Bucovina Profundă

27 mai 2021

Date reale privind decesele postvaccinale

Filed under: bio-wars — Mircea Puşcaşu @ 13:02

Date reale privind decesele postvaccinale

Statisticile guvernului american scot la iveală date reale despre decesele legate de vaccin

 Analiza de Dr. Joseph Mercola – 18 mai 2021

977x-1

Dintr-o privire…

 Potrivit doctorului Peter McCullough, tratamentul precoce ar fi putut preveni până la 85% din decesele provocate de COVID-19.  Tratamentul timpuriu la domiciliu minimizează, de asemenea, răspândirea, deoarece timpul de infectare poate fi redus de la două săptămâni la aproximativ patru zile

 În ciuda faptului că sunt ieftine și ușor disponibile, tratamentele timpurii au fost toate cenzurate și suprimate pentru a asigura o campanie globală de vaccinare în masă

 Peste 80 de colegii și orice număr de angajatori implementează acum vaccinarea obligatorie împotriva COVID.  Singura modalitate prin care aceștia pot înțelege care ar putea fi implicațiile acestei decizii este de a revizui datele VAERS.  Nu vor obține indicii în altă parte, datorită suprimării universale a informațiilor

 Se estimează că 124 de milioane de americani sunt acum complet vaccinați împotriva COVID-19.  La 30 aprilie 2021, 3.837 au murit la scurt timp după vaccinarea lor anti COVID.  Este mai mult decât au murit din cauza tuturor vaccinurilor disponibile combinate de la mijlocul anului 1997 până la sfârșitul anului 2013 – o perioadă de 15,5 ani.

 În 1976, guvernul SUA a vaccinat 45 de milioane de persoane împotriva gripei porcine pandemice.  Întregul program a fost anulat după rapoarte de doar 53 de decese

 Potrivit dr. Peter McCullough, șef-adjunct pe Medicină internă la Centrul Medical al Universității Baylor și cunoscut pentru că este unul dintre primii cinci cercetători medicali cei mai publicați din Statele Unite, vaccinurile COVID-19 ucid „un număr mare” de oameni și  guvernul pur și simplu îl ignoră.

 Într-un interviu video cu jurnalistul de investigație și fondatorul Liberty Sentinel, Alex Newman, McCullough spune că guvernul SUA, Fundația Bill & Melinda Gates și agențiile de sănătate din întreaga lume s-au angajat să vaccineze populația globală în timp ce stau pe datele care arată COVID-  19 „vaccinuri” se dovedesc a fi cele mai letale vaccinuri create vreodată.

 Tratamente sigure suprimate în favoarea „vaccinurilor” periculoase

 McCullough, care are și un masterat în sănătate publică, a oferit mărturii în trei audieri diferite din Senat, împărtășind tratamentele pe care le-a folosit pentru a ajuta pacienții să se recupereze după COVID-19 și să evite spitalizarea.  El își rezumă protocolul în interviu.

 Aceste strategii sunt, de asemenea, detaliate în „Bazele fiziopatologice și raționamentul tratamentului ambulatoriu precoce al infecției cu SRAS-CoV-2”, publicat în numărul din ianuarie 2021 al Jurnalului American de Medicină.1 El a fost, de asemenea, editor consultant al „Un ghid pentru acasă”  -Tratamentul bazat pe COVID. ”2

 În timpul unei audieri recente a Comitetului pentru sănătate și servicii umane din Senatul statului Texas, McCullough a menționat că, potrivit datelor disponibile, tratamentul timpuriu ar fi putut preveni până la 85% din decesele provocate de COVID-19.  timpul de infectare poate fi redus de la două săptămâni la aproximativ patru zile.

 Cu toate acestea, în ciuda faptului că sunt ieftine și ușor disponibile, tratamentele timpurii au fost toate cenzurate și suprimate, aparent pentru a asigura această campanie globală de vaccinare în masă.  De fapt, după cum remarcă McCullough, nu au existat deloc îndrumări clarificate cu privire la tratamentul COVID, nici măcar protocoalele spitalului.

 Întregul accent al agențiilor noastre de sănătate a fost pe mascare, blocaje și așteptarea unui „vaccin” pentru terapia genică.  Rezultatele au fost devastatoare.  La cinci luni de la campania de vaccinare în masă, peste 10.000 în SUA și Uniunea Europeană au murit deja după ce au fost împușcați.  Orice alt vaccin ar fi fost scos de pe piață până acum.

 Statistici șocante arată cât de periculoase sunt „vaccinurile” COVID

De exemplu, în 1976, guvernul SUA a vaccinat 45 de milioane de oameni împotriva gripei porcine pandemice.  Întregul program a fost anulat după rapoarte de doar 53 de decese, potrivit Fox News.4 Notă: Numărul deceselor raportate după programul de inoculare din 1976 variază de la trei la 53, în funcție de sursă.5,6,7

 Acum, autoritățile din domeniul sănătății ridică peste 3.800 de decese8 după vaccinarea COVID-19, fie ca întâmplătoare, fie ca nu au consecințe.  Gandeste-te la asta.  La cinci luni de la campania de vaccinare COVID-19, analizăm un număr de decese care este cu 7.000% mai mare decât în   timpul campaniei de vaccinare împotriva gripei porcine, care a fost anulată după ce vaccinul a fost considerat prea riscant.

 „Vaccinul” COVID-19 este, de asemenea, la un nivel de magnitudine mai periculos decât vaccinul antigripal sezonier.  După cum a raportat McCullough, în medie, există 20 până la 30 de decese raportate în urma vaccinului gripal sezonier, care este administrat în jur de 195 de milioane de americani în fiecare an.

 Comparați asta cu aceste noi terapii genetice COVID-19.  Până în prezent, se estimează că 124 de milioane de americani sunt complet vaccinați împotriva COVID-19, iar numărul deceselor este deja la 3.837, la 30 aprilie 2021.10

 Mai rău, se pare că sistemul de raportare a evenimentelor adverse la vaccin (VAERS) este restanțiat cu aproximativ trei luni 11, deci este probabil să fie un număr insuficient.  Chiar dacă VAERS a fost pe deplin recuperat, ar fi un număr insuficient, deoarece doar 1% 12,13-10% 14 din evenimentele adverse după vaccinare sunt raportate vreodată.  Deci, în realitate, ne-am putea uita la 38.370 la 383.700 decese legate de vaccinul COVID.

 O a treia comparație poate fi făcută împotriva vaccinurilor în ansamblu.  După cum a raportat Tucker Carlson, la 15 mai 6, 2021, împușcăturile COVID-19 au dus deja la mai multe decese decât toate vaccinurile disponibile combinate de la mijlocul anului 1997 până la sfârșitul anului 2013 – o perioadă de 15,5 ani.

 Niciun alt vaccin nu a făcut rău atât de mult

 Într-un raport recent, Comitetul pentru poporul israelian (IPC), un corp civil de experți în sănătate, a concluzionat în mod similar că „nu a existat niciodată un vaccin care să fi făcut rău la fel de mulți oameni”.  Comitetul a primit 288 de rapoarte de deces în urma vaccinării COVID-19, dintre care 90% au avut loc în decurs de 10 zile.  Conform acestui raport (tradus din ebraică): 16

 „Conform datelor Biroului Central de Statistică din perioada ianuarie-februarie 2021, la vârful campaniei israeliene de vaccinare în masă, a existat o creștere cu 22% a mortalității globale în Israel comparativ cu anul precedent.

 De fapt, ianuarie-februarie 2021 au fost cele mai mortale luni din ultimul deceniu, cu cele mai ridicate rate generale de mortalitate comparativ cu lunile corespunzătoare din ultimii 10 ani.

 În rândul grupului de vârstă 20-29 de ani, creșterea mortalității globale a fost cea mai dramatică.  În această grupă de vârstă, am detectat o creștere cu 32% a mortalității globale în comparație cu anul precedent.

 Analiza statistică a informațiilor de la Biroul Central de Statistică, combinată cu informații de la Ministerul Sănătății, conduce la concluzia că rata mortalității printre vaccinați este estimată la aproximativ 1: 5000 (1: 13000 la vârsta de 20-49, 1:  6000 la 50-69 ani, 1: 1600 la 70+).

 Conform acestei estimări, este posibil să se estimeze numărul de decese în Israel în apropierea vaccinului, începând de astăzi, la aproximativ 1000-1100 de persoane. ”

 CDC neagă riscurile letale

 Contrastul răspunsului guvernului la decesele cauzate de vaccinul COVID-19 în comparație cu campania de vaccinare împotriva pandemiei de gripă porcină din 1976 este „alarmant”, spune McCullough.

19 februarie 2021, Centrele SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor au emis o declarație în care spuneau că „nu există probleme de siguranță” cu injecțiile cu ARNm ale lui Pfizer și Moderna.17 Din cele 113 decese raportate la acel moment, niciunul nu a fost considerat a fi legat de vaccinuri.  .

 Apoi, în mai 2021, după examinarea a 1.600 de decese raportate către VAERS cu un grup nenumit de medici ai Administrației pentru Alimente și Medicamente din SUA, CDC a declarat că niciunul dintre decese nu a fost legat de vaccin – în ciuda faptului că 24% din decese au avut loc în decurs de 48 de ore  de injecție și 16% în 24 de ore.  Problema este că ar dura câteva luni pentru a investiga atâtea decese, deci probabilitatea ca aceasta să fie o investigație amănunțită este mică.

 „Este imposibil ca medicii de reglementare fără nume fără o experiență cu COVID-19 să considere că niciunul dintre decese nu a fost legat de vaccin”, spune McCullough pentru Newman.

 „Deci, cred că a fost efectiv o spălare, așa cum am văzut în altă parte … Stăm, chiar acum, pe cel mai mare număr de decese prin vaccin [și] au existat zeci de mii de spitalizări, toate atribuibile vaccinului,  și [încă] mergem puternic. ”

 Motivul pentru care nu auziți nicio veste negativă despre aceste „vaccinuri” se datorează faptului că rețelele mass-media și părțile interesate din vaccinurile COVID-19 au format o „coaliție de încredere în știri” care încearcă să prevină orice informație negativă despre vaccinurile COVID pentru a intra în  mass-media populare „pentru că sunt îngrijorați de ezitarea vaccinului”, spune McCullough.

 Suprimarea datelor VAERS în curs de desfășurare

 La 30 aprilie 2021, 3.837 de persoane au murit, iar 16.014 persoane au raportat răni grave și dizabilități în urma injecțiilor cu COVID-19.18 Printre aceste decese s-au numărat doi tineri de 15 ani și unul de 16 ani.  Au existat, de asemenea, 235 de rapoarte sau avort spontan sau naștere prematură la 30 aprilie 2021

 Puteți verifica singur cele mai recente statistici folosind openvaers.com.20 Așa-numitele verificatoare de fapt lucrează, desigur, la ore suplimentare pentru a înăbuși zvonurile despre tendințele care apar în datele VAERS.

 Un articol recent de verificare a faptelor21 de către The Post and Courier citează experți anonimi și obscuri care afirmă că moartea din cauza vaccinului COVID-19 „nu este un rezultat de care ar trebui să se îngrijoreze oamenii” și că „în ciuda dezinformării distribuite pe rețelele sociale  baza de date privind siguranța vaccinurilor ”- adică baza de date VAERS -„ nu există dovezi ale faptului că au murit pacienți ca urmare a administrării unui vaccin COVID-19 în Statele Unite ”.

 Peste 80 de colegii și orice număr de angajatori implementează acum vaccinarea obligatorie împotriva COVID și singura modalitate de a înțelege care ar putea fi implicațiile acestei decizii este de a revizui datele VAERS.  Nu vor obține indicii în altă parte, datorită suprimării universale a informațiilor.

 De asemenea, PolitiFact a distrus recent VAERS ca „teren de reproducere pentru dezinformare” .22 A avertizat că postările de pe rețelele sociale care raportează datele VAERS nu sunt de încredere, deoarece „rapoartele VAERS nu sunt verificate” și „nu sunt suficiente pentru a determina dacă un vaccin cauzează  eveniment advers. „

 În timp ce ambele afirmații sunt adevărate, PolitiFact nu reușește să abordeze problema flagrantă că atât CDC, cât și FDA, care administrează VAERS în comun, ignoră tendințele de rău emergente.  Apărătorul a luat legătura cu CDC pe 8 martie 2021, cu o listă de întrebări despre rapoartele privind leziunile cauzate de vaccin, iar din 11 mai – 64 de zile mai târziu – nu primise niciun răspuns.

 „[VAERS] este singurul loc în care America, factorii de decizie politică și alții, vor primi o scuturare corectă în înțelegerea siguranței”, spune McCullough.  El subliniază faptul că peste 80 de colegii și orice număr de angajatori implementează acum vaccinarea obligatorie împotriva COVID și singura modalitate de a înțelege care ar putea fi implicațiile acestei decizii este de a revizui datele VAERS.  Nu vor obține indicii în altă parte, datorită suprimării universale a informațiilor.

 În general, se pare că întreaga misiune VAERS și alte astfel de baze de date sunt aruncate deoparte.  Obiectivul principal al sistemului este „detectarea evenimentelor adverse noi, neobișnuite sau rare ale vaccinului”, ca o modalitate de monitorizare a siguranței vaccinurilor.

 După cum a menționat McCullough, după cinci decese raportate în care se suspectează că este implicat un produs medical, FDA va emite o avertizare în cutia neagră – o notificare către consumatori care îi avertizează că medicamentul ar putea cauza moartea.  La aproximativ 50 de decese suspecte, produsul este scos de pe piață.

 Sistemul eșuează în mod clar dacă fiecare raport de vătămare gravă sau deces, inclusiv toate cele care apar în câteva ore și la persoanele fără probleme de sănătate de bază, sunt pur și simplu anulate ca coincidență.  Pur și simplu nu este credibil.

 UE raportează peste 7.700 de decese

 Semnele riscurilor letale sunt evidente și în datele din Uniunea Europeană, unde sistemul EudraVigilance a primit 7.766 de rapoarte de deces după vaccinarea COVID începând cu 17 aprilie 2021.24

 Dintre acestea, injecția de ARNm Pfizer a reprezentat cel mai mare număr de decese la 4.293, urmată de Moderna cu 2.094 decese, AstraZeneca cu 1.360 decese și Johnson & Johnson cu 19 decese.  După cum a remarcat McCullough:

 „În opinia mea profesională, cel mai sigur vaccin de pe piață a fost vaccinul J&J, care a fost tras pentru evenimente foarte rare de coagulare a sângelui.  Am avut 7 milioane de oameni vaccinați, dar estimările sunt pentru celelalte două vaccinuri disponibile [Pfizer și Moderna], ratele de coagulare a sângelui sunt probabil de 30 de ori mai mari decât cele ale J&J, iar celelalte sunt puternice. ”

 Supravegherea activă a vaccinului este la câteva luni

 FDA a admis, de asemenea, că analiza datelor privind siguranța vaccinului va fi întârziată săptămâni, dacă nu luni.  În momentul în care a lovit pandemia, aceștia se aflau în procesul de tranziție de la rețeaua sa de monitorizare a siguranței imunizării rapide (PRISM) post-licențiere, care a fost utilizată pentru a urmări efectele secundare ale vaccinului pandemic H1N1, într-un nou sistem numit Biologics Effectiveness and Safety  Sistem (BEST).

 Între timp, se bazează pe un patchwork de sisteme de raportare pasivă, inclusiv VAERS, Vaccine Safety Datalink și un sistem de auto-raportare telefonic numit v-safe.

 Deoarece toate acestea se bazează pe auto-raportare voluntară, pot rata reacții potențial letale și neprevăzute.  Până la sfârșitul lunii martie 2021, doar 6,4% din totalul persoanelor vaccinate s-au înscris în v-safe, de exemplu 25, ceea ce înseamnă că o mare majoritate nu sunt supravegheate pentru efecte secundare.

 În timp ce BEST va fi un sistem activ de supraveghere capabil să examineze datele de la 100 de milioane de oameni și să compare efectiv ratele de evenimente adverse dintre persoanele vaccinate și cele nevaccinate pentru a detecta tendințele, suntem la câteva luni distanță de acest tip de analiză.

 Între timp, oamenii continuă să moară și, fără un motiv întemeiat, având în vedere că letalitatea COVID-19 este la fel cu gripa sezonieră pentru majoritatea grupelor de vârstă.26,27,28,29,30

 Semnele de răutate abundă

 În acest moment, lista de dovezi ale răului este extrem de lungă.  Pentru un rezumat al mai multor aspecte cheie, consultați lucrarea evaluată de către colegi „COVID-19: Restoring Public Trust In timpul unei crize globale de sănătate – Un document de poziție bazat pe dovezi pentru a asigura o conduită etică”. 31

 În acesta, autorul susține acuzațiile lui McCullough de conduită incorectă, lipsită de autoritate în rândul funcționarilor din sănătatea publică, suprimarea activă a tratamentelor sigure și eficiente și măsurile pandemice fiind puse în aplicare pe baza unor ipoteze incorecte și minciuni directe.

După cum a menționat McCullough în interviul prezentat, reclamele pentru vaccinurile COVID-19 au fost lansate cu încălcarea legii înainte ca licențele FDA să fie complete.  Studiile inițiale nici măcar nu fuseseră finalizate.  Până în prezent, niciunul dintre „vaccinurile” COVID-19 nu a fost autorizat.

 Au doar autorizație de utilizare de urgență (EUA) și nu există nicio modalitate posibilă pentru ca cineva să își asigure siguranța.  Toate aceste fapte sunt motivul pentru care sunt complet opționale și, din punct de vedere legal, nu pot fi încă obligatorii, chiar dacă multe școli și companii încearcă să facă acest lucru.

 McCullough subliniază, de asemenea, că în studiile privind vaccinul COVID-19, atât grupurile vaccinate, cât și grupurile de control au avut o rată de infecție mai mică de 1%, care este aproximativ la fel de scăzută, în ceea ce privește riscul.  Ceea ce înseamnă acest lucru este că impactul general asupra vaccinării COVID-19 asupra sănătății publice este, de asemenea, mai mic de 1% – cu alte cuvinte, fără sens.

 El subliniază, de asemenea, că, în întreaga lume, acum observăm că aproximativ 60% din cazurile active de COVID-19 se află la indivizi complet vaccinați.  În practica proprie a lui McCullough, pacienții cu COVID-19 pe care i-a văzut în cele două săptămâni dinaintea acestui interviu, aproximativ 60% au fost complet vaccinați și nu există nicio diferență în prezentarea bolii între persoanele vaccinate și cele nevaccinate.

 De ce numărul morților poate crește în timpul toamnei și iernii

 În timp ce numărul de morți cauzat de vaccinurile COVID-19 este deja la un nivel istoric, mă tem că ar putea trece mult mai sus pe măsură ce trecem prin toamnă și iarnă.  Motivul este că una dintre cele mai mari cărți sălbatice ale acestor vaccinuri este îmbunătățirea dependentă de anticorpi (ADE) sau îmbunătățirea imunității paradoxale (PIE).

 Am detaliat această problemă în mai multe articole, inclusiv „Cum vă poate distruge sistemul imunitar vaccinul COVID-19” și „Vor fi persoanele vaccinate mai vulnerabile față de variante?”  Pe scurt, ADE înseamnă că, mai degrabă decât să vă îmbunătățească imunitatea împotriva infecției, vaccinul îmbunătățește de fapt capacitatea virusului de a intra și de a vă infecta celulele, rezultând o boală mai severă decât dacă nu ați fi fost vaccinat.32,33

 Toamna și iarna sunt anotimpurile în care apar majoritatea infecțiilor cu coronavirus, fie că este vorba de SARS-CoV-2 sau de alte coronavirusuri responsabile de răceala obișnuită.  Dacă ADE se dovedește a fi o problemă obișnuită cu aceste injecții, atunci persoanele vaccinate se pot dovedi, de fapt, la un risc semnificativ mai mare de COVID-19 sever și la o reacție imună potențial letală datorită amorsării patogene.

 Un alt risc potențial este cel al imunopatologiei Th2, o formă de îmbunătățire pe bază de celule în care un răspuns defectuos al celulelor T declanșează inflamații alergice.  Această afecțiune se poate suprapune în unele cazuri cu ADE și poate, ca ADE, să pună viața în pericol

 În opinia mea, există încă atât de multe căi potențiale de rău și atât de multe incertitudini, aș încuraja pe toată lumea să vă facă temele, să continuați să citiți și să învățați, să cântăriți potențialii pro și contra, să ignorați toate tacticile de presiune și să vă luați timpul când decideți dacă  pentru a obține oricare dintre aceste terapii genetice COVID-19.

 Dacă dumneavoastră sau cineva iubit ați primit deja un vaccin COVID-19 și aveți efecte secundare, asigurați-vă că îl raportați, de preferință la toate aceste trei locații: 35

 Dacă locuiți în SUA, depuneți un raport despre VAERS

 Raportați prejudiciul pe VaxxTracker.com, care este un instrument neguvernamental de urmărire a evenimentelor adverse (puteți depune anonim dacă doriți)

 Raportați prejudiciul pe site-ul web pentru apărarea sănătății copiilor

SURSA:  Mercola.com

Traducerea:  Eugen Marius Bădăuță

Surse și referințe

1 American Journal of Medicine January 2021; 134(1): 16-22

2 A Guide to Home-Based COVID Treatment (PDF)

3 Lifesitenews.com April 8, 2021

4, 15 Fox News May 6, 2021

Eugen Marius Bădăuță, [18.05.21 09:11]

5 Los Angeles Times April 27, 2009

6 CDC January 2006

7 Time August 25, 2020

8, 10, 18, 19 The Defender May 7, 2021

9 Leo Hohmann April 30, 2021

11 Twitter Alex Berenson April 30, 2021

12 AHRQ December 7, 2007

13 The Vaccine Reaction January 9, 2020

14 BMJ 2005;330:433

16 Aletho News April 21, 2021

17 NBC News February 19, 2021

20 Openvaers.com

21 The Post and Courier April 12, 2021

22 Politifact May 3, 2021

23 The Defender May 11, 2021

24 The Defender April 29, 2021

25 Yahoo News May 2, 2021

26 The Mercury News May 20, 2020 (Archived)

27 Annals of Internal Medicine September 2, 2020 DOI: 10.7326/M20-5352

28 Breitbart May 7, 2020

29 Scott Atlas US Senate Testimony May 6, 2020 (PDF)

30 John Ioannidis US Senate Testimony May 6, 2020 (PDF)

31 COVID-19: Restoring Public Trust During a Global Health Crisis — An Evidence-Based Position Paper to Ensure Ethical Conduct (PDF)

32, 34 PNAS April 14, 2020 117 (15) 8218-8221

33 Viral Immunology 2003;16(1):69-86

35 The Defender January 25, 2021

Un comentariu »

  1. […] Date reale privind decesele postvaccinale –Analiza de Dr. Joseph Mercola […]

    Apreciază

    Pingback de SERURILE mARN SUNT FĂCUTE CA OTRAVĂ GENETICĂ | Bucovina Profundă — 12 aprilie 2022 @ 12:51 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: