Bucovina Profundă

7 martie 2022

LIBERA EXPRIMARE – Dialoguri la Marginea Lumii DML 006

LIBERA EXPRIMARE – Dialoguri la Marginea Lumii DML 006

Emisiunea Dialoguri la Marginea Lumii din 20 februarie 2022

Invitați: Av. Florentin Țuca și Silvian-Emanuel Man.

Discuțiile au fost centrate în jurul temelor:

 • Ce se întâmplă de 2 ani în lume?

 • Libera exprimare. Funcții și libertăți.

 • Soluții pentru a-ți veni în fire și pentru a ne reveni la firesc.

Emisiunea Dialoguri la Marginea Lumii este o marcă a asociației Bucovina Profundă.

Un comentariu »

 1. Felicitari pentru interviu si invitatii Dumneavoastra!

  Regasim subiectul psihozei de masa si in lucrarile cercetatorului stiintific pentru pace – profund antisistem, Daniele Ganser din Elvetia (excelent canalul sau de youtube- lb. eng si lb. germana), ce expune cele trei tipuri de frici prin care se induce psihoza maselor: frica de boala, frica de saracie, frica de razboi. Reflectii de inginerie/manipulare societala putem extrage din vasta bibliografie a lucrarilor cercetatorului Lucien Cerise (de exp. „Guverner par le chaos” -lb.fr., conferintele Domniei sale se gasesc pe canalele bitchute.com si odysee.com), una dintre lucrari „Neuropiratii”, fiind tradusa de jurnalistul Iurie Rosca si in lb. romana (iurie rosca blog/facebook).
  Am o stima deosebita pentru invitatul Silviu Man caruia i-am urmarit seria de interviuri curajoase luate de jurnalistul Mihai Silviu Chirila la Piatra Neamt(1TV Neamt 2014-2015), de asemenea imi amintesc si de Sinaxa Nationala Ortodoxa de la Botosani din 2016 pentru condamnarea ereziei ecumeniste si a sinodului talharesc din Creta din iunie 2016.
  Va rog sa-l intrebati pe Domnia Sa, daca doreste sa ne spuna intr-un viitor interviu de media, care este pozitia sa actuala fata de erezia panecumenista, fata de „binecuvantarile ” clericilor care nu s-au ingradit de erezia panecumenista si de pseudosinodul din Creta, si daca considera ca se afla in Ortodoxie (referinte canonice avem pe site-urile prieteniisfantuluiferem.ro, stranaortodoxa.ro, indrumari duhovnicesti a unor Parinti, precum Parintele Aghiorit Rafail Berestov sau Parintele Antim Gadioi sau Parintele Florin Coman si multi altii). Are dansul si o pozitie antiecumenista, ca parte a pozitiei antiglobaliste, de acolo de unde este? Cum ne sfatuieste Domnia sa, sa dam marturie pentru Hristos in vremurile de ce vin, fiindca Parintii cu viata sfanta ne-au spus ca suntem in ultima parte a Apocalipsei ?
  Doamne ajuta! si cele mai calde urari de bine si mantuire tuturor invitatilor si cititorilor Dumneavoastra!

  Mihai Raiciu- dr. ing. in economie – management social
  P.S. Am trait copilaria la bunici, la Stupca, un loc mirific al Baladei lui Ciprian Porumbescu. Cine traieste in acele locuri nu poate falsifica scara valorilor crestine, modelul societal ortodox (Predania din batrani) si nu poate trada pe Hristos si Neamul sau!

  Apreciază

  Comentariu de Mihai — 10 martie 2022 @ 11:25 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: