Bucovina Profundă

5 noiembrie 2020

O NOUĂ ZI ÎN MINUNATA LUME NOUĂ

O NOUĂ ZI ÎN MINUNATA LUME NOUĂ

istock_000013039030_large

Ce vremuri incredibile! Asistăm la criminalizarea stării de boală și dezincriminarea terorismului de stat și global (căci ce este teroarea nejustificată răspândită de autorități și presă, pentru o boală care are rata de vindecare /supraviețuire de 99.76% ?). Ba chiar există federații medicale care cer (autoînvinovățindu-se) anularea malpraxisului pe timpul pandemiei, recunoscând in acest fel că au făcut malpraxis și cerând dreptul la alte acte asemenea !!

Desigur, vor fi și țapi ispășitori sacrificați pe altarele justiției oarbe și surde, in special trepăduși mici și mijlocii, iar bibanii de la Davos ONU sau OMS vor culege doar crema centralizării politice și digitale a puterii globale de după The Great Reset. Acum vedem in lucru o schemă globală de socializare (/descentralizare) a responsabilității și vinovăției, o schemă de tip piramidal (OMS către guverne, guvernare către prefecți, inspectori, directori, cetățeni sau chiar către copiii de școală). Urmează prăbușirea economiei globale, haos general, poate vreun război.

Oricum vinovatul vei fi tu. Azi vezi doar începutul. Dacă cetățeanul nu a purtat mască la duș, nu mai contează protocoalele eronate ale OMS (raportări eronate, interzicerea autopsiilor, antivirale mai rele decât Covidul însuși etc), nu mai contează matrapazlâcurile tătarilor arafatici și cercelopați, nici lipsa măsurilor simple și ieftine pentru profilaxia cazurilor grave (e. g. suplimentarea vitaminei D3 la vulnerabili), nu mai contează nimic. Decât faptul că cetățenii insubordonați nu poartă mască când se plimbă singuri prin parc.

A, da, mai contează ceva. Indicele de 3 la mie. Chiar dacă el e total irelevant (matematic și epidemiologic) pentru că numărul de teste nu este același in fiecare zi, nici măcar in fiecare săptămână. E ca și cum ai avea pretenția să afli densitatea de pești dintr-un lac pescuind azi cu o undiță și maine cu 5, săptămâna viitoare cu 50, iar cifrele obținute să fie raportate la suprafața lacului, concluzia fiind că densitatea de pești in lac este in creștere 😂.

Este evident că acest indice este făcut exact pentru a putea controla parțial rezultatele rotind potențiometrul care crește numărul testelor rt-pcr (și ele cu peste 30% erori fals pozitive).

Vor meseriașii de la centru să te țină la carceră și cu botnița in aer liber (unde e evident că diluția virionilor tinde spre infinit)? No problemo: cresc numărul testelor cu 20-30%, la fel cresc și șansele să găsească fragmente de ARN de Sars-Cov-2 in nasul oamenilor testați (fragmente despre care nu au nicio informație dacă sunt infectante, dacă au capsidă sau dacă sunt doar niște fragmente inofesive pe care le elimină pacientul care a avut Covid acum două luni).

Dacă ar fi fost onești și i-ar fi interesat evoluția pandemiei, atunci ar fi făcut un indice care se raporta la mia de teste făcute (nu la numărul populației, care este fix!).

Eu personal cred că este reală o ușoară creștere a incidenției Covid19, fapt care se datorează în totalitate caracterului sezonier (ca la gripe) al virusului.

Însă creșterea incidentei NU este dublată de creșterea numărului morților DE covid, nici de creșterea formelor grave (care ar necesita ATI), asta arată graficele reale, iar motivele ar putea fi multiple, de la introducerea de tratamente eficiente care previn formele grave (dexametazonă, anticoagulante, vitamine C, D etc), la imunizarea naturală extinsă a populației (anticorpi, celule T, celule mieloide), până la posibilitatea diminuării virulenței virusului ca urmare a unor mutații (totuși vorbim despre un virus ARN).

Ai avut Covid în martie? Ai imunitate? Ești sănătos tun? Nu-i nimic, dacă prefectul județului tău are ordin de la arafați, te pune să porți mască și când mergi singur pe stradă! Mască dintr-aia despre care există studii că nu are nicio eficiență nici in spitale sau săli de operație. Și patrulează poliția locală după oameni liberi pe străzii marilor orașe de zici că au anihilat toate rețetele de trafic de copii și femei, iar acum ce a rămas mai grav sunt oamenii fără masca supunerii pe figură. Ionesco, Orwell, Huxley și Zamiantin sunt invidioși pe tâmpiții ce guvernează azi pentru îndrăzneala imaginației lor distopice.

Eu sunt din vechea normalitate și țin să nu închei fără să vă reamintesc că este o datorie de conștiință de spus tuturor că regulile, hotărârile și legile idioate NU trebuie respectate. Dacă le respecți devii și tu treptat idiot. Pe guvernanți, nu-i mai poate nimeni demult bănui de inteligență sau cinste, și-au pierdut definitiv prezumția de bune intenții.

Deci fiți liberi, senini, gândiți cu mintea voastră, devoalați minciunile, ieșiți din turma fricii și bucurați-vă de viață!

Mircea Pușcașu, Bucovina Profundă

14 comentarii »

 1. Acum nu poti sa nu porti masca. In primul rand vei fi imediat denuntat de martorii lui covid, care s-au inmultit si te urmaresc in transportul public, la serviciu, la scoala, in magazin. Si foarte putini isi pot permite sa plateasca asa amenzi…

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de kiusimus — 5 noiembrie 2020 @ 16:50 | Răspunde

 2. „Ionesco, Orwell, Huxley și Zamiantin sunt invidioși pe tâmpiții” – nici unul din ăștia nu a fost tâmpit, e imposibil să fie invidios.
  „Dacă le respecți (regulile anticovid, mască și spălat) devii și tu treptat idiot” – faceți niște afirmații care mă uimesc. Ați putea avea pe conștiință viata unor oameni.

  Apreciază

  Comentariu de Florin — 5 noiembrie 2020 @ 17:23 | Răspunde

  • @Florin
   Afirmatia care te-a uimit se referă la „regulile, hotărârile și legile idioate”. Cum ar fi purtarea mastii afara. Sau in general, purtarea mastii…
   Doamne-ajuta!

   Apreciat de 1 persoană

   Comentariu de Popsy — 7 noiembrie 2020 @ 08:01 | Răspunde

   • Ceea ce mă uimește este atitudinea dvs. În mod normal, n-ar trebui să ți se impună nimic. Fost să ți se spună cum te poți feri pe tine și implicit pe ceilalți. Mai departe, este doar bunul simț care ar trebui să determine pe toți să facă tot ce pot pentru a se proteja și a-i proteja și pe alții.
    Cea mai mare parte din cei 10.000 de îmbolnăviți zilnici și peste suta de morți se datorează unor asemenea texte înțelepte.

    Apreciază

    Comentariu de Florin — 7 noiembrie 2020 @ 09:45 | Răspunde

    • Florin, în parte ai dreptate: că sănătatea este bună și boala este rea. Și că decât sărac și bolnav, mai bine bogat și sănătos.
     Dar chiar dacă ar conține solulia nemuririi, dacă eu consider că un tratament medical nu este pentru mine, din varii motive, trebuie să am dreptul să îl refuz, că dacă nu, sună a intruziune și dictatură.
     Alfel am depășit cu greu și inutil perioade întunecate ale omenirii ca să ajungem în același punct, în anul lui „Gândicrimă vs. Ministerul Adevărului”.
     Boli au mai fost, cu demnitate, credință și înțelepciune omenirea le-a depășit.
     Ideea că: „ – Tu esti prost, noi știm mai bine” nu ține oriunde.
     Cei mai în vârstă au văzut multe zbateri. Dar acum suntem în fața unui alt fel de pericol, mult mai grav decât cel medical.
     Narațiuni ca „…Cea mai mare parte din cei 10.000 de îmbolnăviți zilnici și peste suta de morți se datorează unor asemenea texte înțelepte…” mă fac să nu doresc să trăiesc mai departe în această minunată eră noua, a lui Noi și Voi.
     Și noi si voi vom fi in curând frați, sacrificați cu nonșalanță în omagiul „noii normalități”, pe care o permitem pas-cu-pas. Boala este doar un pretext, cu toții vedem deja.
     Beagle drăgălaș, fii dulău și nu mușca orice nadă.

     Apreciază

     Comentariu de carlasta — 10 noiembrie 2020 @ 18:29

    • Aveți toate drepturile, inclusiv de a nu vă trata. Și ceilalți au același drepturi pe care le pretindeți pentru dvs. În consecință, au dreptul de a nu fi infectați. Dvs. aveți obligația de a nu-i infecta. Dacă sunteți bolnavă sau potențial infecțioasă, trebuie să-i feriți, adică să vă izolați. Doar asupra sănătății dvs. decideți singură.
     Acum două săptămâni s-a prăpădit un preot, cunoștința mea, adept al teoriei conspiraționiste.

     Apreciază

     Comentariu de Florin — 10 noiembrie 2020 @ 19:08

 3. Daca e insotit de Orwell si Huxley, cred ca e Zamiatin 🙂

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de kiusimus — 5 noiembrie 2020 @ 21:30 | Răspunde

  • Exact. Corectez. Este vorba de Evgheni Zamiatin cel care a scris romanul distopic ”NOI”. A murit in 1937, fiu de preot, a devenit bolsevic ”clasic” (deși bolșevicii i-au interzis romanul).

   Apreciază

   Comentariu de Mircea Puşcaşu — 10 noiembrie 2020 @ 12:13 | Răspunde

 4. MOR COPIII SUFOCATI CU CO2 – Cazuri documentate prin necropsii
  https://www.incorectpolitic.com/mor-copiii-sufocati-cu-co2-cazuri-documentate-prin-necropsii/

  Apreciază

  Comentariu de Vasile — 9 noiembrie 2020 @ 20:24 | Răspunde

 5. Medicii germani i-au scris o scrisoare cancelarului Angela Merkel: Pune capăt „Mașinăriei fricii”! Pune capăt COVID-ului…
  https://ortodoxinfo.ro/2020/11/09/medicii-germani-i-au-scris-o-scrisoare-cancelarului-angela-merkel-pune-capat-masinariei-fricii-pune-capat-covid-ului/

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de Vasile — 10 noiembrie 2020 @ 01:06 | Răspunde

 6. NEGRU PE ALB – Studiu Științific Demonstrează că Măștile sunt Ineficiente și DĂUNĂTOARE
  https://www.incorectpolitic.com/negru-pe-alb-studiu-stiintific-demonstreaza-ca-mastile-sunt-ineficiente-si-daunatoare/

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de Vasile — 10 noiembrie 2020 @ 12:11 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: