Bucovina Profundă

26 mai 2020

DE CE AU BLOCAT TRATAMENTE EFICIENTE ? RĂZBOIUL HIDROXICLOROCHINEI

DE CE AU BLOCAT TRATAMENTE EFICIENTE ?

RĂZBOIUL HIDROXICLOROCHINEI

Articol de Cristian Niculescu

Ce să vezi, maimuțoii de la OMS suspendă testele cu hidroxiclorochină (HC) taman după ce Trump a anunțat că ia preventiv acest tratament! Și după ce consacratul epidemiolog Raoult a testat deja HC cu rezultate bune la clinica sa din Marsilia.

Cică ”prestigioasa revistă medicală The Lancet a publicat un studiu care arată că HC este ineficientă, chiar periculoasă în cazul pacienților cu Covid-19”. La vederea acestui studiu ministrul francez al sănătăţii a anunţat că va solicita revizuirea folosirii HC. Adică vrea să-l lase pe dr. Raoult fără obiectul muncii.  (cf. digi24.ro)

Adică studiul unei reviste, scris în redacție, e mai tare decât o serie de studii clinice ale medicului francez. Nu mai zic că publicația nu face decât să reia ceea ce se știa despre riscurile hidroxiclorochinei. Știind aceste riscuri guvernul francez a aprobat cu greu reluarea tratamentului – după ce medicamentul fusese retras – și la presiunile dr. Raoult și ale unei părți a opiniei publice.

Păi asta e perversa de pe Tg.Ocna! Se vede lucrătura de la o poștă! OMS și păpușarii ei nu vor să existe un tratament pentru Covid până nu apare vaccinul. Trump a și spus-o foarte categoric, că nu va mai fi nevoie de vaccin. În statul Tennessee-SUA este în derulare un test cu HC pe 500 de voluntari. Și acest test este vizat la oprire de decizia OMS. Numai că decizia asta nu e obligatorie pentru statele membre. Mai ales că Trump a anunțat că SUA refuză să mai finanțeze organizația și a amenințat cu retragerea.

Desigur că alți maimuțoi, gen dr. Fauci, Bill Gates & staff, împreună cu presa aservită progresiștilor vor pune presiune pe Casa Albă ca să respecte decizia OMS. Tot așa cum aceeași gașcă se opune anulării restricțiilor și repornirii economiei. Prin interzicerea tratamentului cu HC vor să sperie populația că nu mai are un medicament ca backup, așa cum era mesajul liniștitor transmis de Trump.

Tot pe coardă emoțională sclavii de la New York Times au publicat – fără precedent – o listă cu mii de nume de morți de Covid, pe primele pagini. Un fel de a arunca în cârca președintelui SUA cele 100.000 de decese. În America e un adevărat război care se duce pe față, în care unii se prefac că au grijă de oameni iar ceilalți chiar se gândesc la viitorul lor.

Pe noi ne afectează decizia OMS fiindcă hidroxiclorochina era parte din protocolul de tratament al Covid. Cum la noi se scrie după dictarea OMS pariez c-or să scoată HC de pe listă. În felul ăsta Terapia Cluj și Antibiotice Iași pot să-și scoată și ele din cap că vor produce HC românească, la un preț insuportabil de mic pentru Big Pharma.

sursa: Cristian Niculescu / fb


 

6 comentarii »

 1. „Oamenii” au facut atata circ pentru vaccin cum sa renunte la el?

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de ioansperling — 26 mai 2020 @ 14:24 | Răspunde

 2. A republicat asta pe Titlu sit.

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de darurilesfintilor — 26 mai 2020 @ 17:14 | Răspunde

 3. sa-mi bag …… in vaccinurile voastre boilor!!!!!!

  Apreciază

  Comentariu de gigimutu — 3 iunie 2020 @ 11:17 | Răspunde

 4. […] înțelegerea mecanismelor bolii, au indus in eroare, au distras atenția sau au fost denigrate tratamene eficiente și ieftine și au dus la amplificarea numărului de morți și a panicii […]

  Apreciază

  Pingback de Cifrele și scopurile reale ale pandemiei. Pentru o judecată limpede | Bucovina Profundă — 7 iunie 2020 @ 21:32 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: