Bucovina Profundă

19 iunie 2020

Retorica războiului recent – Dialog la Marginea Lumii – DML #003

Dialog la Marginea Lumii – DML #003

RETORICA RĂZBOIULUI RECENT

6 comentarii »

 1. M-am tot intrebat de cand a început aceasta pandemie falsă , ce pot eu sa fac din minuscula mea poziție,cum pot sa lupt impotriva acestui „razboi social”. Am ajuns la concluzia ca pot doar sa ma rog si sa cred ca Dumnezeu ne va salva,dar cu o condiție: sa ne rugam cu toții cu adevărat. Nu sa ne prefacem.
  Sa pun personal mai multe metanii cerând iertare Bunului Nostru Dumnezeu.
  Si cer iertare terminând cu o întrebare:
  De ce a îngăduit Dumnezeu acest razboi!?

  Apreciază

  Comentariu de darurilesfintilor — 19 iunie 2020 @ 12:11 | Răspunde

  • Dumnezeu a creat omul liber, iar omul liber poate face ce vrea inclusiv sinucidere, inclusiv război mondial. Dumnezeu suferă alături de cei prigoniți, fiind EL Însuși Prigonitul prin excelență. Curaj și libertate vă urez, după cuvântul spus nouă de Hristos : „Îndrăzniți, eu am biruit lumea!”!

   Apreciat de 1 persoană

   Comentariu de Mircea Puşcaşu — 19 iunie 2020 @ 21:52 | Răspunde

   • Domnule Mircea Puscasu:fārā supārare! DUMNEZEU controleaza totul : si pe sinucigas si pe omul liber si pe nebun si pe omul drept. Dacā se întâmplā ceva rāu, inseamna ca Dumnezeu a lāsat sa se intâmple nebunia nebunului , sinuciderea întru pierderea raiului pentru sinucigas si „libertatile” exagerate, extremiste ale omului „liber”. Dumnezeu e bun si îl protejeazā pe omul bun! Totdeauna, si HRISTOS a zis, absolut totdeauna Dumnezeu controleaza totul! Cāile Domnului numai de EL sunt stiute! Nouā, oamenilor, ne rāmâne numai sa ne rugām : ***Credinta+ speranta+iubirea!*** ////// Vā rog sā publicati comentariul în numele lui HRISTOS, pentru Adevār! Oamenii nu trebuie sā îsi piardā Credinta în Dumnezeu!

    Apreciază

    Comentariu de Lilas — 24 iunie 2020 @ 00:03 | Răspunde

 2. Domnule Mircea Puscasu,
  multumim ca tineti vie starea de trezvie a celor care va citim si, sper sa fim in numar cat mai mare! Problema care se pune acum este cea a dictaturii care se instaleaza pas cu pas , fara rusine, cu bucurie, direct si nesimtit. Din dictatura nu se mai poate iesi! E timpul sa ne gandim concret la o echipa de avocati care, uniti, sa reprezinte interesele romanilor impotriva modului fascist in care suntem tratati. Sa-l aducem la bara pe acest arafat care inspaimanta prin salbaticia sa, dar si pe iohanis, orban si tataru.. (intentionat fara majuscule).Va rog, haideti sa ne ,miscam in directia asta pana nu este prea tarziu! Dvs cum vedeti iesirea?

  Apreciază

  Comentariu de FAG — 21 iunie 2020 @ 15:04 | Răspunde

 3. Doamne ajută,

  Întrucât am văzut că de pe scribd.com (că se cere abonament) este greu de descărcat ediția originală, fără retușuri, a Bibliei Sinodale din 1914 (care are Vechiul Testament după Septuaginta), indic mai jos linkul de unde poate fi descărcată fără probleme: https://cititorul.home.blog/2020/06/23/biblia-sinodala-din-1914-pdf-exemplar-original-neretusat/

  Bonus, tot de acolo se poate descărca ediția din 1910 a Psaltirii.

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de Ioan C. — 23 iunie 2020 @ 19:41 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: