Bucovina Profundă

30 septembrie 2018

Agenda lgbtq : Tot înainte spre spital!

Agenda lgbtq : Tot înainte spre spital!

Articol de Ioana Hâncu

c82a6f1591e8a8d045843440400c9e9b

Desmond este un baiat de 11 ani militant al mișcării lgbtqiapk+

Despre veselia homosexuală

In partea a III-a am vazut cum, sub presiunea politica a activistilor pentru „drepturile sexuale”, incepand din anii ’70, Asociatia Psihiatrilor Americani (APA) a scos din manualele de diagnostic medical homosexualitatea, abordand-o ca „orientare sexuala”. Au urmat alte tari occidentale si, finalmente, Organizatia Mondiala a Sanatatii, in 1992. In acest fel, psihiatria a fost inlocuita cu ideologia neomarxista la nivel global, iar psihoterapia (atat de necesara acestor oameni nefericiti) a fost inlocuita cu ” „gay affirmative pshychotherapy” – terapie afirmativa, adica de incurajare a afirmarii sociale a  tulburarilor sexuale. https://ihincu.wordpress.com/2018/09/15/referendumul-pentru-normalitate-iii-ghid-practic-istoria-pe-care-n-ati-invatat-o-la-scoala/

Asa s-a ajuns la celebrarea publica a patologiei sexuale. Care nu mai e patologie, nu-i asa, daca nu mai scrie in manualul medicinei corecte politic nu stiintific.

Bine, dar cine si ce a castigat cu asta? Aceste tulburari de comportament sexual exista de cand lumea, n-au afectat niciodata mai mult de o minoritate infima,  ridica aceleasi (triste) probleme psihoemotionale, iar noi vorbim aici doar de niste manuale si niste chestiuni de limbaj, nu-i asa?

Ei bine, nu-i asa.

Stiti sau nu stiti, Stanga este foarte atenta la limbaj, respectiv la denaturarea sensului uzual al cuvintelor. Cu limbajul golit de continutul lui traditional a cucerit reduta dupa reduta, pana cand a ajuns sa ingroape adevarul in minciuni seducatoare, sa promita raiul pravalind peste lume iadul, sa masacreze sute de milioane de oameni in numele umanismului, sa transforme tari intregi in puscarii in numele libertatii si sa anuleze democratia in numele ei.

A trait si Romania fenomenul, timp de 45 de ani. Comunism se cheama, iar reteta lui propagandistica ramane aceeasi ca a Corectitudinii Politice actuale: minciuna si impostura lingvistica plus sentimente nu argumente = confuzie. Reteta perfecta de manipulare a mintilor si caracterelor plapande. Nu tine cu oricine, dar tine atat cat ii trebuie Stangii sa opereze schimbari politice si sociale de masa.

Pe aceasta reteta a aparut , de exemplu, „Gay parade” si a devenit traditie voioasa in marile orase occidentale. Ce oameni veseli, nu-i asa? In limba engleza, – via engleza veche si franceza veche – „gay” a insemnat sute de ani, pana la aceasta permutare semantica, „vesel, voios”. In ultimele decade, insa, termenul se confunda cu homosexualitatea, sugerand astfel, subliminal si popular, ca a fi tulburat sexual e o optiune nu doar normala, ci si mult mai fericita decat cea naturala,  heterosexuala. Asa sa fie?

De la veselie la casatorie, si de la casatorie la multilarea fizica si psihica a copiilor. Totul prin forta legii

Ati fi zis, nu-i asa, ca homosexualitatea, odata dezincriminata, odata transformata lingvistic in vesela „orientare” sexuala si afisata liber-ostentativ pe strada, comunitatea LGTB va fi multumita. 

Si cine stie, poate ca membrii comunitatii ar fi fost multumiti daca ar fi fost lasati in pace, nu transformati de Noua Stanga – marxism cultural se cheama – in „minoritate oprimata”. Da, ideologii marxismului cultural nu i-au lasat pe bietii oameni in pace, ci au gasit de cuvinta sa se foloseasca de ei ca „minoritate”, incurajand-o sa se expuna ostentativ, ca la balci – a se vedea paradele sexuale si „mandria” sexuala public afisata. Ceea ce mie, personal, mi se pare o cruzime, cu atat mai mult cu cat a ajuns sa fie incurajata in randul tinerilor, ba chiar a copiilor, ca „optiune” laudabila si de viitor:

Si toate acestea pentru ca Stanga sa-si poata continua marsul distructiv, cel indreptat de la origini pana azi impotriva fundamentelor si normei civilizationale crestine a Occcidentului pe care visa sa-l cucereasca – norme printre care se intampla sa fie casatoria monogama si heterosexuala.

Deci nu s-au oprit. Pentru ca boala nu se opreste singura, iar ideologia Stangii a fost si a ramas o boala – ultimele doua secole o demonstreaza. O boala pe care Stanga, intotdeauna minoritara, incearca sistematic sa o ridice la rang de lege pentru a o impune cu forta asupra majoritatii. Se cheama privilegii legale de casta ideologica, adica etapa premergatoare dictaturii totalitare, visul etern al Stangii universale.

Si nu conteaza ca vorbim de o rasa, de o religie (alta decat cea crestina), de o categorie sociala, lingvistica, artistica sau sexuala minoritara. Conteaza ca Stanga sa o poata confisca, instiga si arunca in lupta impotriva normei culturale si morale majoritare, pentru a o domina  cu „minoritarii”. Da, e razboi cultural si legislativ, si nu l-am inceput noi, ci Stanga. Care de asta  doreste privilegii legale pentru „minoritatile” ei de electie: ca masa de presiune social-politica si finalmente electorala impotriva majoritatii.

Si spun „privilegii legale” pentru ca a sterge formal, artificial dar obligatoriu, prin lege, diferenta obiectiva dintre culturi, rase, sexe si religii nu inseamna egalitate in fata legii, ci denaturarea realitatii in avantajul minoritatilor de suport ale Stangii. O fictiune care arunca orice societate si ordinea ei spontana, naturala,  in haos, si orice ordine de drept in derizoriu.

Acest lucru il doreste Noua Stanga prin agenda ei legislativa sexuala, care cuprinde, pe scurt, urmatoarele etape:

A) Consacrarea legislativa a „casatoriei homosexuale”, respectiv a faptului ca raportul sexual dintre un barbat si o femeie este identic cu raportul sexual dintre doi barbati sau doua femei, desi obiectiv nu este.

Nu, nu va amagiti, nu e despre iubirea aproapelui. E despre sex si privilegii legislative de casta ideologic-sexuala.

B) Consacrarea legislativa a „dreptului” la adoptie de catre cupluri homosexuale, ca urmare fireasca a recunoasterii legale a „casatoriei” homosexuale. Pentru ca din adoptie decurge o suita de „drepturi parintesti”, incepand cu cel al parintilor  de a-si creste copilul natural sau adoptat  dupa ce model „identitar sexual” doresc.

Nu va amagiti. Nu este vorba despre protectia si drepturile copilului abandonat sau orfan, ci despre „fericirea”  parintilor homosexuali.

C) Impunerea prin lege a educatiei scolare pe linia „ideologiei de gen”, care ii invata pe copii ca sexul biologic avut la nastere nu conteaza; ca a fi fetita sau baiat e un simplu „construct social” nu natural, deci pot alege oricand sa fie altceva.

Nu va amagiti. Nici aici nu este vorba despre binele si dezvoltarea sanatoasa a copiilor dvs, ci despre indoctrinarea lor – asa-zisa „antidiscriminare” si „toleranta” – in favoarea homosexualitatii, transgenderismului si altor patologii de comportament sexual.

Nu ma credeti, stiu. Sa vedem atunci, pe caz concret, pe date si cifre obiective, cum a evoluat agenda LGTB in paralel cu, si dupa recunoasterea legislativa a „casatoriilor” homosexuale in tari mai dezvoltate decat a noastra. Se urmarim mai ales consecintele asupra dezvoltarii tinerilor. Azi voi alege Marea Britanie.

De ce Marea Britanie

Pentru ca este tara europeana crestin-occidentala la care ma uit de o viata atunci cand vreau sa inteleg democratia, practica si gandirea politica superioara inclusiv Frantei si Germaniei. America, sora de peste ocean, este continuarea.

Marea Britanie (Anglia, de fapt),  care in Evul Mediu (sec 11-12) avea universitati – crestine, da, biserica le-a intemeiat -, Magna Charta si parlament, in timp ce noi traiam in forme voievodale prestatale. Prima universitate romaneasca dateaza din sec 19.

Tara unde in veacul in care Shakespeare scria dramaturgie de referinta universala pana azi, istoria limbii romane consemna scrisoarea lui Neacsu din Campulung.

Marea Britanie, mare si durabila cultura crestina, fost mare imperiu civilizator al modernitatii, unde in sec 17 domnia legii si libertatea de exprimare politica erau garantate prin act constitutional, unde existau partide politice serioase si se organizau alegeri libere. La aceeasi vreme, tronul Tarilor Romane era ocupat cu acordul sultanilor otomani, carora le plateam tribut anual, inclusiv in copii.

De aceea am ales cazul Marii Britanii. Pentru a vedea cum si daca aceasta mare cultura si putere a lumii – mai mare, mai democratica si mai avansata chiar decat Europa continentala – a rezistat sau nu asaltului marxist.

Asaltul Stangii asupra Marii Britanii a inceput acum 170 de ani. In 1848, domnii Marx si Engels la Londra si-au lansat Manifestul Comunist, nu la Bucuresti. Londra, adica buricul lumii civilizate la acea data. Ce trofeu mai mare putea sa-si doreasca Stanga – prin definitie pagan-ateista si antidemocratica – decat inima lumii civilizate?

Iar de atunci incoace, Stanga din toate zarile nu s-a mai oprit din asaltul asupra mediilor intelectuale si academice britanice, pentru ca, nu-i asa, ele dau elita politica si mediatica, respectiv ideologii si cei mai eficienti propagandisti prin intermediul carora opereaza „schimbarea” sociala.

Sa vedem, deci, care sunt acum reusitele Stangii sexuale in Marea Britanie.

Deceniul mutilarii sexuale. Cronologia

Era in ianuarie 2007. Nu se reusise inca legalizarea casatoriei homosexuale, insa erau recunoscute legal parteneriatele civile”, iar pe agenda parlamentului britanic se afla legalizarea adoptiilor homosexuale. Daca nu e una, sa fie macar cealalta.

Roger Scruton – filozof politic de reputatie internationala – scria atunci un articol intitulat „Acest „drept” al homosexualilor este o nedreptate fata de copii”, de unde citez in extras:

 • Societatile occidentale au suferit in ultimele decade schimbari radicale in atitudinea fata de homosexualitate. Ceea ce odata era privit ca un viciu intolerabil este acum privit ca „orientare”.
 • Aceasta schimbare radicala a inceput cu dezincriminarea conduitei homosexuale si cu disponibilitatea crescanda nu numai de a tolera homosexualitatea in sfera privata, ci de a vorbi despre ea in public. Am asistat la emergenta „homosexualului public”, a flamboaiantului propagandist pentru „celalalt” mod de viata”.
 • A urmat miscarea „mandrie homosexuala” si „iesire publica” [„iesit afara din dulap” ii zice verbatim peste ocean – „coming out of the closet”] adica a declararii publice a homosexualitatii de catre personalitati.
 • Prin intermediul alunecoaselor notiuni de discriminare si drepturile Omului, au utilizat legea pentru a-si avansa agenda.

Pe acest parcurs a ajuns in dezbatere legislativa adoptia de catre persoane si cupluri homosexuale. La numai patru luni de la acest articol, in Marea Britania, multumita unei noi legi – Sexual Orientation Regulation/30.04.2007 – adoptia homosexuala a devenit realitate general acceptata.

Sa reluam, asadar, cronologia:

1. De la legalizarea parteneriatelor civile homosexuale in 2005, s-a trecut la glorificarea homosexualitatii, apoi la legalizarea casatoriei homosexuale in 2013, pentru ca in prezent „Ministerul Egalitatilor” – nu e gluma, exista, intrati pe site-ul guvernului britanic – si inspectoratele scolare sa sanctioneze scolile care nu promoveaza destul de activ educatia in favoarea LGTB.

2. Intre 2009 si 2018, cererile de tratament adresate sistemului britanic de sanatate publica, NHS pentru schimbare de sex (sex reasignement) la adolescenti a crescut de la 40 in 2009, la 1806 in 2017-2018. Adica a crescut cu 4000%. De 45 de ori.

Vorbim de Marea Britanie. Vorbim de decenii de activism si indoctrinare. Si vorbim de o dinamica sinistru accelerata dupa legalizarea parteneriatelor civile si apoi a casatoriilor homosexuale. Coincidenta? Serios?

 

Agenda romaneasca

Ce va face sa credeti ca Romania, cu o populatie masiv dezinformata si o cultura democratica mult mai inapoiata decat a Marii Britanii, ar putea rezista daca nu pune acum, ferm si rapid, prima frana in calea acestei nebunii mutilante social?

In tara dvs, parcursul „mandriei sexuale” a inceput mult mai tarziu. Activism oengist serios, Gay pride si Gay parade avem abia de pe la jumatatea anilor 2000. Cu toate acestea, lobbyul LGTB a incercat deja recunoasterea „casatoriilor” homosexuale, ridicand exceptii de neconstitutionalitate a codului civil.

Acum, in 2018, intelectuali „crestini conservatori ” ca dl Baconschi, cot la cot cu partidul lui Dragnea, se pronunta in favoarea parteneriatelor civile homosexuale.

Daniel Morar, marele justitiar DNA ajuns judecator constitutional, are constant opinii in favoarea „casatoriei” homosexuale – deocamdata este singurul membru CCR care a facut opinie separata impotriva revizuirii constitutiei de saptamana viitoare. Alt mare justitiar social (mai degraba decat judiciar), domnul Danilet, manipuleaza (grosier, sofistic) opinia publica, denaturand realitatea juridica si de fapt, contrazicandu-se singur (de la fraza la fraza, si de la articol la articol) si dezinformand grav in legatura cu utilitatea acestui referedum. Desigur, domnul Danilet reia toate nonargumentele si nonsensurile propagandei pe sistem. (Cred ca merita la un moment dat, dupa ce acest referendum va fi trecut, sa analizam atent, pe text, aceste  manipulari venite din partea unor magistrati. Pentru ca sunt un simptom al unui sindrom care ar trebui stopat)

Tot in 2018, pe mana PSD si a ministerului educatiei, a inceput educatia sexuala LGTB a copiilor … de clasa a treia. Sintagma corecta politic este „ideologie de gen”. In fapt este vorba despre sex si ideea ca identitatea sexuala nu este obligatoriu sa ramana cea naturala, data de organele sexuale cu care te-ai nascut – acesta fiind un „construct social” depasit. Asociatiile de parinti care au protestat impotriva acestui tip aberant de educatie (judetul Vrancea) sunt in prezent chemate sa dea socoteala in fata CNCD – Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii.

Si spuneti ca acest referendum este inutil? Pentru ca e doar o chestiune de lexic si de semantica? Pentru ca Romania nu e Marea Britanie? Pentru ca nu e Franta, America ori alta tara occidentala unde evolutiile au fost similare? Pentru ca la noi activismul LGTB este, prin comparatie, abia la inceput?

Fiti seriosi. Tocmai pentru ca Romania nu este Marea Britanie, America sau Franta, si inca nu are cultura opozitiei civice si politice eficiente, tocmai de aceea resursa umana si financiara necesara pentru a avansa agenda acestei nebunii este mult mai redusa si la indemana.

Tocmai pentru ca in Romania analfabetismul functional ajunge la cote „perfomante”, dictionarul este o unealta depasita si publicul este mult mai dezinformat decat in tarile occidentale, tocmai de aceea manipularea institutionala va fi mult mai usoara daca acum nu se pune o frana legislativa ferma – constitutia este cea mai ferma – si nu incepe constientizarea serioasa a populatiei cu privire la agenda descrisa in acest articol.

Tocmai de aceea trebuie sa votati la acest referendum. Tocmai de aceea nu trebuie a va bateti joc de acest exercitiu pur democratic si rara oportunitate. E doar o batalie, da. E doar un inceput. Asa este. Dar este un inceput vital, care da timp acestei natiuni – napastuite in atatea feluri de-a lungul ultimului secol, atat de propriii ei lideri, cat si de diverse lobbyuri toxice rasaritene sau apusene – sa se regrupeze si sa-si apere asa cum crede ea de cuviinta existenta si viitorul.

Nu va amagiti. Nici tara, nicio natiune, nu are existenta vesnic garantata. Britanicii sunt 65 de milioane si o mare putere mondiala inca democratica. Francezii sunt 67 de milioane si o mare putere mondiala inca democratica. Americanii sunt 320 de milioane si cea mai mare putere mondiala democratica. Toate aceste tari au culturi democratice consolidate mult mai vechi decat a noastra. Asupra lor asaltul a durat zeci de ani si multe generatii. Daca e sa se prabuseasca, declinul lor va fi infinit mai lent decat al nostru.Toate au rezistat sute de ani, razboaielor nimicitoare si, cumva, tot mai bine decat noi au ramas. Romania? Un stat mult mai tanar, o democratie firava, cu o populatie mult mai mica si mai saraca, in continuu declin demografic, poate disparea mult mai usor de pe harta. Si nu lipsa painii si apei calde o va face sa dispara – am rezistat zeci de ani sub dictatura comunista cu un nivel de trai mizerabil. Ci mutilarea spirituala, intelectuala, morala si, iata, mai nou si psihic-sexuala a tinerelor generatii.

Nu vom scapa de PSD sau de comunistii noi si vechi la acest referendum. Nu vom rezolva violenta domestica din familiile heterosexuale. Nu ne va creste pe loc nici nivelul de trai si nici macar cel de educatie daca vom vota DA. Dar vom evita pentru o vreme mai indelungata mutilarea suplimentara a societatii noastre. Conteaza? Eu zic ca DA.

(Va urma)

 

Epidoasele anterioare:

1.”Nu votez pentru ca e organizat de PSD”https://ihincu.wordpress.com/2018/09/12/referendumul-pentru-normalitate-ghid-practic-de-bun-simt-i/

2. E despre casatoria normala, nu despre „familia traditionala”https://ihincu.wordpress.com/2018/09/13/referendumul-pentru-normalitate-ghid-practic-de-bun-simt-ii-relax-e-despre-casatoria-normala-nu-despre-familia-traditionala/

3. Istoria LGTB pe care n-ati invatat-o la scoala, dar se repeta si la noi https://ihincu.wordpress.com/2018/09/15/referendumul-pentru-normalitate-iii-ghid-practic-istoria-pe-care-n-ati-invatat-o-la-scoala/

4.Referendumul si impostorii democratiei https://ihincu.wordpress.com/2018/09/28/referendumul-si-impostorii-democratiei/

2 comentarii »

 1. Spada musulmanilor va curãti acest gunoi în curãnd!

  Apreciază

  Comentariu de nisof — 1 octombrie 2018 @ 02:16 | Răspunde

 2. […] Agenda lgbtq : Tot înainte spre spital! […]

  Apreciază

  Pingback de CUM S-A AJUNS LA MÂNDRIA CURCUBEU. Un articol de Cristian Niculescu | Bucovina Profundă — 15 august 2021 @ 23:26 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: