Bucovina Profundă

5 noiembrie 2021

Mitropolitul Neofit de Morfu: Profeții ale sfinților despre recenta pandemie

Filed under: apocalipsa,bio-wars,cuvintele sfintilor,dictatura,pecetea,Uncategorized — Mircea Puşcaşu @ 01:07

Mitropolitul Neofit de Morfu

Profeții ale sfinților despre recenta pandemie

Vezi și asta:

Pr Sava Achileos: Un discurs din 2007 despre o pandemie fabricată și vaccinuri controversate

5 comentarii »

 1. Dacă azi cercetătorii şi oamenii de ştiință care sunt mediatizați prin media , si pe care nu i-a vazut nimeni niciodată in persoana, aduc în fata publicului noi cercetări despre extra virus, că virus şi /sau corona virus sunt termeni vechi deja, o să începem să vorbim despre complicațiile neașteptate ale secvențelor intracelulare a unor excipienți acelulari generati de fenomenul gama, în cadrul prelevari probelor de prezență relativ existente.
  Nu?

  Apreciază

  Comentariu de Cornel — 5 noiembrie 2021 @ 23:05 | Răspunde

 2. Dupa cum probabil stii, se incearca legiferarea certificatului verde (ulterior de vaccinare) la nivel national.

  Fa si tu ceva! Trimite SMS-uri catre toti deputatii cerandu-le sa nu voteze astfel de proiecte de lege.

  Iti ia mai putin de 1 minut!

  Mai multe detalii gasesti pe https://pentrulibertate.info

  Apreciază

  Comentariu de rominu — 9 noiembrie 2021 @ 18:10 | Răspunde

  • Stau şi mă gândesc asa ca prostu’:
   Dacă as fi fost parlamentar şi as fi primit 5 milioane de sms-uri şi 5 milioane de mail-uri, chiar şi dacă aş fi fost de bună credință, nu aş fi putut să le citesc. Iar în aceeasi ordine de idei, alcătuind fraza la viitorul 1; daca as fi parlamentar şi as primi 5 milioane de sms-uri şi 5 milioane de mail-uri, chiar si daca as fi de buna credinta, nu as putea să le citesc.
   Oare parlamentarul x nu ascultă ordinul sefului de partid că îi trimit eu sau matale sms, ?
   Recomand Matei capitolul 24.
   Mladița e fragedă deja. Vara e aproape. Cuvintele Mântuitorului nu vor trece .
   Mai bine privegheati .
   Părerea mea.

   Şi apropo de cercetători din primul comentariu.
   Cercetătorii sunt însuși cei care trag sforile şi sunt în spatele paravanului de unde educă milioane de papuşi, licențiere , masterrand, doctorand, laireat, de cercetatori.
   Privegheati!

   Apreciază

   Comentariu de Cornel — 9 noiembrie 2021 @ 20:18 | Răspunde

 3. Pe site-uri de ştiri se dezbate acum problema cum că; cică încălzirea globală pe care au invocat-o cercetătorii şi oamenii de ştiinta e fake.
  Păi cum? Dacă aceeiasi cercetători si oameni de ştiință au servit publicului vechimi de 4 miliarde de ani ai pământului, şi că în ultimii 600 de milioane de existență, bla bla, apariția omului modern acum 2.6 milioane de ani….etc. si vii cu astfel afirmații să spui că nu există încălzire globală ?
  Nu poți să combați o minciună cu altă minciună. Nu?
  Să vii cu (argumente) ştiintifice servite de cercetători pentru a combate o aberație stiintifică servită de aceiasi cercetători, mi se pare auto-contrazicere. Păi ori ții cu ursu’ până la capăt ori nu mai ții!

  Apreciază

  Comentariu de Cornel — 10 noiembrie 2021 @ 19:52 | Răspunde

 4. Aflu cu stupoare că Mitropolitul Serafim de Pireu spune că antivacciniștii sunt schismatici! O astfel de afirmație îl exclude, însă, pe el din Biserică! Cu ce drept își bate joc de Biserica lui Hristos și smintește lumea în loc să apere Ortodoxia? Capul Bisericii este Hristos, nu el, iar trupul Lui este Biserica, noi fiind mădularele acestui Trup! Apoi unii își pun problema certifcatului verde pentru preoți! În momentul în care preoții sunt obligați să ia semnul fiarei prin codul QR, Biserica Ortodoxă nu mai este ortodoxă! Punct. Să nu ne prefacem că nu observăm acest lucru! Este început de satanism! Dacă Apocalipsa, capitolele 13-14, ne spun clar să nu acceptăm un număr al cărui semn este 666, apoi asta trebuie să facă tot poporul și toți preoții! Indiferent ce profesie am avea, putem face și misiune. Pentru preoți, profesia este și MISIUNE DIVINĂ, ce presupune o responsabilitate enormă, nu un job oarecare! Iar acum a venit cernerea și pentru ei. Cei care au intrat în masonerie și cei care până acum au acceptat crucea lui Baphomet și icoanele cu semnul ,,cornuta”, acum vor accepta și certificatul verde și-l vor recomanda credincioșilor…

  Biserica trebuie să respingă din motive religioase înțeparea cu aceste seruri, numite impropriu ,,vaccinuri”, deoarece:

  1.Sunt experimentale, deci nimeni nu are voie să le declare obligatorii. Niciun preot nu se poate juca cu propria viață și cu viețile enoriașilor săi de dragul unor EXPERIMENTE!
  2.Au prea multe efecte adverse și prea puține efecte benefice.
  3.Conțin celule de fetuși avortați, aspect incompatibil cu credința ortodoxă.
  4.Conțin nanotehnologie, aspect incompatibil cu mântuirea. Acest fapt presupune atribuirea unei identități digitale fiecărui om. Cine are dreptul să-mi înlocuiască numele de Botez cu o identitate digitală? Nu poate exista o identitate digitală fără număr în locul numelui de botez și fără un sistem electronic de recunoaștere bazat pe 666! Și atuncide ce se dorește satanizarea României și a lumii?
  Numai Dumnezeu are dreptul să ne controleze TOTAL, nu și elita satanistă care cooptează spre cădere și spre smintirea aproapelui și fețe bisericești! Să recitească toți Apocalipsa, capitolele 13-14, și să afle că acest popor ortodox respinge acest ser experimental în primul rând din motive religioase. Una e știința și altceva este această ideologie satanistă cu pretenții de știință. Una este să se dorească sănătatea populației și altceva este să dorească împuținarea lumii și controlul acesteia sub masca ocrotirii sănătății.

  Acest ser experimental NU întrunește caracteristicile unui vaccin, deci NU este vaccin, iar furia domnilor formatori de opinie și politicieni îndreptată împotriva antivacciniștilor este justificată doar de graba lor de a ne controla total! Acest ser experimental întrunește caracteristicile PECEȚII lui Antihrist, de aceea NU este acceptat de către creștini. (Pe măsură ce lucrarea antihristică va înainta, vom vedea mai clar acest lucru. Deja codul QR conține 666 și fără acesta se poate interzice dreptul de a vinde și de a cumpăra! Mai apoi, certificatul verde se va demoda… Enzima luciferaza și hydrogelul din aceste seruri ne vor aduce multe surprize după conectarea la 5G. Întregul corp vă funcționa ca un telefon. Particulele de grafen se vor autoasambla și vor transporta markerul identitar pe mână sau pe frunte! Ce este aceasta dacă nu e PECETEA lui Antihrist? Deja se vorbește despre internetul interuman.

  Deja se pune problema restrângerii unor drepturi! De ce? Ce fapte grave am comis,noi, nevaccinații? Faptul că nu acceptăm un ser EXPERIMENTAL nu reprezintă un motiv întemeiat pentru restrângerea unor drepturi, nici pentru discriminare.
  5.Aceste seruri experimentale urmăresc modificarea genetică a omului. Dumnezeu ne-a creat bine și nimeni nu are voie să ne modifice genetic sub niciun pretext. Modificarea genetică, pentru un creștin, este inacceptabilă. Un om modificat genetic nu mai este uman, ci transuman. Nu mai este făptură a lui Dumnezeu, ci o creație a omului influențat de Satana. Nu mai este independent, ci sclavul proprietarului de tehnologie, care îl va influența permanent.

  Ce ne propun formatorii de opinie? Să ne supunem necuratului? Papa Francisc pregătește terenul pentru noua religie mondială care va fi satanistă, iar vaccinurile au menirea de a ne tăia orice legătură cu Dumnezeu prin tehnologie. Acest fapt a fost profețit în Apocalipsă, capitolele 13-14. De aceea, creștinii ortodocși nu primesc ceea ce Dumnezeu le interzice. Mai întâi facem ascultare de Dumnezeu și apoi de cezar. Dumnezeu să ne ajute să facem cu toții voia Sa!

  Apreciază

  Comentariu de Apa trece, pietrele rămân — 12 noiembrie 2021 @ 12:18 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: