Bucovina Profundă

22 ianuarie 2022

GRAFENUL ȘI SERURILE COVID – Dr. Geanina Hagima

graphene tube

GRAFENUL ȘI SERURILE COVID

Dr Geanina Hagima a realizat un material video excelent care a fost cenzurat de Facebook, de aceea l-am publicat pe canalul Bucovina profundă de pe platforma video alternativă Odysee, găsiți linkul mai jos. Clipul este important pentru că el conține informații științifice verificate
– despre grafen,
– despre efectele toxice pe care le poate avea asupra organismului acest material minune ,
– despre dovezile neoficiale ca aceste nanoparticule se afla in vaccinuri si
– despre utilizarea grafenului in realizarea de tehnologii de comunicare cu creierul uman.

Acest material nu are pretentia ca este complet. Nici nu se poate astfel deoarece nanotehnologia este un domeniu foarte vast si complex. 

Linkul video de pe Odysee:

https://odysee.com/@BucovinaProfund%C4%83:6/Grafen-Dr-Geanina-Hagima:b

Intentia este de a trage un semnal de alarma asupra existentei acestor tehnologii avansate despre care se știe prea puțin si de a invita oamenii sa se informeze si sa caute solutii pentru a iesi din situatia in care ne aflam. Cu credinta si informare avem sanse mari de reusita!

.
JOIN 👉 https://t.me/bucovinaprofunda

.

Linkul video cenzurat de Facebook:

.

10 comentarii »

 1. Iată o descriere despre grafen pe wikipedia:
  Distanța dintre atomii de carbon ai grafenului este de 0,142 nm. Grafenul este elementul structural de bază al altor alotropi ai carbonului incluzând grafitul, nanotuburile de carbon și fulerenele 6 neutroni 6 protoni 6 electroni pe invelisul electronic

  Pe bune?
  Tot în articol scrie mai jos dacă apeşi butonul cu titlul Teoria Conspirației :
  Mai multe articole și postări pe platformele social media afirmă că „oxidul de grafen” este prezent în vaccinul Pfizer împotriva Covid-19 și citează un studiu al unui profesor de la Universitatea din Almeria, Spania. Experții au confirmat că nu există dovezi privind prezența acestor substanțe în vaccinul Pfizer – sau în vreun alt vaccin disponibil.[4]

  Na’ bun.
  Acum păreri.
  În primul paragraf, măsurarea distanței ălea de 0,142 nano-metri adică a 14- a parte dintr-un nanometru mi se pare foarte comică. Dacă o măsurat greşit? ( adică n-o ținut ruleta bine sau suficient de întinsă ). Poate distanța e mai precis 0,144 nm!
  Iar asta cu exact ŞASE ŞASE ŞASE protoni, electroni şi neutroni e incredibilă.
  Îți dai seama cât de atent au fost numărați, ca nu cumva să se încurce la numărătoare.

  Na’ bun. Şi dacă urmatorul paragraf , adică ăla cu teoria conspirației poate fi o minciună, ce m-ar face să cred că paragraful de mai sus nu e o aberație pentru naivi?

  Oare nu e diversiune , adică mâncare şi spectacol?
  Aştept păreri.

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de 4 — 22 ianuarie 2022 @ 15:36 | Răspunde

 2. Cum adică Leziuni ale ADN -ului?
  Păi nu se susține că ADN -ul e informație?
  Să vedeți cum prezintă ADN -ul , Francis S. Collins, în introducere la cartea „Limbajul lui Dumnezeu „.( o capodoperă de cal troian, de adormit cercetători şi oameni de ştiință, savanți evolutionişti).
  Despre Adeneul ăsta vorbim, da!
  Sau ştie cineva altul?
  Si atunci cum să zici leziuni ale informației. Acum si informația e vie ca să poată prezenta leziuni?
  Limbaj de lemn e puțin spus.
  Informare sau dezinformare?

