Bucovina Profundă

9 octombrie 2018

DESPRE REALITATE ȘI CONȘTIINȚĂ

Filed under: dictatura,REFERENDUM,Uncategorized — Mircea Puşcaşu @ 16:18

DESPRE REALITATE ȘI CONȘTIINȚĂ

constiinta

Sunt siderat de afirmațiile halucinatorii recente ale propagandistilor de serviciu, afirmații care se împrăștie debil și malign in diverse medii. De aceea cred că trebuie resubliniată realitatea: la acest Referendum răspunsul românilor a fost aproape in unanimitate (92%) DA pentru căsătoria DOAR între un barbat si o femeie.

S-a interogat poporul, acesta a venit si a raspuns DA in proportie de 92%, doar 6% au fost clar împotrivă. Într-adevăr, nu s-a obținut cvorumul necesar pentru aplicarea acestui lucru şi in Constituție, dar realitatea rămâne clară, la Referendum lumea a răspuns in mod zdrobitor DA.

Cei ce nu s-au prezentat la vot, au boicotat, s-au abținut de la a răspunde din motiv că Dragnea, că nu le era clară intrebarea, că oricum (după părerea lor) nu are nici un efect, că se cheltuie prea multi bani și ei cred că dacă nu votează ei se economisesc bani (prin economia de tuş pentru ștampile, probabil), că ei sunt veșnicii iubitori compulsivi de spitale, că există in țara noastră (şi pe planetă, in general) multe probleme mai importante şi cred că ei nu mergeau la Referendum pentru că lucrau intens la rezolvarea tuturor acestor probleme mai importante si nerezolvate ale omenirii.

E drept că au fost și unii care au zis că au ei un vecin bețiv care își bate nevasta si a abandonat copiii la orfelinat si ei cred că nu ar trebui să mai existe deloc căsătorii intre bărbați si femei, pentru a nu se mai ajunge vreodată in astfel de situație, dar aceștia au fost destul de puțini (la minte, dar si ca număr absolut in societate).

Desigur e dreptul oricui să se abțină sau chiar să nu îl intereseze deloc acest subiect. 
Dar cei ce propun căsătoriile (pline de iubire nevotabilă, vorba cântecului), intre ORICE ALTCEVA decât un bărbat și o femeie (nici delfinii nefiind excluși, că și ei iubesc), cei cu agendă largă lgbtqiapkbdsmetc, dau dovadă de infantilism oligofren și după ce au luat bătaie politică la referendum cu scorul de 92 la 6, sar in sus de bucurie strigând că au câștigat (!) și că poporul e cu ei.

Ca și cum la un campionat de fotbal o echipă foarte slabă, din umbră ar convinge câteva echipe să nu se prezinte (că stadionul e prost amplasat, e prea scump, poți să te lovești, că oricine ar câștiga, tot nu are niciun efect etc). O altă echipă ar câștiga campionatul in finală cu 92-6, iar echipa slabă care a stat in umbră ar striga de bucurie că a învins pentru că echipele care nu au participat au ales-o (implicit) pe ea campioană.

Morala: dacă ești un mincinos convingător, nu înseamnă că ești bun la fotbal.

De aceea, dacă promotorii agendei lgbtq vor să afle ÎN MOD REAL ce zice poporul despre căsătoriile intre doi bărbați(spre exemplu), trebuie in mod necesar să facă și ei un referendum (strâns semnături, trecut prin camerele parlamentare, pe la CCR etc) si la finalul acelui referendum vor putea să afle răspunsul. E simplu, in 3-4 ani, cu câteva zeci de mii de voluntari, e gata.

Însă orice om normal la cap intelege că la prezentul referendum s-a dat deja răspunsul.

Chiar dacă l-ai lua și numai ca un mega sondaj de opinie (deși este mult mai mult decât atât), acest Referendum a avut un eșantion de aproape 4 milioane de români, din toate județele, de toate vârstele, ocupațiile, genurile, nivelurile sociale, economice și de educație, adică un eșantion mai mult decât reprezentativ, iar rezultatul obținut, 92% PENTRU căsătoria stabilită DOAR intre un bărbat si o femeie, este covârșitor și poate fi lesne extrapolat cu mici aproximații la întreaga societate românească.

Realitatea nu e o chestiune de interpretare (aleatorie sau convenabilă), ci este o chestiune de conștiință, iar asumarea realității nu ține de ce le place (sau nu) unora, ci de onestitate și responsabilitate.

 

Mircea Pușcașu

Un comentariu »

  1. As propune sa nu se mai folosească cuvântul gen in loc de sex.

    Apreciază

    Comentariu de Dumitrescu Gheorghe — 24 octombrie 2018 @ 10:19 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: