Protest împotriva tehnologiei nocive 5G

Duminică, 20 octombrie, în intervalul 16.30 – 20.00 facem un marș de protest în București, pe traseul: Ministerul Comunicațiilor – M. Justiției – M. Sănătății – Guvern.

Marșul se organizează pentru a obliga Guvernul să renunțe la Proiectul de Ordonanță de Urgență pentru simplificarea procedurii de autorizarea a executării lucrărilor de construcții cu privire la infrastructura fizică necesară susținerii rețelelor de comunicații electronice, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Proiectul de OUG încalcă în mod flagrant atât Legea fundamentală a țării – Constituția României, precum și legile subsecvente care reglementează în mod imperativ exercitarea dreptului de proprietate precum și alte drepturi cetățenești.
Faptul că reprezentanții guvernului încercă să modifice prin acest OUG nu mai puțin de nouă legi, dintre care unele foarte importante (Legea fondului funciar, Legea cadastrului, Legea de protecție a mediului, Legea asociațiilor de proprietari, Legea autorizării lucrărilor de construcții, Regulamentul general de urbanism etc.), reprezintă o sfidare fără precedent și inadmisibilă a voinței suverane a poporului român.
Motivele pentru care protestam pe 20 sunt:
1) Radiațiile generate de tehnologia 5G au efectele nocive asupra sănătății oamenilor, florei si faunei.
2) Tehnologiile invazive 5G atât de pe Pământ cat si din Spațiu au impact negativ asupra echilibrului întregului ecosistem prin radiațiilor emise de rețelele de telecomunicații.
3) Încălcarea legislației românești aflate in vigoare
4) Încălcarea drepturilor fundamentale ale cetățenilor protejate de Constituție si Carta Drepturilor Omului
5) Încălcarea legislației internaționale prin introducerea tehnologiei 5G
6) Acest act normativ introduce forțat proceduri ilicite destinate profitului corporațiilor in detrimentul sănătății si integrității cetățenilor
7) Nerespectarea principiului precauției invocat prin petițiile semnate de mii de cetățeni români și prin Apelul internațional împotriva tehnologiei 5G care dovedește științific a fi nocivă, de mii de studii si de numeroasele cazuri de boli. Nocivitate este în principal cauzata de poluarea câmpului electromagnetic emis de noile tehnologii, de densitatea sporită a echipamentelor radiative și de spectrul mărit de frecvențe pe care aceste tehnologii operează.
8) Celeritatea forțată si nejustificata cu care se urmărește de către guverne și corporații implementarea tehnologiilor 5G, fără a fi prioritizată siguranța populației si a mediului, nu reprezintă dezvoltare tehnologică sustenabilă, ci strategie pentru o crima împotriva umanității și a mediului înconjurător.

 

Organizatorii sunt Grupul STOP 5G și Asociația Pro Consumatori.

Un răspuns la „Protest împotriva tehnologiei nocive 5G”

  1. Avatarul lui Teleoacă George Liviu
    Teleoacă George Liviu

           SUCCES!       SUCCES!       SUCCES!          GLT

    Apreciază

Lasă un comentariu

Tendințe