Bucovina Profundă

8 august 2020

Edward Snowden: Guvernele se folosesc de COVID-19 pentru a ne „monitoriza așa cum nu au mai făcut-o niciodată”

Edward Snowden: Guvernele se folosesc de Covid-19 pentru a ne „monitoriza așa cum nu au mai făcut-o niciodată”

recognition-768x432

„Guvernele din întreaga lume exploatează criza medicală de pandemie (COVID-19), pentru a ne monitoriza așa cum nu au mai făcut-o niciodată”. Precum mulți alții, Snowden este de părere că dacă acest trend va continua, societatea în ansamblu se va îndrepta rapid spre o guvernare de tip totalitar.

Aceste semne sunt deja prezente și, din păcate, societatea s-a împărțit în două tabere, între cei care cred și susțin măsurile obligatorii, în numele securității sănătății generale și, de cealaltă parte, cei care nu cred în motivația (COVID-19) a autorităților,  privind măsurile prin care, la modul general, întreaga populație este constrânsă de a-și ceda drepturile și libertățile individuale, în numele aceleași „securități de sănătate”.

Aceștia din urmă – nu toți – nu contestă faptul că acest virus există și, cu adevărat, dacă nu este tratat poate fi fatal. Însă cu toate acestea, comparativ cu alte cauze medicale, infecția este tratabilă și nu reprezintă un „altfel de risc”, comparativ cu HIV, Ebola… sau banala Gripă.

O guvernare de tip totalitar

Majoritatea oamenilor sunt preocupați, aproape tot timpul, de cariera profesională, de locul de muncă, de a obține o casă, sau întemeia o familie, astfel încât, alocă prea puțin timp altor lucruri care nu se intersectează cu aceste preocupări. Acești oameni, de asemenea au convingerea că guvernul țării lor, pe care îl creditează cu încredere, va lucra pentru binele și siguranța lor. Convinși de acest fapt, nu vor acorda o atenție prea mare măsurilor de restrângere a unor drepturi individuale pe care guvernul „lor” le aplică ori impune… până într-o zi – când se vor „trezi” cu un mare pachet de „obligativități” cedate în schimbul drepturilor și libertăților avute – în care vor realiza că acestea au fost „fabricate” și încrederea înșelată.

 Guvernele „doar” au pus în practică aceste „seturi de măsuri”, venite ca recomandări de la organisme internaționale, precum Organizația Mondială a Sănătății, însă fără ca acestea să fi fost prezentate în mod public, anterior punerii lor în aplicare. „Respectarea și susținerea unor astfel de „impuneri” s-a făcut gradual în rândul populației. Acum, la acest moment, vă pot spune că bazele sistemului de control total sunt consolidate.”, e de părere Snowden.

Deasemenea el menționează că „instrumentele” prin care se implementează aceste „obligații” ce au ca efect cedarea drepturilor și acceptarea prin consimțământ a acestor măsuri restrictive sunt: frica, panica și isteria. Iar la aceste capitole, oamenii din „laboratoarele puterii” au experiență!

În timp ce autoritarismul se răspândește la nivel global, pe măsură ce se adoptă legi ce anulează ori restrâng drepturile și libertățile unei persoane, pe măsură ce ne sacrificăm libertatea, treptat, ne vom pierdem capacitatea și dreptul de a decide și de a trăi într-o lume mai puțin liberală și liberă. Credeți cu adevărat că atunci când primul, al doilea, al 16-lea val al coronavirusului va deveni „o amintire”… guvernele vor anula legile și măsurile obligatorii ce vă sunt impuse astăzi, sau vor fi păstrate? – Edward Snowden (vezi interviu).

Snowden subliniază și faptul că, la fel ca în cazul evenimentului 9/11, și „evenimentul” coronavirus va fi folosit pentru a spori măsurile de supraveghere și securitate. Măsuri care însă, nu vor mai ieși din „noua normalitate socială” niciodată. „Sunt convins că multe din aceste acțiuni de supraveghere și securitate, ce sunt aplicate în prezent de guverne asupra cetățenilor lor, asemeni tiparului „PatriotAct”, nu vor fi aduse niciodată la cunoștință cetățenilor, ci vor rămâne clasificate sub protecția secretului de serviciu.”

O altă voce care critică măsurile luate de guverne este dr. Ron Paul. Acesta a publicat un articol – semnalat a fi „fake news” de grupurile media aflate sub umbrela guvernamentală – în care își exprima aceleași temeri și gânduri precum Snowden. „Guvernele adoră crizele, deoarece atunci când oamenii se tem, sunt mai dispuși să renunțe la libertățile pe care le au, la schimb cu promisiunile în care guvernul îi asigură că va avea grijă de ei.” După 11 septembrie, de exemplu, americanii au acceptat legea „PatriotAct” – promisiunea guvernului privind securitatea lor – în schimbul cedării totale a drepturilor și libertăților lor civile.

În cei 18 ani de la adoptarea Legii „PatriotAct” – o listă impresionantă de 342 de pagini prin care FBI, NSA, DHS, CIA, precum și alte agenții guvernamentale, au primit puteri extinse – trecută prin Congres, ca urmare a „așa-ziselor” atacuri teroriste din 11 septembrie. Legea „PatriotAct”, a încălcat, prin efectele produse, cel puțin șase din primele zece amendamente constituționale – Primul, al IV-lea, al V-lea, al VI-lea, al VII-lea și al VII-lea amendament – și, probabil al XIII-lea și al XIV-lea amendament.

De asemenea, „PatriotAct” a redefinit terorismul într-o formulă atât de largă, încât multe activități politice non-teroriste, cum ar fi de exemplu: marșurile de protest, demonstrațiile civile, adunările civile ad-hoc, precum și „nesupunerea civică”, față de un funcționar al statului (ex. polițist) sunt considerate și acum acte teroriste. Astfel, orice persoană se va angaja în activiăți protejate de Primul Amendament (dreptul la opinie, exprimare, etc.), va deveni suspectă și țintă a sistemelor de monitorizare și supraveghere.

„PatriotAct” a plecat de la ideea că dacă agențiile guvernamentale de securitate internă ar avea acces la informații despre fiecare american, acestea ar putea distinge teroriștii de ceilalți cetățeni. La acel moment a fost „un impuls” împărtășit și susținut de toate comunitățile și serviciile de protecție, de la poliția orașelor mici, până la agențiile federale. Acum însă, prin coronavirus, măsurile luate de guvernele lumii au depășit impunerile din „Patriot Act”.

„Este destul de straniu că oamenii nu se întreabă dacă această „pandemie” a coronavirusului ar putea, în fapt, să fie o mare farsă, în special privind pericolul real al bolii – care este exagerat din punctul meu de vedere – și nu-i observă pe cei care au interese financiare sau politice… fără a le păsa nici o secundă de panica pe care o produc prin menținerea unei astfel de situații. Să nu înțelegeți greșit! Asta nu înseamnă că boala este inofensivă… fără îndoială, oamenii vor muri de coronavirus! În special cei din categoriile vulnerabile de vârstă sau care au și alte afecțiuni asociate.”

„Deși poate nu mă credeți, personal am mai văzut acest film! Guvernul forțează o amenințare ca scuză pentru a ne restrânge libertățile și drepturile. Noi, de bună credință acceptăm să le cedăm, iar când „amenințarea” s-a terminat, Guvernul nu ne va mai da niciodată înnapoi drepturile și libertățile cedate!” – dr.Ron Paul (articol)

Moderatoarea Glenn Greenwald, a obținut un interviu cu Edward Snowden în care acesta expune consecințe unei pandemii îndelungate de coronavirus, prin care guvernele vor obține, de la populație, un control total.

 

Sursa: oficialmedia.com

4 comentarii »

 1. Le cam amestecā tipul Snowden. O altā arma ascunsa a puterii sataniste anticristice globale. Cum adicā?!! Parcā era vânat de CIA , FBI, Mossad, actualul KGB rusesc , toata lumea din serviciile secrete din toate guvernele tuturor tarilor bogate ale lumii , voiau sā-l omoare pe Snowden. Dacā era periculos , l-ar fi omorât de Mii de ori pânā acum. Dar, e pe la rusi acum. Se pare. Desi nu se stie précis. Dar, din spatele usilor inchise apare cu asa zise informatii de „pandemia” covid. Dar, Snowden „uitā” essentialul: virusul nu există si nu a onorât oameni niciodata in nici o tarā. Dar, se bazeaza pe prostia, credulitatea, lipsa de informatii stiint Adevarate, pe frica si ignorant a oamenilor. Covid nu există si Este doar in banal exosom celular. Nu există virus si nici pandemie. Totul e minciunā si manipulare politicā. Nu îl credeti pe spionul international Sowden, slugā umilā a ocultei. Credeti pe HRISTOS, dupā ce va rugati la EL sā va lumineze mintea cum ca NU există nici un fel de coronavirus!
  Deosebirea duhurilor:
  Mare dar dat de Dumnezeu si de Duhul Sfânt:
  Sfantul Apostol Pavel spune foarte clar: “Lupta noastra este impotriva incepatoriilor, stapaniilor, puterilor acestui veac”, adica impotriva duhurilor celor necurate. Este foarte limpede acest lucru.

  Este un razboi duhovnicesc, un razboi nevazut, pentru ca cel viclean intotdeauna se straduieste sa ne impiedice sa vedem comoara din noi. Noi avem o comoara pe care Dumnezeu a salasluit-o in noi – si atunci, pentru a se aseza in sinea sa care este locuita de Duhul Sfant, omul are nevoie de aceasta deosebire a duhurilor. (…) Vorbim despre un razboi nevazut aici. Vedem razboiul acesta nevazut pe care il duce si lumea. In zilele acestea este un razboi nevazut in care omul, prin imaginatie, ajunge la frica, la un fel de psihoza colectiva, care duce, fara indoiala, la deznadejde, uitand de fapt, ce este mai important, uitand de puterea si de purtarea de grija a lui Dumnezeu.” –
  Nu se va obtine de la oamenii crestin ortodocsi care cred cu adevārat in HRISTOS in control total!
  Doamne ajutā!

  Apreciază

  Comentariu de Lilas — 8 august 2020 @ 23:20 | Răspunde

  • Sa nu uitām si de tradatorii de tarā, de Wuhannis, Lucovidus si A-RAHAT, Türcana Ana Pauker, Nelutzu si de toti mincinosii si de interlopii de la PNL plus PSD care conduc azi România si care prigonesc religia crestin ortodoxā si încalcā toate drepturile omului! Sā nu le ajute Dumnezeu! În iad sā ardā tradatorii de tarā!

   Sā nu vā vaccinati copiii cu nici un fel de vaccin! Nici adultii sā nu se vaccineze cu vaccinurile împutite anticovid ce vor contine microcipuri 666 si pecetea anticristului!

   Pentru salvarea sufletului , numai rugaciunile la HRISTOS conteazā + Sfânta Împārtāsanie!

   Apreciază

   Comentariu de Lilas — 8 august 2020 @ 23:37 | Răspunde

 2. Doamne-ajuta-ne pe toti ca sa stam tari in Credinta, Nadejdea la Tine si in Dragostea ptr. aproapele nostru… si sa tinem Ortodoxia Vie prin rugaciuni puternice, post negru (doar cu apa) si sa veghem cu atentie si trezvie la mantuirea sufletelor noastra… !!! Amin…!

  Apreciază

  Comentariu de Lelu — 4 septembrie 2020 @ 13:34 | Răspunde

 3. „corectie „Sufletelor noastre”…

  Apreciază

  Comentariu de Lelu — 4 septembrie 2020 @ 13:36 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: