Bucovina Profundă

1 mai 2018

CIVILIZAȚIA MORȚII. Cu moartea pre viaţă călcînd… Cazul Alfie Evans  

Filed under: Civilizația morții,eugenie,Uncategorized — Mircea Puşcaşu @ 13:09

CIVILIZAȚIA MORȚII. Cu moartea pre viaţă călcînd… 

Cazul Alfie Evans

Alfie_Evans_1_Courtesy_of_Alfies_Army_official_Facebook_CNA

Articol de Traian Ungureanu

S-a înnoptat. Liverpool îşi macină monoton ploile printre case murdare de timp amestecat cu sărăcie. Copiii dorm şi visează că dorm cu capul pe Cupa Angliei. Spre marginea oraşului, aproape de un parc buimac de verde, stă mut o huidumă complicată de beton. Spitalul. Din întuneric, se desprinde o siluetă deşirată.

Trece întins prin parcare şi îşi leapădă, din mers, gluga, mantia şi coasa. Rămîne într-o robă judecătorească, perfect aşezată pe schelet. La intrare, aşteaptă un grup în halate albe. Toţi intră, cu treabă, în spital. Moartea a sosit la Liverpool şi îl caută pe Alfie Evans.

Mai toată lumea care a auzit sau nu de Cupa Angliei şi de Alfie Evans ştie că oamenii mor. Întotdeauna după naştere. Mulţi în spitale şi, dacă spitalele sînt româneşti, de mizerie bacteriană sau incompetenţă. Dar în spitalele Nordului, acolo unde protestantismul s-a reîntrupat în fanatism laic al eficienţei, oamenii dispar înhăţaţi de nenorocirea inversă.

În Marea Britanie, Belgia, Olanda, Elveţia, cine e prea tînăr sau prea bătrîn, prea obosit sau neputincios, e selectat şi eliminat tocmai pentru că sistemul merge strună. Tocmai pentru că mecanismul prosperă, perfect acoperit legal şi îngăduit medical.

Primul lucru pe care sistemul îl respectă şi îl aplică în spitale nu e jurămîntul senilului Hipocrat. E o filozofie semeaţă şi întunecoasă după care viaţa şi moartea, nefiind de la Dumnezeu, pot fi îngăduite sau oprite de mîna de pe robinet. Atotputernica mînă de pe robinet. Locţiitorul lui Dumnezeu. Totul merge sau e curmat etanş, politicos şi doct. Medici, judecători şi alţi oameni de seamă ştiu cînd şi ce trebuie făcut pentru ca rebutul să fie scutit de viaţă, în propriul interes. „In his best interest“ – cum spune cea mai nobilă sentinţă capitală vreodată rostită printre oameni. Bine n-aţi mai veni în civilizaţia occidentală a morţii!

Alfie Evans avea 23 de luni şi a fost copilul unor scouse. Pleava vorbitoare de engleză cîntată nazal din şi de pe lîngă Liverpool. Un soi de Galaţi maritim, cu tradiţie muncitorească, bere şi fotbal străvechi. Tatăl, 21 de ani, zugrav şi catolic. Mama, cu copilul, prin casă, de la 18 ani.

Dar Alfie a rămas supus britanic şi ostatic în spital. O nouă decizie judecătorească a interzis tratamentul în Italia.

Acum un an, Alfie Evans s-a îmbolnăvit şi a intrat în convulsii. La spital nimeni n-a dat de cap bolii. Ceva la cap. Pacientul Evans a intrat în comă. A fost cuplat la tuburi şi aparate. După un timp, spitalul şi avocaţii lui prestigioşi au decis că n-are rost şi justificare de cost să continue. Tuburile trebuie decuplate. Alfie Evans a dat, de la bun început, greş în viaţă şi trebuie ajutat să moară. În Anglia, întîrziaţii vieţii, copii sau bătrîni, sînt omorîţi legal, după o procedură aprobată de stat şi acceptată de lumea educată.

Părinţii lui Alfie Evans nu sînt educaţi. Dar informaţi de legile firii şi de mandatul lui Dumnezeu sînt. Tom şi Kate s-au împotrivit. Au ajuns la tribunal. Judecătorii i-au trimis acasă cu o hîrtie în care scrie că fiul lor are dreptul să fie omorît în spital. Tom a plecat la Vatican. (…) A cerut ajutor. Papa Francisc a vorbit în numele vieţii şi a obţinut un avion gata să îl aducă pe Alfie Evans la un spital din Roma. Guvernul italian a făcut hîrtiile şi Mister a devenit Signor Evans Alfie. Cetăţean italian. Dar… 

Dar Alfie a rămas supus britanic şi ostatic în spital. O nouă decizie judecătorească a interzis tratamentul în Italia. De ce? Nici cele mai iscoditoare minţi nu vor găsi alt răspuns decît: pentru că spitalul, judecătorii şi noua civilizaţie a morţii, la putere în Occident, vor să îl omoare. Nu! Insistă să îl omoare. Aşa cum cere raţiunea odată eliberată de superstiţia religioasă a vieţii sacre. S-a spus că Tom, tatăl lui Alfie, e romano-catolic, aşa cum se spune de cineva că e infirm, analfabet sau satanist. Cu milă, regret şi dramul de înţelegere cuvenit retarzilor. În acest caz, ori sîntem toţi retarzi catolici, ori sîntem barbari la zi.   

Lucrurile trebuie spuse clar şi apăsat. Consensul morţii e cimentat deasupra Occidentului. Să recapitulăm testamentar: 

 • sinuciderile asistate sînt o banalitate organizată industrial, în centre de excelenţă, cu servicii economy sau premium.
   
 •  natalitatea, adică voinţa de a fi şi de a aduce în fiinţa pe cei îţi urmează a încetinit pînă la repaus. Ca un dric purtat de o limuzină cu rezervorul gol. În spate, procesiunea e încolonată sub o placardă pe care scrie mare: de ce ne-am naşte? Europa a căzut fatal sub aşa numita rată de înlocuire – pragul care dă vieţii un avantaj minim asupra morţii.
   
 • familia e borş, ghiveci şi fundătură. O paradă de combinaţii surpriză între sexe de acelaşi sex, politică şi satisfacţia demolării. Hai să ne căsătorim! Am găsit o variantă nouă! Pe urmă, ne adoptăm copiii din cealaltă căsătorie, în care eram amîndoi două. Curaj! Presa, progresul şi viitorul sînt cu noi!
   
 • sexul e opţional. Bărbat şi femeie în acelaşi timp sau deloc sau altcumva, în funcţie de ceva sau de altceva şi de ocazia de a face scandal, pînă obţii drepturi şi legi speciale.
   
 • în grădiniţe şi în şcoli, copiii sînt îndemnaţi să nu decidă pripit între fustiţă şi pantalonaşi. Să îşi asculte sinele şi abia apoi să decidă ce sînt: fetiţă sau băieţel, transexiţă sau transexiţel.
   
 • culturile şi naţiunile au fost date la repopulat. Stăpînii lumii, Cancelari germani, Miniştri britanici şi francezi, Comisari europeni, cheamă cu braţele deschise migranţii ce ne vor lua locul. Căci noi ne stingem, statistic şi moral. Ne abolim din prea multă plăcere şi plictis de viaţă. Noua deviză şi poruncă: un copil în minus, un iPad şi o vacanţă thailandeză în plus.
   

Dar conştiinţa? A fost decuplată de la tuburi cu mult înaintea lui Alfie Evans. Tăcerea ostilă şi furia selectivă trec drept ţinută publică. Nici un ONG, star rock, vedetă globală de cinema, nici un sportiv milionar şi nici un filantrop sau ITist miliardar nu au avut timp şi cuvinte pentru Alfie Evans, cetăţean britanic şi italian, dar non-cetăţean al lumii noi.

Înconjurat de dragostea funerară a medicilor, Alfie a înţeles ce e „in his best interest“ şi a murit. Civilizaţia funerară a cîştigat încă o bătălie.

A! Dacă era vorba de copiii altora, de gazaţii din Siria, de Prinţii urmaşi la tronul britanic, de alge, plastic, gîngănii sau pui de urs polar, atunci da! Conştiinţa şi protestul nu mai aveau loc destul în media şi social media, în pieţe şi pe străzi. Dar Cazul Alfie Evans e prea alb, prea vulgar şi de nici un fel minoritar. Ţine de plebeii scouse, din tribul deplorables – cum plastic şi nepoluant i-a numit dna Clinton.  

Dar Europa, piscul iluminist al umanismului? Ea ce simte şi ce judecă? Nimic. Tatăl lui Alfie Evans s-a adresat Curţii Europene a Drepturilor Omului, încredinţat că dreptul la viaţă ţine, totuşi, de drepturile omului. Curtea a refuzat să judece. Aceeaşi Curte care apără exemplar dreptul la umbră, dreptul la experimente pe familie şi toate drepturile omului sosit din Sahel a stabilit că dosarul Alfie Evans e „inadmisibil“. Orwell şi Kafka pozează pentru statui călare pe omul învins, la Strasbourg, în curtea Curţii.

Alfie Evans a fost decuplat de la oxigen, luni 23 aprilie. În ciuda pronosticurilor mediale şi a speranţelor judecătoreşti, Alfie a continuat. Prin întunericul primordial în care pluteşte un copil necuvîntător, Cineva  nevăzut şi suprem l-a făcut să respire încă cinci zile.

Apoi, înconjurat de dragostea funerară a medicilor, Alfie a înţeles ce e „in his best interest“ şi a murit. Civilizaţia funerară a cîştigat încă o bătălie. Cu moartea pre viaţă călcînd…

Sursa: adevarul.ro

 

Comentariu Bucovina Profundă:

Părinții copilului și unii din medicii care l-au consultat afirmă că boala neurologică ireversibilă a micuțului Alfie este o manifestare postvaccinală. Dacă copilul ar fi trăit până la vârsta de 2 ani (adică incă o lună), legea britanică l-ar fi calificat pentru programul de despăgubiri pentru vătămări post-vaccinale. Interesele să nu trăiască au fost multiple și mult mai mari decât se pot ințelege la prima vedere.

6 comentarii »

 1. Occidentul criminal scoate inima din oameni de VII sub pretextul ,,moarte clinica,, Sa semnezi,,donator de organe,, in Occident este sinucidere curata: oricand ai vreo ameteala banala sau o cadere de calciu, te poate lua ambulanta si sa te trimita in spital sa-ti scoata organele sub denumire ,,moarte cerebrala,, Credeam ca numai in Kosovo s-au intamplat atrocitatiile astea ,sa fie ucisi copii si maturi de vii ca sa le scoata organele, dar observ ca asta e regula generala in occidentul criminal.

  Dar nu crima ma sperie cel mai tare. Cel mai tare ma sperie CRIMA ASCUNSA. Adica Vaccinurile! sistemul omoara copii, ieri a murit la Iasi un copil inocent de 4 luni in urma vaccinului criminal ROR, dupa vaccin face rujeola si moare. Vaccinul ii cauzeaza boala in mod direct!

  Sistemul omoara copii prin vaccin, le da autism paralizie retard, leucemie,etc, apoi arunca vina pe alimente, portocale, lapte, bacterii, iar asistentele primesc bani pentru fiecare vaccin facut ca sa le inchida gura. Ce au facut sovieticii ca si crima nici nu se compara pe cat de diabolici sunt prietenii nostri americani !! L-au eliberat pe Mengele in 1945 si i-au furat ideiile ,,medicale,, lasandu-l sa traiasca in Brasilia in paradis.

  Apreciază

  Comentariu de vaccinulucide — 1 mai 2018 @ 20:40 | Răspunde

 2. sa va spun televiziuniile care au spus adevarul despre vaccinuri, si la care prietenul nostru Mircea Puscasu ar putea sa vorbeasca (sa fie auzit mai tare).

  La Tudor Barbu la B1TV s-a discutat acest subiect destul de recent. Aici trebuie incercat. In trecut s-a vorbit la OTV foarte mult despre crimele vaccinului Ah1N1, ca anti-Ah1N1 nu poate fi numit.

  La Romania TV a fost practic singurul post(al lui Sebi Ghita) care a dat stirea completa si reala: acest copil de 4 luni din Iasi mort de rujeola in urma vaccinului ROR, vaccinat.

  Faptul ca a dat stirea completa arata realitatea in fapte. Si Antena1 a dat stirea completa. Restul televiziuniilor in special parazitii ,,FARMA,, platiti de americani, adica posturile Soros-istilor: realitatea tv, Digi 24 si multi altii ca ei au dat stirea eronat si Isteric incurajand vaccinurile: ,, un copil de 4 luni din Iasi a murit de rujeola, e al 50-lea caz de rujeola, cand copiii mor nevaccinati,,

  Manipulare grosolana. Eu vad ca americanii ne fac un mare rau! iar partea Trump-istilor in Romania nu au nici o voce.

  Si in Germania, si in Polonia si in Anglia s-au introdus vaccinuri teroriste precum GARDASIL de sterilizare in massa a adolescentelor( cica anti-HPV). Doctor Mengele care a testat la Auschwitz pe timpul nazistilor un vaccin similar, ar fi gelos pe succesul americanilor!

  In acelasi timp tari precum Japonia si Israel, tari normale la cap si rationale, au interzis acest vaccin mortal, criminal, paralizator si sterilizator in massa.

  Recent, de cateva luni de zile si Republica Moldova a aprobat acest vaccin: peste 15000 de doze de acest vaccin au ajuns in Moldova. Vai si amar de neamul nostru! Femeiile sunt luate cu forta sa fie sterilizate mai rau decat pe timpul lui Hitler!

  Daca doriti sa aflati mai multe va spun ca si Stalin si URSS-ul ca razbunare pe sterilizarea evreicelor pe timpul lui Hitler la Auschwitz, au facut exact acelasi lucru prin intermediul NKVD_ului terorist: au sterilizat nemtoaicele,

  si va dau un exemplu concret e marturia sasoaicelor din Romania deportate de Stalin in Siberia si Donbass in Januarie 1945 si sterilizate in lagare prin Vaccin obligatoriu. Sasoaicele nu au mai avut ciclu menstrual si nu au mai putut naste copii dupa eliberarea din lagare.

  La aceste exemple satanice mai adaug un exemplu devastator:

  -in anii 50 detinutul politic machidon de origine anti-comunista pe nume George Cusa care a fost deportat de comunisti in lagarul de exterminare in massa de la Pitesti, a avut un destin cumplit: nu faptul ca a fost torturat, ucis, masacrat in lagare, dar FIICA LUI A FOST OMORATA DE UN VACCIN si a aflat acest lucru dupa ,,eliberarea,, din lagar. Spun ,,eliberare,, ca mai degraba a fost o si mai mare privatiune dupa.

  Apreciază

  Comentariu de vaccinulucide — 1 mai 2018 @ 20:54 | Răspunde

 3. in Regatul unit UK sunt 13 milioane de persoane cu dizabilitati semn ca sistemul medical ,,merge struna,, Sa creeze autisti, leucemisti, sindoame si boli rare de care nimeni nu a auzit vreodata. Au spus unii ca e o cauza genetica sau ca englezii din zgarcenie s-au casatorit cu verisoare ca sa nu lase averea pe mana altora.

  Total fals.

  Nu poti crea 13 milioane de persoane cu dizabilitati prin cauze genetice. E o cifra astronomica si oficiala. E mai mult de 1/6 din intreaga populatie a UK !! si cu atat mai grav daca am pune la socoteala ca aceste persoane sunt…..ENGLEZI BASTINASI majoritatea. Deci nu imigrantii veniti din Africa India Pakistan Europa de est, au venit in Anglia cu dizabilitati, ci englezii sunt beneficiarii acestor sume de bani de handicap.

  Deci daca am scadea vreo 15 milioane de straini din Anglia veniti de-a lungul anilor: indieni, africani polonezi romani bulgari etc,etc am ajunge la 50 milioane iar 13 milioane din 50 milioane englezi…..ne da aproape spre o patrime din englezi…… cu dizabilitati.

  Anglia a fost prima tara din lume care a legiferat avorturile, si prima tara din lume care a legiferat vaccinarile in massa. Rezultatul in vedem astazi! Romania a legiferat vaccinarile in massa abia dupa al 2-lea razboi mondial, iar avortul abia in 1957 la presiunea… tot a americanilor ca o conditie sa aderam la ONU.

  Apreciază

  Comentariu de vaccinulucide — 1 mai 2018 @ 21:17 | Răspunde

 4. […] cu minte ascuțită și condei iscusit au surprins puzderie de nuanțe ale aberațiilor, ce frizează absurdul și disperarea, întâlnite […]

  Apreciază

  Pingback de Alfie Evans, afecțiunile neurodegenerative postvaccinale și mandatul pentru crimă al statului. Status vaccinal: în 4 luni, 21 de vaccinuri conținând in total 57 de antigene și 3125 micrograme de Aluminiu. Corelație sau cauzalitate? | Bucovina Prof — 3 mai 2018 @ 06:31 | Răspunde

 5. […] cu minte ascuțită și condei iscusit au surprins puzderie de nuanțe ale aberațiilor, ce frizează absurdul și disperarea, […]

  Apreciază

  Pingback de Cazul Alfie Evans, afecțiunile neurodegenerative postvaccinale și mandatul pentru crimă al statului | Vremuritulburi — 3 mai 2018 @ 21:02 | Răspunde

 6. […] cu minte ascuțită și condei iscusit au surprins puzderie de nuanțe ale aberațiilor, ce frizează absurdul și disperarea, […]

  Apreciază

  Pingback de Alfie Evans: în 4 luni, 21 de vaccinuri conținând in total 57 de antigene și 3125 micrograme de Aluminiu - OrtodoxINFO — 3 mai 2018 @ 21:55 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: