Bucovina Profundă

14 septembrie 2021

10 puncte comune între 9/11 și Cov19

10 puncte comune între 9/11 și Cov19

DML#006 – Dialoguri la Marginea Lumii

Ne puteți găsi și pe

Telegram:   t.me/bucovinaprofunda

Odysee : https://odysee.com/@BucovinaProfund%C4%83:6

Youtubehttps://www.youtube.com/c/BucovinaProfundaTV/videos

Facebook: https://www.facebook.com/BucovinaProfunda

SUSȚINE Bucovina Profundă!

Un comentariu »

 1. Parlamentului European luptă împotriva lui Dumnezeu!

  Parlamentul European s-a reunit de curând la Strasbourg nu pentru probleme importante ce preocupă întreaga Europă, ci pentru a lupta împotriva lui Dumnezeu! Și asta nu pentru că persoanele LGBTIQ n-ar putea păcătui în voie, ci pentru ca acest păcat să se poată extinde fără vreo opreliște și să se poată impune o cultură opusă culturii creștine!

  Au adoptat și o rezoluție potrivit căreia căsătoriile sau parteneriatele înregistrate constituite într-un stat membru ar trebui să fie recunoscute în toate statele membre în mod uniform, iar soţii şi partenerii de acelaşi sex ar trebui trataţi în acelaşi mod ca şi cei de sex opus!!!

  Cum adică în același mod uniform? Cu ceremonie religioasă? Ca și când relațiile intime între persoane de același sex nu ar mai constitui un păcat? Cine i-a dat drepturi acestui parlament să lupte împotriva lui Dumnezeu? Chiar nu mai are nimic sfânt? Ce este mai greu de înțeles este că ei ne cer, de fapt, să ne lepădăm de Dumnezeu, Cel Care a pedepsit cu foc cetățile Sodoma și Gomora! Iar dacă ne despart de Dumnezeu, ne pot manipula cum vor! Deja nu mai este o glumă, așa că trebuie să vedem clar de ce se deschide calea din ce în ce mai largă pentru desfrânare în toate chipurile!

  Înapoi la Decalogul lăsat de Dumnezeu! Altminteri, ne vor supune ca pe niște vite! Să ne amintim Cele 10 porunci, adică Decalogul:
  1. Eu sunt Domnul Dumnezeul Tău; să nu ai alți dumnezei afară de Mine. Nici Uniunea Europeană, nici funcția obținută, nici avantajele materiale, nici nimeni din lumea aceasta nu poate fi mai important decât Dumnezeu, pe Care trebuie să-L iubim din toată inima.
  2. Să nu-ți faci chip cioplit, nici altă asemănare, nici sa te închini lor. Îndepărtarea de Dumnezeu aduce mândrie diavolească. Dacă nu ne închinăm lui Dumnezeu, ne închinăm păcatului și necuratului!
  3. Să nu iei numele Domnului Dumnezeului tău în deșert.Orice păcat și orice lege dată împotriva virtuților creștine reprezintă o încălcare a acestei porunci!
  4. Adu-ți aminte de ziua Domnului și o cinstește. Ziua Domnului este o zi a biruinței vieții asupra morții și trebuie cinstită de către toți cei care aspiră spre mântuire. Numai că în această cultură care ni se propune nu există nici rai, nici iad, deci tot păcatul este permis! Însă noi vom fi judecați după poruncile lui Dumnezeu, nu după rezoluțiile Uniunii Europene!
  5. Cinstește pa tatăl tău și pe mama ta, ca bine să-ți fie și multi ani să trăiești pe pământ. Aici Uniunea Europeană se ia la trântă cu Dumnezeu, deoarece, ca să nu-i jignească pe cei ce vor ,,drepturi depline”, vor să scoată din dicționar cuvintele ,,tată” și ,,mamă” și să le înlocuiască cu ,,părinte 1” și ,,părinte 2”!
  6. Să nu ucizi. Prin astfel de rezoluții, se atentează la sufletele europenilor. Și pentru uciderea sufletească există pedepse grele în iad!
  7. Să nu fii desfrânat. Uniunea Europeană se autoidolatrizează, contrazicându-L pe Dumnezeu! Să ne amintim cuvintele Sfantului Apostol Iuda Tadeu: ,,Căci s-au strecurat printre voi unii oameni nelegiuiţi, care de mai înainte au fost rânduiţi spre această osândă, schimbând ei harul Dumnezeului nostru în desfrânare, şi care tăgăduiesc pe singurul nostru Stăpân şi Domn, pe Iisus Hristos. ( Iuda, 1, 4)

  8. Să nu furi. Uniunea Europeană fură drepturile națiunilor de a-și promova valorile creștine. Ea dorește să impună și o cultură care să promoveze valorile anticreștine cerute de persoanele LGBTIQ, fapt care se observă deja chiar și în unele manuale școlare!
  9. Să nu ridici mărturie mincinoasă împotriva aproapelui tău. Aflăm cu stupoare că s-au găsit și șase europarlamentari români care au votat proiectul de rezoluție privind sancționarea statelor care nu respectă drepturile LGBTIQ! Oare pentru asta au fost învestiți cu putere? Ca să slujească minciunii și păcatului? Ca să propună sancțiuni statelor care nu acceptă promovarea culturii antihristice a LGBTIQ?
  10. Să nu poftești nimic din ce este al aproapelui tău. Uniunea Europeană poftește cinstea de care se bucură Biserica lui Hristos, de aceea vrea să o surpe!

  Un om plin de DUH SFÂNT este un om puternic, un om care nu poate fi influențat. Un om plin de duh satanic, agonisit prin păcat, este un om slab, fără coloană verticală, ușor de manipulat… ,,Scopul viețuirii creștine este dobândirea Duhului Sfânt” (Sfântul Serafim de Sarov), nu satanizarea omului prin păcate!

  Cine reprezintă o țară creștină în Parlamentul European trebuie să dorească din tot sufletul să-i apere valorile chiar cu prețul vieții!

  Apreciază

  Comentariu de Apa trece, pietrele rămân — 16 septembrie 2021 @ 09:40 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: