Bucovina Profundă

6 martie 2022

PUTIN

PUTIN

putin jews

A trebuit să abordez subiectul. Nu se putea altfel pentru că am avut numeroși și vehemenți comentatori care îl descriu pe Putin drept sabia lui Dumnezeu care va curăța lumea de răutate (cu rachetele și tancurile din dotare, se pare), va realuza restaurarea Lumii Vechi și repunerea moralei publice și a Bisericii la loc de frunte in societate.

Există, ca in orice spaimă nefocalizată și prelungită, forme de patologie a speranței, rezolvări imaginare și facile, întotdeauna externe și aproape întotdeauna idolatre. E o slăbiciune ușor de înțeles în astfel de vremuri.

Sunt nevoit să reamintesc chestiuni pe care le credeam evidente:

Putin NU susține Lumea Veche și NU este in Biserică, ci folosește Biserica pentru a-și crea un cult personal de țar, de împărat creștin. El este in acest fel continuatorul unei lungi tradiții scelerate rusești care se întinde cel puțin de la Ivan cel Groaznic (și la fel de scelerat ca Putin) până la Stalin, toți și-au aservit Biserica pentru slava proprie, e o formă de cezaro-papism „ortodox”.

Putin susține activ agenda supravegherii totalitare și actele electronice și identitatea digitală și vaccinarea genetică obligatorie. A băgat miliarde de dolari in realizarea serului numit vaccin (Sputnik), in fapt modificator genic cu vehicol adeno-viral, cu cine știe ce impact asupra umanității.

Putin susține amestecarea ecumenistă trans religii, comuniunea de rugăciune cu musulmanii și alte religii, TOCMAI pentru că folosește Biserica pentru creșterea puterii lui asupra masselor și nu invers.

Din nefericire așa stau lucrurile. Când un smardoi mediu din kgb (fsb) ajunge director general al organizației, apoi devine președintele Rusiei, o arde premier până creează posibilitatea de a fi președinte pe viață, își elimină dintre contra candidați, se autoproclamă un fel de împărat, țar peste jumătate de continent, cu 500 de focoase nucleare pe mână, ușor irascibil și nostalgic declarat după vechiul URSS, dar cu mijloace noi, digitale, atunci vedem că el nu s-a molipsit nici de ortodoxie, nici de cultura rusă, ci a kaghebizat tot ce a atins, pentru că doar asta știe, doar asta poate, doar asta vrea.

Cei ce își pun nădejdea in Putin vor avea surprize. La fel și ceilalți care își pun nădejdea in NATO, in americani, in UE, sau, mai grav, in WEF sau in Cahal.

Noi românii nu am avut niciodată in istorie vreun ajutor de la Imperiile lumii și am supraviețuit lor pentru că am avut nădejdea în Acoperământul Lui Dumnezeu și al Maicii Domnului. Asta ne-a ținut și asta este singura noastră șansă și in aceste vremuri.

Faceți măcar o metanie seara pentru neamul nostru obidit in istorie și împrăștiat în lume, pentru toți oamenii amărâți și speriați de jocul macabru a celor ce se bat in orgolii planetare și sângeroase.
Și mai lăsați nădejdea la Imperiile strălucitoare și ucigașe, mai închideți canalele care vă toarnă emoții otrăvite, frici amplificate și nădejdi deșarte!

Și pentru pacea a toată lumea, pentru vremuri pașnice și pentru stingerea războiului cel dintre noi, Domnului să ne rugăm!
Doamne, miluiește!

Mircea Pușcașu
Bucovina Profundă


Citiți și :

6 comentarii »

 1. Nu am avut sansa de a-l cunoaste pe omul Vladimir Putin, iar dupa toate informatiile si comentariile facute publice nu cred ca este firesc sa-l judec, asa cum ne ideamna Iisus Cristos. Cu siguranta, functia de conducator al unui popor si a unei tari imense cum este Federatia Rusa i-a fost atribuita cu voia lui Dumnezeu.
  Nu stiu daca Vladimir Putin poate fi un restaurator al credintei, dar din aceasta perspectiva tin sa va amitesc un episod care a marcat adevarul credintei in Mantuitorul Iisus Hristos, atunci cand Saul din Tars a avut revelatia lui pe drumul Damascului si a devenit din prigonitor al crestinilor, Apostolul Pavel, cel care prin epistolele si faptele sale a fost un adevarat stalp al credintei.
  Inainte de toate Vladimir Putin este un om, iar pentru a randui lumea asa cum se cuvine Dumnezeu actioneaza prin oameni.
  Sa ne rugam la Dumnezeu sa-i lumineze mintea lui Vladimir Putin si sa-i dea intelepciunea necesara asa cum Iisus Cristos l-a indrumat pe Saul din Tars pe drumul Damascului.

  Apreciază

  Comentariu de Ioan Botezatorul — 7 martie 2022 @ 13:46 | Răspunde

 2. Opinii :

  Doi americani, Walter Lippmann și Edward Bernays au fost numiți să se ocupe de manipularea opiniei publice americane în pregătirea intrării Statelor Unite în Primul Război Mondial și să-l informeze pe președintele Woodrow Wilson. De la un început oarecum grosier la Wellington House, a crescut o organizație care urma să modeleze destinul Germaniei, Marii Britanii și mai ales al Statelor Unite într-o manieră care a devenit o organizație extrem de sofisticată pentru a manipula și a crea opinia publică, ceea ce este denumit în mod obișnuit ,,spălarea creierului.” Bernays era mândru că este propagandist și scria în cartea sa Propaganda: „Dacă înțelegem mecanismele și motivele minții de grup, acum este posibil să controlăm și să înregimentăm masele după voința noastră fără ca ei să știe asta”. El a numit aceasta „ingineria consimțământului” și a propus ca „cei care manipulează acest mecanism nevăzut al societății” să constituie un guvern invizibil care este adevărata putere de conducere… În aproape fiecare act al vieții noastre de zi cu zi, fie în sfera politicii sau afacerilor, în comportamentul nostru social sau gândirea noastră etică, suntem dominați de un număr relativ mic de persoane… ,,care trag firele controland mentalul colectiv.” De atunci lucrurile doar au evoluat, nu?
  ,,Emoțiile sunt alarme de urgență… Zeul animal presocial și viclean al emoției-locomoției locuiește în sistemul nostru nervos, gata să verse sucuri endocrine stilul reactiv flight or fight ” – T. Leary

  Sunt cu poporul slav ucrainian, torturat zilele astea de Putin,care e papusat de khazari,asa cum Ucraiana Eroica e papusata de khazari!La baza oricarui razboi din epoca moderna gasesti d ,ceea ce a scris In „Lobby-ul israelian si politica externa a Statelor Unite,” John J. Mearsheimer, remarcabilul politolog american,co-autor cu Stephen Walt profesor la Harvard
  Putin este papusat de Nicolai Patrushev,seful Consiliului de Securitate al Rusiei, khazar care il ameteste pe Vova cu „imperiul slav ortodox, cu datoria sfanta a Rusiei”si ineptiile lui Dughin, iar in Ucraina se stie,nu mai insist!
  Din interesul acestor khazari care se inteleg perfect deasupra ageamiilor care cred in patriotism,in uniunea slava, in pace, este distrugerea acestor doua tari pe care le urasc!Sarcina khazarilor,plecata din asa zilele „carti sfinte’ scrise de rabini incepand din secolul IV odata cu aparitia crestinismului este de a desfiinta crestinatatea,prin provocarea razboaielor atroce
  Rusia si Ucraina sunt surori slave in adevar dar conducatorii actuali sunt papusati de khazari si vor plati cu viata, si Putin si Zelinschi
  Problema este ca URSS/Rusia care are arhivele lagarelor germane a lasat sa circule „religia Holocaustului „cum spune Gilad Atzmon, a tacut mustacind 75 de ani si a lasat sa se umfle gogoasa,in plus a tacut la modul criminal in fata lui Bush jr. si butaforiei cu 11septembrie 2001, doar sa porneasca doua razboaie de care avea khazarii mare nevoie!
  Azi e tarziu ca Putin sa mai spuna Adevarul,nu il mai crede nimeni,exact ce vor khazarii!

  Apreciază

  Comentariu de Radu Humor — 10 martie 2022 @ 22:36 | Răspunde

 3. https://rumble.com/vwxxi8-ukraine-on-fire.html
  Razboiul a inceput in 2014 nu acum.

  Apreciază

  Comentariu de Ene — 11 martie 2022 @ 01:09 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: