Bucovina Profundă

13 mai 2020

Israelul propune ciparea copiilor care se întorc la școală! Nu este teoria conspirației, ci teoria premierului israelian

Filed under: acte cu cip,Uncategorized — Mircea Puşcaşu @ 23:49

cip - israel-microcipare

Israelul propune ciparea copiilor care se întorc la școală!

Nu este teoria conspirației, ci teoria premierului israelian

Articol de pe  Național.ro

Un pas mai aproape de un ID digital pentru toată lumea. În Israel se plănuiește microciparea tuturor copiilor care se vor întoarce la școală după pandemia de Covid-19! Însuși premierul Benjamin Netanyahu a vorbit despre această soluție, afirmând că este unicul mod prin care sănătatea poate fi ocrotită. 

În timp ce se adresa presei într-o conferință de presă, Netanyahu a sugerat șefilor din Ministerul israelian al Sănătății să folosească tehnologia cipării pentru a ajuta țara să se adapteze mai repede la noua rutină postcoronavirus. Guvernul de uniune națională (Benny Gantz și „Bibi” Netanyahu au devenit, din dușmani, cei mai buni prieteni și aliați) pregătește  ridicarea restricțiilor, populația urmează să cunoască „noua normalitate”.

„Aceasta este o tehnologie care nu a fost folosită înainte și este permisă în conformitate cu legislația pe care o vom adopta”, a clarificat premierul. „Am vorbit cu cei mai buni IT-iști din Israel, în scopul de a găsi măsuri pentru a depista coronavirusul… m-am gândit și la niște senzori. De exemplu, fiecare persoană, fiecare copil – îl vreau implantat pe copii, în primul rând! – ar avea un senzor care ar suna o alarmă atunci când te apropii prea mult. O alarmă precum cele de pe mașini”, a insistat Netanyahu.

Așadar, liderii de la Tel-Aviv vor ca toți copiii care se întorc la școală să aibă implantat un microcip, pentru a servi drept „sistem de alarmă” a coronavirusului! O nebunie? Poate, dar capătă greutate atunci când este rostită de șeful Israelului!

„Este fictiv și periculos”

Einat Meron, un expert în securitate cibernetică, a vorbit pentru Ynet despre planurile Guvernului Netanyahu: „Va fi greu să o faci la mai mult de un milion de elevi care se întorc în școli. Este fictiv și periculos. Teoretic, mă gândesc că pot aplica ideea asta, dar, deși astfel de microcipuri pentru distanță există la mașini, la om e ceva diferit. Gândiți-vă puțin, oameni buni! Un sunet care îmi spune că m-am apropiat de cineva nu este suficient ca să mă oprească. Și, atunci, cine spune că asta va schimba ceva? Eu m-aş fi apropiat oricum de persoana respectivă. Deci, problema reală este executarea ordinului de oprire, iar aici totul se schimbă”.

Pentru Einat Meron, e clar că „toți copiii microcipați nu vor trece testul, fiindcă ei stau împreună, se joacă, interacționează”.

GDPR?! Ce-i aia?

Dincolo de absurditatea unei astfel de idei, altceva șochează. Faptul că se încalcă legea protecției datelor personale! Oamenii se tem că statul va face uz de informațiile stocate pe microcip!

„Dacă informațiile cu locația copiilor sunt încărcate pe Internet, un pedofil cu anumite cunoștințe cibernetice poate invada sistemul și îi poate urmări pe elevi când ies de la ore și așa mai departe. Pot autoritățile să-şi asume responsabilitatea pentru așa ceva?”, se întreabă expertul IT.

Culmea este că vorbele lui Benjamin Netanyahu par rostite de Bill Gates, miliardarul care insistă cel mai tare pentru ca nu doar copiii de școală, ci întreaga populație a globului să îmbrățișeze ciparea. ID2020, mega-planul gândit de Gates.

Așa cum 9/11 (atentatele de la World Trade Center) a fost pretextul pentru restrângerea unor libertăți și drepturi cetățenești prin Patriot Act și ulterior a adus sistemul de supraveghere Big Brother în toată lumea, tot așa pandemia de Covid-19 va fi folosită drept scuză pentru a da fiecărei persoane de pe Pământ o nouă identitate. Un ID digital. Un cip implantat în corp.

 

sursa: national.ro

 

Deși  incredibilă, știrea este adevărată și prezentă și in alte publicații:

 

3 comentarii »

 1. bai nea bibi,

  iti sugerez ceva. sa-ti implantezi matale un cip, intr-o zona rusinoasa, la o palma sub buric!!!!!!

  Apreciază

  Comentariu de gigimutu — 17 mai 2020 @ 15:30 | Răspunde

  • Sa va fie rusine ca o sa fie prosi cei care vor fi deacord cu asta sa iti ea linistea completa s suni ca o masina…

   Apreciază

   Comentariu de Romina — 27 iulie 2020 @ 21:43 | Răspunde

 2. […] obligatorii prin lege, s-au inchis biserici, oamenii au fost tratați ca niște ciumați, Netanyahu a propus ciparea copiilor evrei până în toamnă, OMS-ul lui Bill și trompetele sale rafiloide au decretat cifre […]

  Apreciază

  Pingback de Cifrele și scopurile reale ale pandemiei. Pentru o judecată limpede | Bucovina Profundă — 7 iunie 2020 @ 21:32 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: