Bucovina Profundă

21 aprilie 2021

PAȘAPORTUL DIGITAL COVID 1984, Digital Green Certificate. DE CE ÎL VOM REFUZA

Filed under: acte cu cip,atitudine,bio-wars,bioetica,boicot,dictatura,totalitarism — Mircea Puşcaşu @ 11:00

PAȘAPORTUL DIGITAL COVID 1984, Digital Green Certificate. DE CE ÎL VOM REFUZA

Ferma Animalelor, 1984, Minunata Lume Nouă. Așa devine posibilă o distopie totalitară. Printr-un dispozitiv / certificat  care iți condiționează recunoașterea condiției umane de înrolarea într-o terapie genică cu injecții la 6 luni, pe întreaga viață.

Reamintim că în România peste 8000 de vaccinați au făcut Covid. Deci vaccinul NU oprește virusul și NU este eficient. Certificatul de vaccinat monitorizează astfel ceva irelevant și ineficient. Așadar se creează segregare totalitară după un criteriu arbitrar sub pretext sanitar, adevăratul scop fiind realizarea controlului și digitalizarea puterii. Ceva ce Stalin sau Mao și-ar fi dorit, dar nu au putut avea, iar acum tehnologia face visul lor să devină realitate.

 

Del Bigtree și dr Naomi Wolf: Pașapoartele vaccinale aduc sfârșitul libertății?

DE CE VOM REFUZA COVID GREEN PASS

 • Produce discriminare prin împărțirea societății pe două niveluri inegale: vaccinații care-și pot exercita drepturile și libertățile și nevaccinații, privați de acestea și excluși din viața publică.

 • Gradul de protecție al vaccinării, este insuficient cunoscut și înțeles științific, ca și potențialul vaccinaților de contaminare a terțelor părți.

 • Este o formă neetică de constrângere și încălcare a principiului consimțământului informat. Favorizarea vaccinaților penalizează persoanele cu obiecții religioase, filosofice sau pe cele care refuză vaccinarea pur și simplu din teamă de consecințe, exact ca persoanele care se protejează excesiv de virus, tot din teamă de consecințe.

 • Dacă vaccinurile sunt eficiente, vaccinații sunt protejați și nu au nevoie de un document special care să-i separe de cei nevaccinați. Dacă vaccinurile nu previn infecția în sine, orice vaccinat poate să transmită și să răspândească virusul.

 • Se crează un precedent periculos pentru segregări ulterioare pe baze medicale. Aceasta înseamnă trecerea de la un stat de drept la un stat controlor, care utilizează tehnologia pentru monitorizarea vieții și sănătății cetățenilor. Sănătatea cetățenilor este decizia și responsabilitatea individuală a fiecăruia.

 

(Textul in 5 puncte aparține lui Critian Niculescu și este adaptat conform opiniilor Bucovina Profundă.)

 

Paul Joseph Watson: The Truth About ‘Vaccine Passports’ – Social credit score via the back door?

 

Grupul de la Davos – World Economic Forum face reclamă la Pașaportul digital Covid :

DAVOS: Could this COVID-19 ‘health passport’ be the future of travel and events?
https://www.weforum.org/agenda/2020/07/covid-19-passport-app-health-travel-covidpass-quarantine-event/

 

Russell Brand:  Vaccination passports are creating public and political dispute across the world. Is this debate a matter of civil liberties, and can the state compel you to take a vaccine with the reward of everyday freedoms?

 

 

Tracey O’ Mahony, Barrister at Law

URGENT: Digital Green Certificate Regulation. This video briefly examines the Digital Green Certificate Regulation.

 

Citiți neapărat și articolul din Activenews / „Pașapoartele de vaccinare nu protejează pe nimeni! În schimb vor aduce TIRANIA. Așa arată Israelul acum, așa va arăta și Marea Britanie în doar câteva săptămâni.”– Dr. Michael Yeadon, fost vicepreședinte Pfizer

9 comentarii »

 1. Vaccinul nu imunizează complet, dar cei care s-au îmbolnăvit vaccinați fiind au făcut forme ușoare.
  Însă, invers, nu vedeți nici o discriminare? Oare eu care am o întreprindere care hrănește multi salariați, ar trebui să-mi pun în pericol afacerea, să-i pun în pericol pe „cei ce muncesc” pentru adepții unor teorii de origine estică menită a destabiliza o societate așezată? Dar un stat, pentru care turismul este foarte important, ar trebui să-și pună în pericol cetățenii, musafirii pentru unii ce nu vor să se vaccineze? Dar un stat care a făcut eforturi financiare serioase în timpul pandemiei – pentru tratarea bolnavilor, pentru vaccinare, pentru susținerea economiei – trebuie să-și trateze egal cetățenii care nu doresc a fi tratați egal? Dar cetățenii, unii s-au vaccinat supunându-se unui risc (știu pe cineva care s-a ales cu stomacul perforat de la o aspirină) spre binele tuturor, ceilalți nu sunt doar profitori?
  Dar prostia, prostia se poate trata, nu este o boală?
  Eu cred că discriminarea este tocmai invers decât în interpretarea dvs. eronată sau tendențioasă.

  Apreciază

  Comentariu de Florin — 21 aprilie 2021 @ 12:18 | Răspunde

  • Du-te bre si vaccineaza-te!

   si lasa pa aia de nu vor sa se vaccineze in pace, ca nu poti sa obligi pe nimeni sa accepte un tratament medical impotriva vointei lui!!!!
   mai invata, si apoi intoarce-te sa comentezi!

   Apreciază

   Comentariu de gigimutu — 21 aprilie 2021 @ 18:40 | Răspunde

  • Publicul dvs. este reprezentat de calitatea comentariilor.
   „Bucovina profundă” – activenews este una din trompetele moscovite în limba română, un satelit al sputnik. Fără a băga mâna în foc, cred că ați reprodus și sputnik în perioada asta.
   Și, fiindcă vă urmăresc de mai mulți ani, cu părere de rău, nu pot conchide că sunteți doar un răspândac.

   Apreciază

   Comentariu de Florin — 21 aprilie 2021 @ 19:33 | Răspunde

  • Angajații tai care s-au vaccinat sunt safe. Nu trebuie sa îți faci griji pt nevaccinati, căci nu veți lua Covid de la ei 😉

   Apreciază

   Comentariu de Tudor Andrei — 22 aprilie 2021 @ 07:59 | Răspunde

  • Statul cu guvernarea autoproclamata gresit de dreapta are idei de economie centralizata,colectivizare si isi doreste o lume armonioasa fara proprietate privata. De ce mai aveti intreprindere daca in curand nu veti mai avea proprietate privata ? Pentru ce munciti ? Pentru binele comun al celor de la guvernare si al multinationalelor?
   Vedeti viitorul prea roz , vaccinat sau nu dar agenda 2030 nu tine cont de asta! Cititi cartile pe tema asta emise de cei de la Fondul monetar international si filosofii contemporani care isi doresc capitalism cu un pic de marxism si transumanism !

   Apreciază

   Comentariu de Viespe Linda — 22 aprilie 2021 @ 22:35 | Răspunde

  • @ florin
   Tu ai aterizat cumva acum de pe altă planetă?, când ai aterizat … nu ai primit un ghid cu ceea ce se întâmplă pe Pământ?, sau ești subsidiar al sistemului din umbră?, harababura asta promovată de niște pramatii inculte, hoți și alte lichele din așa-zisul „guvern” al României îi zici tu; „societate așezată”?; https://romaniafarajustitie.wordpress.com/2021/04/24/dr-vernon-coleman-purtatorii-de-masti-distrug-rasa-umana-cei-care-le-impun-au-interese-financiare-personale/ , sau a le provoca iremediabil chinuri și suferințe lor și familiei; https://karensmithdotblog.wordpress.com/2021/04/24/vaccinul-pfizer-poate-provoca-alzheimer-si-alte-boli-neurodegenerative/ .Profitor ești tu care ai dat aspirină unui om pe stomacul gol, ca să-ți lucreze până moare. A trata egal nu înseamnă a impune altora să fie proști, despre covid; https://www.activenews.ro/opinii/COVID-19-Cea-mai-mare-operatiune-de-dezinformare-din-istoria-moderna-a-lumii-166445 . Dar prostia nu se poate trata, nu este o boală, ai să o cari cu tine toată viața.

   Apreciază

   Comentariu de ewanyan — 24 aprilie 2021 @ 19:15 | Răspunde

 2. Vaccinul nu imunizeaza complet și in plus aduce riscuri, asa e, aveți dreptate. Avantajul e ca se fac forme ușoare (excepție făcând cei care au murit a doua zi…)
  Alternativ, cei nevaccinati fac și ei forme ușoare (sau deloc) dacă își fortifica imunitatea naturala. Pe termen lung insa nu au risc de a face boli serioase precum scleroza in placi, cancer, sindroame de tot felul.
  Dar vor plăti pentru tratamentul vaccinatilor mai puțin norocoși care se vor alege cu asa ceva…
  vi se pare ca sunt profitori? După mine se cheamă ca sunt oameni care iau decizii inteligente: in caz de boala și de ghinion de deces vor termina socotelile cu lumea asta in max 2 săptămâni.
  Vaccinatii, in caz de ghinion si de boala cauzata de vaccin se vor chinui ani de zile cu chimioterapie, paralizii, tratamente scumpe.
  Asa ca fiecare judeca și cântărește riscurile și beneficiile pt sine.

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de Aura — 21 aprilie 2021 @ 16:06 | Răspunde

 3. “Trăind in cercul vostru strâmt
  Vaccinul va petrece,
  Iar noi rămânem cu Hristos
  Fără otrava rece.”

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de Daniel — 22 aprilie 2021 @ 02:45 | Răspunde

 4. Buna ziua, va rog sa faceti un articol in care sa prezentati aceste doua videoclipuri care au o vechime de maxim 4 saptamani, in care vedete care au fost infectate cu Covid sunt prezente intr-un platou de radio si intr-un platou de televiziune, unul langa celalalt. Este cazul lui Negrutzu (de la 3SUDEST,baiatul cu barba si ochelari ) care a fost prezentat ca fiind foarte bolnav de Covid , internat in spital si prezentat la TV multe zile la rand dar care s-a vindecat dupa ce a primit tratament medicamentos american(nu dau numele).
  Clipurile de mai jos :

  Clipul din platoul postului de radio este pus pe 19 Aprilie 2021!
  De ce nu poarta masca nici unul dintre acestia desi nu pastreaza deloc distanta fizica (sociala ) de 2 m , in timp ce noi suntem obligati sa o purtam in aer liber pe strada goala, iar daca avem ghinionul sa ne intalnim cu un agent constatator sa fim amendati? Exista dubla masura, sunt exceptati atat de la lege cat si de la imbolnavire? Virusul are ratiune desi este o stare intermediara intre viata si moarte si se activeaza doar cand are anumite conditii ? Daca virusul are ratiune atunci inseamna ca este produsul unei ratiuni de fiinta superioara denumit om,mai ales ca virusul nu a fost descoperit in Wuhan la ultima vizita a o.m.s, iar originea sa a ramas necunoscuta pana acum.

  Ne aflam in plina pandemie cum spune presa ? Dupa cele vizionate mai sus ar fi ca nu, mai ales ca starea de alerta este neconsitutionala si starea de epidemie nu a fost de declarata la inceput de Ministerul Sanatatii ci „certificata” de seful Dsu , bineinteles cu ajutorul unor legi neconstitutionale, legea 55/2020 si 136/2020.Starea de alerta este o metoda de a ocoli Constitutia Romaniei asa cum spune decizia CCR 457/2020.

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de Viespe Linda — 23 aprilie 2021 @ 12:00 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: