Bucovina Profundă

9 mai 2020

DESCHIDEȚI BISERICILE! 

Filed under: apologetica,boicot,Uncategorized — Mircea Puşcaşu @ 01:47

deschideti bisericile

DESCHIDEȚI BISERICILE! 

Bucovina Profundă, ca organizație românească de confesiune ortodoxă solicităm ca MĂCAR ACUM, la ridicarea stării de urgență, să fie respectate prevederile art. 53 din Constituția României, conform căruia „Exercițiul unor drepturi sau al unor libertăți poate fi restrâns numai prin lege” și DOAR pe o perioadă limitată (stăre de urgență), conform Hotărârii Parlamentului României nr. 4/2020, conform căreia „Durata restrângerii exerciţiului unor drepturi şi libertăţi nu poate depăşi durata stării de urgenţă.” Ordonanțele de urgență, ordonanțele militare și decretele prezidențiale NU SUNT LEGI!

De la începutul stării de urgență libertatea religioasă în România, drept constituțional, este practic suprimată, prin interzicerea participării la actul liturgic.

DESCHIDEȚI BISERICILE!

Respectați autonomia Bisericii de a-și face singură regulile liturgice. Scoateți afară autoritățile Statului din Sfintele altare!

RESPECTAȚI CONSTITUȚIA ȘI LEGEA!

Mircea Pușcașu,

președintele asociației Bucovina Profundă

 

 

(După o idee preluată de pe pagina PRO VITA Bucureşti)

3 comentarii »

 1. Toata aceasta tampenie arbitrara, indusa la nivel mondial, prin care s-au suprimat practic o serie intreaga de drepturi si libertati s-ar parea ca are printre alte interese si pe acela de a narui credinta omenirii in Dumnezeu.
  Interdictia de a savarsi sfanta liturghie in prezenta credinciosilor reprezinta nu numai incalcarea dreptului la libertatea religiosa, dar si o maniera perfida prin care se incearca impiedicarea transpunerii in practica a cuvintelor de inceput din Sfânta Evanghelie după Ioan; “La inceput a fost Cuvantul si Cuvantul era Dumnezeu si Dumnezeu era Cuvantul … Cuvântul era Lumina cea adevărată care luminează pe tot omul, care vine în lume.”

  Apreciază

  Comentariu de Ioan Botezatorul — 9 mai 2020 @ 08:53 | Răspunde

  • Hristos a înviat!
   Foarte adevārat articolul. Vin vremuri grele! Am pus si eu pe facebook acelasi îndemn cu redeschiderea imediata a bisericilor si ma lupt in direct cu toti facebook,-istii atei care mi-au sārit in cap si au inceput sa ma jigneasca si sa ma contrazicā cu atac la persoana mea, totul pentru si eu îl mārturisesc pe HRISTOS. Oricum, rezist. Am mai fost data afara si de pe site-ul fals ortodox care indeamna lumea savidi cumpere arme de foc si scoate poporul vinovat pentru ca autoritatile au închis bisericile si care îmbâcseste cititorii cu propuneri SF apocaliptice gen 5 scenarii post-pandemice de control total al planetei de cātre oculta satanista elitistā mondiala. E vorba de site de fake news si de manipulare ortodoxinfo.net, interzis acum, care impleteste adevar cu minciunile oficiale.
   Românii nu sunt uniti din pācate! Vā admir site-ul de multi ani, pe când locuiam in Anglia. Nu va lāsati fratilor! Nici eu nu ma las si sunt impotriva vaccinarii obligatorii.
   Doamne ajutā!

   Apreciază

   Comentariu de Cecilia Spearpoint - alias "Ioan Românul" — 11 mai 2020 @ 16:29 | Răspunde

 2. A republicat asta pe Ioana.

  Apreciază

  Comentariu de MI — 16 mai 2020 @ 23:18 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: