INEVITABILUL SE PRODUCE: CAD TESTELE PCR

De peste un an de zile am afirmat, alături de mulți oameni mult mai bine instruiți științific decât mine, că testele PCR nu au nicio relevanță diagnostică sau epidemiologică și că sunt folosite in scop politic, de putere și control, ca instrument măsluit de regizat amplitudinea dorită a pandemiei și ca pretext de restrâns drepturi individuale și colective. Iată că in sfarșit, acum câteva zile , pe 21 iulie 2021, s-au anunțat modificări importante referitoare la folosirea testului RT-PCR:

CDC retrage cererea de autorizație de urgență a testului RT-PCR, trimisă FDA. Practic RT-PCR nu va mai fi recunoscut ca test diagnostic in Covid dupa data de 31.12.2021.

CDC trimite notificari laboratoarelor care au folosit până acum testul RT-PCR, ca începând cu 31 decembrie 2021, să renunțe la acest test și să caute, in lista testelor aprobate de FDA, un alt test pt diagnosticul bolii Covid.

224427018_4704243986271706_4218012064497014488_n

Sursa: https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html

În paralel, un consorțiu din care fac parte Bill Gates și George Soros cumpără pentru 41 de milioane de dolari compania britanică Mologic, cea mai cunoscută producătoare de teste Covid. Sursa nu este vreo fițuică conspiraționistă , ci cunoscuta și reputata publicație Forbes:

The Soros Economic Development Fund and the Bill & Melinda Gates Foundation announced the launch of a new initiative, Global Access Health (GAH), aiming to strengthen the global rollout saving medical technology and the subsequent acquisition of Mologic Ltd, best known today for the deep-nostril technology used to deliver rapid Covid-19 tests.

Întrebări imediate: De ce cumpără Gates și Soros fabrica de teste acum când sunt declarate defectuoase? Dacă testele sunt dovedite ACUM a fi irelevante, de ce se vor scoate ABIA in decembrie? Cred că pregătesc un nou fel de test genetic (unii zic că e bazat pe CRISPR) și au nevoie de timp până în decembrie pentru a-l scoate pe piață pe acesta nou.

dr. Mircea Pușcașu

.

Pentru edificare putem urmări ce spunea dr. Sam Bailey acum mai bine de 6 luni:

Și aici:

19 răspunsuri la „INEVITABILUL SE PRODUCE: CAD TESTELE PCR”

  1. „De peste un an de zile am afirmat, alături de mulți oameni mult mai bine instruiți științific decât mine, că testele PCR nu au nicio relevanță diagnostică sau epidemiologică și că sunt folosite in scop politic, de putere și control, ca instrument măsluit de regizat amplitudinea dorită a pandemiei și ca pretext de restrâns drepturi individuale și colective.”
    Dacă acceptăm această ipoteză, ( care dpmdv nu poate fi demonstrată că e falsă dar nici adevărată însă dacă o acceptăm ca adevărată atunci logic intră în contrazicere cu urmatoarea ipoteză :
    „Acest lucru nu explică însă evoluția paradoxală a pandemiei: țările cu o rată mare de vaccinare nu stăpânesc mai bine epidemia comparativ cu cele cu o rată mică de vaccinare. Dimpotrivă. De exemplu, dacă comparăm datele valabile la 24 iulie 2021 observăm că numărul de infecții, spitalizări, decese este în creștere semnificativă în țările „fruntașe” la vaccinări (Marea Britanie, Spania, Portugalia, Israel, Ungaria, Polonia etc.) comparativ cu țările care au vaccinat mai puțin (România, Bulgaria). Mai mult, apare și un paralelism inexplicabil: odată cu atingerea unui prag de 30% populație vaccinată, apare și o creștere a cazurilor de infectați. ”
    Acum să analizăm. În ipoteza a doua citată, ideea principală despre care discutăm este numărul de infecții si cazurile de infectati. Păi măi nene, pe ce bază au fost stabilite sau declarate aceste infecții sau cazuri? Nu pe baza testului? Păi dacă testul nu e valabil atunci de ce să acceptăm ipoteza că cresc cazurile sau că numărul infectiilor creste? Acum pe bune. Doar nu s-au declarat că sunt infectati cu 606-19 aşa că tuşeau sau au că au răcit nu?
    Sau ce nu mai răcește omu’? Au dispărut pneuminiole? Deci în numele logicii si al responsabilității: este contradicție să accepti că creste numărul de infectati în anumite situații da’ testele nu sunt valabile. Cum altfel au fost descoperiți cei infectati din țările fruntașe la vax? Decât dacă nu prin test?
    Cea mai mare greseală este să accepți odată minciuna ca fiind adevăr, că dupaia degeaba te mai lupți să iesi din capcană. E un labirint fără ieșire dacă nu stergi toate minciunile cu care ai fost educat.
    Ps. Citatele sunt preluate din ultimele două articole postale de gazdă.
    Virusurile nu există. Sunt doar un concept diabolic. Prin definiție „/Virusurile reprezintă cea mai simplă formă de viață acelulară. Virusurile nu sunt considerate ființe vii, dar cu toate aceste dispun de material genetic, aflându-se la intersecția dintre viu și neviu. Spre deosebire de celelalte forme de viață, nu consuma hrană și nu produc energie.”
    Termenul de neviu a fost introdus în dex în ’98 ca fiind o ipoteză.
    Dacă întrebi un profesor de limba română educat înainte de ’90 ce înseamnă neviu îți va răspunde că nu e logic. Prefixul (ne)
    nu se poate pune în fața lui (viu ) pentru că ce este viu este ființă iar restul sunt lucruri. Stiti poziția bor față de termenul ” neființă „.
    Sf. Antonie: parafrazez: va veni vremea când oamenii vor innebuni si când îi vor vedea pe alții că nu înnebunesc, vor zice despre ei că sunt nebuni pentru că nu sunt asemenea lor.

    Apreciază

    1. Sintetizez.
      Dacă afirimi că testul nu e relevant atunci nu ai voie să te folosești de datele statistice ( fie minciuni, fie orice) spunând că la serizați au crescut cazurile. Pentru ca acele cazuri pe care le invoci sunt afișate sau declarate ca urmare a testelor. Nu? Asta denotă inconsecvență în afirmații. Odată ești impotriva declarațiilor sistemului altă dată ești de acord. Nu merge aşa. Voi nu vedeți că se joacă bambilici cu mintea voastră citind si prelucrand ce vă servesc?
      Nu mai muşcati.
      Sau credeți că nu stiau cum gândiți?

      Apreciază

  2. Dacă consimți genetica ca fiind genetică si nu geneză ( facere){ A se vedea „Ereditate şi spirit”, cap 5 Cărarea împărăției }, si nu întâmplător autorul a folosit în explicație termenul #geneză# în loc de #genetică #, eşti tributar al evolutionismului. Dacă introduci evolutionismul în ortodoxie, aceasta este deja erezie. { a se vedea Ortodoxia si evollutionismul, editura Axa, }.
    Dogma ADN-ului scoasă la iveală mulțimii de la { casa albă }, * a se vedea Limbajul lui Dumnezeu de Francis S. Collins*, în ordinea prescrisă a lecturilor, apoi mai vorbim.
    Deja mă simt jenat că sunt singur pe aici.
    Dacă tăceam, filozof rămâneam.

    Apreciază

    1. E-ndoios că sunt în stare învățații lumii tale
      Să măsoare depărtarea, de la noi şi pân la soare,
      Mintea lor( iluminată) chiar nu poate să măsoare
      Câtă apă e-n oceane, sau ceea ce arde-n soare

      Dară sufletul acesta, taină grea, nedezlegată,
      N-au să poată ‘luminati să-l măsoare niciodată!
      Astfel că, prin poarta morții, el zbucnește-n larga fire,
      Ne-ncăpând nemărginirea-i, decât în nemărginire!

      Apreciază

    2. Domnule Cristian, vă mărturisim, fără intenția de a vă ispiti, că aceste comentarii se dezbat și sunt apreciate. De asemenea, ne bucurăm de dl.-ul Mircea pe care-l prețuim, dar mai ales de eforturile dumneavoastră de a curăța oglinda adevărului prin proba logicii, a tradiției, a științei, dar mai ales a credinței primite.
      E un meci, nu doar amical, ci frațesc, credem noi, din a căror eforturi sperăm că ne vom bucura cu toții. Dumnezeu în mijlocul nostru!

      Apreciază

      1. Bine .Dezbateți. Numa’ nu vă mocăiți că timpu’ e scurt.
        Dacă nu o veți lua de la zero, adică să înțelegeți că ” filozofii au inventat atomul să explice obârşia acestei lumi” ( parafrazat din Hexaemeron), si dacă nu refuzați ( dogma ADN -ului ) care vă face părtași si tributari la evolutionismul ştiintific, ( adică cum că strămoşul lui Hristos a fost maimuță), vă complaceți intr-un cerc vicios.
        Este cu totul ciudat ca dumneavoastră să fiți ca persoană ,în esență, un acid. Adică acidul dumneavoastră unic dezoxirobonucleic.
        A nu vedea pădurea din cauza copacilor înseamnă a nu vedea adevărul din cauza minciunilor inoculate si acceptate cu care ați fost educat/i.
        Am ajuns în punctul în care educația si opinia publică anihilează libertatea.
        Cum poți să trăiești liber dacă tu ești rezultatul si scopul si urmările generate de ADN -ul tău?
        Când Hegel : citez” a trebuit să reinventeze principiul identității ” a fost inspirat. Si când zic inspirat mă refer la două feluri de inspirație. ( în accepțiunea că inspirația vine din exterior).
        Mai spontan de atât nu am experimentat. .

        Apreciază

      2. Si eu sunt descendent din mamaia. Dumnezeu să o ierte. Adică tot al mamaiei sunt.

        Apreciază

  3. E-ndoios că sunt în stare învățații lumii tale
    Să măsoare depărtarea, de la noi şi pân la soare,
    Mintea lor( iluminată) chiar nu poate să măsoare
    Câtă apă e-n oceane, sau ceea ce arde-n soare

    Dară’ sufletul acesta, taină grea, nedezlegată,
    N-au să poată ‘luminati să-l măsoare niciodată!
    Astfel că, prin poarta morții, el zbucnește-n larga fire,
    Ne-ncăpând nemărginirea-i, decât în nemărginire!

    Apreciat de 1 persoană

  4. E-ndoios că sunt în stare învățații lumii tale
    Să măsoare depărtarea, de la noi şi pân la soare,
    Mintea lor( iluminată) chiar nu poate să măsoare
    Câtă apă e-n oceane, sau ceea ce arde-n soare

    Dară sufletul acesta, taină grea, nedezlegată,
    N-au să poată ‘luminati să-l măsoare niciodată!
    Astfel că, prin poarta morții, el zbucnește-n larga fire,
    Ne-ncăpând nemărginirea-i, decât în nemărginire!

    Apreciază

  5. Când se va ajunge la un anumit procent de serizați ( mondial mă refer), vor începe acele minuni false care sunt menționate la Daniel, la Matei 24 si în ultima carte a NT. Serizații vor crede în acele minuni exact cum cred si în nălucirea premergatoare 19. Aşa încât, după dezlănțuirea unui haos programat, se va vota obligatoriu un guvern mondial care va promite (pace ,ordine siguranță ), bineînțeles cu anumite condiții. Cireaşa de pe tort va fi când cineva ( Fiara ), va apărea pe podium ( susținut de toate mijloacelle de comunicare plus o.m.s. ,
    si va spune că toată lumea a fost mințită în legătură cu: existența virusurilor, sistemul de referință hell-io- centric, etc, astfel încât cum zic si anumite profeții : „Când va veni antihristul toate bolile vor dispărea. ”
    În acest fel vor pica în plasă si cei mai şceptici ( aşazişi conspirationisti), si practic majoritatea îl vor vedea pe antihrist ca mîntuitor, salvator etc.
    De ce vă spun acestea?
    Pentru că în momentul în care voi ştiți deja că : virusurile si Adn-ul, si sistemul de referință heliocentric, si atomul sau electronul sau protonul sau neutronul sau gravitonul sunt niște concepte diabolice , practic nu mai cădeți în plasă.
    Adică nu o să îl mai socotiți pe antihrist un salvator.
    Argumentez ultima logică cu un episod din Evanghelie.
    Când Mântuitorul, la vindecarea demonizatului din Carantania intră în dialog cu cei ce îl posedau pe demonizat, aceştia marturisec un adevăr spunând : -Ce ai cu noi Fiul lui Dumnezeu?……
    Mântuitorul le spune să tacă. Îi oprește în a mărturisi adevărul pentru că ştia că dacă atunci când spun un adevăr vor fi crezuți, ne-ndoios că vor fi crezuți si când vor spune minciuna.
    Ce te face să crezi că un laureat al premiului nobel nu minte sau nu poate spune un neadevăr?
    Când veți înțelege că nu sunteți la fel de înțelepți azi pe cât credeați ieri? Veți fi deja mai înțelepți.
    Ps.Repet :” Nimic din ceea ce este înafară si intră în om nu poate să îl spurce ( imbolnaveasca).# Mă refer clar la ceea ce intră involuntar, nicidecum la un act medical asumat si acceptat voit.#

    Apreciat de 1 persoană

  6. Să nu înțelegeți acum, cum că m-au apucat profețiile. Nicidecum. E doar un pronstic de variabile ca la şah. Atât.

    Apreciat de 1 persoană

  7. În aceeasi ordine de idei, că tot este acel slogan al video-urilor : #ținta este mintea ta#. Ce te face să crezi că mintea dumitale este imună? Oare nu folosesti aceleiasi ipoteze aservite si programate cu mulți ani înainte si pentu dumitale ca la şah?
    Crezi că nu s-au gândit că o să joci tot pentru ei din moment ce te-au avizat ? Da te-au educat apoi te-au avizat că stiau că o să joci pentru ei oricum ai juca.
    Auzi dom’le , cică nu acceptăm ideea de
    ( asimptomatic ), că e chiar deplasată, mă rog, vă înțeleg, da’ cum ați trecut aşa ușor peste definiția virus ca fiind formă de viață acelulară ? La clasa a cincea învățați că celula este unitatea de structrură si funcție a organismului ,nu ?
    Deci pe ce lume trăim?
    Ps. Să mă trezească cineva , când să mă opresc.

    Apreciat de 1 persoană

    1. Nu am avea din ce să vă trezim. Ne împărtășiți, nouă, câtorva, toate gândurile. Eu am încetat să cred în așa-ziși viruși când am urmărit firul logic și faptele așa cum le-au mai vădit unii.
      De pildă, Dr. Stefan Lanka prezintă într-un mod, de bun simț, zic eu, și pertinent felul în care aceste constructe mentale sunt promovate drept adevăr absolut. Parerea mea rste că dacă omul caută sincer și cere adevărul cu inima, nu există proști (adică puțini inteligenți), ci doar proști deștepți care se mint cu bună știință, dar cu o rea-voință nascută din mândrie. Noi când ieșim din lumină suntem proști, nu trebuie să căutăm să ne iluminăm singuri, că ne luminează Dumnezeu din start, dacă stăm unde trebuie.
      Nu există oameni mai înzestrați decât alții în sensul în care, cu ajutorul minții lor, se mântuiesc mai degrab decât alții mai săraci în inteligență.
      Dumnezeu nu discriminează pe criterii de cunoaștere, ci oferă șansa fiecăruia să-L recunoască. În Filocalia Sf. Ioan Damaschin, acesta descrie frumos, dar crud procesul prin care se pierde legătura cu Dumnezeu și respectiv mântuirea. Sfântul zice ceva de genul, (căci voi încerca să citez pe cât îmi amintesc) că:
      Cunoștința vine de la Dumnezeu precum lumina soarelui (deci, mă gândesc eu, că peste toți și toate, nu pe inteligenți, nu doar pe sfinți etc.), dar nebunul (atenție aici) alege să-și ducă mâna sa, făcându-și streașină ochilor, aruncând lumina în cămara uitării și a… nelucrării,… și a îndreptățirii de sine,… și a mândriei,… și a slavei deșarte,… și a iubirii pântecelui,… și a desfrânării… și tot așa, nu știu dacă în ordinea aceasta, indică Sfântul înrâurirea tuturor păcatelor, exact în ordinea în care acestea otrăvesc și cuprind mintea, sufletul și trupul omului.
      Noi, câțiva, mai puțini decât degetele de la o mână, pentru mine cel puțin, gândim la fel ca dumneavoastră și nu putem primii vreo variantă a vreunui fel de adevăr, cules din găleata cu minciuni vărsată oră de oră pe gâtul căscaților lumii. Nădăjduim la trezire totuși și ne ferim să ne dăm dreptate, ci căutăm, pe cât putem, și noi cu ale noastre patimi, să ne ținem cu dinții de dreptatea primită de la Adevăr, adică de la Hristos, și ne rugăm ca Domnul să ne țină sub razele Cunoștinței Sale, celei adevărate.
      Doamne ajută!

      Apreciază

      1. „Noi, câțiva, mai puțini decât degetele de la o mână”
        Aveți cumva 8 ca fiind a şasea cifră din nr. de telefon?

        Apreciază

        1. nu…, deci suntem mai mulți

          Apreciază

      2. Fără să fiu un literat ( si aici trebiue să dau două exemple; Eminescu si Bartolomeu Anania. ), fiind efectiv un cunoscător de limbă română nota 5,50,
        cu toate astea, am ureche muzicală, aşa încât unul care se identifică ca fiind alumamaia nu poate fi decât un om cu rădăcini în moldova care trăiește în altă parte decât in moldova..Acel
        ( lu) este autentic transilvănean. Părerea mea.
        Am zis eronat? Măcar să nu mor prost. Zic si eu.

        Apreciază

        1. Mamaia (aceea mamaie!), din partea tatălui, născută în ’20 din Galați, din neam vechi de acolo, iar dib partea mamei, dintr-un cătun de lângă Râmeț (Garbova de Sus). jud. Alba
          Ați nimerit

          Apreciază

Lasă un comentariu

Tendințe