  Apreciază

  Comentariu de 4 — 22 ianuarie 2022 @ 15:59 | Răspunde

 3. Doamna ne prezintă argumente si explicații conținând definiții despre grafen de pe Wikipedia.
  Ei bine atunci hai s-o credem.
  „Grafenul (pron. grafen]; variantă: grafenă) este varianta bidimensională a grafitului; ” şi
  „A fost descoperit și izolat în 2004, prin exfolierea grafitului,”
  Aha. Deci avem un cărbune de grafit.
  Adică o perie care se folosește la un motor cu perii, cel care conduce curentul electric pe colectorul rotorului.
  Bun. Deci grafenul de pe carbunele de grafit se află în varianta uni-dimensională sau tri-dimensională sau oricare altă variantă, căci numai după ce exfoliem carbunele apare grafenul în varianta bidimensională.
  Există vreun corp sau materie pe lumea asta în formă bidimensională, în afară de grafen?
  Deci ei au exfoliat grafitul, au scos o felie foarte foarte foarte subțire , care practic, are lungime si lățime ( asta înseamnă bi-dimensional), si nu are deloc grosime.
  Deci practi nu există, că nu îmi pot explica altfel.
  Mai are sens să discutăm despre grafen în cazul ăsta?
  Mă deşcebaluieşte cineva?
  Ipoteze false generează concluzii şi mai false.
  Lasă că vine „invazia extraterestră „, şi încălzirea centrală în pardoseală, la tembelizor si pe internet, mai fac cateva spectacole cu realitatea augumentativă, si dupaia bagă stare de asediu.
  O să stăm liniștiți în casă la lumânare,să discutăm despre Adn, Atomi, Grafen, Virusuri, si o să ne rugam să nu pice netu’.

  Apreciază

  Comentariu de 4 — 22 ianuarie 2022 @ 16:21 | Răspunde

 4. Se prea poate ca, ditamai nano-tehnologia asta, să fie şoptită la urechea unui grup de comunicare cu celelalte dimensiuni ,a-temporale şi a-spațiale” ,de către forme de viață inteligente a-tereste, care au ca structură şi funcție a organismului forme de viață a-celulare , aflate la intersecția între ne-viu şi viu, bi-dimensionale şi totodată a-simtomatice!
  Asta da tehnologie!

  Apreciază

  Comentariu de 4 — 22 ianuarie 2022 @ 17:25 | Răspunde

 5. Dacă tot ne vorbeşte doamna de wikipedia, că dicționarul explicativ al limbii Române nu tratează în mod vast problema;

  Conform definitiei vichipedia: https://ro.wikipedia.org/wiki/Virus ,
  „Virusurile reprezintă cea mai simplă formă de viață acelulară”– prin asta inteleg ca nu este nici macar o celula, adica ceea ce Nu poate face parte din mircobiologie!
  Pentru ca avem definitia: https://ro.wikipedia.org/wiki/Microbiologie
  „Microbiologia reprezintă o ramură a biologiei , care se ocupă cu studiul microorganismelor UNICELULARE, invizibile cu ochiul liber (ciuperci microscopice, alge, bacterii, virusuri, protozoare) și influența acestora asupra oamenilor și a altor organisme.” Asa incat daca virusul este acelular, NU face parte din microbiologie!

  Atata timp cat virusul e neviu, adica nu se poate reproduce decat daca o celula ajunge la virus, pentru ca virusul nu poate ajunge la celula pentru că nu e viu şi nu are atitudine proprie, insemna conform definitiilor de mai sus ca nu face parte din microbiologie, implicit biologie!

  Un mic exercitiu de imaginatie: Hai sa zicem ca dacă ar exista, atunci el ar avea memorie si are nevoie de o celula pt a se multiplica. Sa zicem ca ii convine celula umana. Asta inseamna ca se foloseste de ea, pentru a-si perpetua existenta. Daca se multiplica si omoara gazda care ii ofera existenta, implicit se autodistruge! Daca se autodistruge inseamna ca la un moment dat ar trebui sa dispara si ca informatia ce o are (cica arn) e una cretinoidâ! Pentru ca ni se spune ca transmiterea se poate face doar de la o gazda vie, implicit el neputand exista intr-o gazda moartă (sau cel putin trece in neexistenta odata cu gazada)!
  Pe bune acum. Nu se contrazice definiția microbiologiei care zice că studiază exclusiv organismele unicelulare printre care si virusurile care sunt acelulare?
  Despre ce vorbim de fapt?

  Apreciază

  Comentariu de 4 — 22 ianuarie 2022 @ 19:21 | Răspunde

 6. Domnilor medici doctori docenti prinari şi specialisti!
  Virusul este o formă de viață aflată la intersecția între neviu si viu. Deci este la intersecție. Deci nu e încă viu. Deci nu e formă de viață.
  Deci virusul care este o formă de viață nu este formă de viață ce este?
  Ce este?
  Ce este?
  Este?
  A fi sau a nu fi!
  Aceasta este întrebarea.
  Nimeni dintre dumneavoastră care citiți această expunere nu a putut si nu a abordat această problemă in mod empiric. Dar nici măcar silogistic nu puteți răspunde?
  Cu ce dragă Oana?
  Cu ce?

  Apreciază

  Comentariu de 4 — 22 ianuarie 2022 @ 19:33 | Răspunde

 7. Întrebăm medicina :
  Conform teoriei, spre exemplu, vaccinurile care se fac la nou-născuți , aici luam trei; rujeola, rubeola şi poliomielita, conțin Exact Virusul Atenuat care produce boala respectivă nu?
  Bun. Se mai consemnează că în felul acesta SID (sistemul imunitar dobândit), învață să producă anticorpi pentru genul ăla de musafir nepoftit.
  Întrebarea vine: care este diferența între un virus atenuat din vaccin si unul original de la mama lui? ( cum adică atenuat?). Ce înseamnă atenuat? Dacă veți spune că în stare latentă, adică neviu, nu e nicio diferență între unul atenuat şi unul care se află în stare latentă sub o piatră din Bucegi. Că si ăla e neviu. Dacă veți spune se ia un virus original neviu şi se cultivă pe o celulă vie ca să ia viață virusul din celulă apoi savantul laureat omoară celula în care este virusul atunci intervine urmatoarea intrebare: cum işi ia SID informația dintr-un corp străin inert ( adică un obiect), să producă anticorpi pentru în cazul în care ar fi viu?
  De unde ştie SID cum reacționează în organism un virus original de la mama lui, să facă anticorpi specifici, dacă tu îi bagi unul atenuat?
  Nu mai întreb dacă intr-un vaccin pentru poliomielita este doar un singur virus atenuat sau 18 virusuri atenuate, că la dimensiunile alea nano-metrice te poți incurca uşor.
  Să atenuezi un organism acelular de dimensiunea a milioana parte dintr-un milimetru, trebuie să ai o precizie si o dexteritate fenomenală.
  Apăi să exfoliezi grafenul de pe grafit în formă bidimensională în mod practic,

  N-am cuvinte.

  Apreciază

  Comentariu de 4 — 23 ianuarie 2022 @ 17:10 | Răspunde

 8. Vreau şi eu un pic de respect.
  Ori îmi răspundeți la mesaje, ori mă dați afară din grup!
  Altfel e discriminare.
  Ori aşa ceva nu se poate.

  Apreciază

  Comentariu de 4 — 25 ianuarie 2022 @ 21:05 | Răspunde

 9. „Acest material nu are pretentia ca este complet. Nici nu se poate astfel deoarece nanotehnologia este un domeniu foarte vast si complex. ”

  Câteva exemple de nanotehnologii care sunt deja realizate și folosite în practică, chiar dacă sunt încă scumpe (ianuarie 2009):

  lacuri de automobile cu calități superioare (rezistente; autorefacere la zgârieturi; cu darea în folosință încă din anul 2003)
  oglinzi retrovizoare care nu orbesc
  ferestre auto pe care apa nu condensează
  ferestre transparente pe tavanul auto care produc curent electric; altele care se întunecă după dorință
  îmbunătățirea proprietăților materialelor de lucru
  substanțe adezive (lipiciuri) care, supuse de ex. la microunde, permit și dezlipirea fără probleme a două piese metalice
  pneuri auto cu calități îmbunătățite prin reducerea frecărilor interne

  Apreciază

  Comentariu de 4 — 29 ianuarie 2022 @ 22:49 | Răspunde

 10. […] GRAFENUL ȘI SERURILE COVID – Dr. Geanina Hagima […]

  Apreciază

  Pingback de SERURILE mARN SUNT FĂCUTE CA OTRAVĂ GENETICĂ | Bucovina Profundă — 12 aprilie 2022 @ 12:51 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: