cdc

NU E DESPRE UN VIRUS, CI DESPRE PUTERE

Conform CDC mortalitatea Covid este de 0.4 % la grupa de simptomatici.  Dacă adaugi și asimptomaticii în calcul (60-90%) obții că per total în cazul Covid MORTALITATEA ESTE SUB 0.1%!   Ministerul Sănătății din UK a retrogradat Covidul in clasificarea gravității bolilor, trecându-l in rândul cu gripa și altele asemenea.

Toarnă televiziunile (și clovnii care guvernează) cifre total irelevante epidemiologic, cum sunt cifrele zilnice de teste pozitive, care au doar rol emoțional de a intreține panica hipnotizaților tv.

Nu spune în media nimeni despre lucruri favorabile. Despre faptul că 98% din cei ce au făcut Covid au avut cel mult simptome de gripă. Sau imunizarea naturală puternică prin cele cele 3 (trei!) mecanisme viabile dezvoltate după o infecție cu Sars-Cov-2: anticorpi IgG de lungă durată, imunitate celulară limfoidă (celule T) și imunitate celulară mieloidă. Urmărește clipul următor dacă poți :

https://www.youtube.com/watch?v=8pHfsmX467s

 

În România guvernanții au luat atâtea măsuri absurde, dar nu au făcut deloc teste serologice pe eșantioane statistic relevante (ba chiar au interzis astfel de inițiative independente) pentru că nu ii interesează evoluția reală a epidemiei in populație, pentru că NU E DESPRE UN VIRUS, CI DESPRE PUTERE, nu e despre tactică, grijă altruistă și politici de sănătate publică, ci despre ordinele pe care le primesc în plic de la stăpânii lor și mai ales este despre implementarea reeducării populației prin ”noua normalitate” care se vrea veșnică, ca o globală lovitură de stat, dar nu asupra unui stat oarecare, ci asupra the state of your mind.

Înțelegând ce vor ei de la noi vom trasa reperele noastre strategice. Dacă ei mizează pe minciună, frică, delațiune, supunere, dezbinare socială, noi trebuie să cultivăm opusul: curaj, nesupunerea față de orice e absurd, exerciții zilnice de libertate, unitate, dragoste frățească, de arătat adevărul, firescul și bunătatea, tot ce e după Dumnezeu.

Fă-ți curaj, lasă frica, există Cineva de partea ta care a biruit Lumea!

un comentariu de 

Mircea Pușcașu

Bucovina Profundă

 

 

6 răspunsuri la „NU E DESPRE UN VIRUS, CI DESPRE PUTERE”

  1. Am spus din prima zi ca tratam o gripa de parca ar fi Ebola si ca acest circ are alt scop.Mi-am facut dusmani din cauza asta pentru ca dasa spune Sfantul televizor ceva atunci greu mai te crede cineva!

    Apreciat de 2 persoane

  2. Doamne ajuta!
    Exact cum ati precizat in articol, totul este regizat politic, n-are nici o legatura cu sanatatea oamenilor, chiar nu le pasa, este vorba de PUTERE! Marionetele primesc în plic ordinele de la stăpânii lor si doar le executa, nepasindu-le decit de buzunarul lor!
    Mizeaza pe frica oamenilor! Oamenii sunt fricosi si le e frica de boala! Specialistii si sunt multi, din ce in ce mai multi, spun ca etiologia deceselor NU se poate pune pe seama acestui virus SARS COV2. Nu se accepta necropsia celor decedati!!! PCR – ATI, nu poate fi folosita ca diagnostic! Mastile nu ajuta ci imbolnavesc. Se pare ca doar masca N95 ar proteja insa NU se gaseste! Iar CARANTINAREA, este cea mai proasta masura! IMUNIZAREA NATURALA, este cea mai buna solutie. Acestia NU au facut decit sa creeze o PSIHOZA IN MASA si s-a inchis PLANETA. Multi medici specialisti spun ca OMS trebuie scoasa in afara legii! BIOETICA a fost anulata. Doar aceasta, BIOETICA, impiedica ca un medic sa se transforme in criminal!!! Solutiile sunt cele precizate in articol: curaj, nesupunerea față de orice e absurd, exerciții zilnice de libertate, unitate, dragoste frățească, de arătat adevărul, firescul și bunătatea, tot ce tine de legea lui Dumnezeu. Să fim curajosi, sa ne facem curaj, sa lasăm frica si sa credem in EL, Hristos Fiul lui Dumnezeu, care este de partea noastra si care a biruit lumea! SA NE TREZIM!

    Apreciat de 1 persoană

  3. Doamne ajuta! NU exista si NU a existat vreodata un virus covid. Nu existā nici un virus. Totul e minciuna si manipularea OMS si a medicilor. Exista doar exosomi celulari inofensivi. Jos falsa pandemie covid! Nici mācar 98% din cei ce s-au imbolnavit, nu existā acest procent, medicii mint, NU existā virusul, este o comunicare de la Sfântul Duh, de la Însusi HRISTOS , prin intermediul maicilor de la manastirile din nordul Moldovei, nu dau nici loc si nici nume, pentru a le proteja pe maici. Deci, stimati medici cu diplome in medicina, NU ne mai aburiti! NU existā si nici NU a existat vreodata virusul covid si nici alt tip de virus! Regânditi medicina! Jos cu vaccinarile! Doamne ajutā sa vindecati oamenii de bolile reale!

    Apreciază

    1. Las-o ușurel cu nu există viruși! Să nu dea bunul Dumnezeu sa ai unul cum am avut eu peste 14 ani de zile! Nu-ti trebuie nici-un test PCR sa stii cand sunt multi, activi sau cand te-ai vindecat!
      Tot respectul pentru monahi si monahii dar sa-si vada de mantuirea lor si a noastra fara sa se bage unde nu au idee!

      Apreciază

Lasă un comentariu

Tendințe