Bucovina Profundă

3 aprilie 2021

Demonstrație amplă în Piața Universității începând cu orele 13.00 și marș pentru Libertate la Guvern și Parlament

Filed under: Uncategorized — Mircea Puşcaşu @ 17:56

Demonstrație amplă în Piața Universității începând cu orele 13.00 și marș pentru Libertate la Guvern și Parlament

Chemările lui Pompiliu Diplan și Mihai Tîrnoveanu. Manifestații în toată țara sâmbătă și duminică

Redăm chemările lui Pompiliu Diplan de la Starea de Libertate și Mihai Tîrnoveanu de la Calea Neamului pentru demonstrația de la București, care se va desfășura în Piața Universității cu un marș până la Guvern, în Piața Victoriei, și se va încheia la Parlament, în Parcul Izvor. 

Pompiului Diplan: Vă așteptăm la București!

Sâmbătă ora 13, Piața Universității, avem Unitate pentru Libertate!Provincia își ia măcar pentru o zi, din nou, buletin de București!

Din întreaga țară, din zecile de orașe în care au avut loc proteste, românii se unesc în Starea de libertate! Dacă dictatura surdă nu a auzit bine vocea oamenilor din Constanța, Brăila, Brașov, Galați, Iași, Timișoara, Cluj, Craiova, pâna la Onești sau Focșani, din toate provinciile noastre istorice, atunci această Voce a întregii Românii, va veni în centrul Bucureștiului! Dăm microfonul provinciei, care va striga alături de frații si surorile din Capitală, unitate pentru libertate!

Haideți oameni buni să ne vedem față către față, toți acei care am mers kilometri în șir în marșuri istovitoare prin orașele noastre, toți acei care nu am obosit să luptăm împotriva dictaturii, toți acei care vrem libertate. Vrem anularea restricțiilor care ne omoară viața noastră de români liberi! Aceasta este revendicarea noastră comună!
Haideți fraților să rupem lanțurile toți împreună!

Începem în Piața Universității, Km. 0 al Luptei! Veniți să vă vadă tot Bucureștiul! Veniți să vă audă bine de tot Arafat, Iohannis, Cîțu, întreaga putere care-și bate joc de noi!

Vrem libertate! Jos dictatura!

Trăiască, trăiască, trăiască si-nflorească, Moldova, Ardealul și Țara Românească!

______________________________________________________________________________

Mihai Tîrnoveanu: Capitală este rezervată pentru Moldova, Ardeal și Țara Românească!

Astăzi, sâmbătă, întreaga Capitală este rezervată pentru Moldova, Ardeal și Țara Românească! Toată Provincia va mărșălui pentru Libertate umăr lângă umăr cu bucureștenii! Începem la ora 13. Avem Piața Universității, Piața Victoriei, Palatul Parlamentului cu Parcul Izvor. Starea de Libertate, prin Pompiliu Diplan si confrații lui, a obținut autorizație pentru întreaga manifestare.

Valul imens al protestelor împotriva dictaturii va lua amploare.

Cerem anularea restricțiilor care ne ucid economia națională, viața socială, culturală si religioasă. Cerem respingerea de către parlament a legii vaccinării obligatorii. Repet aceste revendicări, deoarece unii oameni se fac a nu ști care sunt revendicările noastre. Ce este atât de greu de priceput fraților? Într-un cuvânt, vrem Libertate! Iar pentru asta, toate energiile românești se unesc la București. Toți acei bravi români care de o săptămână încoace protestează în fiecare zi în propiile orașe, sunt chemați în Capitală pentru a se uni într-un mare NU spus dictaturii si un mare DA, spus Libertății.

Doamne ajută!

Un comentariu »

  1. A republicat asta pe Titlu sit.

    Apreciază

    Comentariu de darurilesfintilor — 5 aprilie 2021 @ 08:36 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: