Bucovina Profundă

7 iunie 2020

Cifrele și scopurile reale ale pandemiei. Pentru o judecată limpede

justice

Cifrele și scopurile reale ale pandemiei. Pentru o judecată limpede

Articol de Mircea Pușcașu

Au ieșit la iveală. CDC a dat publicității cifrele recente ale epidemiei. Astfel oficialii americani afirmă că mortalitatea Covid 19 in rândul simptomaticilor este de 0.4%. Foarte mică, dar mai trebuie să ținem cont de faptul că mortalitatea se calculează la numărul de infectați, nu de simptomatici.

Astfel adăugându-se și infectații asimptomatici, care conform estimărilor minime emise de CDC ar fi 36%, atunci mortalitatea se arată a fi in jur de 0.26%.  Iar dacă luăm in calcul estimările specialiștilor independenți care afirmă că asimptomatici sunt in jur de 80%, mortalitatea Covid19 este sub 0.1%.

Asta in condițiile în care la numărul morților Covid 19 au fost băgați paușal toți morții care aveau și Sars-Cov-2 forme ușoare, medii sau asimptomatice, dar care au murit din cauza unor afecțiuni terminale, ba chiar cazuri de accidente, sinucideri sau decedați trecuți la Covid19 din motive birocratice sau pecuniare.

Pentru o afecțiune cu mortalitate mai mică decât gripa s-au dat ordine de arest la domiciliu (#staiincasă! ) pentru peste 3 miliarde de oameni, s-a dispus încălcarea drepturilor fundamentale, s-a instalat statul polițienesc și dictaturi politico-sanitare arafatice, s-a reiterat aberația vaccinărilor obligatorii prin lege, s-au inchis biserici, oamenii au fost tratați ca niște ciumați, Netanyahu a propus ciparea copiilor evrei până în toamnă, OMS-ul lui Bill și trompetele sale rafiloide au decretat cifre cercelonomice, cifre care au fost nu de 3 ori mai mari, nu de 10 ori, ci de 30 până la 50 de ori mai mari, previziuni care au fost imediat infirmate de oamenii de știință onești și de bun simț și mai apoi de realitatea însăși.

OMS-ul lui Bill a emis recomandări și protocoale care (sunt indicii că in mod intenționat) au împiedicat înțelegerea mecanismelor bolii, au indus in eroare, au distras atenția sau au fost denigrate tratamene eficiente și ieftine și au dus la amplificarea numărului de morți și a panicii globale.

Asistăm la o operațiune de bioterorism mondial care a dus la crime împotriva umanității și care, prin frica amplificată de mass-media și de oficialitățile din fiecare țară, încearcă o lovitură de stat globală pentru instaurarea unei Noi „Normalități” Mondiale, care nu este altceva decât un regim global despotic și totalitar, in care o mână de oameni centralizează întreaga putere politică globală sub pretexte de siguranță sanitară in fața unei amenințări tot de ei create și umflate prin propagandă.

Dacă pandemia de Covid19 nu va fi suficientă pentru a reuși această răsturnare de paradigmă globală, sunt convins că arhitecții ei au deja in buzunare și alte catastrofe, de care apoi tot ei să ne „salveze”, fie că e vorba de valul 2, Covid-20, Sars-Cov-3 cu mutații ce cresc gravitatea sau de alte născociri ingenioase și „bine-voitoare”, pregătite pentru toamna aceasta sau pentru la anul. 

Ni se propune să trăim in lume ca într-o distopie, ca într-o piesă de teatru absurd in care suntem ținuți ostatici, cu rol de figuranți supuși. Asta prin legi, ordine și ordonanțe ce obligă la gesturi simple, simbolice, să poarte masca supunerii, simbol al acceptării pumnului in gură, a uniformizării, ca o recunoaștere mută a condiției de perpetuu suspect epidemiologic, de ciumat ambulant și să practice umilința rituală a plecării frunții in fața unui pistol-termometru și altele și mai absurde.

Dacă ar fi fost interesați de cifrele exacte ale evoluției epidemiei, guvernanții ar fi făcut teste de anticorpi pe eșantioane statistic relevante, dar ei s-au ocupat cu amplificarea panicii, numărând  morții și testele pozitive precum Pristanda steagurile, pentru a avea cu ce să justifice fantasmagoric măsurile luate împotriva populației.

Trebuie oprită distopia, trebuie refuzat rolul in acest teatru absurd, fiecare om la locul său in societate. Trebuie să facem fiecare exerciții de libertate amintind și altora că libertatea nu este in mâna acestor autorități demente și o primim cu țârâita dacă suntem „cuminți”. Libertatea este demnitate dată de Dumnezeu fiecărui om. Dacă din frică o dai statului, renunți la acestă demnitate cu care Dumnezeu, tratându-te cu nelimitată incredere, te-a cinstit.

Guvernanții nu au rolul de a te feri de boli, anulându-ți drepturi și libertăți ca unui copil nătâng. Guvernanții au rolul de a iți apăra și asigura respectarea tuturor drepturilor și libertăților tale.
Nu există „dreptul la sănătate”, din simplul motiv că oamenii toți se îmbolnăvesc și mor. Când moartea e o certitudine, sănătatea nu poate fi un drept. Există dreptul la îngrijiri medicale, la ocrotirea sănătății. Sănătatea nu este in visteria guvernului și el in mărinimia sa ne dăruiește sănătatea in fiole și pastile, sănătatea este o stare de echilibru complex a întregii ființe umane, viața și moartea sunt in mâna lui Dumnezeu, fără de a Cărui știre nu se mișcă nici o celulă din om. De aceea cezarii obraznici de azi trebuie să iasă din cele ce nu sunt ale lor.

Lumea trebuie să se oprească și să tragă linia. Trebuie anchetați, numiți, judecați și condamnați vinovații acestei lovituri de stat globale, vinovați de terorism și crime împotriva umanității. De la arhitecții principali din OMS, Bill+Tedros & co, din partidul comunist chinez, din establishmenul sanitar american, Fauci & friends, până la executanții naționali, docili și la fel de vinovați, precum Rafila, Cercel, Iohannis, Arafat, Vela, Tătaru și toată tagma de trepăduși de la centru și din teritoriu, până la acei doctori care au respectat protocoale ucigașe, au lăsat oameni să moară sau au făcut falsuri cu bună știință și milițienii harnici care au amendat sau încătușat semeni ascultând cu zel de legi idioate.

La Nurenberg nu a fost acceptată scuza acuzațiilor că au făcut doar ce li s-a ordonat, deoarece conștiința  este o permanență umană, fiind atât un privilegiu înnăscut, pe cât este o datorie de onoare. Adevărul și bunătatea vor birui in final. Curaj!

Mircea Puscasu

27 comentarii »

 1. Și, despre Bill, nici un cuvânt? El și Soros sunt răul diavolesc. 🙂

  Apreciază

  Comentariu de Florin — 7 iunie 2020 @ 21:50 | Răspunde

 2. Bun articol.
  Tare asta: „Când moartea e o certitudine, sănătatea nu poate fi un drept.”

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de umbraserii — 8 iunie 2020 @ 09:21 | Răspunde

  • Fraza este scoasa din context, trebuia sa te uiti si la fraza imediat urmatoare. Ingrijirea medicala este un drept juridic. Sanatatea nu este un drept JURIDIC pentru simplul motiv ca statul nu iti poate da sau garanta sanatatea; iti poate da numai ingrijire medicala.

   Apreciat de 1 persoană

   Comentariu de DS — 11 iunie 2020 @ 22:11 | Răspunde

 3. EXCEPTIONAL!

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de Cristina — 9 iunie 2020 @ 00:49 | Răspunde

 4. Deci trebuie sa ne înarmăm cu mult curaj, si multă rugăciune.
  Numai Dumnezeu ne poate salva.

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de darurilesfintilor — 9 iunie 2020 @ 12:45 | Răspunde

 5. […] Au ieșit la iveală. CDC a dat publicității cifrele recente ale epidemiei. Astfel oficialii americani afirmă că mortalitatea Covid 19 in rândul simptomaticilor este de 0.4%. Foarte mică, dar mai trebuie să ținem cont de faptul că mortalitatea se calculează la numărul de infectați, nu de simptomatici potrivit siteului, bucovinaprofunda.com […]

  Apreciază

  Pingback de Cifrele și scopurile reale ale "pandemiei". - Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online — 11 iunie 2020 @ 13:40 | Răspunde

 6. Care covid?
  Organizatorii ‘pandemiei’, având experiențe nereușite cu împrăștierea virușilor în ‘pandemiile’ anterioare (spaniolă, porcină, aviară, SARS1, etc.), au folosit, în schimb, un TEST MINCINOS, căci însuși inventatorul lui, a atenționat SĂ NU SE FOLOSEASCĂ LA DIAGNOSTICARE!!!
  Interzicerea de către OMS a autopsierii decedaților, considerați a fi murit de covid, a avut rolul de a nu se descoperi MAREA MINCIUNĂ! După ce unii medici din Italia, Anglia și din alte țări, au început să facă autopsii, încălcând ordinul OMS, au descoperit că, de fapt, O BACTERIE a dat simptomele de insuficiență respiratorie acută!!!
  Cât despre răspândirea SARS-COV-2-ului în lume, asta e o poveste de speriat copiii, căci organizatorii ‘pandemiei’, după cum am spus, nu au mai riscat să nu le iasă treaba, așa că au folosit acel TEST MINCINOS, care dă pozitiv inclusiv la cei vaccinați anterior anti-gripal. Acesta e motivul pentru care primul ministru a declarat că vrea să vaccineze anti-gripal 3 – 4 milioane de români la toamnă. Astfel, după ce îi vor testa, în mod automat vor mări substanțial numărul covidaților, pe care-i vor raporta – cu mândrie – superiorilor de la OMS!
  Ăsta va fi… AL DOILEA VAL!!!
  În plus, s-a descoperit FAPTUL că mulți pacienți au fost omorâți cu VENTILATOARELE, pentru care autoritățile au plâns atât de mult că nu le au și pentru care s-au dat sume uriașe, pentru a le achiziționa! Iar modalitatea COMPLET GREȘITĂ de a le utiliza, a fost impusă tot de OMS!!!
  Iar noi plătim în continuare cotizație la această organizație mafiotă, ceea ce Trump nu mai face. El chiar a cerut să se facă o anchetă, în privința modului fraudulos de funcționare a acestei organizații. Nu degeaba democrații au înscenat crima polițistului alb asupra ‘nevinovatului’ negru. Ei simt că le fuge pământul de sub picioare, dacă Trump continuă să le distrugă eșafodajul creat cu atâta trudă…
  https://drive.google.com/file/d/1l9k-m7eesprA_Cc9OZ_994tTtQG_x8BF/view?usp=sharing

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de Wiltis — 12 iunie 2020 @ 14:53 | Răspunde

  • Mulțumim pentru comentariul tău foarte bun și adevarat. Știam eu că cititorii de aici sunt oameni foarte inteligenți și bine informați.
   (Am o singură observatie. Cred că a fost o greseală de traducere cu BACTERIE in loc de VIRUS, in engleză li se spune uneori la fel, BUG.)
   Mai treci, mai comentează.

   Apreciază

   Comentariu de Mircea Puşcaşu — 15 iunie 2020 @ 12:43 | Răspunde

  • Au inscenat? Omul ala chiar a murit sub genunchiul unui alt om. Vad ca toti comspirationistii sunteti idioti, dar tu esti seful lor de departe. Nu am cuvinte sa descriu cat imi e de scarba de voi. Nu credeti in pandemie? Foarte bine. Mergeti intr-un spital covid si infectati-va, daca sunteti sigur ca mortalitatea e 0,1%.

   Apreciază

   Comentariu de Iulian — 16 iunie 2020 @ 05:58 | Răspunde

   • Am avut boala și am mulți cunoscuți care au avut-o. Știu ce vorbesc și din experiența directă. La mine a fost ca o gripă de 3 ori mai lungă. Nu neg boala, nu neg pandemia. Neg gravitatea, neg necesitatea măsurilor totalitare. Dacă are mortalitate comparabilă cu o gripă sezonieră, ce facem? Închidem România in fiecare sezon de gripă? Dacă încălcarea /suspendarea drepturilor a fost inutilă, cine răspunde, cine e tras la răspundere? Dacă protocoalele OMS (privind ventilatoarelor, autopsiile, anticoagulantele, ibuprofenul, hidroxiclorochina, vitaminele C și D, zincul, mortalitatea estimată la 7%, transmiterea de la om la om, contagiozitatea asimptomaticilor, proporția de asimptomatici etc. ) au fost greșite, chiar fatale, cine răspunde?

    Apreciază

    Comentariu de Mircea Puşcaşu — 17 iunie 2020 @ 09:06 | Răspunde

  • Familia mea a fost vaccinata antigripal,si nici unul nu e pozitiv la covid,deci nu e valabila teoria !

   Apreciază

   Comentariu de Pop — 3 martie 2021 @ 15:18 | Răspunde

 7. […] Pentru o afecțiune cu mortalitate mai mică decât gripa s-au dat ordine de arest la domiciliu (#staiincasă! ) pentru peste 3 miliarde de oameni. Articolul integral îl puteți citi pe bucovinaprofunda.com […]

  Apreciază

  Pingback de Lumea trebuie să se oprească și să tragă linie.Care au fost cifrele reale ale pandemiei. Un exercițiu de judecată limpede – Secretul Sănătății — 15 iunie 2020 @ 15:27 | Răspunde

 8. https://postimg.cc/nCJr1S3B

  https://postimg.cc/NyHLDhv8

  Apreciază

  Comentariu de costica — 15 iunie 2020 @ 20:19 | Răspunde

 9. Netanyahu nu a spus nimic despre chip, ci despre senzor cu funcția de proximitate, care nu presupunea nici o implantare. Reporterul a folosit cuvântul „chip”, iar apoi s-a lamentat despre „such distance-sensitive microchips exist in vehicles”(asemenea microcipuri de distanță există în mașini) și ca “microchipping children will not pass any test”(microciparea copiilor nu va trece niciun test)

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de Scorpio — 15 iunie 2020 @ 20:46 | Răspunde

 10. […] Cifrele și scopurile reale ale pandemiei. Pentru o judecată limpede […]

  Apreciază

  Pingback de NU MAI ȚINE, LĂSAȚI… | Bucovina Profundă — 29 iunie 2020 @ 18:55 | Răspunde

 11. Este corect. Dar oamenii cand si cum vor actiona in legitima aparare? Vom fi toti urcati incolonati obedienti in trenurile spre New Auschwitz iar in camera de exterminare vom plange si tipa ? Ori poate vom riposta dar nu vad curaj si nici claritate.

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de Sorin — 20 iulie 2020 @ 09:14 | Răspunde

 12. „Vinovații acestei lovituri de stat globale, vinovați de terorism și crime împotriva umanității” sunt, în acelaşi timp, creatorii Medicinei Occidentale care se predă în Facultăţile de Medicină ale Sistemului şi sunt şi creatorii Concernelor Farmaceutice. Păi, dacă „vinovații acestei lovituri de stat globale, vinovați de terorism și crime împotriva umanității”, sunt de-a dreptul satanişti… cum poate fi diferită Medicina Anti-Simptomatică, bazată pe inducerea de spaime prin diagnostice şi pe toxine de sinteză farma-chimică, pe care chiar ei au creat-o? Raportul Flexner… Rockefeller… I.G Farben… OMS… etc… Medicina Occidentală, cu tot ce înseamnă ea, este o TOTALĂ ANTI-MEDICINĂ, caracterizată printr-o IATROGENIE deplină…

  – Matei 12:33 Ori faceţi pomul bun şi rodul lui bun, ori faceţi pomul stricat şi rodul lui stricatj. Căci pomul este cunoscut după rodul său.
  34 Pui de vipere, cum aţi putea voi să spuneţi lucruri bune, când voi sunteţi răi?! Căci din belşugul inimii vorbeşte gura!
  35 Omul bun scoate lucruri bune din vistieria bună a inimii lui, dar omul rău scoate lucruri rele din vistieria lui rea.
  36 Vă spun că, în Ziua Judecăţii, oamenii vor răspunde pentru orice cuvânt nefolositor pe care l-au rostit.
  37 Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptăţit şi prin cuvintele tale vei fi condamnat.

  Apreciază

  Comentariu de Gogu fierar betonist — 17 noiembrie 2020 @ 14:16 | Răspunde

 13. […] scriam un text in care intuiam folosind datele CDC o cifră a mortalității apropiată, 0.26%: Cifrele și scopurile reale ale pandemiei. Pentru o judecată limpede Știu o jurnalistă suceveancă care m-a reclamat la poliție prin martie, parcă, pentru ce am […]

  Apreciază

  Pingback de Mircea Puşcaşu: Cifrele și scopurile reale ale pandemiei - IMPUNEREA MĂȘTILOR NAȘTE MONȘTRI - RainTV — 18 noiembrie 2020 @ 05:03 | Răspunde

 14. […] Vă reamintesc faptul că în iunie scriam un text in care intuiam folosind datele CDC o cifră a mortalității apropiată, 0.26%, vedeți detalii in articolul de atunci  Cifrele și scopurile reale ale pandemiei. Pentru o judecată limpede […]

  Apreciază

  Pingback de IMPUNEREA MĂȘTILOR NAȘTE MONȘTRI. Măștile sunt ineficiente și nocive. 47 de studii care susțin asta | Bucovina Profundă — 20 noiembrie 2020 @ 20:37 | Răspunde

 15. „Dăștepților”…aveți în cap doar 5G…conspirații…Bill Gates…Șoros…
  Mai duceți-vă dracu de idioți…voi nu vedeți că această boală chiar există?
  Sper ca toți cei ce nu credeți să vă îmbolnăviți GRAV de Covid…să vedeți cum este!

  Apreciază

  Comentariu de Adrian — 20 noiembrie 2020 @ 21:21 | Răspunde

  • Adrian, boala Covid există, iar virusul Sars-Cov-2 este foarte contagios. Eu am avut boala in aprilie, cu toată familia, doar copiii nu au avut deloc simptome. Am avut febra persistentă 9 zile. Am imunitate acum, anticorpi IgG specifici, celule T cd4, sunt in regulă. Cum aș putea nega virusul? Sunt medic, am mulți prieteni medici in Spitalul Suceava, numit atunci epicentrul epidemiei. Unde ai citit tu că aș insinua că nu există boala sau virusul?

   Apreciază

   Comentariu de Mircea Puşcaşu — 23 noiembrie 2020 @ 23:09 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: