Pitești, Colectiv, Finlanda, Caracal. Ce au ele în comun.
Siluirea curăției și clivajul demoniac de tip Overton

Cazul Caracal aduce în agenda publicului abominațiile unui sistem global mafiot, cu ramificații în cele mai înalte sfere de putere oficiale și oculte, sistem parazitar al civilizației umane așa cum o știm, sistem ce implică o largă serie de cruzimi de neacceptat, dintre care câteva aduse acum la cunoștința publicului larg:
-
vânătoare sexuală pedofilă, practici sexuale subumane, violente, pedofilie, demonice, uneori chiar explicit rituale
-
răpirea copiilor de pe stradă prin dereglați mintal, sau răpirea lor din familie, din propria casă, cu acte „în regulă”, cu mascații și procurori sau chiar de către autoritățile unui stat străin, fără acte, fără suport legal și ținuți în închisori de copii.
Amintesc aici tuturor de cei doi copii îngeri ai incredibilei doamne doctor Camelia Smicala, care suferă de câțiva ani precum Sfinții Macabei, precum Sfinții Brâncoveni sau mărturisitorii din temnițele sec. XX. Sunt convins că pentru oameni precum Camelia Smicală mai ține Dumnezeu acest neam, această lume. Nu sunt diferențe notabile între ei și mucenicii cu viețile scrise în Actele Martirice. Doar orbii și idioții nu pricep asta.
Totodată sunt convins că această expunere mediatică a cazului Caracal (și a altora asemănătoare) constituie un prim pas într-un traseu Overton. În această etapă abominabilul este expus ca atare, este hiper analizat, mintea publicului este coborâtă și plimbată în infernul cel mai grozav al întunecimilor umane, exersând astfel curiozități morbide, suspansuri macabre, dorința și foamea de a afla detalii naturaliste, picanterii scandaloase, revoltătoare, dar incitante și izvorâtoare de dopamină și adrenalină.
Desigur, vom vedea în următoarele etape încercarea de a împinge ușor metabolismul publicului telespectator de la adrenalină la nor-adrenalină (nemaifiind o situație nouă, nemaiîntâlnită) și la nevoia de mai multă dopamină, la dorința de senzații și mai tari. (În limbajul părinților filocalici această etapă se numește „îndulcire” și este pregătitoare pentru următoarea etapă numită „consimțire”.)

Tehnică a pașilor mărunți, Traseul Overton urmărește a modifica percepția publicului față de un comportament uman neștiut, scandalos, nemaiauzit inițial, până la acceptarea, aprecierea și promovarea lui. Realizarea traseului este un veritabil proces de dresură a masselor, având aceiași pași și metode ca și ispitirea demonică urmărind împătmirea și satanizarea lăuntrică, doar că la nivel massă, nu individual.
Aceste inginerii sociopsihopolitice sunt campanii de cucerire ce nu țintesc teritorii geografice și granițe istorice, ci teritorii din mințile oamenilor și granițele morale din sufletele lor. În general utilizează spectacolul mediatic pe marginea unor evenimente reale (uneori chiar regizate) pentru a capitaliza emoțiile publicului turmă spre direcția dorită de scenariștii psihopolitici.
Să ne amintim ce s-a întâmplat când unii au dat foc unui club din București, iar urmările au fost din cele mai iraționale: a căzut guvernul la București, iar revoltele masselor au fost dirijate împotriva Bisericii, ajungându-se ca la revolta din Iași să se arunce cu pietre în biserica mănăstirii Sf. Trei Ierarhi. Asta în timp ce autorii incendiului și complicii lor nu sunt trași la răspundere nici până azi, deși la clubul Colectiv au murit in chinuri de iad zeci de tineri, alte zeci au rămas mutilați și cu sechele pe viață.

Trecerea de la o etapă la alta se face in timp lung, după consolidarea etapei anterioare, prin mutarea Ferestrei Overton pe următorul stadiu, tratat ca de sine stătător. Consolidarea acestei etape in cazul Caracal este elodizarea cazului, cu implicațiile corelate: psihoza publică, panica generală, ramificarea subiectelor, analiza neesențială a detaliilor secundare ca fire despicate în 16, ocuparea intregii agende de discuții și preocupări a publicului telespectator, urmând saturarea, indiferntizarea, normalizarea situației și fidelizarea telenovelistic-pavloviană a publicului față de subiect, obișnuirea cu abominabilul situației, creșterea pragului de suportabilitate a populației față de demoniac și abrutizarea.
Pentru a lupta acum impotriva acestor campanii trebuie să vorbim mai puțin despre ele și să facem mai multe in mod concret, discret și efectiv. Putem susține financiar pe incredibila doamnă Camelia Smicală și copiii ei ingeri (mai jos găsiți contul), decât să urmărim zilnic talk-show-uri despre Sorina, Alexandra, Luiza, cred că ar fi mai uman să facem zilnic o rugăciune pentru ele (un Paraclis, o catismă sau un Tatăl nostru, o metanie, un gând, un oftat către Dumnezeu, măcar), putem să le scriem săptămânal pe un pomelnic in slujbele Bisericii. Deci mai puțină vorbărie și mai multă faptă concretă zilnică. Doamne, ajută!
Mircea Puscasu
Bucovina Profundă
Ajută Familia Cameliei Smicală

Contul pentru susținerea doamnei Camelia Smicală și a copiilor ei, Maria și Mihai, cetățeni români, răpiți și deținuți de statul finlandez:
RO11BRMA0999100056229732 (RON) Banca Românească. CIF 30919058
Cont deschis de Alianța pentru Demnitate Națională, cu mențiunea „Camelia, Mihai și Maria”
Vezi detalii: Camelia Smicală are nevoie de ajutor: românca riscă să piardă casa dacă nu plătește 15.000 de euro. Românca a fost dată în judecată de fostul soț finlandez pentru că ar fost defăimat de dezvăluirile acesteia

Apreciază:
Apreciere Încarc...
Similare
Multe și sincere felicitări pentru analiza făcută ca și pentru modul deosebit de clar de a o expune. Cu o acuratețe similară, sper, că veți reuși să definiți și, implicit, să argumentați relația corectă dintre Sfânta Scriptură și Carta Drepturilor Omului. Corect înțeleasă, această relație ar putea deveni Steaua Polară a redresării lumii, care și-a pierdut busola. Cu deosebită prețuire George Liviu Teleoacă
ApreciazăApreciat de 1 persoană
Comentariu de Teleoacă George Liviu — 10 august 2019 @ 11:46 |
Nu stiti cine a facut „drepturile omului”?
Cui foloseste „Carta”?
Cititi „infruntarea jidovilor” sa vedeti psihologia manipularii din spatele acestei aparitii „civilizatorie”.
ApreciazăApreciază
Comentariu de gheorghe — 12 august 2019 @ 09:58 |
https://m.facebook.com/notes/vasile-ast%C4%83r%C4%83stoae/crime-%C3%AEn-serie-%C8%99i-mass-media/789916591404020/
ApreciazăApreciază
Comentariu de Mircea Puşcaşu — 1 septembrie 2019 @ 14:07 |
[…] Pitești, Colectiv, Finlanda, Caracal. Ce au ele în comun. Siluirea curăției și clivajul demonia… […]
ApreciazăApreciază
Pingback de ÎNTRE CHIN ȘI AMIN – un film artistic de Toma Enache despre dragoste, credință, tortură și reeducarea de la Pitești. Trailer, articol, emisiune – VIDEO | Bucovina Profundă — 1 noiembrie 2019 @ 14:02 |