Bucovina Profundă

15 aprilie 2022

MIZA PRINCIPALĂ ÎN CONFLICTUL MILITAR RUSO-UCRAINEAN ESTE MAREA RESETARE

MIZA PRINCIPALĂ ÎN CONFLICTUL MILITAR RUSO-UCRAINEAN ESTE MAREA RESETARE

great reset

Un text de Mircea Pușcașu

Catastrofa ucraineană (sângeroasă și de coșmar pentru oamenii simpli) a fost declanșată cumva artificial, fără un motiv evident, clar. Cine poate spune cu exactitate de ce a inițiat Putin bombardamentul și de ce atunci? Startul agresiunii armatei ruse a fost într-un moment aparent arbitrar, dar foarte oportun agendei catastrofismului recent prin care este condusă omenirea ca o cireadă spre țarcul totalitar.

( Ce catastrofe mai pregătesc oare unii în această serie cu pandemii, climate change, crize alimentare, economice, financiare, energetice, ori cine știe ce invazii „extraterestre”? )

Faptul care devine tot mai evident este că acest conflict militar are ambele tabere controlate de plutocrația globală. Fie că se numesc Kolomoiski sau Abramovici, fie că sunt membri ai Chabad sau ai altui cahal, oligarhii evrei sunt aici păpușarii fanatici care trag sforile de AMBELE părți ale baricadei. Și sunt toți visători scelerați ai sionismului mistico-politic din care se trage și Marea Resetare, ca distopie totalitară ce pare că stă gata să fie tradusă in realitate.

Soluția este să rămâi in afara conflictului și mai ales in afara noii societăți resetate, noii normalități. Cum se poate face asta? E greu? E posibil?
E greu dar nu imposibil, iar greutatea este mai mult de origine psihologică. Iesirea se poate face prin realizarea de micro comunități paralele, retrase, auto sustenabile, independente, compuse din oameni care gândesc la fel, sunt dispuși să facă sacrificii unii pentru alții, dispuși la simplificarea și esențializarea vieții. Un dificil un șift mental, o schimbare a dispozițiilor și obișnuințelor.

Aceste comunități interconectate, supraviețuirea pe sate și cătune, pe văi și pe vâlcele, unitate de limbă, credință și duh, întoarcerea și înrădăcinarea în spațiul și spiritul propriu, acestea au fost, pentru veacuri de-a rândul, modalități de rezistență și supraviețuire în istorie a neamului nostru.

La treabă, române, dacă înțelegi!

( De când? De săptămâna viitoare? Nu! De acum doi ani!)

PS:
Pun mai jos un clip foarte elocvent despre avansul resetării in Ucraina, cu multiplele ramificații: moneda digitală, platformă electronică guvernamentală, aplicație și sistem de scor social, identitatea digitală legată de vaccinarea forțată și alte minunății ale noului normal, minunății care s-au implementat și la Moscova lui Putin la începutul pandemiei.

Felicităm canalul Liberul Arbitru pentru traducerea și realizarea acestui clip!

.

Căutați-ne pe Telegram, postăm mai mult și mai des acolo:
JOIN 🔸 t.me/bucovinaprofunda

.

3 comentarii »

 1. ENYA
  17.04.2022 20:27
  Trebuie neaparat sa vizionati acest film, Wag the dog, INSCENAREA (1997, Robert de Niro si Dustin Hoffman) despre cum se inventeaza un razboi, cu obuze, flacari, crime, refugiati, tot tacamul si cum totul este o mare si mizerabila minciuna validata mereu de armata, militari, servicii, presa, presedinti, oamenii din spatele lor… Intregul sistem este o minciuna. Finalul filmului se potriveste la perfectie eroilor de peste tot care au facut genocid: dupa ce au fost folositori ocultei, oculta se va descotorosi de ei ca de niste gunoaie.

  Este un film despre cum sunt nascocite victime (la minutul 32.30 vedeti cum se fabrica prin CGI – imagini generate pe computer – sate bombardate, cu tipete, refugiate violate, chinuite si alungate chipurile din casele lor), dar mai ales razboaie ca sa se ascunda nemernicia, mizeria, pedofilia, imoralitatea presedintilor (psihopatilor) marilor imperii. In situatia noastra, s-a inventat un razboi intre sagetile aceluiasi stapan (ACTORII zelenski si putin) ca sa nu se mai vorbeasca despre GENOCIDUL PLANETAR facut intre 2020-2022, dar si ca sa se inainteze catre fazele urmatoare ale finalului Marii Resetari aka Noua si Ultima Ordine Mondiala!

  De la minutul 32.30 veti vedea cum inventeaza prin CGI pentru oimea miloasa inclusiv animale in bratele “refugiatilor” (care la filmarea reala au o punga cu chipsuri in mana), de obicei o pisica, tot asa cum ne livreaza noua acum aceleasi lacrimogene cu animale din “teatrul de razboi” si tot asa cum ne-au livrat deja imaginile false din pandemia la fel de falsa cu mortii de la Bergamo, cimitirele inexistente de la marginile oraselor, spitalele pline si de fapt goale, pacientii cu covid si de fapt simpli pacienti cu diabet sau alte boli, chinezi picati pe strazi ca mustele (actori de mana a paispea) si toate nemerniciile cu care ne-au terorizat 2 ani de zile! Toate au fost falsuri si CGI! TOATE!

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de Radu Humor — 17 aprilie 2022 @ 22:35 | Răspunde

  • Ce facem cu recensământul? Dacă am evitat cumva să ne creăm identitatea digitală medicală în platforma covid, prin vaccinare/testare sau spitalizare, acum iat-o pe asta, mai detaliată, privind absolut toate aspectele individului. Bun venit hoților de identitate, „ruși” sau neruși sau oricărui intrus în viața personală a omului.

   Apreciază

   Comentariu de carla — 5 mai 2022 @ 21:02 | Răspunde

 2. Ce facem cu recensământul? Dacă am evitat cumva să ne creăm identitatea digitală medicală în platforma covid, prin vaccinare/testare sau spitalizare, acum iat-o pe asta, mai detaliată, privind absolut toate aspectele individului. Bun venit hoților de identitate, „ruși” sau neruși sau oricărui intrus în viața personală a omului.

  Apreciază

  Comentariu de carla — 5 mai 2022 @ 21:35 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: