Bucovina Profundă

24 august 2021

NU VĂ LĂSAȚI PRINȘI ÎN CAPCANELE AUTORITĂȚILOR! ALIANȚA PĂRINȚILOR ȘI CHESTIONARELE SIMULĂRII CONSIMȚĂMÂNTULUI

Filed under: Uncategorized — Mircea Puşcaşu @ 15:46

scared - studentThinkstockPhotos-78741484

NU VĂ LĂSAȚI PRINȘI ÎN CAPCANELE AUTORITĂȚILOR!

ALIANȚA PĂRINȚILOR ȘI CHESTIONARELE SIMULĂRII CONSIMȚĂMÂNTULUI

COMUNICAT

Alianţa Părinţilor vă aduce la cunoștinţă următoarele:

1- FNAP (Federaţia Naţională a Asociaţiilor de Părinţi), organizaţie care pretinde că reprezintă și apără interesele părinţilor, dar este, de fapt, o anexă a guvernului, a lansat un chestionar extrem de manipulator adresat părinţilor.

Intrebările vizează, din diverse unghiuri, problema vaccinării elevilor și profesorilor. Chestionarul pune în discuţie (într-o formă disimulată) restricţionarea dreptului la muncă al cadrelor didactice și restricţionarea dreptului la educaţie al elevilor pe criterii de vaccinare.

2- Ministrul Sorin Cîmpeanu pregătește, de asemenea, un formular/chestionar destinat părinţilor care au copii de 12 și peste 12 ani, tot pe tema vaccinării. Formularul va fi distribuit părinţilor după începerea anului școlar.

 

Vă rugăm să reţineţi:

Cele două chestionare sunt mijloace de manipulare și de viciere a consimţământului dumneavoastră. Intrebările vizează date cu caracter personal, date medicale cu caracter confidenţial, care figurează în mod normal în dosarul medical al unei persoane și nu au caracter public. Informaţiile medicale nu pot face obiectul unui chestionar.

Rezultatele pot fi ușor manipulate și interpretate în moduri care să justifice segregarea elevilor. Dreptul la învăţătură este constituţional și nu poate fi îngrădit pe baza unor sondaje de opinie.

Este evident faptul că pentru actul vaccinării nu există consimţământ informat. Părintelui nu-i sunt aduse la cunoștinţă riscurile vaccinării (care sunt deja cunoscute ca fiind grave și frecvente) și pe nimeni nu interesează istoricul medical al copilului (eventuale boli cronice, boli autoimune, boli în evoluţie) care ar contraindica vaccinarea.

Singura atitudine raţională la primirea celor două chestionare (al FNAP și al Ministerului Educaţiei) este REFUZUL DE A LE COMPLETA.

Reţineţi:

Presiunile de orice fel asupra părinţilor sunt nepermise legal, deci nu poate fi invocată nicio lege care să vă oblige să semnaţi ceva împotriva voinţei dumneavoastră.

Refuzul de a completa un chestionar sau de a da o declaraţie NU TREBUIE JUSTIFICAT. Deci, NU PUTETI FI OBLIGATI SA SEMNATI O DECLARATIE IN CARE SA SPUNETI CA NU SUNTETI DE ACORD SA RASPUNDETI LA INTREBARI.

Nu aveţi obligaţia legală să vă justificaţi pentru decizia de a nu răspunde IN NICIUN FEL la întrebările din chestionare. Aveţi dreptul să refuzaţi ORICE, fără justificare, iar refuzul dv-stră este unul IMPLICIT (adică dacă nu aţi completat și semnat înseamnă că aţi refuzat). Orice cetăţean are dreptul la tăcere și NU există consecinţe legale pentru exercitarea acestui drept.

Copilului dumneavoastră nu i se poate interzice accesul la cursuri din cauza refuzului dumneavoastră de a completa chestionarul.

Diriginţii claselor se pot justifica cu privire la îndeplinirea obligaţiei lor de a vă comunica chestionarul/formularul (sau orice alt document) prin alcătuirea unui tabel în care să figureze nominal părinţii cărora le-au fost comunicate documentele.

Citiţi capul de tabel! Singura informaţie pe care trebuie să o conţină este aceea că vi s-au comunicat documentele și acest tabel este singurul lucru pe care este recomandabil să-l semnaţi.

 

 

Comitetul Director al Alianţei Părinţilor,  Președinte: Cristian Filip

Prof Popa Olimpia- Dir Departament Educaţie-Sănătate

Av Marina Ioana Alexandru- Dir Departament Juridic

 

24 august 2021

 

 

 

 

 

9 comentarii »

 1. Din punctul meu de vedere nici macar tabelul de primire a documentului/ chestionarului nu trebuie srmnat. Pur si simplu e o problema care nu trebuie pusa in discutie si punct.
  Sa raporteze dirigintii mai departe ca parintii nu au fost de acord nici macar cu primirea lor.

  Apreciază

  Comentariu de Eduard — 24 august 2021 @ 18:22 | Răspunde

 2. „Citiţi capul de tabel! Singura informaţie pe care trebuie să o conţină este aceea că vi s-au comunicat documentele și acest tabel este singurul lucru pe care este recomandabil să-l semnaţi.”
  De ce să citim capul de tabel si de ce este recomandabil să-l semănăm?
  Întreb şi eu aşa ca prostu’ chiar si cu riscul de a fi cstalogat: medieval, retrograd.
  Ćum adică citim doar capul de tabel şi semnăm pentru tot tabelul?
  Ce tabel? Care două chestionare?
  Mă deşcebăluieşte cineva?
  Vă rog şi vă mulțumesc

  Apreciază

  Comentariu de Gheorghe Popescu — 24 august 2021 @ 22:01 | Răspunde

  • Se pare ca la inceperea scolii, parintilor li se vor inmana 2 chestionare (unul ticluit de FNAP si celalat de Ministerul Educatiei).
   Dirigintilor li se vor distribui tabele nominale pe care parintii vor trebui sa semneze ca au primit aceste chestionare.
   Acum, de ce sa semnam de primire a chestionarelor nu inteleg de ce e recomandat. Probabil ca , aparent, nu sintem constransi cu nimic sa recunoastem ca am primit chestionarele fara sa le mai dam inapoi completate, pe de alta parte probabil sa nu aiba de suferit dirigintii daca nu semnam (sa nu li se impute lor probabil ca nu ni le-au dat).

   Apreciază

   Comentariu de Eduard — 25 august 2021 @ 12:20 | Răspunde

   • NU trebuie semnat nimic de primire, nici macar capul de tabel , de pe nici un fel de chestionar. NU trebuie sa fie nici o semnatura. NU trebuie semnat nimic cu antihristii care au compus documentele pentru parinti. Se pot falsifica ulterior semnaturile de catre Ministerul Educatiei, FNAP, OMS si dracu ” sa-i pieptene pe toti. Sa NU ne trezim, parintii copiilor in cauza ca semnam pe cap de tabel pentru moartea prin intepare a copiilor nostri si donare de organe…DOAMNE FERESTE! Traim in epoca digitala covidica si a supertehnologiei si a tututor minciunilor sataniste.

    Ideea este urmatoarea: eu voi semna CLAR CA NU SUNT DE ACORD CU NICI UN FEL DE VACCINARE ASUPRA COPILULUI MEU SI IMI ASUM IN FATA LUI DUMNEZEU ACEST LUCRU PENTRU PROTEJAREA VIETII SI SANATATII COPILULUI MEU IMPOTRIVA OTRAVURILOR DIN VACCINURILE CRIMINALE!
    Daca NU se semneaza impotriva, este bine de tot sa NU SE SEMNEZE NIMIC, nici macar capul de tabel. Dirigintele clasei sa mentioneze ca parintele X , NU SEMENEAZA NIMIC si ca parintele Y , Z sau T au semnat NU IMPOTRIVA VACCINURILOR.

    Informatiile confidentiale despre trecutul medical al copilului NU trebuie dezvaluite in completarea formularelor.
    Pur si simplu este un NU clar impotriva vaccinarilor si ciparilor 666 cu hidragel si nanotehnologie satanica a copiilor nostri.
    Trebuie sa ne asumam un NU VACCINARILOR COPIILOR NOSTRI! Toti parintii care isi vor vaccina copii vor da socoteala in fata lui DUMNEZEU!

    Cand va veni vremea de luptat in strada cu sutele de mii / ASA AR TREBUI, CA IN ALTE TARI ALTE LUMII, pentru apararea copiilor nostri de vaccinurile criminale, ne vom mai gandi la formulare?
    Asa sa ne ajute DUMNEZEU!

    Apreciază

    Comentariu de ELI ENOH — 27 august 2021 @ 23:39 | Răspunde

 3. Romanii au, in sfarsit, ce si-au dorit: presedinte „neamt”, parlament si guvern PNL la dispozitia presedintelui. Acum n-au decat sa se bucure de rezultatele alegerilor facute de ei insisi.

  Apreciază

  Comentariu de Gabriel — 27 august 2021 @ 08:00 | Răspunde

 4. Bine bine. Această stire apare pe newsbuzău, activenews, bucovina profundă. Acum intrebare de baraj: ne arată cineva chestionarele despre care este vorba în propoziție? Fără chestionare nu are logică stirea nu?
  Adică feriți-vă de măgăruş, da’ unde-i măgăruşul? Pe bune!

  Apreciază

  Comentariu de Gheorghe Popescu — 29 august 2021 @ 23:37 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: