Bucovina Profundă

24 septembrie 2020

MASCA NU E OBLIGATORIE LA ȘCOALĂ. DRAGI PROFESORI, NU VĂ LĂSAȚI TRANSFORMAȚI IN JANDARMI COVID

Filed under: Uncategorized — Mircea Puşcaşu @ 00:28

MASCA NU E OBLIGATORIE LA ȘCOALĂ

DRAGI PROFESORI, NU VĂ LĂSAȚI TRANSFORMAȚI IN JANDARMI COVID

 

021edca290080e2b6ba34e486caee49b

Haideţi să ne înţelegem, masca la ore pentru copii NU ESTE OBLIGATORIE, este doar o recomandare. Şi e foarte simplu de verificat: nu exista nicio posibilitate de a-i sancţiona. Trecem peste ieşirea lui Arafat care spunea să-i dăm pe copii afară de la ore. Aşa ceva este o imposibilitate rapid sancţionabilă, NU AVEM VOIE SĂ SCOATEM COPIII DIN ORE. Nici pentru întârziere, nici măcar pentru indisciplină. Nu putem să le scădem notele la purtare. N-are rost să adaug: nu putem să le dăm castane, să-i punem pe coji de nucă, să-i batem cu linia la palmă. Adică nu pot fi pedepsiţi deloc, deloc, deloc. Pentru că este vorba doar de nişte recomandări. Pot fi însă abuzaţi de o profesoară isterică, pot fi spălaţi pe creier că „aşa sunt responsabili” sau „e o chestiune de respect”.

Fireşte, o masă imensă de profesori şi-au dat acum arama pe faţă. Inculţi juridic ca nişte iobagi supuşi (dar, spre deosebire de aceştia, incapabili de răscoală), despotici şi abuzatori ca nişte căprari hârşiţi în spălatul creierelor recruţilor, au scos bau-baul cu “obligativitatea măştilor”, s-au repezit să-i manipuleze pe copii fără să-şi pună întrebarea cu ce preţ vor purta aceştia echipamente medicale pentru chirurgi, fără să se intereseze de efectele secundare nocive ale acestei schimbări. Ei, care ar trebui să fie modele de discernământ, de rectitudine morală, au devenit fuliile unei dictaturi sanitare stupide. Elementul uman, care este cel mai important după dimensiunea intelectuală a şcolii, s-a dovedit, vai, viciat şi profund dăunător.

Textul ordinului comun al ministrului sănătăţii şi ministrului educaţiei, cel care formulează recomandarea purtării măştilor de către elevi, suferă de foarte multe vicii de legalitate. Este anticonstituţional şi ilegal. Un prieten jurist l-a atacat la Curtea de Apel Bucuresti. Săptămâna viitoare îl voi ataca şi eu la Curtea de Apel Cluj. Un alt prieten îl va ataca la Curtea de Apel Timişoara. Dacă cel puţin într-un singur loc va fi suspendat, pseudo-obligativitatea purtării măştilor de către elevi pică în toată ţara. Inima sus, avem nevoie de un complet de judecată care să aplice legea! Din păcate, pentru incultura juridică a profesorilor nu există alt leac decât să pună mâna pe carte şi să mai închidă televizorul.”

Radu Iliescu – Un text excelent și o atitudine de urmat

12 comentarii »

 1. Mulțumim!
  Mă bucur că existați, Domnule!
  La Suceava în Timișoara si în toată țara!

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de veronica — 24 septembrie 2020 @ 12:18 | Răspunde

 2. Foarte bun articolul. Fara masti , nu pot intra copiii în scoli. Faceti ceva! Doamne ajutā!

  Apreciază

  Comentariu de Pikima — 24 septembrie 2020 @ 19:39 | Răspunde

 3. Masca e obligatorie in scoli. Nu te lasa sa intri, ca eleb. Nu poti invata. Directorii spun ca masca e obligatorie. Nimeni nu crâcneste. O purtam, 99% cu nasul afara. Nici nu se poate altfel. Profesorii fac la fel si se fac ca nu vad. Dar, totusi, faceti ceva ca sa scapam de masti in scoli, in mall-uri, in salile de cinema, in farmacii si in magazine.Nu ecistā nici un virus. Doamne ajutā!

  Apreciază

  Comentariu de Pikima — 24 septembrie 2020 @ 19:43 | Răspunde

  • Virusul există. Nu există insă justificare pentru această dictatură.
   Rata mortalității la Covid 19 este in jur de 0.2% !

   Apreciază

   Comentariu de Mircea Puşcaşu — 28 septembrie 2020 @ 18:10 | Răspunde

   • Virusul NU exista. Se umflā statisticile in spitalele goale de covid, in care toti oamenii mor de bolile lor , sau de infectii intraspitalicesti si din cauza intubarii. (75%). NU de covid. Informatii directe de la DUHUL SFÂNT, din cele 12 manastiri crestin ortodoxe . Chiar de sunteti medic foarte bun pe domeniul dvs. si va respect, ca si om, Cel ce vindeca bolile este DUMNEZEU!

    Apreciază

    Comentariu de Pikimas — 21 octombrie 2020 @ 23:54 | Răspunde

   • Testele PCR dau eroare peste 70 %. Stiintific, cum se poate spune exact ca exista un virus, daca testele PCR nu sunt precise decât in jur de 30%, iar aceste teste sunt folosite impropriu, fiind destinate numai colectarii ADN la criminalistica si in general, material genetic. Însusi creatorul lor , omul de stiinta Karen Mullis, NU recomanda testele PCR care se folosesc azi pentru detectarea coronavirus, deci , NU recomanda pentru colectare material viral. Mai este si controversa cu nr.de cicli de amplificare. Daca sunt folositi prea multi cicli, iese fals toata lumea cu „virus”. Deci, coronavirus NU existā. Mult mai periculoase vin vaccinurile anti-covrig genetice, lansate deja , care vor modifica genotipul uman in mod distrugator. Deci , nu va vaccinati! S-a facut si o paralela cu Apocalipsa lui Ioan . Pecetea rfid , nanoboti, 666, enzima bioluminiscenta „luciferase” injectata la locul vaccinarii in brat, care va facilita citirea codului unic individual RQ de istoricul vaccinarilor. Si este nashpa viitorul faurit omenirii de oculta mondiala si permis de lacomia de bani a celor ce conduc guverne si tāri.

    Apreciat de 1 persoană

    Comentariu de Pikimas — 22 octombrie 2020 @ 01:30 | Răspunde

    • Excelent comentariu. Mulțumesc. Subscriu la toate afirmațiile. (Doar că sunt foarte convins că virusul există și s-a lucrat la el vreo 12 ani, am văzut niște documente și studii care urmăreau evoluția cercetărilor pentru „îmbunătățirea” lui. Voi posta un clip cu documentele respective.)

     Apreciază

     Comentariu de Mircea Puşcaşu — 26 octombrie 2020 @ 00:32

 4. [2014] Jurnalistul Harry Vox avertizează că vor fi implementate carantină, restricții, măști, termoscanare, etc

  ”Dialoguri necenzurate” (Let them talk)
  Fragmente din cadrul unei emisiuni transmise live pe 21 octombrie 2014, în care jurnalistul de investigație Harry Vox spune că Oculta vrea să implementeze carantină, restricții, purtarea măștilor, termoscanare, etc

  -transcriere-
  Puterea din umbră nu se va opri de la nimic pentru a implementa măsurile lor de control. Unul din lucrurile pe care încă nu le-au făcut este să impună carantină și restricții (curfews). Bine ați venit în noua realitate americană, unde, pentru a te urca într-un autobuz, pentru a intra într-o stație de metrou …dacă ați crezut că procedurile de la TSA sunt onorabile, o să aveți o surpriză … e o cale mult mai invazivă, și Oculta are nevoia de asta, deoarece … Dă-mi voie să spun. Dacă puterea din umbră ar vedea vreodată mari tulburări sociale, ați vedea imediat o epidemie de Ebola în America.
  – Deci ce spuneți dumneavoastră e că Ebola este …
  – Un alt instrument din trusa lor de control.
  – Un instrument de oprimare.
  – 100 % e o unealtă a lor. Ebola nu începe pur și simplu să se răspândească, în mod magic. Îi mai avem și pe acești doctori care apar aici și ne spun că, desigur, albii supraviețuiesc (doi tipi albi au luat boala și au supraviețuit). Toți negrii care iau boala, mor.
  Este foarte posibil ca una din organizațiile astea non-guvernamentale să umble cu o sticluță de Ebola, sau o răspândesc folosind avioane mici, care o aruncă asupra satelor. Scopul este să se infecteze sute de mii de oameni, și să creezi următoarea fază a controlului.
  Un alt lucru pe care vreau să vi-l arăt pentru a-mi susține afirmațiile … iată un document de la Fundația Rockefeller. Vă rog să focalizați unde am pus degetul. Se numește ”Scenarii pentru viitorul dezvoltării internaționale”. Este un document de 50-60 de pagini. Mergeți la pagina 18 dacă îl căutați pe internet, dar îl voi citi. Capitolul se numește ”Etapele închiderii” (lockstep). Aceasta e o expresie pe care am folosit-o începând cu 2001, când am văzut că întregul sistem al Statelor Unite se afla în proces de închidere etapizată. Congresul a crezut povestea, oamenii au fluturat steagurile, și țara a intrat în închidere etapizată.
  În 2010, fundația Rockefeller a publicat acest document. Ei numesc acestea ”scenarii de lucru”. Vorbesc despre aceste lucruri la timpul trecut.
  ”O lume cu un control mai mare al guvernului asupra populației și cu o conducere mai autoritară, cu o inovare redusă, și cu o creștere a presiunii asupra cetățenilor.”
  ”În 2012, lumea a fost lovită de pandemia care era anticipată de toată lumea”. Nimeni nu anticipa o pandemie.
  ”Spre deosebire de epidemia de H1N1 din 2009, această nouă tulpină de gripă, provenind de la gâște sălbatice … ” (ei folosesc un scenariu, dar de fapt vorbesc despre Ebola) (notă: așa credea el în 2014, dar în 2020 vedem că e vorba de coronavirus).
  ”Chiar și națiunile cele mai pregătite împotriva pandemiilor au fost copleșite rapid atunci când virusul a început să facă ravagii în toată lumea, infectând aproape 20 % din populația lumii și ucigând 8 milioane de oameni în doar 7 luni, majoritatea fiind adulți tineri. De asemenea, pandemia a avut un efect letal asupra economiilor”. Se pot vedea cu claritate planurile lor, scrise negru pe alb. Noi presupunem cum vor fi aduse aceste lucruri în viața reală.
  Indiferent dacă lucrurile astea au fost scrise ca instrucțiuni de lucru, sau că cei din serviciile de informații le preiau din proprie inițiativă, aceste scenarii de lucru trebuie așternute pe hârtie dinainte. Deoarece serviciile de informații nu știu cum să aplice scenariile. Aceste scenarii sunt produse de organizații precum Corporația Rand, Fundația Rockefeller. Astfel de organizații au alte scopuri decât să facă bine oamenilor.
  ”De asemenea, pandemia a avut un efect letal asupra economiilor, iar mobilitatea internațională (atât a persoanelor, cât și a bunurilor) s-a oprit cu totul”. Asta își doresc ei, o lume complet izolată.
  ”Au fost afectate turismul și lanțurile globale de aprovizionare”. Desigur că vor să se oprească turismul. Ei nu activează în domeniul turismului. Ei vor că oamenii să stea acasă, în fața televizorului – în acest fel, pun gheara pe tine. Când începi să te uiți la televizor, te-au prins în cursa lor.
  ”Chiar și la nivel local, magazinele și clădirile de birouri au fost goale timp de luni de zile” – ei vorbesc despre aceste lucruri, în 2010, la timpul trecut.
  ”Pandemia a cuprins toată planeta – deși mai mulți oameni au murit în Africa, Asia de Sud-Est și America Centrală, unde virusul s-a răspândit ca un incendiu de vegetație”
  – Sună ca monologul de început al unui film cu dezastre.
  ”Chiar și în țările dezvoltate, ținerea sub control a epidemiei a fost un demers dificil. Politica inițială a Statelor Unite, aceea de a descuraja zborul cetățenilor cu avionul, s-a dovedit letală prin faptul că a fost luată prea târziu, ceea ce a dus la răspândirea accelerată a virusului nu numai în Statele Unite, ci în toată lumea”.
  ”Totuși, câteva țări s-au comportat mai bine – în mod special China. Faptul că guvernul chinez a impus rapid carantina obligatorie pentru toți cetățenii, precum și faptul că au închis imediat granițele, au salvat milioane de vieți, oprind răspândirea virusului mult mai repede decât în alte țări”. Deci, mesajul lor e: . Desigur, Oculta iubește regimul chinez, deoarece le-au demonstrat cum se manifestă cea mai eficientă formă de capitalism, care e capitalismul autoritar. La noi e un capitalism democratic, dar numai în aparență.
  – Foarte interesant. Continuați !
  ”Regimul chinez nu a fost singurul care a apelat la măsuri extreme pentru a-și proteja cetățenii. În timpul pandemiei, liderii statelor din toată lumea și-au încordat autoritatea și au impus reguli draconice și restricții, de la purtarea obligatorie a măștii, la măsurarea temperaturii la intrarea în clădiri publice” …
  – Asta se întâmplă chiar acum (notă: se întâmpla în 2014 în SUA, dar acum se întâmplă pe glob)
  – Da ! Dar în curând va fi …
  – Va fi la stațiile de metrou ? Pentru că asta spuneți, că vom trece prin așa ceva.
  – Da ! Asta e o matriță pentru mai multe lucruri. În document apar și supermarketurile. Vor să fie verificări ale temperaturii la supermarket. Practic, ei ne spun că vor să construiască un sistem unde orice mișcare faci, trebuie să fie sub controlul lor.
  – Nu poți face rost de mâncare. Ce se va întâmpla dacă mergi la piața agroalimentară ?
  – Devine din ce în ce mai interesant. ”Chiar și după ce pandemia s-a domolit, acest control autoritaritarist, și această supraveghere a cetățenilor și a activităților lor, au continuat și chiar s-au intensificat.” Despre asta e vorba. Deci, ei au de gând …
  – Putem considera că aceste lucruri deja se aplică după 11 septembrie (2001) ?
  – Desigur !
  – 11 septembrie a fost acum 14 ani, și în continuare avem aceste reguli draconice …
  – Ei vor implementa controalele corporale (body camera search). Pentru a merge la supermarket, va trebui să fii controlat corporal (body cavity search) (notă: probabil a vrut să zică de măsurarea temperaturii). Apoi, când nu mai există Ebola … ”Știți ce ? Ne place așa. Pentru că acum avem o infrastructură completă de control” … O rețea de control.
  ”Pentru a se proteja pe ei înșiși de răspândirea globală a problemelor – de la pandemii și terorism transnațional, până la crize ecologice și creșterea nivelului de sărăcie – lideri din întreaga lume au început să exercite puterea cu mai multă fermitate.” Ce treabă are creșterea nivelului de sărăcie cu obligația de a purta mască ? Foarte suspect.
  ”La început, ideea unei lumi mai ferm controlate a căpătat o largă acceptare”. Îmi pare rău, nimeni nu agreează ideea.
  – Mai avem numai 5 minute.
  ”Cetățenii au renunțat de bunăvoie la o parte din suveranitatea și intimitatea lor în favoarea unor state paternaliste, în schimbul unei mai mari securități și stabilități”. Există o vorbă: ”Dacă renunți la libertate pentru securitate, le vei pierde pe amândouă”. E un lucru cunoscut de mult. Aici, ei nici măcar nu se rușinează să spună: ”Da, vrem să renunțăm (vrem ca lumea să renunțe) la suveranitate și intimitate pentru mai multe securitate și stabilitate”. Oamenii nu le vor obține. Dacă renunță la suveranitate, nu se vor alege cu nimic în schimb.
  – Puteți să ne mai arătați o dată coperta documentului ?
  – O mai arăt o dată. Și mai am două documente.
  – Focalizați un pic pentru ca oamenii să poată vedea. ”Scenarii pentru viitorul tehnologiei și al dezvoltării internaționale”.
  – Țineți focalizat, mai am două documente. Aici este Memorandumul privind Securitate Națională, din 10 decembrie 1974. Acest document este izvorât din mintea lui Kissinger – Memorandumul nr. 200 privind securitatea națională. Îl puteți căuta pe internet, eu voi face un rezumat. El spune că sunt prea mulți oameni pe planetă, și că trebuie să reducem populația. A folosit cuvântul ”depopulare”, care înseamnă altceva. ”Depopulare” înseamnă să fie uciși oameni care deja există. Și are treabă cu depozitele de minerale. Ei au nevoie de acele minerale.
  Un alt document este patentul privind Ebola, depus de Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC). Ei au patentat chestia asta. Practic, dacă vrei să obții un leac pentru Ebola …
  – Scrie: ”Virusul Ebola cu transmisie la om. Specii, alcătuire, și metode de lucru”. Și e un patent.
  – Au patentat tulpina principală a virusului, și încă vreo 17 tulpini. Nu prea îmi vine la socoteală cum poți obține un patent pentru un virus.
  Ideea principală pentru sfârșitul emisiunii e asta: ei vor să aibe mai mult control asupra populației, și vor impune restricții și carantină. Dacă poporul american nu va găsi o cale să se revolte, un nou mod de a se organiza, un nou mod de a protesta … dacă nu vom depăși apatia, vom avea aici un stat sclavagist (slave-state). Oculta nu pare a întâmpina multă rezistență. Ei de mult vor să impună restricții și carantină, iar acum au ocazia (notă: 2014, 2020). Dacă vreți să trăiți într-o lume unde sunteți păcăliți să acceptați aceste lucruri – ”pentru binele vostru”… dacă vreți să fiți percheziționați … dacă vreți să vă verificați buzunarele când ieșiți din casă, nu cumva să aveți la voi un lucru care să vă incrimineze … dacă vreți ca, atunci când ieși din casă, poliția să fie la ușă, să vă termoscaneze, și să vă întrebe unde mergeți … dacă într-o astfel de lume vreți să trăiți, atunci: fiți apatici, nu faceți nimic, și acea lume va fi curând. E pe drum.
  – Ce ar trebui să facă oamenii ? Ce sperați dumneavoastră ? 30 de secunde.
  – Sper ca oamenii să se trezească, să se informeze, și să se împotrivească celor de la Washington. Sunt ușor de învins. Dacă ne vom putea organiza, îi putem învinge. E simplu. Ei sunt slabi, și sunt foarte puțini.

  Note din video:
  Pentru mai multe informații, vizitați site-ul voxnews.com
  Acest site nu este afiliat în nici un fel cu vox.com

  Aceste informații sunt puternic cenzurate. Prin urmare, copiați-le și distribuiți-le, pentru că n-o să mai vedeți niciodată acest video, decât dacă îl salvați undeva.

  Arhivele originale pot fi găsite pe site-ul: https://archive.org/details/@voxnews

  Apreciază

  Comentariu de Mihai T — 26 septembrie 2020 @ 18:14 | Răspunde

  • În paragraful care începe cu ”Totuși, câteva țări s-au comportat mai bine”, fraza completă (omisă din cauza formatului) este: Deci, mesajul lor e: ”trebuie să ne uităm la chinezi, la regimul lor opresiv și totalitar, și să-l luăm ca exemplu de cum trebuie făcut”

   Apreciază

   Comentariu de Mihai T — 26 septembrie 2020 @ 18:35 | Răspunde

  • Multumesc. Îl vom posta ca articol separat.

   Apreciază

   Comentariu de Mircea Puşcaşu — 28 septembrie 2020 @ 18:13 | Răspunde

 5. Rar atata incultura ca in comentariile de pe site-ul asta…nu au murit atatia oameni..ni se pare..nu exista virus..VIRUSUL EXISTA! PACAT CA SI VOI EXISTATI!!!

  Apreciază

  Comentariu de Andrei — 27 septembrie 2020 @ 08:56 | Răspunde

 6. Ce cautati pe acest blog?De ce nu „migrati” catre dc news,click,digi,etc.Acolo veti avea parte de „cultura” clamata. N-a zis nimeni,pe acest site,ca virusul nu exista. Sigur ca au disparut oameni;au fost omorati de catre mengeloizii in halate albe din sistem,fie,la ordinul stapanilor lor,fie ptr. beneficiile materiale.Inainte de a baga batul prin gard,asigurati-va ca e destul de lung.

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de Pavel S. — 28 septembrie 2020 @ 10:47 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: