Bucovina Profundă

18 ianuarie 2021

„CONSPIRAȚIONISMUL” DEVINE, PE ZI CE TRECE, REALITATE

Filed under: acte cu cip,antivaccin,bioetica,boicot,Capsali,dictatura,totalitarism — Mircea Puşcaşu @ 10:17

„CONSPIRAȚIONISMUL” DEVINE, PE ZI CE TRECE, REALITATE

PASSPORT covid

Un articol de Iulian Capsali

Premierul grec, „conservatorul” Mitsotakis, după ce a bulversat total societatea greacă, a cerut, printr-o scrisoare, crearea unui certificat de vaccinare pentru UE.

Numai prin presiunea limitării totale a călătoriei își pot duce la îndeplinire planul diabolic de a vaccina în masă, cu un produs experimental, cetățenii statelor europene.

Dar Mitsotakis nu e singur: guvernul Orban, altă canalie „conservatoare”, spune că va solicita turiștilor să-și dovedească statutul de „cetățean vaccinat”, iar acest lucru s-ar putea face printr-o aplicație pe telefon.

Guvernul spaniol – bine, la tefeliști nu există pretenții – ridică miza. El cere ca să se facă liste centralizate cu persoanele CARE REFUZĂ VACCINAREA. Listele vor fi accesibile organelor de stat de pe cuprinsul UE.

Presiunea vaccinistă nu ocolește nici vecinul de la răsărit, Rusia, care părea că nu se conformează delirului globalist: ministrul rus al sănătăţii a anunțat la sfârșitul lui decembrie că țara sa vrea să înceapă, din ianuarie 2021, emiterea paşapoartelor de vaccinare (împotriva COVID-19), care să folosească cetățenilor PENTRU CĂLĂTORII ȘI ANGAJARE, după cum transmite agenția Interfax.

Unda verde pentru persecuția celor care nu se vaccinează este dată de la vârful UE: președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, s-a exprimat ieri în favoarea unui pașaport de vaccinare care să le permită deținătorilor libera circulație în blocul comunitar.

Cert este un lucru, că pe lângă securiștii naționali din politică sau din presă, care fac exces de zel drăcesc în aplicarea programului de vaccinare (repet, cel mai mare experiment medical din istoria umanității), au căzut toate măștile în lume cu șefii de state care păreau că fac opoziție la globalismul totalitar.

Se țese o plasă de păianjen care vrea să cuprindă lumea, iar acum se ițesc zorii celui mai teribil experiment Pitești aplicat întregii planete.

Un comentariu »

  1. Părerea mea este că o conspirație care ajunge să circule pe net care va să zică nu există. Cred că ar trebui să cautați de unde vin toate teoriile astea și de ce acum, care poate fi scopul lor.

    Apreciază

    Comentariu de Florin — 18 ianuarie 2021 @ 11:12 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: