Bucovina Profundă

28 septembrie 2020

PLANIFICAREA DICTATURII CU PRETEXT PANDEMIC – Documente din 2010

Filed under: bio-wars,dictatura,istoria ascunsa — Mircea Puşcaşu @ 19:19

PLANIFICAREA DICTATURII CU PRETEXT PANDEMIC – Documente din 2010

Redăm aici o emisiune din 2014 despre un document din 2010 vorbind despre carantină, restricții, izolare, măști, termoscanare care ar putea fi implementate sincronizat la nivel global.

Jurnalistul de investigație Harry Vox la emisiunea Let them talk  (Dialoguri necenzurate) transmisă în direct pe 21 octombrie 2014 la televiziune:

Documentul original la care se face referință in emisiune se poate găsi aici:

Rockefeller Foundation – Scenarios for the Future of Technology and International Development

Transcrierea emisiunii:

Puterea din umbră nu se va opri de la nimic pentru a implementa măsurile lor de control. Unul din lucrurile pe care încă nu le-au făcut este să impună carantină și restricții (curfews). Bine ați venit în noua realitate americană, unde, pentru a te urca într-un autobuz, pentru a intra într-o stație de metrou …dacă ați crezut că procedurile de la TSA sunt onorabile, o să aveți o surpriză … e o cale mult mai invazivă, și Oculta are nevoia de asta, deoarece … Dă-mi voie să spun. Dacă puterea din umbră ar vedea vreodată mari tulburări sociale, ați vedea imediat o epidemie de Ebola în America.
– Deci ce spuneți dumneavoastră e că Ebola este …
– Un alt instrument din trusa lor de control.
– Un instrument de oprimare.
– 100 % e o unealtă a lor. Ebola nu începe pur și simplu să se răspândească, în mod magic. Îi mai avem și pe acești doctori care apar aici și ne spun că, desigur, albii supraviețuiesc (doi tipi albi au luat boala și au supraviețuit). Toți negrii care iau boala, mor.
Este foarte posibil ca una din organizațiile astea non-guvernamentale să umble cu o sticluță de Ebola, sau o răspândesc folosind avioane mici, care o aruncă asupra satelor. Scopul este să se infecteze sute de mii de oameni, și să creezi următoarea fază a controlului.
Un alt lucru pe care vreau să vi-l arăt pentru a-mi susține afirmațiile … iată un document de la Fundația Rockefeller. Vă rog să focalizați unde am pus degetul. Se numește ”Scenarii pentru viitorul dezvoltării internaționale”. Este un document de 50-60 de pagini. Mergeți la pagina 18 dacă îl căutați pe internet, dar îl voi citi. Capitolul se numește ”Etapele închiderii” (lockstep). Aceasta e o expresie pe care am folosit-o începând cu 2001, când am văzut că întregul sistem al Statelor Unite se afla în proces de închidere etapizată. Congresul a crezut povestea, oamenii au fluturat steagurile, și țara a intrat în închidere etapizată.
În 2010, fundația Rockefeller a publicat acest document. Ei numesc acestea ”scenarii de lucru”. Vorbesc despre aceste lucruri la timpul trecut.
”O lume cu un control mai mare al guvernului asupra populației și cu o conducere mai autoritară, cu o inovare redusă, și cu o creștere a presiunii asupra cetățenilor.”
”În 2012, lumea a fost lovită de pandemia care era anticipată de toată lumea”. Nimeni nu anticipa o pandemie.
”Spre deosebire de epidemia de H1N1 din 2009, această nouă tulpină de gripă, provenind de la gâște sălbatice … ” (ei folosesc un scenariu, dar de fapt vorbesc despre Ebola) (notă: așa credea el în 2014, dar în 2020 vedem că e vorba de coronavirus).
”Chiar și națiunile cele mai pregătite împotriva pandemiilor au fost copleșite rapid atunci când virusul a început să facă ravagii în toată lumea, infectând aproape 20 % din populația lumii și ucigând 8 milioane de oameni în doar 7 luni, majoritatea fiind adulți tineri. De asemenea, pandemia a avut un efect letal asupra economiilor”. Se pot vedea cu claritate planurile lor, scrise negru pe alb. Noi presupunem cum vor fi aduse aceste lucruri în viața reală.
Indiferent dacă lucrurile astea au fost scrise ca instrucțiuni de lucru, sau că cei din serviciile de informații le preiau din proprie inițiativă, aceste scenarii de lucru trebuie așternute pe hârtie dinainte. Deoarece serviciile de informații nu știu cum să aplice scenariile. Aceste scenarii sunt produse de organizații precum Corporația Rand, Fundația Rockefeller. Astfel de organizații au alte scopuri decât să facă bine oamenilor.
”De asemenea, pandemia a avut un efect letal asupra economiilor, iar mobilitatea internațională (atât a persoanelor, cât și a bunurilor) s-a oprit cu totul”. Asta își doresc ei, o lume complet izolată.
”Au fost afectate turismul și lanțurile globale de aprovizionare”. Desigur că vor să se oprească turismul. Ei nu activează în domeniul turismului. Ei vor că oamenii să stea acasă, în fața televizorului – în acest fel, pun gheara pe tine. Când începi să te uiți la televizor, te-au prins în cursa lor.
”Chiar și la nivel local, magazinele și clădirile de birouri au fost goale timp de luni de zile” – ei vorbesc despre aceste lucruri, în 2010, la timpul trecut.
”Pandemia a cuprins toată planeta – deși mai mulți oameni au murit în Africa, Asia de Sud-Est și America Centrală, unde virusul s-a răspândit ca un incendiu de vegetație”
– Sună ca monologul de început al unui film cu dezastre.
”Chiar și în țările dezvoltate, ținerea sub control a epidemiei a fost un demers dificil. Politica inițială a Statelor Unite, aceea de a descuraja zborul cetățenilor cu avionul, s-a dovedit letală prin faptul că a fost luată prea târziu, ceea ce a dus la răspândirea accelerată a virusului nu numai în Statele Unite, ci în toată lumea”.
”Totuși, câteva țări s-au comportat mai bine – în mod special China. Faptul că guvernul chinez a impus rapid carantina obligatorie pentru toți cetățenii, precum și faptul că au închis imediat granițele, au salvat milioane de vieți, oprind răspândirea virusului mult mai repede decât în alte țări”. Deci, mesajul lor e: . Desigur, Oculta iubește regimul chinez, deoarece le-au demonstrat cum se manifestă cea mai eficientă formă de capitalism, care e capitalismul autoritar. La noi e un capitalism democratic, dar numai în aparență.
– Foarte interesant. Continuați !
”Regimul chinez nu a fost singurul care a apelat la măsuri extreme pentru a-și proteja cetățenii. În timpul pandemiei, liderii statelor din toată lumea și-au încordat autoritatea și au impus reguli draconice și restricții, de la purtarea obligatorie a măștii, la măsurarea temperaturii la intrarea în clădiri publice” …
– Asta se întâmplă chiar acum (notă: se întâmpla în 2014 în SUA, dar acum se întâmplă pe glob)
– Da ! Dar în curând va fi …
– Va fi la stațiile de metrou ? Pentru că asta spuneți, că vom trece prin așa ceva.
– Da ! Asta e o matriță pentru mai multe lucruri. În document apar și supermarketurile. Vor să fie verificări ale temperaturii la supermarket. Practic, ei ne spun că vor să construiască un sistem unde orice mișcare faci, trebuie să fie sub controlul lor.
– Nu poți face rost de mâncare. Ce se va întâmpla dacă mergi la piața agroalimentară ?
– Devine din ce în ce mai interesant. ”Chiar și după ce pandemia s-a domolit, acest control autoritaritarist, și această supraveghere a cetățenilor și a activităților lor, au continuat și chiar s-au intensificat.” Despre asta e vorba. Deci, ei au de gând …
– Putem considera că aceste lucruri deja se aplică după 11 septembrie (2001) ?
– Desigur !
– 11 septembrie a fost acum 14 ani, și în continuare avem aceste reguli draconice …
– Ei vor implementa controalele corporale (body camera search). Pentru a merge la supermarket, va trebui să fii controlat corporal (body cavity search) (notă: probabil a vrut să zică de măsurarea temperaturii). Apoi, când nu mai există Ebola … ”Știți ce ? Ne place așa. Pentru că acum avem o infrastructură completă de control” … O rețea de control.
”Pentru a se proteja pe ei înșiși de răspândirea globală a problemelor – de la pandemii și terorism transnațional, până la crize ecologice și creșterea nivelului de sărăcie – lideri din întreaga lume au început să exercite puterea cu mai multă fermitate.” Ce treabă are creșterea nivelului de sărăcie cu obligația de a purta mască ? Foarte suspect.
”La început, ideea unei lumi mai ferm controlate a căpătat o largă acceptare”. Îmi pare rău, nimeni nu agreează ideea.
– Mai avem numai 5 minute.
”Cetățenii au renunțat de bunăvoie la o parte din suveranitatea și intimitatea lor în favoarea unor state paternaliste, în schimbul unei mai mari securități și stabilități”. Există o vorbă: ”Dacă renunți la libertate pentru securitate, le vei pierde pe amândouă”. E un lucru cunoscut de mult. Aici, ei nici măcar nu se rușinează să spună: ”Da, vrem să renunțăm (vrem ca lumea să renunțe) la suveranitate și intimitate pentru mai multe securitate și stabilitate”. Oamenii nu le vor obține. Dacă renunță la suveranitate, nu se vor alege cu nimic în schimb.
– Puteți să ne mai arătați o dată coperta documentului ?
– O mai arăt o dată. Și mai am două documente.
– Focalizați un pic pentru ca oamenii să poată vedea. ”Scenarii pentru viitorul tehnologiei și al dezvoltării internaționale”.
– Țineți focalizat, mai am două documente. Aici este Memorandumul privind Securitate Națională, din 10 decembrie 1974. Acest document este izvorât din mintea lui Kissinger – Memorandumul nr. 200 privind securitatea națională. Îl puteți căuta pe internet, eu voi face un rezumat. El spune că sunt prea mulți oameni pe planetă, și că trebuie să reducem populația. A folosit cuvântul ”depopulare”, care înseamnă altceva. ”Depopulare” înseamnă să fie uciși oameni care deja există. Și are treabă cu depozitele de minerale. Ei au nevoie de acele minerale.
Un alt document este patentul privind Ebola, depus de Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC). Ei au patentat chestia asta. Practic, dacă vrei să obții un leac pentru Ebola …
– Scrie: ”Virusul Ebola cu transmisie la om. Specii, alcătuire, și metode de lucru”. Și e un patent.
– Au patentat tulpina principală a virusului, și încă vreo 17 tulpini. Nu prea îmi vine la socoteală cum poți obține un patent pentru un virus.
Ideea principală pentru sfârșitul emisiunii e asta: ei vor să aibe mai mult control asupra populației, și vor impune restricții și carantină. Dacă poporul american nu va găsi o cale să se revolte, un nou mod de a se organiza, un nou mod de a protesta … dacă nu vom depăși apatia, vom avea aici un stat sclavagist (slave-state). Oculta nu pare a întâmpina multă rezistență. Ei de mult vor să impună restricții și carantină, iar acum au ocazia (notă: 2014, 2020). Dacă vreți să trăiți într-o lume unde sunteți păcăliți să acceptați aceste lucruri – ”pentru binele vostru”… dacă vreți să fiți percheziționați … dacă vreți să vă verificați buzunarele când ieșiți din casă, nu cumva să aveți la voi un lucru care să vă incrimineze … dacă vreți ca, atunci când ieși din casă, poliția să fie la ușă, să vă termoscaneze, și să vă întrebe unde mergeți … dacă într-o astfel de lume vreți să trăiți, atunci: fiți apatici, nu faceți nimic, și acea lume va fi curând. E pe drum.
– Ce ar trebui să facă oamenii ? Ce sperați dumneavoastră ? 30 de secunde.
– Sper ca oamenii să se trezească, să se informeze, și să se împotrivească celor de la Washington. Sunt ușor de învins. Dacă ne vom putea organiza, îi putem învinge. E simplu. Ei sunt slabi, și sunt foarte puțini.

Note din video:
Pentru mai multe informații, vizitați site-ul voxnews.com
Acest site nu este afiliat în nici un fel cu vox.com

Aceste informații sunt puternic cenzurate. Prin urmare, copiați-le și distribuiți-le, pentru că n-o să mai vedeți niciodată acest video, decât dacă îl salvați undeva.

Arhivele originale pot fi găsite pe site-ul: https://archive.org/details/@voxnews 

 

Notă:

În paragraful care începe cu ”Totuși, câteva țări s-au comportat mai bine”, fraza completă (omisă din cauza formatului) este: Deci, mesajul lor e: ”trebuie să ne uităm la chinezi, la regimul lor opresiv și totalitar, și să-l luăm ca exemplu de cum trebuie făcut”

 

Mulțumim lui Mihai T , cititorul site-ului nostru care ne-a semanalat aceste lucruri in comentariile unui articol anterior, el a făcut posibil acest intreg articol.

14 comentarii »

 1. Nimic nu este intamplator, toate astea au fost planificate cu minutiozitate si in cele mai mici detalii

  Apreciază

  Comentariu de Mihai — 30 septembrie 2020 @ 06:37 | Răspunde

  • Multumesc, Mihai, eu am citit tot compendiul ala si nu mi-a venit sa cred. Mi-am spus ca a luat-o razna bosorogul (care intre timp a dat ortul popii, daca putem spune asa, ca asta era negru in cerul gurii). Dar a ramas prietenul lui Brucan… Cum mai zic si altii, iata ce pun la cale o mana de bosorogi cu un picior in groapa. Bineinteles ca nu lor le-a iesit din greier textul sau ideile, dar asta ne arata daca mai era cazul cati dezaxati traiesc printer noi si ne-ar sterge cu un dos de palma pe toti… Presupunand ca le merge trampa, ce fac ei fara noi, sclavii, care producem, sclavii care le fac mancare, le curate si-i sterge la fund ???

   Apreciază

   Comentariu de Doamne apara-ne! — 2 octombrie 2020 @ 22:16 | Răspunde

 2. A republicat asta pe detoatepentrutoti2016.

  Apreciază

  Comentariu de detoatepentrutoti2016 — 1 octombrie 2020 @ 20:20 | Răspunde

 3. În mai 2020 a fost lansat un documentar denumit ”Plandemic”, care a devenit viral și a avut (se pare) peste 1 miliard de vizualizări. Acesta era un interviu luat de realizatorul media Mike Willis lui Judy Mikovits, dr. în medicină. Documentarul a fost cenzurat pe Youtube și pe alte platforme.
  După realizarea interviului, Mike Willis s-a apucat să cerceteze cartea lui Judy Mikovits, apoi a luat interviuri și altor cercetători sau personalități, pentru a corobora informațiile. Aceste interviuri se găsesc pe site-ul plandemic2.com De asemenea, a realizat un al doilea interviu cu Judy Mikovits, care se găsește de asemenea pe site.
  În august 2020, Mikki Willis a lansat un al doilea documentar.

  Pandemia Planificată: Îndoctrinarea

  Partea I: Controlul prin mass-media

  https://brighteon.com/35ea5be8-94da-4388-9508-565fa39beaa4

  Apreciază

  Comentariu de Mihai T — 7 octombrie 2020 @ 19:30 | Răspunde

 4. (Mikki Willis, realizator)
  Pe 4 mai 2020, am publicat un interviu cu cercetătoarea dr. Judy Mikovits, ca parte a unei serii de documentare denumită ”Plandemic”. Realizatorul s-a trezit puternic atacat în media pentru răspândirea de (ceea ce media a denumit) ”teorii periculoase ale conspirației”.
  În calitate de părinte și de realizator media cu o bogată experiență, este imposibil să lansez pe piață informații vătămătoare, în vremuri atât de vulnerabile precum cele de față.
  O cunosc pe dr. Judy de 2 ani. I-am citit cartea, apoi am investigat cu de-amănuntul declarațiile dumneaei. După ce am realizat interviuri cu echipa ei de avocați, cu foști colegi, și cu oameni care o cunosc de zeci de ani, pot să spun fără îndoială: Judy Mikovits este una din cele mai sincere, sufletiste, și curajoase femei pe care le-am cunoscut.
  Cum se face că este cenzurată de cele mai puternice forțe dintre giganții tehnologiei, din politică, din media și zona medicală ? Și cum se face că toți aceștia atacă persoana ei, dar țin sub tăcere brevetele, conflictele de interese, și corupția în care se scaldă agențiile sănătății la nivel global ?
  Pentru a răspunde la aceste întrebări – dar și la multe altele – în ultimele săptămâni am luat interviuri unor cercetători din toată lumea. Printre ei: doctori de top, distinși oameni de știință, laureați Nobel.
  De asemenea, am realizat și un al doilea interviu cu Judy Mikovits, pentru a-i da ocazia să răspundă acuzațiilor. Puteți vedea interviul complet pe site-ul plandemic2.com Tot acolo, aveți la dispoziție filmări, documente, și studii științifice care susțin afirmațiile din seria ”Plandemic”. Iată câteva extrase din al doilea interviu:
  ” – Ce aveți de spus către cei care au minimizat implicarea dvs. în cercetarea HIV ? Cei care au spus că ați fost ultima dintr-un grup de 13 cercetători care au realizat studiul.
  – Ce pot să spun … al 13-lea autor este coordonatorul, adică cel mai important autor …”

  ” – De ce ați acceptat să retrageți propriul studiu XMRV ?
  – Studiul a fost retras cu forța. În acest timp, eram ținută în pușcărie …”

  ” – Mi-ați spus că vi s-au oferit bani pentru a păstra tăcerea …
  – ”Dacă pur și simplu spui în public că ai greșit, și promiți că nu mai spui nimic despre asta, poți să păstrezi tot ce ți-am luat, vei primi toate fondurile de cercetare, vei primi înapoi milioane de dolari, și îți vor fi publicate studiile.” Avocatul mi-a zis: ”Asta e cea mai bună ofertă pe care o s-o primești”. I-am zis: ”Nu mă înțelegi. Nu am nevoie de ofertele lor”.
  Dacă aș fi știut că un singur copil sau un singur om în vârstă ar fi rănit sau ar muri din cauză că nu am făcut ceva, asta mi-ar fi dat viața peste cap.
  Niciodată n-o să accept bani ca să păstrez tăcerea.
  N-o să mă opresc niciodată din a spune adevărul”.

  Apreciază

  Comentariu de Mihai T — 7 octombrie 2020 @ 19:35 | Răspunde

 5. (dr. David E. Martin, analist pe probleme de securitate națională, fondatorul indexului IQ100 de la Bursa din New York)
  Dovezile sunt chiar în fața noastră. Iar când vine vorba de lucruri evidente, ni se spune că site-urile care verifică informațiile sunt, cumva, mai presus de noi.

  Ritmul vieții moderne face aproape imposibil pentru omul cu servici să investigheze evenimentele și politicile care se desfășoară pe glob. Când caută răspuns la probleme arzătoare, unde merg unii dintre ei ? Pe Google. Scrieți termenul, dați ”căutare”, și vedeți cu ochii voștri. Vedeți numai ceea ce vor ei să vedeți.
  În cultura modernă – a jurnalismului copy-paste – este un lucru obișnuit ca sute de site-uri să promoveze exact aceeași știre. Asta nu e din cauza lenei. Acest lucru este intenționat.
  Când vedem titluri identice pe site-uri care, aparent, n-au legătură între ele … mintea logică trage concluzia: ”Tre să fie adevărat !”. Avem iluzia că multe surse au ajuns la aceeași concluzie, iar asta ne dă încrederea de a răspândi varianta oficială. În acest fel, fără să conștientizăm, răspândim propaganda sistemului.
  Motoarele de căutare sunt foarte prețioase pentru cei care vor să stabilească varianta oficială.

  ”În ce privește controlul asupra vieții oamenilor, Google deja este mai puternic decât majoritatea guvernelor de pe glob”.

  Ca cel mai influent motor de căutare din lume, Google are mai multă putere să influențeze alegerile din SUA decât oricare altă națiune străină.

  (Înregistrare de la investigația privind Google)
  ” – Ați depus mărturie în fața acestei comisii. Ați spus: în viitoarele alegeri, Google, Facebook, Twitter – și alte mari companii IT – pot să manipuleze alegerile cu aproape 15 milioane de voturi”.
  Dr. Robert Epstein:
  ”Metodele folosite de ei sunt invizibile, sunt subliminale. Sunt mai puternice decât aproape orice efect pe care l-am văzut în științele comportamentale – și am 40 de ani de când activez în acest domeniu”.

  (Zach Vorhies – inginer, fost angajat Google în poziție de top)
  ”Cei de la Google au zis că nu există liste negre privind căutările. Și au spus acest lucru sub jurământ.
  Fiind inginer IT, am făcut o căutare – folosind motorul intern de căutare al Google – și ce credeți că am văzut ? Existau căutări aflate pe lista neagră, de exemplu ”leacuri pentru cancer”. De ce decide Google ce pot și ce nu pot oamenii să caute ?”

  Apreciază

  Comentariu de Mihai T — 7 octombrie 2020 @ 19:35 | Răspunde

 6. (dr. David E. Martin, analist pe probleme de securitate națională, fondatorul indexului IQ100 de la Bursa din New York)
  Dovezile sunt chiar în fața noastră. Iar când vine vorba de lucruri evidente, ni se spune că site-urile care verifică informațiile sunt, cumva, mai presus de noi.

  Ritmul vieții moderne face aproape imposibil pentru omul cu servici să investigheze evenimentele și politicile care se desfășoară pe glob. Când caută răspuns la probleme arzătoare, unde merg unii dintre ei ? Pe Google. Scrieți termenul, dați ”căutare”, și vedeți cu ochii voștri. Vedeți numai ceea ce vor ei să vedeți.
  În cultura modernă – a jurnalismului copy-paste – este un lucru obișnuit ca sute de site-uri să promoveze exact aceeași știre. Asta nu e din cauza lenei. Acest lucru este intenționat.
  Când vedem titluri identice pe site-uri care, aparent, n-au legătură între ele … mintea logică trage concluzia: ”Tre să fie adevărat !”. Avem iluzia că multe surse au ajuns la aceeași concluzie, iar asta ne dă încrederea de a răspândi varianta oficială. În acest fel, fără să conștientizăm, răspândim propaganda sistemului.
  Motoarele de căutare sunt foarte prețioase pentru cei care vor să stabilească varianta oficială.

  ”În ce privește controlul asupra vieții oamenilor, Google deja este mai puternic decât majoritatea guvernelor de pe glob”.

  Ca cel mai influent motor de căutare din lume, Google are mai multă putere să influențeze alegerile din SUA decât oricare altă națiune străină.

  (Înregistrare de la investigația privind Google)
  ” – Ați depus mărturie în fața acestei comisii. Ați spus: în viitoarele alegeri, Google, Facebook, Twitter – și alte mari companii IT – pot să manipuleze alegerile cu aproape 15 milioane de voturi”.
  Dr. Robert Epstein:
  ”Metodele folosite de ei sunt invizibile, sunt subliminale. Sunt mai puternice decât aproape orice efect pe care l-am văzut în științele comportamentale – și am 40 de ani de când activez în acest domeniu”.

  (Zach Vorhies – inginer, fost angajat Google în poziție de top)
  ”Cei de la Google au zis că nu există liste negre privind căutările. Și au spus acest lucru sub jurământ.
  Fiind inginer IT, am făcut o căutare – folosind motorul intern de căutare al Google – și ce credeți că am văzut ? Existau căutări aflate pe lista neagră, de exemplu ”leacuri pentru cancer”. De ce decide Google ce pot și ce nu pot oamenii să caute ?”

  Ceea ce era odată o unealtă de navigare prin universul informațiilor, acum este o rețea de supraveghere globală, de colectare date, și inginerie socială.

  Apreciază

  Comentariu de Mihai T — 7 octombrie 2020 @ 19:37 | Răspunde

 7. Am vrut să pun transcriptul, dar site-ul nu mă lasă.

  Apreciază

  Comentariu de Mihai T — 7 octombrie 2020 @ 19:38 | Răspunde

 8. Acum să ne uităm un pic la câteva site-uri de verificare a informațiilor. Începem cu snopes.com.
  Snopes pretinde că e ”locul de pe internet unde trebuie mers pentru a discerne ce e adevărat și ce e fals”. Dar dacă privim la istoricul lor de verificare a informațiilor, vedem altceva.
  Când dr. Mikovits a afirmat că au arestat-o fără mandat, și fără să o acuze în mod oficial de ceva, snopes au zis că afirmația este ”falsă”. Dacă s-ar fi uitat la documentele de arestare, ar fi văzut că nu aveau nici mandat, și nici nu au acuzat-o de ceva. Acest lucru este confirmat de oamenii din echipa de avocați ai dr. Mikovits:

  ” – A existat un mandat de arestare ?
  – Nu !
  – A fost vreodată acuzată de ceva ?
  – Nu. Nu a fost acuzată de comiterea vreunei infracțiuni.”

  ” – 100 % corect. Judy nu a fost niciodată pusă sub acuzare pentru ceva”.

  Divizia Facebook de verificare a informațiilor, Politifact, este deținută de Institutul Poynter, care a primit finanțări substanțiale de la aliați Big-Pharma precum Google și Fundația lui Bill Gates. La fel ca snopes, și Politifact are un istoric de înșelare a populației.
  La sfârșitul lui ianuarie 2018, Politifact, snopes, și fact-check.org s-au întrecut să discrediteze ideea că erau patente pe coronavirus și pe tratamentele acestuia. Ei au examinat numai 3 din cele 4452 de patente oficiale, care arată fără îndoială că au fost înregistrate patente pe detectarea și tratamentul coronavirusului – atât de firme, cât și de organisme guvernamentale.

  (Știre)
  ”Fondatorul Facebook a promis Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) că vor scoate știrile false și vor bloca publicitatea manipulatoare. Facebook colaborează cu OMS și cu NCS (NIH ?) pentru a menține contactul cu aceste surse oficiale”.

  Apreciază

  Comentariu de Mihai T — 8 octombrie 2020 @ 07:31 | Răspunde

 9. Wikipedia este folosită pentru a afla informații despre oameni, locuri, și lucruri. Chiar și robotul Alexa (de la Amazon) folosește această enciclopedie digitală.

  ” – Alexa: Cine e dr. Judy Mikovits ?
  Alexa: Conform site-ului wikipedia, Judy Ann Mikovits este un fost cercetător, cunoscută pentru afirmațiile ei medicale care au fost discreditate. Ea a fost descrisă ca activist anti-vaccin și promotor al teoriei conspirației, și a fost acuzată de practici științifice incorecte.”

  Wikipedia face parte din Fundația Wikimedia, o organizație non-profit cu un lung istoric în ce privește afilierea politică. Mulți finanțatori sunt publici, mulți anonimi. Ce anume primește un donator wikipedia în schimbul generozității lui ?
  Ce a început ca o platformă liberă și obiectivă, a devenit o armă folosită pentru a discredita orice om care e periculos pentru proprietarii platformei. Iar după ce te calomniază, blochează articolul despre tine, astfel încât nu mai poți corecta propria biografie.
  Pe scurt: cele mai multe site-uri de verificare a informațiilor, care pretind că sunt independente … nu sunt nici independente, nici nu prezintă datele reale. Și mai pe scurt: sunt instrumente de manipulare.

  Apreciază

  Comentariu de Mihai T — 8 octombrie 2020 @ 07:31 | Răspunde

 10. Ceea ce au făcut ei … este că au decis că există o variantă oficială. Dacă aceasta se conformează cu declarațiile Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) și cu declarațiile Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), se presupune că e corectă.
  Nu trebuie să le reamintesc americanilor că CDC sunt cei care au zis că oamenii trebuie să dea cu DDT prin casă.

  (imagini de arhivă)
  ”Folosit corect, DDT-ul este absolut inofensiv pentru oameni și animale”.
  ”Rețineți această denumire: DDT …”

  ”Un colectiv de cercetători a dat astăzi un comunicat, în care spun că pesticidele ar putea fi un mare pericol pentru omenire”.

  (emisiune)
  ”Vă amintiți campania cu gripa porcină din 1976 ? Atunci, guvernul SUA ne-a spus că gripa porcină poate deveni letală. Iar Washington-ul a hotărât ca fiecare bărbat, femeie, și copil din america să fie vaccinat, pentru a preveni o epidemie la nivel național. 46 milioane de cetățeni s-au conformat și au acceptat injecția”.

  (înregistrare interviu cu David Sencer, director CDC între 1966-1977)
  ” – A venit vreodată cineva la voi (la CDC) să vă zică: există pericolul unor leziuni neurologice dacă facem imunizare în masă ?
  – Nu.
  – Nu a venit nimeni, niciodată ?
  – Nu.”

  (înregistrare cu Dr. Michael Hattwick, membru al echipei de monitorizare a gripei porcine, din cadrul CDC)
  ”Nu-mi vine să cred că cineva a zis că nu știau treaba asta (că existau boli neurologice asociate cu vaccinul împotriva gripei). Pur și simplu nu-i adevărat. Am știut asta”.

  (înregistrare cu David Sencer)
  ” – Vreți să spuneți că omul minte ?
  – Posibil.
  – Atunci cum se face că propriul vostru raport menționează complicațiile neurologice ca posibilitate ? Nu vi s-a părut că trebuie să spuneți asta americanilor ?”

  (imagini de arhivă)
  ”CDC-ul dr. Sencer a ajutat să fie create și spoturile publicitare pentru a convinge oamenii să accepte vaccinul”.

  (spot publicitar pentru vaccinul antigripal)
  ”Vaccinurile sunt sigure. Prin urmare, suflecați-vă mâneca.”

  (imagini de arhivă)
  ”Acum, americanii cer despăgubiri de la stat, totalizând 3,5 miliarde de dolari. De departe, cele mai multe despăgubiri – două treimi din ele – sunt pentru probleme neurologice sau chiar deces”.

  (știre)
  ”În această seară, există îngrijorări serioase despre cât de bine controlează CDC-ul germenii periculoși din laboratoarele lor. Asta, după încă o breșă de securitate”.
  ”Pentru a treia oară într-o lună, CDC a recunoscut că microorganisme letale au fost manevrate incorect în laboratoarele guvernului”.

  Acest CDC se presupune că are grijă de sănătatea americanilor.
  Când pornim de la premiza că versiunea medicală oficială este standard obiectiv, site-urile de verificare a informațiilor caută un articol care să confirme ce spune respectiva agenție. Apoi, cei care combat teoriile conspirației vin și spun: vom demonstra că aceste teorii sunt înșelăciuni.
  Fiecare produs media din acest moment a introdus ”dovezi”, iar sistemul a reordonat paginile. Dacă veți căuta astăzi ceva despre purtatul măștilor, sau studii privind distanțarea socială, veți vedea că studiile care erau pe primele locuri la căutare … nu mai există. Iar în locul lor găsiți studii cu titluri ce susțin varianta oficială.

  (Anthony Fauci, directorul Institutului Național pentru Alergii și Boli Infecțioase – NIAID)
  ”Veți auzi mai multe despre protocoale avansate …”

  Dacă le interzici oamenilor să se adune, îi vei împiedica să discute … despre ce credeți ? Despre problemele actuale. Dacă-i ții pe oameni în casă, îi ghidezi să se informeze din sursele pe care le-ai pregătit tu. ”Acum știu cum să câștig electoratul. Stă acolo unde îi dau eu voie, ascultă mesajul pe care-l permit eu, prin entitățile mass-media pe care le controlez”.

  ”Cei care spun poveștile, controlează societatea” (Platon)

  Apreciază

  Comentariu de Mihai T — 8 octombrie 2020 @ 07:33 | Răspunde

 11. Încă de la începutul presei tipărite, se desfășoară o bătălie privind controlul informațiilor.
  La începutul anilor 1900, magnatul petrolier John D. Rockefeller a preluat controlul asupra tuturor ziarelor și editorilor-șefi din era lui (din America). A devenit primul miliardar din America, pavând drumul pentru viitorii magnați însetați de putere.
  Astfel a început ”goana după aur” pentru cea mai importantă resursă din lumea modernă: varianta oficială.

  (1975. Înregistrări de la o audiere în Congresul American, unde șeful Comisiei Parlamentare de control al CIA – Frank Church – discută cu șeful CIA, William Colby)
  ” – Este adevărat că CIA are oameni care scriu la ziare americane cu tiraj mare ?
  – Da, avem oameni care scriu articole pentru ziare americane.”

  În timpul unei anchete conduse de o comisie parlamentară, a fost dezvăluit faptul că CIA a orchestrat o operațiune secretă prin care să infiltreze și să controleze mass-media din Statele Unite. CIA denumeau această operațiune ”Privighetoarea”.

  (înregistrări anchetă parlamentară)
  ” – Este adevărat că CIA are oameni care lucrează la trusturi de televiziune ?
  – Domnule președinte, aici intrăm în zonele de mare adâncime, pe care aș vrea să le discut într-o ședință executivă la CIA”.

  CIA are peste 3000 de agenți angajați și antrenați de ei, care sunt plasați în poziții cheie în organizații media de top. Deghizați ca editori, ca jurnaliști, acești actori foarte bine plătiți nu au cutezat niciodată să își pună întrebări privind efectul minciunilor pe care le spun.

  (Înregistrare de la o discuție cu John Stockwell, fost agent CIA)
  ” – În ce măsură manipulează CIA-ul media ?
  – E mai mult decât îți poți imagina. Înființează organizații studențești pentru a-i coopta pe studenții radicali. 5000 de profesori universitari sunt cooptați pentru a ajuta CIA-ul să manipuleze mințile oamenilor. Jurnaliști din SUA – inclusiv nume mari – cooptați să funcționeze în mod sistematic ca agenți, prin care CIA răspândește manipulări în toată lumea.”

  (imagini de arhivă)
  ”Așa cum spune acest memoriu CIA din 1952: Scopul este să controlăm un individ până la nivelul în care va face ce spunem noi chiar și împotriva propriei voințe.”

  (înregistrare cu James R. Thornwell, participant fără voie într-un experiment al armatei americane)
  ”E un mare proces de spălare a creierului să schimbi percepția realității pentru fiecare american, până la un asemenea nivel încât nimeni nu mai poate avea o viziune corectă a realității, pentru a se apăra pe ei înșiși, familiile lor, comunitatea lor, și țara lor.”

  (Înregistrare de la o discuție cu Sig Michelson, președinte al postului CBS News între 1951-1961)
  ” – Dumneavoastră ce spuneți: oare aceste practici continuă și astăzi ?
  – Pot să spun că da. Aș zice așa: ca reporter, vă spun că probabil continuă. Dar eu zic că trebuie să aveți mai multă grijă (investigând astfel de subiecte).

  (emisiune)
  ”Cum putem ști dacă Operațiunea ”Privighetoarea” se mai derulează sau nu ? Treaba e că nu știm”.

  Apreciază

  Comentariu de Mihai T — 8 octombrie 2020 @ 07:33 | Răspunde

 12. Legea telecomunicațiilor, adoptată în 1996, a deschis portița pentru monopolizarea presei tipărite.

  (Bill Clinton, președinte al SUA între 1992 și 2000)
  ”Această lege protejează consumatorii împotriva monopolurilor. Garantează că va exista o diversitate a opiniilor … ”

  Astăzi, o mână de imperii corporatiste dețin și controlează mare parte din ce citiți, auziți, sau vedeți în media. De la cele mai mari studiouri de film, rețele de posturi radio și tv, ziare și reviste, până la universul vast al știrilor de pe internet și al site-urilor de divertisment.

  (Extrase din știri tv)
  ”Amazon și-a transformat procesele de lucru, ca răspuns la …”
  ” … compania își menține angajații sănătoși și în siguranță, continuând să procure …”
  ” … pentru milioane de americani care stau acasă …”

  (emisiune)
  ”În acest fel funcționează. Este ca o casă a oglinzilor, unde vezi același lucru mereu și mereu. Iar oglinzile sunt strâmbe”.

  ”Există o industrie plătită să vâneze jurnaliști, sau pe cei care fac dezvăluiri. Această industrie controlează ziua și noaptea imaginile pe care le vedem, pentru a ruina, a distruge sau a calomnia ideea care nu le convine, sau persoana care o livrează”.

  (Înregistrare cu Nancy Pelosy, liderul minorității democrate din Congresul SUA, cea care se lupta să-l suspende pe Trump)
  ”Calomniați pe cineva – cu falsuri și toate cele – și apoi răspândiți informația. Apoi faceți articole despre asta. Astfel, oamenii vor vedea că presa scrie despre asta, așa încât vor avea confirmare … Atunci se numește ”calomnie despre care se scrie”. Acuma răspândiți articolul despre calomnia pe care am lansat-o”.
  ”E o tactică”.

  Apreciază

  Comentariu de Mihai T — 8 octombrie 2020 @ 07:34 | Răspunde

 13. Vedetele de la știri nu sunt singurii plătiți ca să slujească propaganda sistemului. Cele mai multe emisiuni talk-show sunt deținute de aceeași magnați, și deci urmează același scenariu. Numai că îl asezonează cu zâmbete.

  (înregistrare emisiune)
  ”Principalul nostru subiect din această seară îl constituie teoriile conspirației.”
  Emisiunea ”Retrospectiva săptămânii”, cu John Oliver, a avut o secțiune intitulată: ”Teorii ale conspirației cu privire la coronavirus”.

  ” … de exemplu, ei zic că aselenizarea a fost trucată”.
  Primul lucru pe care-l remarcăm este că domnul Oliver își începe comentariul cu teorii ale conspirației care nu au treabă cu coronavirusul. Aceasta e o tactică standard folosită de propagandiști pentru a stabili un anumit ton al discuției, astfel încât tot ce vor spune după aceea să fie privit prin lentila absurdității.

  ”Plandemic, un așa-numit documentar plin de tot felul de teorii ale conspirației …”

  Domnul Oliver încearcă din greu să discrediteze afirmația dr. Judy, că a fost arestată fără capete de acuzare:
  ”A fost pusă sub acuzare, absolut”.
  Acest lucru nu e o scăpare, ci o minciună sfruntată. Înainte să fie filmată emisiunea, domnului Oliver i s-au transmis documentele oficiale de arest, care demonstrează cu claritate că dr. Judy nu a fost vreodată acuzată de ceva.

  Apoi, John Oliver încearcă să discrediteze ideea că plaja (natura) are vreun rol în întărirea sistemului imunitar. În loc să aducă argumente științifice pentru opinia lui, el pur și simplu defaimă cealaltă afirmație.
  ”Tot ce ați zis voi … e o nebunie”.

  ”Televiziunea nu e adevărul. Suntem iluzii, omule ! Dar voi vă uitați la noi zi de zi, noapte de noapte. Oameni de toate vârstele, de toate culorile, de toate credințele. Și ce să vezi ? Începeți să credeți iluziile. Începeți să credeți că tubul catodic e realitatea, și că propriile voastre vieți nu sunt reale. Asta e o nebunie ! Voi sunteți oamenii reali. Noi suntem iluziile.
  Deci … închideți televizoarele. Închideți-le acum ! Închideți-le chiar acum. Închideți-le și lăsați-le închise. Închideți-le chiar în timp ce vă spun să le închideți. În …”

  Apreciază

  Comentariu de Mihai T — 8 octombrie 2020 @ 07:35 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: