Bucovina Profundă

24 noiembrie 2019

Flașnetă globalistă cu șenile germane

Filed under: Clubul de la Roma,dictatura,ocult,Uncategorized — Mircea Puşcaşu @ 03:02

Flașnetă globalistă cu șenile germane

gramophon

Nu știu dacă ați fost atenți la discursurile lui Iohannis. Pentru că în cel de marți, 19 noiembrie de la BCU, candidatul german a (re)afirmat că principalul obiectiv pe 2020 este implementarea proiectului său, România educată si a Egalității de Gen in societate (casatorii gay, reeeducarea parentala in spirit lgbt, experți in egalitate de gen in instituții, vaccinare obligatorie etc) și vrea să facă asta prin modificarea Constituției[1].

(Pentru cei care nu cunosc proiectul se recomandă articolul  România (re)Educată. Un proiect prezidențial dezastruos. Memoriul celor 62 de asociații cu analize, observații, argumente documentate și concluzii [2]  publicat in martie a.c., vezi link in notă.)

Trebuie să înțelegem ce se întâmplă și de ce.

Klaus Iohannis este membru in latura europeană a Council of Foreign Relations[3], care, alături de Comisia Trilaterală, Grupul Bilderberg, Clubul de la Roma[4] și alte câteva, sunt organismele efective ale guvernării globale.

Council of Foreign Relations[5] există din anii ’20, a fost finanțat de familiile Rockefeller și Rotschild și este inițiatorul moral al multor instituții ale globalismului ca plutocrație mondială ”cu față umană” (Liga Națiunilor, ONU, FMI, BM), fiind de asemenea susținător al doctrinelor totalitare aplicate local. Consiliul a fost susținător fiinanciar direct atât al bolșevismului (s-a ocupat de pregătirea lui Troțki la New York), cât și al nazismului prin sponsorizarea discretă a socialismului german și a ridicării lui Hitler[6].

Statul global (discret, nu secret) există deja prin astfel de structuri oculte și se străduiește să devină oficial.

Iohannis prin aparteneța sa la European Council of Foreign Relations este omul plutocrației globale, al agendei noii ordini mondiale, al noului tăvălugul, cel invelit in catifea al noului comunism, globalismul socialist, al dictaturii neomarxiste extinse tehnologic și instituțional la nivel planetar.

Punctele impotriva noastră din agenda sa precum, vaccinarea obligatorie, diminuarea caracterului național si identitar al statului , promovarea agendei lgbtq și a ideologiei mutilante a genderismului, samd, sunt temele LUI, crede personal in ele, sunt o datorie de suflet, nu sunt doar niste sarcini suplimentare de servici dictate DE presiuni din afară. 

 

iohannis umbrelaiohannis mason

 

Observație: Cred că acum trebuie votat împotriva lui Iohannis, împotriva cluburilor oculte globale, a căror exponent este acest neamț cu aparențe oligofrene, care ne urăște (ca popor) și atunci când doarme. (Sau poate face anulat votul, cine nu are stomacul suficient de tare.)

Note:

[1] Astfel se pare că va intenționa să modifice in Constituție art.29(6) privind drepturile părinților, art.48 privind Căsătoria, art.22, 23, 26, 34 privind consimțământul informat (facilitand vaccinarea obligatorie, prelevarea organe, eutanasia etc).

[2] https://bucovinaprofunda.com/2019/03/16/romania-reeducata-un-proiect-prezidential-dezastruos-memoriul-celor-62-de-asociatii-cu-analize-observatii-argumente-documentate-si-concluzii/

[3] https://www.activenews.ro/stiri-politic/Presedintele-Romaniei-e-membru-in-consiliul-unui-think-tank-fondat-de-George-Soros.-EXCLUSIVITATE-138236

[4] https://bucovinaprofunda.com/2010/12/16/club-of-rome-clubul-de-la-roma-cor-florin-matrescu-holocaustul-rosu

[5]  O monografie uluitoare despre Council of Foreign Relations este lucrarea În umbra puterii. Consiliul pentru relații externe și declinul american scrisă de James Perloff, care se poate găsi in anticariate. O sursă valoroasă de informații este și capitolul despre Consiliul Relațiilor Externe din cartea Holocaustul Roșu a lui Florin Mătrescu, capitol aflat in vol I , la p. 454 in ediția a III-a, București, 2008.

[6] A se vedea studiul Wall Street și Revoluția Bolșevică (1974) al lui Antony Sutton, tradus recent in limba română la Editura Anacronic și celălalt studiu al său Wall Street and The Rise of Hitler, incă netradus la noi.

 

3 comentarii »

 1. Toti timpiti si judaizati care lau distrus pe Hitler, acuma vor fi distrusi de talmudisti jidani! De fapt deja sunt dominati si distrusi de jidovi!

  Apreciază

  Comentariu de nisof — 24 noiembrie 2019 @ 04:54 | Răspunde

 2. Alternativa este o analfabeta. Daca s-ar jntampla sa castige, ne va reprezenta peste tot pe toti – pesedei sau nu.

  Apreciază

  Comentariu de Florin — 24 noiembrie 2019 @ 11:37 | Răspunde

  • P.S. Aveti si o lista a consecintelor alegerii analfabetei? Cam ce pohte ar avea?

   Apreciază

   Comentariu de Florin — 24 noiembrie 2019 @ 11:39 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: