Bucovina Profundă

13 septembrie 2018

Platforma Împreună, Coaliția pentru Familie: Referendumul este al tuturor acelora care vor veni la vot pentru apărarea copiilor lor

Filed under: REFERENDUM,Uncategorized — Mircea Puşcaşu @ 01:40

Platforma Împreună, Coaliția pentru Familie:

Referendumul este al tuturor acelora care vor veni la vot pentru apărarea copiilor lor

cpf-comiu

Comunicat de Presă

Votul de ieri, 11 septembrie 2018, din Senatul României, pune capăt unei îndelungi așteptări din societatea românească. Mulțumim tuturor senatorilor care au votat pentru ca poporul român să-și poată exprima opinia, să-și poată exercita suveranitatea prin referendum.

Am ajuns, astfel, în fața ultimei etape a lungului nostru drum pentru apărarea minților și sufletelor copiilor noștri de intruziunea minciunii și falsului unei ideologii radicale care vrea să-i învețe că naturalul și firescul sunt doar expresia unei așa-zise prejudecăți, și nu fundamentul vieții noastre ca ființe umane libere și demne, capabile de frumusețe și dragoste, de demnitate și moralitate.

Coaliția pentru Familie și Platforma Împreună vor continua implicarea până la Referendum, îndeplinind mandatul conferit de cele 3 milioane de români semnatari ai inițiativei cetățenești. Au trecut trei ani grei, plini de nedreptăți comise împotriva noastră, a tuturor.

Referendumul care se va organiza este șansa noastră istorică,  acum, la o sută de ani de la Marea Unire, să ne reunim într-o imensă afirmare a libertății, demnității și suveranității noastre ca popor, în concertul popoarelor europene. Referendumul nu este al niciunui partid, al niciunui lider politic, este al tuturor acelora care vor veni la vot pentru apărarea copiilor lor, pentru ca viața lor să fie scutită de minciuna ideologică a revoluției sexuale, de minciuna acelora care vor să ne reeduce pe toți, părinți și copii.

Trebuie acum ca noi să înțelegem  cât de multă nevoie este de votul nostru, de prezența noastră, cât de multă nevoie au copiii și nepoții noștri de protecția noastră și de mobilizarea noastră pentru a le apăra drepturile și viitorul.

Definirea căsătoriei ca uniunea dintre un bărbat și o femeie în Constituția României va face ca lumea noastră, societatea noastră, viața noastră să poată prezerva adevărul civilizației noastre creștine. Să facem acest lucru posibil prin votul nostru!

Pentru a reuși în încercarea noastră trebuie să fim cel puțin 6 000 000 de cetățeni la vot. Dacă nu ne vom lăsa păcăliți de furia și zgomotul din jurul nostru, dacă vom discerne adevărul cum se cuvine printre toate minciunile care ni se servesc, dacă vom reuși să ne deschidem sufletul pentru mesajul simplu și direct al acestei inițiative, vom izbândi.

Dumnezeu să ocrotească România!

Coaliția pentru Familie

Platforma Împreună

4 comentarii »

 1. Europeni sunt holocau$tizati cu timpeni de anti-rasism si se amestecã ca timpiti cu negri, musulmani, turci, arabi, cjinezi si alte rase, dar cãnd te uiti mai bine, ai sã vezi cã numai jidani nu se amestacã cu nicio rasã! Nu existã un unic jidan sau jidancã cãsãtoriti cu negri în Europa, dar si în América si în lumea toatã!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Apreciază

  Comentariu de nisof — 13 septembrie 2018 @ 01:52 | Răspunde

 2. Toamna asta nu se numără doar bobocii, ci şi unii dintre noi ! 😉
  „10 ARGUMENTE imbatabile

  1. Căsătoria este o instituție mai veche decât orice stat și decât orice sistem sau partid politic. Nici un stat, sistem, partid politic sau politician nu are dreptul să modifice definiția Căsătoriei – care este uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie. Modificarea definiției Căsătoriei ar presupune deschiderea unei cutii a Pandorei, cu consecințe extrem de grave asupra întregii societăți. Statul este chemat, așadar, doar să întărească la nivel legal și constituțional o definiție culturală a acesteia, o definiție care aparține poporului.

  2. Orice copil are dreptul să fie crescut de o mamă și de un tată. Legalizarea adopțiilor pentru persoanele de același sex ar presupune că Statul va decide, din oficiu, că unii copii nu vor avea niciodată parte de șansa de a se dezvolta armonios, beneficiind de grija unei mame și a unui tată și de ambele modele parentale complementare. În plus, astfel de „adopții” experimentale presupun traume asupra minorilor a căror natură și proporții sunt departe de a fi pe deplin studiate și înțelese. Consacrarea constituțională a căsătoriei între femeie și bărbat este garanția că vom transmite acest model și copiilor noștri, că credem că părinții sunt mamă și tată, niciodată părinte 1 și părinte 2, cum se practică deja în unele state occidentale (de exemplu, în Franța).

  3. Legalizarea „căsătoriilor” dintre persoanele de același sex reprezintă un tip de inginerie socială de factură neomarxistă cu consecințe grave asupra întregii societăți. Legalizarea unor astfel de „căsătorii” nu presupune doar că un număr de indivizi de același sex s-ar bucura de privilegii asemănătoare cu cele acordate cuplurilor homosexuale. Schimbarea conținutului Căsătoriei va atrage schimbări în multe alte departamente ale societății și producerea și adâncirea unor discriminări asupra unor categorii sociale largi.

  4. Orice diferență între Căsătorie și „căsătoria” homosexuală fiind abolită prin definiție, nu va exista nicio justificare pentru acordarea preferinței la adopție unui cuplu heterosexual în dauna unor parteneri homosexuali; copiii ar putea fi acordați după principiul unei cote obligatorii de adopție pentru cuplurile gay sau chiar în virtutea unei prioritizări a adopțiilor pentru cuplurile homosexuale, conform principiului discriminării pozitive.

  5. Schimbarea definiției Căsătoriei va presupune redefinirea fundamentală a nașterii. Cuplurile de lesbiene vor pretinde, de exemplu, „dreptul” de a avea un copil prin intermediul FIV. Cuplurile de homosexuali vor pretinde și ei același „drept”, fapt care va duce la proliferarea practicii profund controversate a mamei purtătoare. Și chiar bărbații singuri vor solicita acest drept (cum se întâmplă deja în Franța) – fapt care va duce la redefinirea nașterii de copii ca fiind esențial artificială. Or, copilul nu este un obiect asupra căruia să avem „drepturi”, copilul este cel care are drepturi – inclusiv acela de a fi crescut de o mamă și de un tată.

  6. Modificarea conținutului Căsătoriei va presupune și modificarea tuturor conținuturilor predate în școli. Manualele școlare – de la manualele de tehnologie la cele de Limba română și la cele de Religie – vor fi completate cu exemplul familiei homosexuale. În virtutea teoriei genului, persoane transgender vor fi aduse în fața copiilor, în cadrul școlii, și prezentate drept un model sau exemplu (cum se întâmplă deja în Occident). Educația sexuală realizată de la vârste foarte mici îi va încuraja pe copii să accepte sau chiar să experimenteze comportamentele homosexuale (cum se întâmplă, iarăși, în Occident).

  7. Modificarea conținutului Căsătoriei va presupune restrângerea drastică a libertăților fundamentale – a libertății de expresie, a libertății de conștiință, a libertății religioase și a libertății de educare a copiilor în conformitate cu convingerile părintelui. Acest lucru se va întâmpla în schimbul unui privilegiu (mariajul homosexual) care răspunde unor nevoi incerte ale unor prea puțini beneficiari. Să te referi – de exemplu în predicile preoților – la căsătoria homosexuală ca fiind una care contravine învățăturii morale a Bisericii, în timp ce Cununia este considerată o Taină binecuvântată, va fi catalogat drept un act de discriminare, de vreme ce ambele forme de căsătorie sunt tratate în drept ca fiind fix același lucru. Cei care vor susține că o Căsătorie este între un bărbat și o femeie sau că un copil are dreptul să fie crescut de o mamă și de un tată sau care vor refuza educația sexuală de la vârste fragede în școli vor fi hărțuiți, marginalizați social, calomniați, linșați mediatic, își vor pierde locurile de muncă sau vor fi trimiși la închisoare (cum se întâmplă deja în multe locuri unde gay marriage a fost legalizat, în Occident).

  8. Modificarea conținutului Căsătoriei va presupune și deschiderea largă a porților pentru alte „lărgiri” ale Căsătoriei – în direcția parteneriatelor civile poliamoroase (cum se întâmplă deja în Belgia și în Brazilia) sau chiar a legalizării de facto a poligamiei. Acest lucru va dilua și mai mult prestigiul și conținutul Căsătoriei, fapt care va afecta interesul copiilor, va spori confuzia și va altera (și mai mult) fibra morală a societății.

  9. Modificarea conținutului Căsătoriei va deschide larg porțile unor teorii extremiste care vor deveni mainstream – cum este teoria genului, lipsită de orice bază științifică. Și poate chiar a „legalizării” altor perversiuni sexuale, cum este pedofilia, urmând același model de afirmare ca mișcarea gay.

  10. În condițiile în care 89% dintre români se declară împotriva legalizării căsătoriilor între persoanele de același sex (conform unui sondaj CURS din luna iulie) și doar 4% susțin legalizarea gay marriage, schimbarea definiției Căsătoriei și implementarea ingineriilor sociale presupuse de această schimbare ar merge, în mod evident, împotriva valorilor și ethosului majorității. Cei care au adus pe agenda publică tema gay marriage în România sunt activiștii LGBTQ, iar încercarea de a arunca divizarea produsă de această temă în tabăra susținătorilor Referendumului este ilegitimă – și lipsită de onestitate.

  _____________________________
  În absența oricăror argumente pentru a contracara cele 10 puncte de mai sus, vedem cu lobby-ul LGBTQ se ascunde în spatele unor chițibușerii procedurale, invocând modificări ale Regulamentul Senatului care ar trebui să restarteze procedura votului în celor două Camere. În fapt, acest Regulament a fost atacat la CCR DUPĂ votul Legii Referendumului în Camera Deputaților – prin urmare, această solicitare nu are nici o bază legală.

  Așadar, în mod cert, după ipotetica legalizare a căsătoriilor homosexuale în România nu va mai fi vorba despre acceptarea diferenței, ci despre abolirea ei și impunerea obligației de a numi diferitul ca identic; cu toate consecințele extreme care decurg de aici.”

  P.S.

  Curtea Constituţională va discuta în 17 septembrie proiectul legislativ de revizuire a Constituţiei adoptat marţi de Senat, în calitate de for decizional, şi care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, au declarat, miercuri seară pentru News.ro surse din CCR.

  Şi un mesaj care dă de gândit, preluat de la un român rezident în Canada:
  „Eu am urmărit evoluția drepturilor la homosexualii din Canada și treaba stă cam așa:
  La început au zis că ei nu vor absolut nimic, doar să fie acceptați. Au fost acceptați.
  După aia au vrut sa fie considerați oameni normali (nu oameni cu probleme psihologice, așa cum erau declarați ei în urmă cu 20 de ani și cum însuși Papa de la Roma a resugerat că ar fi). Au fost.
  După aia au vrut o zi dedicată lor, Gay Parade. Au primit-o și pe asta. Dar o zi nu a fost de ajuns. Anul ăsta au avut o lună întreagă dedicată lor. Luna iunie. Steagurile curcubeu (ce blasfemie!… curcubeul, simbolul biblic al lui Dumnezeu, Cel care, tot biblic i-a condamnat la moarte în Sodoma și Gomora…) au fluturat timp de o lună pe toate instituțiile publice. Să nu mai zic câtă atenție li s-a oferit în mass media.
  După aceea au vrut drepturi, să se căsătorească și să aibă copii. Li s-a dat și asta. După aia au vrut ca niște copii inocenți să învețe în școli toate mizeriile pe care le fac ei (sex anal, oral), să învețe de identitatea de gen. S-a făcut și asta.
  Anul acesta o Universitate creștină de avocați din Canada a fost dată în judecată de homosexuali pe motive de discriminare. Universitatea a pierdut procesul.
  Tot anul ăsta statul a înființat un program prin care ajută studenții să își găsească un loc de muncă pe timpul verii. Problema e că tu, companie, nu poți participa la acest program decât dacă semnezi o hârtie potrivit căreia ești de acord să angajezi homosexualii. Prin urmare, statul canadian a fost dat în judecată de companiile care au valori creștine.
  Deci homosexualii au tratament special, încalcă toate drepturile celorlalți și tot ei sunt victimele?
  Vă sugerez la cei care stați în România, să nu faceți nici un compromis. Nu cedați absolut deloc, nimic. Sunt și ei oameni, nu-i urâți, nu-i bateți, nu-i înjurați. Dar nu acceptați să vă calce în picioare valorile și principiile.
  E dreptul vostru să vă apărați valorile.”

  Apreciază

  Comentariu de Radu Humor — 15 septembrie 2018 @ 17:30 | Răspunde

 3. CTP : Homosexualitatea nu e imorală, stimați 3 milioane!
  ( iar el întreg la cap, desigur ! 😉 )
  Şi iată o replică de mult , mult prea mult, bun simţ :
  „Draga CTP (iarta ma pt prescurtarea numelui dar de cand cu Simona soarta ti e scrisa… sorry)

  In general urmaresc cu interes comentariile tale mai ales pe tenis dar si pe politic. Pe tema casatoriilor gay nu pot fi insa de acord cu tine si, daca vei si citi acest mesaj, iti voi da cateva motive:

  1. Cine hotaraste ce moral si imoral? Eu cred ca relatiile gay sunt imorale, la fel si ultimile exemple legate de sex pe sfarsitul articolului. Tu nu poti hotari pt mine, eu nu pot hotari pt tine. Si totusi exista moral si imoral. Deci premisa argumentului tau pt casatoriile gay e slaba… spre foarte slaba.

  2. Daca cuplurile gay nu pot avea copii ce vei face cand ei vor vrea sa ceeasca copii? Le dai voie sa adopte? Care sunt consecintele pt un copil care va intra intr o astfel de familie? Stii ca rata depresiei si sinugiderii este mult mai mare/ semnificativ mai mare intre persoanele de orientare gay si copiii crescuti de acestia? Te provoc! Fa o cercetare amanuntita pe subiect. Mai pune si bolile specifice comportamentului gay. Din nou, te rog fa o cercetare. Vei afla ca persoanele care traiesc acest stil de viata traiesc mai putin, sufera de boli fizice cauzate de acest comportament ca sa nu mai vorbim de cele boli psihologice. Ce facem? In loc sa i trimitem la psiholog noi le dam drepturi? Rezolva asta ceva din consecintele comportamentului lor?

  3. Ce te faci cand, si inevatibil se ajunge aici, o persoana nu vrea sa participe la o astfel de casatorie? Stii bine povestile cofetarilor, fotografilor samd care sunt tarati in tribunale si obligati sa participe la astfel de ceremonii impotriva constiintei lor? Locuiesc in SUA de vreo 5 ani. Toate lucrurile astea se intampla. Nu sunt povesti. Ce te faci cand statul vine si iti inchide pravalia pt ca nu vrei sa faci produse cu semnele LGBTQ?!? Vezi? Dintr-o data miscarea LGBTQ seamana mai mult a comunism si securitate si din ce in ce mai putin a libertate. Unde mai pui ca in ultima vreme se discuta intens ca preotilor sa le fie impus sa cunune persoane de acelasi sex ori nu vor mai avea dreptul sa cunune pe nimeni?

  4. Ce te faci cand un barbat se crede femeie si te obliga sa i dai dreptul sa intre in baie publica la femei? Si invers, desigur. Se intampla in SUA.

  5. Ce te faci (si aici stiu ca ating un punct sensibil) cand un barbat care se crede femeie vrea sa participe la competitii sportive cu femei? Se intampla in SUA. Vezi cine este campionul statului Connecticut la atletism pe licee si cum fetele au pierdut sansa de a se califica in competitiile superioare (iar apoi au fost fortate/amenintate sa taca). Totul pt ca doi baieti, care nu erau in stare de nimic cand concurau cu alti baieti au declarat ca ei sunt de fapt femei si li s a permis sa concureze cu alte femei. Imagineaza ti tenisul (si sportul in general) peste 20/30 de ani. Nici o fata nu va mai fi no 1 in competitiile feminine. Oricum o dai, genetic barbatii sunt mai puternici decat femeile si au lejer rezultate mai bune decat fetele in sport. S au ignoram si stiinta?

  6. Daca comunitatea LGBTQ predica cu atata intensitate acceptarea si dragostea cum se face ca oricand cineva isi exprima o parere impotriva lor este imediat atacat, jignit, umilit (cam cum a facut Serena cu arbitrul)? Dintr-o data uite ca nu mai vor doar sa fie acceptati ci vor sa si impuna punctul de vedere cu forta, exact ca si partidele comuniste de peste tot din lume.

  Observati va rog ca nici macar nu am adus in discutie Divinitatea. Desi, pt un crestin, si numai pt faptul ca voia clara, indubitabila a lui Dumnezeu este pentru casatoria dintre un barbat si o femeie este un argument suficient.
  Toate astea sunt la ordinea zilei in SUA in care locuiesc momentan si toate au inceput o data cu impunerea legii care acorda drepturi de casatorie persoanelor de acelasi sex de catre 5 judecatori. (S a facut referendum si in California in anii 2000 si ghiciti care a fost rezultatul? Chiar si asa un singur judecator a ignorar mesajul si nu a pus in practica vointa populara)

  Ar mai fi multe de spus… dar din cauzele enumerate mai sus nu sunt de acord cu casatoriile intre persoanele de acelasi sex. Daca chiar a ti citit acest mesaj as aprecia sa da ti un semn si eventual o replica politicoasa.
  P.S.
  Acest referendum este sansa sa ne afirmam normalitatea. Nu are legatura cu problemele sociale invocate. Maine Costel va cunoaste capra (poate capra se va bucura) si vom fi nevoiti sa acceptam nevoia lui si caprei de a intemeia o familie, pe baze sexuale. Deci zoofilia va fi noua provocare. Cercetatori din Vest ne vor explica normalitatea relatiei. Anormalul va fi normal. Va rog sa veti in vedere ca nu exista nici-o religie in lume de acord cu homosexualitatea/lesbianismul. Exista o multime de religii, dar nici una nu promoveaza aceasta idee. Ati gasit intr-o cultura veche aceasta idee? Am citit Istoria religiilor, scrisa de Eliade, dar nu am gasit aceasta tema a homosexualitatii la nici-un neam. Totul avea la baza un principiu simplu; barbat + femeie.”

  Apreciază

  Comentariu de Radu Humor — 15 septembrie 2018 @ 18:27 | Răspunde

 4. Este o marturisire in fata Adevarului Hristos,o iubire inalta pentru perfectiunea zidirii Sale,BARBAT si FEMEIE,care impreuna si numai ei impreuna pot deveni prin taina casatoriei,un singur trup si un singur suflet,adica o FAMILIE,in fata lui Dumnezeu si a oamenilor,binecuvantata cu nastere de prunci(atunci cand Domnul binevoieste)
  Nu exista nimic altceva,nu exista nici un compromis.
  Cel care incearca sa schimbe legea divina,se autodeclara vrajmas al lui Dumnezeu.
  Acest referendum ,ne ofera sansa de a pretui odata in plus viata,acest sublim si fara seaman dar,oferit de Atotputernicul ,zidirii Sale,sa nu o irosim in zadar,sa o pretuim la adevarata ei valoare,care include dorul nostru de Dumnezeu,care isi cauta drumul in orice clipa catre EL.
  Ca medic am o datorie sfanta ,de la care nu pot sa abdic.
  Primum non nocere,(înainte de toate, sa nu faci rău) sau principiul non-vătămării este un principiu etic fundamental,filosofic, pe care se bazează medicina,din antichitate pana in zilele noastre.
  Maxima acesta este deseori invocata, cu toate ca originile ei sunt destul de neclare. Dincolo de ea, juramantul lui Hipocrate exprima si el in mod clar atat principiul nefacerii raului, cat si principiul binefacerii: „Voi folosi tratamentul pentru a ii ajuta pe bolnavi in conformitate cu abilitatile si judecata mea, dar nu il voi folosi niciodata pentru a ii rani.”
  Dandu-ne acordul (prin neparticipare la vot),ne declaram impotriva sanatatii fizice si psihice a omului,chiar daca el a abdicat cu buna stiinta de la aceasta.
  Nimeni si nimic nu trebuie sa stea in fata deciziei noastre.
  Daca elitele sionisto-masonice au decis pentru noi(cum s-a intamplat in majoritatea tarilor lumii,care au aprobat casatoria dintre doua persoane de acelasi sex,neexistand o precizare concreta in sistemul legislativ),trebuie sa le raspundem clar si raspicat”Pe aici nu se trece”-deviza născută pe câmpul glorios de luptă al Mărăşeştilor,din iulie-august 1917, care apartine marelui si curajosului general Eremia Grigorescu,care a rostit înălţătoarele şi emoţionantele cuvinte: „Pe aici nu se trece!“, ceea ce s-a adeverit. „Faceţi din piepturile voastre scutul de apărare a ţării, scut de care inamicul să se prăbuşească, să se sfărâme. Gândiţi-vă la gloria străbună, când strămoşii apărau ţara cu măciuca, dar n-au îngăduit să o calce duşmanul şi v-au lăsat-o vouă moştenire. Ei erau puţini la număr, dar mari şi năprasnici în luptă. Voi apăraţi ţara cu arma şi tunul. Arătaţi-vă demni de ei!“
  Pariciparea la acest referendum,in care vom vota clar si raspicat DA,este o ofensiva impotriva raului deghizat in forme incredibile,care ne razboieste ,dorind sa insele vigilenta si buna noastra credinta.
  Cred ca sunt in asentimentul confratilor mei si a tuturor oamenilor de pe cuprinsul tarii,cand spun: „prieten mi-e Platon, dar mai prieten mi-e adevărul!” Pentru că nu trebuie să uităm niciodată că, atunci când este la mijloc fiinta umana zidita de Dumnezeu, mai ales în postura lui de pacient suferind de nesănătate, nu este permis să nu ținem cont de faptul că „primum non nocere”!
  Minoritatilor sexuale nu le este necesara aprobarea noastra tacita de a se casatori,cand deja o pot face cu nonsalanta,cat urmarile negative,pe care le-ar avea lipsa revizuirii constitutiei.
  Acestea au fost discutate pe larg.
  As adauga din punctul meu de vedere,ca esecul revizuirii constitutiei constituie un atac premeditat la viitorul acestei natii.Nici nu admit ca asa ceva va fi posibil…dar daca…cetatenii tarii ar trebui sa se gandeasca la urmarile ,care ii asteapta:
  -lumea ostila,nepotrivita cu idealurile ,convingerile si credinta in care vor creste,copiii acestui neam obidit,tradat si vandut

  -afrontul adus credintei noastre ortodoxe stramosesti,pentru care au luptat voievozii si eroii acestui scump pamant(suntem si ramanem o tara declarata majoritar ortodoxa)

  -toti romanii trebuie sa inteleaga ca nu putem sa ne lepadam de Hristos,(caci despre asta este vorba),atunci cand puterile intunericului au decis peste capul nostru.

  -alegerea lor (ma refer la comunitatea LGBT)este problema lor si nimeni nu incearca sa le anuleze decizia luata in cunostinta de cauza.Respectam aceste lucruri,ii respectam si le cerem ca si ei sa respecte optiunile si deciziile noastre ca majoritari in tara unde locuim impreuna.
  Daca se simt inconfortabil aici,nimeni nu-i retine sa-si gaseasca alt loc in primitoarea de straini,Europa.

  Aici se potrivesc cuvintele IPS Mitropolit de Nevrokopi, Nathanail (Patriarhia Bulgariei) in scrisoarea de susţinere a Stareţului Sfintei Mănăstiri Vatoped, Arhimandritul Efrem :

  „*Acela care a îngăduit această încercare va arăta în cel mai categoric chip adevărul şi va răsplăti durerea provocată de cruzimea şi nesăbuinţa omenească.Nu au citit, se vede, vrăjmaşii niciodată Sfânta Scriptură şi nici ceea ce Însuşi Domnul i-a spus lui Pavel: „Greu îţi este să loveşti în ţepuşă cu piciorul” (Fapte 26, 14).
  Am însă şi mâhnire, văzând că omenirea se îndepărtează cu ritmuri repezi de Dumnezeu. Îl dispreţuieşte pe Dumnezeu şi declară dumnezeu propriul sine…

  Am mâhnire, pentru că nu doar în Grecia, ci şi în alte ţări unde există o Ortodoxie luptătoare, urâtorul de bine, prin instrumentele sale, încearcă să provoace lovituri şi să zdruncine credinţa oamenilor în Biserica Ortodoxă, ca să poată, aşa cum crede el, să-şi săvârşească nederanjat lucrarea distrugătoare…

  Lupta este dură şi grea, pentru că răul are de partea lui toate mijloacele de comunicare şi manipularea opiniei publice devine mult mai uşoară pentru aceştia.

  Însă adevărul este aur şi aurul, oriunde s-ar afla, străluceşte.

  Le răspundem,din nou tuturor celor care nu ne inteleg si nu sunt de acord cu noi:

  „Greu îţi este să loveşti în ţepuşă cu piciorul” (Fapte 26, 14).

  *https://www.pemptousia.ro/2011/12/%E2%80%9Egreu-iti-este-sa-lovesti-in-tepusa-cu-piciorul%E2%80%9D-fapte-26-14/

  Apreciază

  Comentariu de gabrielanaghi — 23 septembrie 2018 @ 20:07 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: