Bucovina Profundă

6 martie 2019

Rotschild, Rockefeller & co. intr-o scurtă istorie a intereselor farmaceutice

Filed under: antivaccin,istoria ascunsa,ocult,Uncategorized — Mircea Puşcaşu @ 22:01

Rotschild, Rockefeller & co. intr-o scurtă istorie a intereselor farmaceutice

A-Brief-History-of-the-Rockefeller-Rothschild-Empires--330x210

În prima jumătate a secolului XX, giganții petrochimici au organizat o lovitură de stat asupra instituțiilor de cercetare medicală, spitalelor și universităților. Familia Rockefeller a sponsorizat cercetări și a donat sume universităților și școlilor medicale care aveau studii bazate pe medicamente. Ei au extins această politică prin „Consiliul pentru Educație Internațională” care era al lor, și la universitățile străine și la școlile medicale în care cercetarea a fost bazată pe medicamente. Instituțiile și cercetarea care nu erau bazate pe medicamente au fost refuzate de finanțare și în curând au fost dizolvate în favoarea industriei farmaceutice lucrative. În 1939, o alianță „Drug Trust” (Incredere in medicamente) a fost înființată de Imperiul Rockefeller și de compania germană de chimie IG Farben (Bayer). După cel de-al doilea război mondial, IG Farben a fost dezmembrat, dar a apărut din nou mai târziu sub forma de corporații separate în cadrul alianței. Companiile bine cunoscute au inclus General Mills, Kellogg, Nestle, Bristol-Myers Squibb, Procter și Gamble, Roche și Hoechst (Sanofi-Aventis). Imperiul Rockefeller, în tandem cu banca Chase Manhattan (acum JP Morgan Chase), deține mai mult de jumătate din interesele farmaceutice din Statele Unite. Este cea mai mare combinӑ de fabricare a medicamentelor din lume. Începând cu cel de-al doilea război mondial, industria farmaceutică a înregistrat în mod constant profituri in crestere, astfel devenind a doua cea mai mare industrie de fabricație din lume; după industria de arme.

Fundația Rockefeller a fost inființatӑ inițial în 1904 ca Fondul general pentru educație. Fundația Rockefeller a fost formatӑ mai târziu în 1910 și a emis o cartă în 1913 cu ajutorul milioanelor familiei Rockefeller. Ulterior, fundația a plasat propriile „nominalizări” în agențiile federale de sănătate și a stabilit scena pentru „reeducarea” publicului. O compilație de publicitate în reviste relevă că încă din 1948, companiile americane mai mari au cheltuit o sumă totală de 1.104.224.374 dolari pentru publicitate. Din această sumă, interesele Rockefeller-Morgan (care au ajuns în întregime la Rockefeller după moartea lui Morgan) au controlat aproximativ 80%. 


Legătura intre IG Farben și Auschwitz   

Auschwitz a fost o mare fabrică de exterminare în masă. Cu toate acestea, puțini oameni sunt conștienți de faptul că Auschwitz a fost o filială 100% a lui IG Farben. La 14 aprilie 1941, în Ludwigshafen, Otto Armbrust, membru al consiliului de administrație al IG Farben responsabil de proiectul de la Auschwitz, a declarat colegilor sӑi: „noua noastră prietenie cu SS este o binecuvântare. Am stabilit toate măsurile de integrare a lagărelor de concentrare în beneficiul companiei noastre”.

Mii de prizonieri au murit în timpul experimentelor umane, testelor de medicamente și vaccinuri. Înainte ca Helmut Vetter, care era angajat de mult timp al lui Bayer și era medic la SS Auschwitz, sa fie executat pentru administrarea infecțiilor fatale, el a scris șefilor săi de la sediul Bayer: „M-am aruncat în munca mea din toată inima, mai ales că am ocazia să testez noile noastre pregătiri. Mă simt de parcă sunt în paradis”. După al doilea război mondial, IG Farben a încercat să-și scuture imaginea abominabilă prin restructurare corporativă și redenumire.

Atât de mare a fost succesul lor încât publicul nu are nicio idee că mulți dintre cei responsabilii de asemenea atrocități au reușit să-și continue activitatea chiar după prăbușirea regimului nazist. Și anume, o paradigma medicala care se bazeaza aproape exclusiv pe medicamente foarte toxice. Astfel de oameni aveau controlul asupra marilor companii chimice și farmaceutice, atât cu mult înainte, cât și după Hitler. Tribunalul de la Nürnberg a condamnat 24 de membri ai consiliului și directori ai IG Farben, în baza crimelor în masă, a sclaviei și a altor infracțiuni. Ȋn mod incredibil, majoritatea au fost eliberați până în 1951 și au continuat să se consulte cu corporațiile germane. Tribunalul de la Nürnberg a dizolvat IG Farben în Bayer, Hoechst și BASF, fiecare companie de 20 de ori mai mare decât IG Farben în 1944. Timp de aproape trei decenii după cel de-al doilea război mondial, BASF, Bayer și Hoechst (Aventis) si-au ocupat cea mai înaltă poziție, cea de președinte al consiliului, cu foști membri ai regimului nazist. Bayer a fost dat în judecată de supraviețuitorii experimentelor medicale, cum ar fi Eva Kor care, împreună cu sora ei, au supraviețuit experimentelor doctorului Josef Mengele.

sursa:  https://www.sourcewatch.org/index.php/Rockefeller_Foundation

Astazi, acesti magnati detin marile companii farmaceutice:
Bayer, Merck, Pfizer, GSK

Rockefeller si Carnegie au infiintat the flexner report care a desfiintat posibiliatatea de a studia si a aplica terapii alternative, singurul mod de a fi considerat medic fiind sistemul de invatatamant pus la punct tot de aceste dinastii:
„Raportul Flexner din 1910 a transformat natura și procesul de educație medicală în America, cu eliminarea rezultată a școlilor proprietare și stabilirea modelului biomedical ca standard de aur al formării medicale.”
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3178858/

Investiile familiei Rothschild in GSK:
https://fintel.io/soh/us/gsk/rothschild-investment-corp-il

 

Sursa in limba română: Vaccinuri – Citește Prospectele

2 comentarii »

  1. „Auschwitz lagãr de exterminare în masã”? Jidani au mintit pãna în 1990 cã „nazisti au exterminat 4 milioane de jidani” în Auschwitz!!!!!!! Iar dupã 1990, aceasi jidani mincinosi spun cã au fost numai 1 milion si jumate dar si aceasta minciunã scade fiecare zi!!!!! Bine vau holocau$tizat mintile voastre dela Bucovina Profunda!

    Apreciază

    Comentariu de nisof — 6 martie 2019 @ 23:05 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: