elveţian. Ori de câte ori această organizaţie avertizează lumea că se va produce o epidemie, cei care o controlează, corporaţiile farmaceutice, asigură vaccinul necesar. Este un nou exemplu al mecanismului de creare a problemei – reacţie – soluţie, deşi vaccinurile provoacă mari probleme de sănătate, afectând bunăstarea fizică şi psihică a miliarde de oameni.

 Institutul Regal pentru Afaceri Internationale, cunoscut si sub numele de Chatham House este unul dintre cele mai importante cluburi de reflecţie in materie de afaceri internationale, din lume, ocupând locul întâi în clasamentul „Non-US Think Tank” al Foreign Policy. Dezbaterile din acest club sunt structurate sub forma unor analize independente pe domenii diverse precum Energie, Mediu, Resurse Guvernamentale, Politici Economice Internaţionale, Securitate, Sănătate. Una din regulile clubului este ca membri trebuie sa pastreze confidentiala identitatea celor care emit ideile.

Consiliul Relatiilor Externe şi Comisia Trilaterală controlează aproape sută la sută opinia publică.Toate marile cotidiene, agenţiile de ştiri şi principalele canale de televiziune, ale căror ştiri şi emisiuni sunt urmărite de opinia publică au în poziţii de conducere membrii acestor organizaţii.
Daca pe primele 3 nivele se gasesc doar cei care sunt inruditi cu familiile si sub-familiile Ocultei Mondiale, pe nivelul 4, precum si la nivelele inferioare ale Piramidei Puterii pot avea acces si oameni care nu sunt rude de sange cu familiile si sub-familiile conducatoare de la nivelele 1, 2 si 3.
Chiar si politicieni/demnitari romani pot fi gasiti in structurile de comanda de pe nivelul 4. De exemplu in Comisia Trilaterala tara noastra are doi membri cu drepturi depline: Mugur Isarescu (Guvernatorul BNR) si Mihai Tanasescu (reprezentantul Romaniei la FMI).
In acelasi timp, Mugur Isarescu este si presedintele ARCOR, filiala romana a Clubului de la Roma.
Din ARCOR fac parte printre altii: Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Calin Georgescu, Daniel Daianu, Mircea Malita, Sergiu Celac. (vezi lista completa).
Asa ca putem dormi linistiti:  prin aceste persoane, Ochiul Care Vede Tot este prezent si in tara noastra.
Centrul de Comanda de la nivelul 4, controleaza intreaga populatie a globului prin intermediul structurilor de pe nivelele 5, 6 si 7.

5. Nivelul 5 – Controlul financiar mondial

Toate instrumentele prin care Illuminati controleaza financiar populatia globului, se gasesc pe acest nivel. Fondul Monetar International, Banca Mondiala, Banca Reglementarilor Internationale, Bancile Centrale precum si mecanismele de impozitare a populatiei. Probabil este cel mai diabolic sistem de control al populatiei conceput vreodata. Control prin intermediul banului. Oare de ce banul se mai numeste si Ochiul Dracului? „Dati-mi pe mana moneda unei tari si nu ma mai intereseaza cine face legile in acea tara” este un celebru citat al lui Rothschild. Probabil de aceea o tara nu este condusa de un guvern sau presedinte, ci este condusa din umbra de cel care controleaza moneda tarii respective. Probabil de aceea o tara nu se poate gospodari singura ci are nevoie de sfatul celor de la FMI. Nu mai conteaza cine face legile si ce legi face, caci oricum se aplica numai directivele FMI.

6. Nivelul 6 – Controlul resurselor mondiale

Pe acest nivel se situeaza marile corporatii internationale care urmaresc controlul populatiei prin controlul asupra resurselor. Toate resursele de pe pamant sunt darul naturii (sau al lui Dumnezeu) facut tuturor oamenilor care traiesc pe fata pamantului.
Astăzi însă, deşi ni se spune că trăim în lumea tuturor libertăţilor, drepturilor şi a democraţiei, ele ne sunt confiscate în numele unor stranii raţionamente sau înşelătorii. Peste tot pe glob unde pamanturile sunt roditoare apar companii de tip Monsanto care ii corup pe politicieni sa reglementeze cultivarea si comercializarea produselor.
Intentia este de a-i distruge pe mici producatori sau de ai scoate in ilegalitate, ceea ce inseamna ca nici cel mai inofensiv producator nu va mai putea sa cultive nimic in gradina proprie fara aprobarea guvernului.
Prin reglementările orchestrate de astfel de companii la nivel mondial în materie de calitate şi siguranţă a hranei, prin impunerea unor aşa-zişi parametri ştiinţifici după care producătorii trebuie să se ghideze nu se urmăreşte altceva decât distrugerea micilor producători. Iar aceasta, în favoarea marilor producători de hrană multă şi proastă! Vestitul Codex Alimentarius reprezintă chintesenţa acestui sistem, la implementarea căruia au lucrat zeci de ani reprezentanţii celor mai mari interese politice şi financiare.
De la 31 decembrie 2009, Guvernul Romaniei a inceput, alaturi de alte 165 de state semnatare (reprezentand aproape 85 % din populatia planetei), implementarea temutului Codex Alimentarius. Un compendiu de legi alimentare, de factura nazista, introdus de AG Farben si care va stabili regulile de alimentatie ale natiunilor. Implementarea, prevazuta pe mai multe etape, porneste de la faptul ca populatia globului este mult prea numeroasa ca Terra sa poata sustine o alimentatie naturala. Astfel, produsele trebuie modificate genetic, construite in laborator, aditivate si iradiate. Toate aceste date pot fi studiate pe site-ul www.codexalimentarius.com.

7. Nivelul 7 – Controlul populatiei globului

Structurile situate pe acest nivel sunt cele care au contact direct cu populatia. Toate directivele venite de sus sunt implementate la nivelul populatiei prin aceste 4 componente: Religie, Invatamant, Guverne si Media. Practic stapanii lumii se ascund in spatele acestui paravan (nivelul 7) pentru a-si indeplini planurile. Populatia este indoctrinata prin religie, indobitocita prin sisteme de invatamant care nu sunt decat o fabrica de produs oameni pe care statul sa-i intrebuinteze apoi dupa scopurile sale, tinuta in frau de catre institutiile guvernamentale si prostita de catre massmedia.
Rezultatul este o populatie lipsită de energie şi de entuziasm, lipsită de putinţa de a acţiona şi de a reacţiona, incapabila sa isi dea seama ce se intampla cu ea, astfle incat orice banda politica se poate face stapanul ei.

8. Nivelul 8 – Populatia globului sau unitatile de munca

Pe ultimul nivel, cel mai de jos, ne aflam noi populatia globului, oamenii de rand, turma de oi sau sclavii moderni ai timpurilor noastre. Ciclul nostru este limitat la ceea ce am fost indoctrinati ca trebuie sa facem: ne nastem, facem scoala, muncim pentru stapanii nostrii, le platim taxe si impozite si apoi iesim la pensie. Chestia cu pensia s-ar putea sa dispara din acest ciclu, caci nu-i ajuta cu nimic pe cei de sus.

Interesant este ca din turma unii dintre noi pot sa se ridice temporar pe nivele superioare, sa faca parte din institutiile guvernului, sa ajunga pe nivelul 5 bancheri pe la Banca Mondiala sau FMI sau chiar pe nivelul 4 in Clubul de la Roma. Dar cand ei devin inutili pentru stapani, sunt aruncati din nou in turma de jos.

De pe nivelele 5, 6 si 7 se produc cele mai dure atacuri si cele mai mari presiuni asupra populatiei. Este atacata siguranta financiara si alimentara a fiecaruia dintre noi, este atacat sistemul de sanatate public, invatamantul, religia, cultura, identitatea nationala.

In fata acestor forte colosale care domina planeta, guvernul nostru si conducatorii nostri „alesi de popor” nu au practic nici o sansa. Ei trebuie sa execute intocmai ordinele pe care le primesc si sa puna tara la dispozitia celor ce conduc lumea. Singura problema este ca acesti conducatori ai nostri pe langa faptul ca fura, sunt si incompetenti si nu stiu sa negocieze mai dur conditii avantajoase pentru poporul roman. Este clar ca Romania nu se poate izola si dezvolta separat in afara contextului regional si global. Vrem sau nu, ea face parte din planul Noii Ordini Mondiale, si daca intreaga lume se indreapta intr-o directie, noi nu avem cum sa mergem in directie opusa. Pozitia pe care o vom avea in acest nou plan global, depinde doar de cei care ne conduc.

sursa: inforomania.org via revista LUMEA, Nr.10 (235)/2012, pp.60

* Note  Bucovina Profunda:

1. Pozitia noastra geopolitica, ca stat, depinde de guvernanti si de slugarnicia lor fata de oculta mondiala, dar pozitia noastra duhovniceasca, ca neam crestin-ortodox, depinde de fiecare in parte si de implinirea Legii Stramosesti si si de implinirea darurilor sadite de Dumnezeu in fibra acestui Neam: darzenia,  spiritul de jertfa, constiinta nemuririi, usurinta de a sesiza adevarul si limpezimea de a-l exprima, iubirea duioasa fata de urmasi, cinstirea stramosilor si urmarea vietii si credintei lor, gandirea poetica, antimaterialista, simplitatea monumentala, darnicia, blandetea, bucuria si ospitalitatea fata de straini, seveveritatea si fermitatea fata de rau si fata de implinitorii lui straini sau frati.

2. Lucrul cel mai periculos la intreaga piramida a puterii oculte este sorgintea sa luciferica,  asumata constient la primele 5-6 nivele, in mare parte, si inconstient si implicit in rest. Satanismul manifestat cultic prin talmudismul masonic este firul rosu ce influenteaza si strabate aceaste structuri de putere. Astfel putem afirma ca astazi erezia cea mai influienta la nivel mondial este erezia iudaica a talmudismului luciferic, a sionismului mistic satanist. Propaganda prozelita a acestor erezii cuprinde intreaga lume, atacul este unul la nivelul mintii oamenilor, a mentalitatilor, in incercarea lor de a realiza o iudaizare talmudica a lumii.

3. Prin pozitia de adversitate fata de raul din lume, crestinii biruiesc raul, chiar daca raul ii nimiceste fizic, ii ucide, asa cum se vede in vietile marturisitorilor si mucenicilor. Toate aceste structuri ale raului, toti acesti slujitori ai Satanei, cu toate eforturile, logistica, infrastructura, resursele materiale imense, cu toate puterile lor oculte, diavolesti, sunt jocuri de umbre pe pereti, fum si iluzie in fata Puterii Dumnezeiesti, pe care Hristos o da celor ce nu se dezlipesc de El, pentru ca biruinta nu este din aceasta lume ci din Cealalta, din Biserica Biruitoare care biruieste vesnic prin Hristos, iar noi cei umili, chiar neputinciosi, schiopi, putini, saraci si balbaiti de suntem, dar inbisericindu-ne viata, intram in Trupul lui Hristos, in Biserica Luptatoare, Cea Una, Ortodoxa- drept slavitoare, Sfanta, Soborniceasca si Apostolica, iar daca ne integram in ea, moartea devine doar trecerea din Biserica Luptatoare in Biserica Biruitoare, „caci cu noi este Dumnezeu”.

Articole conexe:

23 comentarii »

 1. masonii sunt stăpâniţi de diavoli şi or să fie strivite toate planurile lor la pământ de mare putere din cer. Domnul va învinge răul.

  Apreciază

  Comentariu de valentin dorneanu — 24 octombrie 2012 @ 19:18 | Răspunde

 2. Reblogged this on lenalina.

  Apreciază

  Comentariu de lenalina — 25 octombrie 2012 @ 01:01 | Răspunde

 3. Domnule Puscasu, va rog frumos sa scoateti cumva Crucea Lui Hristos din segmentul „religii” din imaginea piramidei. Crestinismul Ortodox nu este o „religie” ci Calea spre mantuire. e clar ca articolul din revista LUMEA a fost facut de unul care nu dorea sa „deranjeze”… nu poti pune la un loc Crucea cu steaua talmudica si semiluna satanica islamica..

  Apreciază

  Comentariu de ionut ignat — 26 octombrie 2012 @ 08:00 | Răspunde

  • Am facut modificarea. Ma bucur ca avem cititori mai sensibili decat noi.
   Doamne ajuta!

   Apreciază

   Comentariu de Mircea Puşcaşu — 26 octombrie 2012 @ 22:26 | Răspunde

   • va multumesc din suflet pentru rectificare!

    Domnul Hristos sa va rasplateasca!

    Apreciază

    Comentariu de ignat ionut — 28 octombrie 2012 @ 14:21 | Răspunde

 4. Acest articol e bun de printat si impartit pe strada . Doamne ajuta !

  Apreciază

  Comentariu de Bogdan — 22 februarie 2013 @ 02:27 | Răspunde

 5. http://inforomania.org/?f ,,,, ma baga pe site-ul asta cand vreau sa iau documentul ala cu harta sau cu membrii
  P.S. foarte interesant articolul , bravo , si DUMNEZEU SA NE APERE !

  Apreciază

  Comentariu de robert — 9 mai 2013 @ 17:07 | Răspunde

 6. Dintotdeauna, oriunde si oricand:

  Cine produce banii, detine Puterea
  Cine detine Puterea, stabileste Adevarul
  Cine stabileste Adevarul, controleaza Trecutul
  Cine controleaza Trecutul, determina Viitorul
  Cine determina Viitorul, produce Banii

  Who makes the MONEY, has the POWER
  Who has the POWER, establishes the TRUTH
  Who establishes the TRUTH, controls the PAST
  Who controls the PAST, determines the FUTURE
  Who determines the FUTURE, makes the MONEY

  Apreciază

  Comentariu de teofil — 14 octombrie 2014 @ 18:59 | Răspunde

 7. Multumim, celor care se ostenesc si aduna aceste informatii, si ni le pun la dispozitie, Presa nationala ce face? -ne intoxica numai cu minciuni, si mizerii de tot felul. Sa fim treji, sa stim de ce sa ne ferim.

  Apreciază

  Comentariu de nela — 24 noiembrie 2014 @ 23:59 | Răspunde

 8. preferabil orice decat razboi.

  Apreciază

  Comentariu de tanta — 26 decembrie 2014 @ 16:47 | Răspunde

 9. Foarte innteresant , Mircea te rog trimite si mie pe gheorghemariaa@yahoo.com Harta Guvernului Mondial-din 2004.pdf ,

  THE STORY OF THE COMMITTEE OF 300 , inregistrare Antena 3 , si clubul de la roma pagina oficiala , multumesc.

  Apreciază

  Comentariu de cristi — 11 iulie 2015 @ 14:27 | Răspunde

 10. Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

  Comentariu de octavpelin — 29 iulie 2015 @ 09:22 | Răspunde

 11. exista spirite curate care nu vor lasa cum vrea ei, in fiecare om exista un spirit si nu se va intimpla asa, inainte vom merge cu totii dar vom merge cu binele comun inainte si cu DUMNEZEU ELOHIM INAINTE. DUMNEZEU ARE NUME EL SE NUMESTE ELOHIM SI EL VA AVEA GRIJA DE NOI CA EL NE A FACUT.

  Apreciază

  Comentariu de jivoin claudia — 27 decembrie 2015 @ 17:59 | Răspunde

 12. fratilor am studiat si eu pagina dar am si eu o-intrebare pentru toti cititori indiferent din ce cult fac parte. sau politic concluzia mea este in felul urmator nu va mai ghidat dupa mas media sau dupa vreun clan mafiot ce va incarca la masim memoriile omenesti.va rog un singur lucru si stiu ca ie ce-va cutremurator ce scrie marele puteri mondiale. dar mintile luminate ar trebuii sa si cintareasca ca acesti oameni ce pretind ca conduc lumea au o bariera in fata de-care li e frica si lor .ascultatima cu atentie ie drept ca satana are technicii de a distruje lumea dar sa nu uitam ca mai ie cineva care are o putere asupra lui doar ca i -se permite pina la un loc dar va veni si ziua in care se va lua puterea celor ce astazi ne incarca mintile cu toate prostiile lor sa spunem ca suntem controlati de niste mint diabolice si puternice dar sa nu uitam ca peste ei mai ezista cineva care stie care ie scopul lor si pina unde vor sa ajunga .acum va las sa analizati voi singuri care ie scopul lor si scopul. si al dumnezului care la creat si eu dupa mintea mea nu cred co vreo data va permite cuiva ca propietatea lui si lucrarea miinelor sale sa se joace vreun pamintean cu ia. fratilor feritiva de oameni ce nu il au pe dumnezeu aproape.

  Apreciază

  Comentariu de Adrian Bojan — 14 ianuarie 2016 @ 14:41 | Răspunde

 13. Cauta altceva pentru numarul unu.Puterea regala,asa zisa putere regala, este un fel de DISNEY LAND.Nu mai tine placa asta

  Apreciază

  Comentariu de spartacus — 18 ianuarie 2016 @ 13:32 | Răspunde

 14. doamne domane !! atatea chestii pe lume si noi nu stim nimic ,dar cel din varful piramidei ..cu triliardele …moare singur si aici suntem egali lol …. Dumnezeu e UNIC si nu aprecieaza omul dupa valoraea in bani ,aur … totusi este bine ca suntem informati ,,, am vazut inainte inaugurarea statuii lui mikiduza la detriot ,,,off ce saize ,

  Apreciază

  Comentariu de luiza — 27 ianuarie 2016 @ 03:24 | Răspunde

 15. Eu am un mesaj pt cel cu triliardele ! Dumnezeu e UNIC si nemuritor ,pe cand VOI CEI BOGATII ,murtiti singuri ca un pener in tufe .
  bun articol si ma bucur ca aflu chestii ciudate ,rele si sper sa nu fie adevarat
  Iubirea lui Dumnezeu nu are limite .

  Apreciază

  Comentariu de luiza — 27 ianuarie 2016 @ 03:31 | Răspunde

 16. DUMNEZEUL NOSTRU UNIC, SFANTA TREIME CEA DE O FIINTA, PREASFANTA FECIOARA MARIA, VOI, TOTI SFINTITLOR SI SFINTELOR LUI DUMNEZEU, AVETI MILA DE NOI, PACATOSII SI OCROTITI-NE DE SATANISTII CARE VOR SA DISTRUGA LUMEA, DATI-NE PUTERE SA LUPTAM VESNIC IN OASTEA VOASTRA, AMIN !
  ORICAT DE MULTI AR FI SATANISTII SI ORICAT DE RAU AR FACE, DUMNEZEU ESTE ATOTPUTERNICUL SI INDURATORUL, NIMENI NU POATE FI DEASUPRA LUI, SATANA E DOAR UN INGER DECAZUT. A PRINS FOARTE MULTI ADEPTI, DAR PE COPIII LUI DUMNEZEU NU-I VA PUTEA PRINDE NICIODATA, PENTRU CA DUMNEZEU NE DA FORTA, DISCERNAMANT, HARURI CA SA RAMANEM DOAR AI LUI, CHIAR SI CU PRETUL VIETII NOASTRE. CATI MARTIRI AU FOST, CARE S-AU JERTFIT PENTRU DUMNEZEU TATAL, FIUL SI DUHUL SFANT??? NENUMARATI ! ASA SA FIM SI NOI, SA-L IUBIM SI SA-I SLUJIM DOAR LUI DUMNEZEU, ORICAT DE GREU NE-AR FI, ORICAT DE MULT NE-AR UMILI SATANISTII, ORICATA LUPTA AM DUCE, CHIAR PANA LA EPUIZAREA TOTALA. SA FIM AI LUI DUMNEZEU, CACI EL NE-A CREAT SI NE-A IUBIT PANA LA VARSAREA SANGELUI FIULUI SAU PENTRU SALVAREA NOASTRA. ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU IN VECI. AMIN.

  Apreciază

  Comentariu de ADRIANA — 24 iunie 2016 @ 09:09 | Răspunde

 17. Pamantu’ e doar unu’ dar muuuuulte trasee inutile, primejdioase si bolnave au mai trasat oamenii…granite intre trup si spirit..granite intre oameni…granite intre granite…Slava domnului ca mai exists copernici si galilei…

  Apreciază

  Comentariu de femeie — 30 august 2016 @ 18:14 | Răspunde

 18. RAUL ESTE PE PAMANT PT. CA A PERMIS D-ZEU , SA INCERCE CREDINTA OAMENILOR, RAUL ARE MULTI ADEPTI SUB DIFERITE FORME , SECTE, ORGANIZATII MALEFICE, ENERGII NEGATIVE SI TOT FELUL DE GENUL ACESTA DAR PUTEREA CREATORULUI ESTE FARA MARGINI . EXISTA ACEASTA MANA NEVAZUTA (UNIVERSUL, D-ZEU) CARE NE CONDUCE VIATA SI DESTINELE. NU SUNTEM TOTI LA FEL . CREATORUL NE-A FACUT SA NU FIM TOTI LA FEL, EL A GANDIT, CREAT SI CONDUCE ACEASTA PLANETA MIRIFICA , CAREIA I-A DAT VIATA ,SUFLARE , INTELIGENTA ,PROCREATIA , NATURA , L-A FACUT PE OM SI L-A INZESTRAT CU TOATE ASTEA SI MULTE ALTELE PT A EXISTA IN SPATIU CEA MAI FRUMOASA ARHITECTURA A LUI , OMUL SI PLANETA PAMANT.

  Apreciază

  Comentariu de MIHAELA VISINESCU — 19 iunie 2018 @ 17:18 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: