Bucovina Profundă

22 octombrie 2019

FARSA ALEGERILOR LIBERE. Cine numără voturile? Stați liniștiți, sri, sts, sie etc, are cine alege pentru noi! VIDEO – Emisiune Cristoiu – Cătălin Ivan

Filed under: interviu,marea minciuna,mass-media,Uncategorized — Mircea Puşcaşu @ 01:46

FARSA ALEGERILOR LIBERE. Cine numără voturile?

Stați liniștiți, sri, sts, sie etc, are cine alege pentru noi!

ioh.jpg

Iohannis, fără critici din partea contracandidaților, defilează în pas de gâscă spre al doilea mandat susținut de servicii și cercurile globaliste externe

Știri boicotate de puterea Cartelului politico-mediatic. „Să-l facem președinte pe Klaus Iohannis și în timp ce doarme!”

Joi, 17 octombrie 2019, invitatul emisiunii Gândurile lui Cristoiu a fost Cătălin Ivan. Cînd s-a pus problema unor ediții speciale ale emisiunii consacrate interviurilor cu candidații la președinție, am fost de acord imediat. Pentru mine, cu o experiență de peste două decenii de interviuri luate unor personalități posdecembriste, interviul a fost și este unul dintre mijloacele de a cunoaște un politician, un om de afaceri, un om de cultură, într-un cuvînt, un om public. Am evitat să mă frec de politicieni. Interviul a rămas singura formulă de a afla ce-i în țeasta unui politician. Pentru mine din acest punct de vedere Cătălin Ivan a fost o revelație. Alături de credințele sale suveraniste, m-au impresionat plăcut observațiile pătrunzătoare despre Klaus Iohannis (ocolit la critică de alți candidați!) și despre felul în care se desfășoară campania electorală.

Redau aici știrile realizate de Mediafax din partea de interviu dedicată lui Klaus Iohannis. Cătălin Ivan se dovedește aici un critic necruțător al lui Klaus Iohannis. Asta și explică de ce Presa noastră, parte din Cartelul politico-mediatic Să-l facem președinte pe Klaus Iohannis și în timp ce doarme! a boicotat aceste știri.

Iohannis este primul care nu respectă Constituția. Îl deranjează democrația în România

BUCUREȘTI (MEDIAFAX) – Cătălin Ivan a declarat, joi, în cadrul emisiunii „Gândurile lui Cristoiu”, că președintele Klaus Iohannis este primul care nu respectă Constituția. El a adăugat că declarațiile lui Iohannis după eșecul referendumului pentru redefinirea familiei arată că pe șeful statului îl deranjează democrația.

Plecând de la atribuțiile președintelui, pentru că nu poți să ieși din mandatul pe care ți-l dă Constituția, deși s-a văzut în ultimul timp că această Constituție a țării este folosită de toți, în toate felurile, și nu se ține cont de ea. Președintele Klaus Iohannis este primul care nu respectă Constituția României. Plecând de la ce scrie negru pe alb în Constituție, eu cred că președintele României trebuie să fie garantul democrației și garantul demnității naționale, a integrității teritoriale. Luându-le pe rând, și vorbind despre democrație în România, noi nu avem democrație.”, a declarat Cătălin Ivan, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”.

Candidatul Alternativei pentru Demnitate Națională la prezidențiale a susținut că declarațiile lui Klaus Iohannis după eșecul referendumului pentru redefinirea familiei arată că pe șeful statului îl deranjează democrația.

În acest moment, în România, democrația este pusă în paranteze. Dacă ne uităm la referendumul cerut de trei milioane de români pentru redefinirea sau definirea mai corectă în Constituție a familiei. Trei milioane de români au semnat că acest subiect este unul important. Felul în care a fost organizat referendumul, pe repede înainte în doar trei săptămâni, lipsa de dezbatere pe acest subiect, boicotarea de către toate partidele politice, de către toți liderii politici și sigur, eșecul referendumului care era de așteptat, apoi declarațiile lui Klaus Iohannis, cum că cei care au susținut această modificare sunt niște oameni infatuați sau cum i-a numit, primitivi, arată faptul că avem un președinte care, nu numai că nu este garantul democrației în România, ba chiar îl deranjează democrația în România.”, a adăugat Cătălin Ivan.

Referendumul pentru redefinirea familiei a fost invalidat în luna octombrie a anului 2018, din cauza neatingerii pragului legal de prezență de 30% necesar validării consultării populare.

Nu mă tem de niciun candidat, ei fug de dezbateri. L-aș întreba pe Iohannis ce îl recomandă

BUCUREȘTI (MEDIAFAX) – Cătălin Ivan a declarat, joi, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, că nu se teme de ceilalți candidați la prezidențiale, însă aceștia fug de dezbateri. El a adăugat că dacă ar avea o dezbatere electorală cu Klaus Iohannis l-ar întreba pe șeful statului ce îl recomandă pentru încă un mandat.

Nu mă tem de niciun candidat. Îmi pare rău că nu avem dezbateri. Acești candidați fug de dezbatere. E o oportunitate imensă pentru România, măcar acum în campanie electorală, când cerem voturile românilor, să le spunem pentru ce, să venim cu soluții. Dacă am fi avut acum o dezbatere reală despre ce înseamnă societatea de astăzi, care sunt problemele și i-am fi avut la masă pe toți candidații…dar e imposibil, pentru că ei fug de dezbateri. Nu cred că avem vreun candidat periculos. Dimpotrivă, mie mi s-ar părea corect ca această participare să fie încurajată. Faptul că unii au bani de campanie electorală și își fac gratis campanie, iar ceilalți nu au nicio șansă să își facă cunoscut programul politic, în primul rând pierdem noi ca țară. Dacă nici în campanie nu discutăm, câștigă unul prin neprezentare.”, a declarat Cătălin Ivan, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”.

Candidatul ADN a afirmat că ar vrea să îl întrebe pe Klaus Iohannis ce îl recomandă pentru încă un mandat la Cotroceni.

Ce îl recomandă, un singur lucru să spunpă, după cinci ani de mandat, luând Constituția. El nu își respectă nici măcar jurământul. Din tot ce prevede Cosntituția să luăm un lucru pe care l-a făcut pentru România ca să îl recomande pentru încă un mandat. Atât.”, a subliniat Ivan.

Alegerile nu sunt libere.Voturile, numărate de STS, înțelegere între Iohannis și Dăncilă

BUCUREȘTI (MEDIAFAX) – Cătălin Ivan a declarat, joi, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, că alegerile nu sunt libere în România, iar la prezidențiale voturile vor fi numărate tot de STS, printr-o înțelegere între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. El a adăugat că cine nu are partid în Parlament nu are nicio șansă.

„Venim astăzi și vorbim despre alegerile prezidențiale. Aceste alegeri nu sunt alegeri libere. Noi astăzi în România nu avem alegeri libere. Imaginea pe care o am când vorbesc despre aceste alegeri este imaginea unui teren de fotbal, unde sunt doar șase jucători, partidele parlamentare, care plimbă mingea de la unii la alții, dar doar ei. În jurul acestui teren de fotbal este un zid imens foarte bine păzit, astfel încât nimeni să nu intre în teren. Cine nu este astăzi în Parlament nu are nicio șansă, vorbesc de o cultă parlamentară, pentru că ei s-au înțeles între ei astfel încât să nu îi deranjeze nimeni altcineva. Plecând de la cine stabilește cine are voie și cine nu are voie să candideze. S-a dovedit că BEC este un organism, un birou de eliminare a candidaților incomozi. Acolo se face o primă triere.”, a spus Cătălin Ivan, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”.

Candidatul ADN la prezidențiale a adăugat că partidele parlamentare beneficiază de zeci de milioane de euro din bani publici pentru reclamă în campanie, astfel mesajul lor ajunge mult mai repede la oameni.

„Partidele parlamentare beneficiază de zeci de milioane de euro din bani publici, din banii noștri, bani pe care mai apoi îi decontează. Nu numai că fac campanie de zeci de milioane de euro din bani publici, dar primesc și bani înapoi, adică fac campanie gratis. Nu întâmplător, în precampanie, toată țara a fost acoperită de reclamă a partidelor care se află în Parlament. Nimeni altcineva nu a putut să își facă reclamă, pentru că noi toți ceilalți venim cu bani de acasă, care cum își găsește susținere. Românii află mesajele lor, evident. Și număratul voturilor, uitați-vă cine numără voturile în secțiile de vot din România. Tot aceste partide. Nimeni altcineva. Dacă mai picăm și noi să avem câte un reprezentant într-o secție de vot suntem norocoși. De la modul cum se stabilesc candidații, de la felul cum se face campanie politică în România, campanie electorală și la modul cum se numără voturile”, a subliniat Ivan.

El a sugerat că între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă este o înțelegere pentru a ajunge amândoi în turul doi.

Un exemplu, STS-ul. La alegerile pentru PE au fost suspiciuni clare că STS a influențat număratul voturilor, vedeți cazul UDMR, care a avut în Iași, într-un sat uitat de lume, câteva zeci de voturi. Atunci PSD a ieșit și a spus că STS trebuie scos din ecuația aceasta pentru că a influențat votul. Astăzi STS este tot acolo. Voturile vor fi numărate și în această campanie tot de STS, pe o înțelegere evidentă între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. Nu există democrație, nu sunt alegeri libere. Dar acest sistem trebuie înlocuit, de aceea ADN vine cu o alternativă la actuala clasă politică. Toate aceste lucruri vor fi atacate în Parlament și în instanță pentru a readuce democrația în România.”, a conchis Ivan.

                                                                                                               Ion CRISTOIU

Sursa: cristoiublog.ro

Un comentariu »

  1. Ninel Peia, că de Pleșoianu s-au scăpat.

    Apreciază

    Comentariu de carla — 22 octombrie 2019 @ 21:17 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: