Bucovina Profundă

7 iulie 2022

PÂRȚUL VACII ȘI POLITICA TOTALITARĂ

Filed under: marea minciuna,totalitarism — Mircea Puşcaşu @ 14:19

PÂRȚUL VACII ȘI POLITICA TOTALITARĂ

Bogdan Glăvanolanda pârtz

Ce se întâmplă în Olanda este greu de înțeles pentru un adult. Pare un desen animat horror. Pe scurt, guvernul a decis să omoare vacile ca să reducă emisiile de oxid de azot. (???)

După ce Europa și-a pus ștreangul de gât devenind dependentă energetic de Rusia, acum se desfășoară un nou exercițiu de sinucidere economică (și culturală): hai să ne omorâm vacile, ca să nu mai emitem cutare gaz.

Cum să tratezi acest eveniment într-un registru serios? Cum? Nu poți, este de bezna minții. De ce ar crede cineva că vacile pun în pericol viața pe Terra? De ce ar crede cineva că vacile olandeze în particular ne periclitează existența? De ce ar crede cineva că, terminând creșterea vacilor în Olanda, am realiza altceva decât substituirea propriei producții cu importul de carne/lapte din producția altor țări? De ce ar acționa cineva într-o manieră atât de simplist-nebunească?

A circulat zilele acestea o poză cu români care se rugau să plouă, ceea ce a stârnit ironii și hăhăieli. Dar știrea cu statul olandez care a decis să omoare vacile? Ce este ieșit din comun, faptul că oamenii se roagă pentru ploaie (pentru sănătate etc.) sau decizia de a ne ucide vacile?

.
JOIN ✅ t.me/bucovinaprofunda
.

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: